madzialena121 17.09.04, 06:50 w koncu sie doczekałam!!jestem taka szczesliwa ze je ujrzałam,teraz tylko modlic sie zeby wszystko było w porządku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka2003 Re: MAM DWIE KRECHY!! 17.09.04, 07:49 Bedzie wszystko dobrze :):) Oj ja do dzis pamietam to uczucie gdy zobaczylam 2 kreski! Juz dwa razy! Syn ma 4 i pol a druga dzidzia ma sie urodzic na poczatku listopada! Trzymaj sie cieplutko i dbaj o siebie!! No i GRATULACJE dla przyszlych RODZICOW!!! Odpowiedz Link
roewelina Re: MAM DWIE KRECHY!! 17.09.04, 09:27 GRATULACJE!!! ja z mężem zrobiłam kilkadziesiąt testów, zanim ujrzeliśmy dwie śliczne niebieskie kreseczki... Ale po pięciu latach małżeństwa doczekaliśmy się! Dbaj o Was i powodzenia życzę! ewelina Odpowiedz Link
aga_lub_marcin Re: MAM DWIE KRECHY!! 17.09.04, 09:53 madzialena121 napisała: > w koncu sie doczekałam!!jestem taka szczesliwa ze je ujrzałam,teraz tylko > modlic sie zeby wszystko było w porządku Ale się rano zerwalaś do testu hihi jak ja to rozumiem:) Gratuluję polecę Was Bogu w wieczornej modlitwie:) Odpowiedz Link
madzialena121 Re: MAM DWIE KRECHY!! 17.09.04, 09:59 wielkie dzieki za słowa otuchy!!mój pierwszy syn ma 9 lat(ale jest niepełnosprawny)-wiec jest troche obaw,ale mamy nadzieje ze wszystko bedzie OK!! Odpowiedz Link
mroczna2 Re: MAM DWIE KRECHY!! 17.09.04, 12:34 Serdecznie gratuluje! Mam do Ciebie pytanie. Chodzi mi o wczesne objawy ciazy.Czy mialas jakies objawy przed terminem spodziewanej miesiaczki? Bol piersi, podbrzusza, jakis sluz? Pozdrawiam Odpowiedz Link
madzialena121 Re: do mrocznej 17.09.04, 16:26 pierwszym objawem był ból sutków(do dzis mnie bolą)i bolesne piersi jak przed okresem-ogólnie objawy jakbyś miała dostac okres ale dziś jest 29dc(zwykle mam 26dniwe cykle) i zrobiłam test i wyszły dwie ukochane kreseczki Odpowiedz Link
mroczna2 Re: do mrocznej 18.09.04, 14:18 madzialena121 napisała: > pierwszym objawem był ból sutków(do dzis mnie bolą)i bolesne piersi jak przed > okresem-ogólnie objawy jakbyś miała dostac okres ale dziś jest 29dc(zwykle mam > 26dniwe cykle) i zrobiłam test i wyszły dwie ukochane kreseczki a kiedy dokladnie zaczely Cie bolec piersi? Odpowiedz Link
madzialena121 Re: do mrocznej 19.09.04, 10:26 o ile dobrze pmiętam to tydzień po oprzytulankui cały czas bolą (dziś 31dc) jestem taka szczesliwa!!a wizyte mam na 11.x. Odpowiedz Link
mroczna2 Re: do mrocznej 19.09.04, 11:33 mam jeszcze jedno pytanie (skoro akurat jestes "na swiezo"), czy mierzylas sobie temp.? jesli tak czy temp. stale rosla, czy w okolicach zagniezdzenia troche spadla (cos takiego czytalam, ale nie jestem tego pewna, wiec pytam) Odpowiedz Link
madzialena121 Re: do mrocznej 19.09.04, 12:05 nie mierzyłam tempki w ogóle wiec nie moge ci w tym pomóc Odpowiedz Link