karolcia231 23.08.04, 11:38 Od paru lat pracjue w firmie kserograficznej. Probuje z mezem zajsc zajsc w ciążę i nie udaje sie nam. Slyszalam, ze maszyny kserograficzne moga miec wplyw na zdrowie kobiety. Czy to prawda? Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezagraj Re: ciążą a xero 21.10.04, 11:20 Cześc czy ksero ma wpływ na zdrowie nie wiem ale wiem jedno że jak leżałam z zagrożona ciążą w szpitalu to było pełno dziewczyn które poroniły bądz ciąża wisiała na włosku bo pracowały przy ksero i po tym pobycie o ile nie wychodziły same tylko z brzuszkiem to szły na zwolnienie lekarsie Życzę powodzenia Edyta i 35 tygodniowa Emilka - brzuszek Odpowiedz Link
agunia16 Re: ciążą a xero 22.10.04, 16:19 Czesc moja kolezanka zaszla w ciae pracujac przy xerze i pracowala do 8 msc ciazy.filipek jest juz na swiecie i jest zdrowy.Ale ostroznosci nigdy dosc.Zapytaj o zdanie swojego lekarza.Pozdrawiam. Malutka + Kubus 23 tc Odpowiedz Link
ezagraj Re: ciążą a xero 22.10.04, 22:13 Gratuluję ja tylko napisałam jak wyglądała sytuacja dziewczyn pracujących przy ksero a leżących na patologii ciąży. Wiesz ja nie powiedziałam że jak staniesz przy ksero to poronisz ale jak byś poleżała 2 tygodznie i napatrzyła się na ból i cierpienie tych dziewczyn które traciły dzieciaczki bo poraniały to może podeszłabys z rezerwą. Duzo zdrowia życzę. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link
kati31 Re: ciążą a xero 25.10.04, 12:01 hej! Ja pracowałam przy kserze przez 8 miesięcy ciaży i moja córcia urodziła sie zdrowiutka! Wiesz do końca niewiadomo co moze dziecku zaszkodzić! Pozdrawiam . Odpowiedz Link