09.05.05, 17:43
prosze napiszcie czy komuś zdażyło sie że zrobił test i był negatywny,a
póżniej okazało sie że jest ciąza.jeśli tak to po jakim czasie to odkryłyście
i w jaki sposób ,czy przez powtórkę testu?
Obserwuj wątek
    • amwaw Re: test 09.05.05, 17:52
      U mnie tak było- najpierw test był negatywny ( 14 dc), a po tygodniu były już
      wyrazne 2 kreseczki.
      Pozdrawiam
      Ola
      • vikiko Re: test 09.05.05, 17:59
        ja jestem w 14 tc potwierdzonej przez lekarza i USG maluszek zdrowiótki a testy
        robię równo co tydzień od 6 tc i jak dotąd nic;-( jedna kreska ;-( ale co tam
        skoro dzidzia rozwija się prawidłowo.
        • mrowka75 Re: test 10.05.05, 15:14
          niesamowite
          a robisz testami rówżnych firm? ,albo hcg z krwi? pierwszy raz o czyms takim
          słyszę ostatecznie to już właściwie II trymestr. Chyba sama z ciekawośći bym
          zrobiła betę.
          Jak nie masz żadnego jej stężenia to jesteś chyba przypadkiem do badań
          naukowych ;)- albo to oznacza że gonadotropina kosmówkowa (podobno
          odpowiedzialna za mdłości) nie jest w ciąży w ogóle potrzebna - a tylko
          przeszkadza....
          u mnie test wyszedł 3 dni przed datą @
          pozdrawiam

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png
      • milka65 Re: test 09.05.05, 17:59
        a jakie miałaś objawy,bo moje to;2 dni po stosunku zaczełam odczuwać szczypiący
        ból piersi a po paru dniach ból brzucha,poza tym jestem bardzo senna,te objawy
        cały czas trwają a spóżnia mi sie 2 dni-co o tym myślisz
    • martynah20 Re: test 09.05.05, 17:57
      he he cofnij sie troche, na porzednich stronach tez ktos otopytal i bylo duzo
      odpowiedzi, pewnie ze sie zdarza, najczesciej gdy sie zrobi test za wczesnie,
      najwczesniej to kilka dni po @, powtorz go za kilka dni:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka