Dodaj do ulubionych

Bolący brzuszek

28.02.05, 11:07
Czy bolał którąś z Pań brzuszek w pierszych tyg. ciąży (ok.3-4tyg.). Dajcie
znać proszę, bo się martwie...
Obserwuj wątek
    • mamalgosia Re: Bolący brzuszek 28.02.05, 12:27
      Tak, bardzo wiele. Co jakiś czas temat pojawia się na forum. Ale lekceważyć nie
      można, bo ból oznacza nie tylko rozciąganie sie macicy, ale też jej skurcze
      (skurcze Alvareza), które mogą doprowadzić do poronienia. Najlepiej jest brać
      jakieś leki rozkurczowe (niektórzy przepisują scopolan, ale chyba najlepsza jest
      no-spa), no i oczywiście oszczędzać się
      • monika276 Re: Bolący brzuszek 28.02.05, 14:07
        hej
        mnie tez boli brzuch. Ne robilam jeszcze testu ale podejrzewam ciąże , boli
        mnie brzuch troche z prawej troche z lewej strony .nigdy wczesniej nie milam
        takich ,bole troche podobne sa do tych w trakcie @, mam podwyzszoną temp.
        Dzisiaj powinnam miec @ ale jej nie mam ...Bardzo mnie korci zrobic test ale
        wiem ze moze nic nie wykazac jeszce ( chociaz zdania na forum są podzielone)
        Też nie wiem co z tymi bólami zrobic ...nospe chyba wezme..skoro to
        niebezpieczne..
        • nefretete_sl Re: Bolący brzuszek 28.02.05, 15:57
          Zrób sobie test jak nie dostaniesz dzisiaj. Są już takie testy co pokazują ...
          gdy sie 1 dzień opóźnia, a te kilkanaście zeta Cię nie zbawi a bedziesz pewniejsza
      • nefretete_sl Re: Bolący brzuszek 28.02.05, 15:58
        Dziękuję Ci za odpowiedź, dzwoniłam do mojego lekarza i mówi że to normalne i
        czase m bóle są ;)Pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka