kara13 18.11.04, 20:27 Zażywacie? Bo ja od paru dni tak i nistety tak jak jest napisane w ulotce to moje jakby to powiedziec kupki są ciemne (podobno od żelaza). też tak miałyście - mineło to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewmag Re: Elevit 19.11.04, 17:42 Przez pierwsze 1.5 tygodnia tak bylo, chociaz bralam jednoczesnie magnez z czym tam, wiec nie jestem pewna co mialo wiekszy wplyw, teraz juz jest ok, ale jak to potrwa dluzej, to chyba lepiej pogadac z lekarzem Odpowiedz Link
patyczako Re: Elevit 20.11.04, 21:36 to normalne przy przyjmowaniu zelaza...ja akurat biore prenatal ale efekt jest identyczny Odpowiedz Link
martaglowacka Re: Elevit 21.11.04, 19:31 Jakiekolwiek by to żelazo nie było to tak będzie przez cały czas przyjmowania. Ja brałam akurat Sorbifer (samo żelazo) i miałam tak do końca ciąży. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link
fumcia84 Re: Elevit 22.11.04, 00:57 A na zaparcia które często towarzyszą przy braniu żelaza polecam suszone śliwki, nawet jedna-dwie dziennie i jest lepiej. Odpowiedz Link
gumecka Re: Elevit 22.11.04, 11:42 Ja biore feminatal i mam tak samo,wodocznie to z nadmiaru tych wszystkich witaminek. :-) Odpowiedz Link