rene41
28.10.04, 18:42
Czesc dziewczyny jak tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy (6-7tc)w glowie mam tyle mysli ze juz sama niewiem co ze soba zrobic,wyciagnelam ksiazki i czytam wszystko o dziedku t tych tygodniach chcialabym wiedziec jak wyglada i jak sie rozwija.Slecze nad kaledarzami wybieram imie dla wyczekiwanej dziewczynki-ZOSIA mamy juz chlopczyka ma 3latka w mojej rodzince jest tyle malutkich chlopaczkow ze niewiedzialabym nawet jak dac na imie dla mojego synka.Napisalam juz liste zakupow niejest tego duzo cos nowego na wyjscie ze szpitala i troche kosmetykow ,nawet ogladalam juz wozki.Wiem ze to troche glupie ale niemoge sie doczekac kiedy moj brzuszek bedzie juz widoczny a dzidzia bedzie cwiczyc koziolki niemoge sie doczekac kiedy dowiem sie czy to dziewczynka czy chlopczyk chodz i teraz juz bardzo kocham swoja dzidzie,wiem ze dziecko jest radoscia calego mojego zycia nigdy wczesniej nieczulam sie tak dobrze,nigdy nieczulam sie spelniona jak urodzil sie moj synek plakalam zaraz po porodzie wszyscy szeptali ze to z bolu a ja plakalam ze szczesciabo cale zycie czekalam na takie szczescie.A teraz wiem ze pierwsze dni z dzieckiem sa najpiekniejsze i niemoge sie poprostu doczekac tego mojego drugiego szczescia.Jak chcecie porozmawiac gg4972201 CZEKAM Renata