25.01.05, 07:04
Witam Wszystkich :), jestem tu nowym aczkolwiek stalym gapiem :) Przelecialam juz prawie wszystkie
watki, ale nie znalazlam odpowiedzi na to co mnie nurtuje. Staramy sie z moim mezem dopiero od
miesiaca o dzidzi i tu jest cos co mnie dziwi. Po skonczonym "przytulanku":):) czuje PRZEOKROPNY
bol jajnikow i nie wiem co o tym myslec, czy to sprawa wedrujacych plemniczkow czy tez moze ze
mna jest cos nie tak. Po swoich obserwacjach doszlam do wniosku, ze to jednak???? sprawa
plemnikow (bo nigdy po przytulaniu nie mialam takich objawow az do momentu starania sie o
dziecko) a bole sa tak przeszywajace, ze czasami mam wrazenie, ze @ nadchodzi. Czy ktoras z Was
tez tak miala? i czy to jest cos bardziej powaznego? Z gory dzieki za odpowiedzi
Pozdrawiam Marta
Obserwuj wątek
    • fufcia26 Re: Pytanie 25.01.05, 07:33
      hej witam
      tez jestem tutaj nowa staram sie od dwoch miesiecy ale i tym razem chyba nici
      beda,odnosnie twoich jajnikow tez tak kiedys mialam ale nie byl to objaw
      ciazy,pzrynajmniej u mnie, kazdy mowi cos o cierpliwosci wiem ze sie nie da,ale
      chyba to jedyne wyjscie
      pôzdrawiam i jakbys chciala pogadac na gg to podaje numer 7778334
      • calamari Re: Pytanie 25.01.05, 08:08
        hej fufcia, dzieki za odezwe. Swoja droga nawet nie podejrzewam, ze to moze byc ciaza, niepokoi mnie
        tylko fakt, ze "to" okropnie boli. Ale do rzeczy chetnie z Toba pogadam, ale niestety nie mam gg. Mam
        za to yahoo messenger, a gg niestety nie moge sobie tu zalozyc. (pisze z maca) a do gg potrzebuje pc :
        (:( moze Tobie uda sie jakos zalozyc ten messenger (dziala i na pc i na mac-u). Jesli masz ochote
        zalozyc napisz
        pozdr Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka