efka1 13.06.04, 11:51 Za tydzien w poniedzialek mam wizyte u lekarza, to bedzie trzeci tydzien, myslisz, ze mozliwe bedzie USG? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efka1 Re: do: mmala6 13.06.04, 12:08 Boje sie tylko, ze moze termin miesiaczki przedluzy sie i jeszcze ja dostane...kompletnie nie wiem, jak to wszytko dziala, bo nigdy szczerze mowiac nie interesowalam sie tym...Co sadzisz? Dziekuje za podpowiedzi... ewka Odpowiedz Link
mmala6 Re: do: mmala6 13.06.04, 12:17 Wiesz co, ja sie tak jakos specjalnie na tym nie znam. To bedzie trzeci tydzien od zaplodnienia czy ostatniej miesiaczki? po jak od zaplodnienia, to lekarz policzy to jako 5-ty tydzien ciazy(bo oni zawsze dodaja jeszcze dwa tyg.). Usg na pewno bedzie mozliwe, takie dopochowowe (ja tez takie mialam) i wg mnie powinno juz byc tetno.Zreszta tak "recznie" lekarz moze jeszcze nie stwierdzic ciazy. Ja bylam w 3- tyg. od zaplodnienia i nic nie wyczu. Dopiero dwa tyg. pozniej zrobilam usg i bylo:))) Nie wiem jaki wplyw na to beda mialy te Twoje wczesniejsze zaburzenia. To juz Ci lekarz powie. Miesiaczki nie powinnas dostac, choc brzuch moze Cie bolec tak jak na okres:))W koncu z jakiegos powodu test wyszedl Ci pozytywnie, no nie?:))nie martw sie wszytsko bedzie dobrze, jedz kwas foliowy i nie pal papierosow:))A na pierwsze usg koniecznie zabierz swojego faceta!!zobaczysz jak wymieknie;)))) Odpowiedz Link
efka1 Re: do: mmala6 13.06.04, 12:26 Niezmiernie Ci dziekuje...bede sie odzywac... Pozdrawiam Was... ewka Odpowiedz Link