milka65 09.05.05, 17:43 prosze napiszcie czy komuś zdażyło sie że zrobił test i był negatywny,a póżniej okazało sie że jest ciąza.jeśli tak to po jakim czasie to odkryłyście i w jaki sposób ,czy przez powtórkę testu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amwaw Re: test 09.05.05, 17:52 U mnie tak było- najpierw test był negatywny ( 14 dc), a po tygodniu były już wyrazne 2 kreseczki. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
vikiko Re: test 09.05.05, 17:59 ja jestem w 14 tc potwierdzonej przez lekarza i USG maluszek zdrowiótki a testy robię równo co tydzień od 6 tc i jak dotąd nic;-( jedna kreska ;-( ale co tam skoro dzidzia rozwija się prawidłowo. Odpowiedz Link
mrowka75 Re: test 10.05.05, 15:14 niesamowite a robisz testami rówżnych firm? ,albo hcg z krwi? pierwszy raz o czyms takim słyszę ostatecznie to już właściwie II trymestr. Chyba sama z ciekawośći bym zrobiła betę. Jak nie masz żadnego jej stężenia to jesteś chyba przypadkiem do badań naukowych ;)- albo to oznacza że gonadotropina kosmówkowa (podobno odpowiedzialna za mdłości) nie jest w ciąży w ogóle potrzebna - a tylko przeszkadza.... u mnie test wyszedł 3 dni przed datą @ pozdrawiam tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png Odpowiedz Link
milka65 Re: test 09.05.05, 17:59 a jakie miałaś objawy,bo moje to;2 dni po stosunku zaczełam odczuwać szczypiący ból piersi a po paru dniach ból brzucha,poza tym jestem bardzo senna,te objawy cały czas trwają a spóżnia mi sie 2 dni-co o tym myślisz Odpowiedz Link
martynah20 Re: test 09.05.05, 17:57 he he cofnij sie troche, na porzednich stronach tez ktos otopytal i bylo duzo odpowiedzi, pewnie ze sie zdarza, najczesciej gdy sie zrobi test za wczesnie, najwczesniej to kilka dni po @, powtorz go za kilka dni:) Odpowiedz Link