30.06.05, 16:35
Dziweczyny czy któraś z was miala wesele w zaawansowanej ciąży? Mnie czeka t0
na przyszlą sobote, jestem w 25tc i zjadają mnie nerwy. Boje się też że ta
męczarnia przez całą noc może zaszkodzić dziecku, chociaż teraz to już nic na
to nie poradze.Może ktoś mnie podtrzyma na duchu! Prosze!
Obserwuj wątek
    • zlotowka26 Re: ślub.... 30.06.05, 17:33
      Moja koleżanka miała jakoś po 20 tyg ,bawiła się lepiej niz niekórzy goście
      weselni. Córka znaomyych moich rodziców wręcz przeciwnie, ale ona chyba z
      samego faktu ślubu niezbyt się cieszyła. To chyba kwestia nastwienia:))Ja
      jestem krócej w ciązy nie odmawiam sobei nocnycb wypadów na imprezy i dobrej
      zabawy, tym razem bez alkoholu:))A taniec podbno cudownie wpływa na nastrój
      dzidzi:))Życze szampańskiej zabawy!!!
      • olkaaaa Re: ślub.... 01.07.05, 00:37
        ja byłam na slubie siostry w ta sobote i na weselu również w domu byłam o 6 rano
        32 tydzien
      • mk_kow Re: ślub.... 01.07.05, 11:51
        Brałam ślub w 24 tyg Bawiłam się świetnie Oczywiście bez jakiś większych
        wygibasów, toastów wznoszonych alkoholem, itp. Przetańczyłam i przebawiłam się
        bez mała 5 dni, bo z niekończącymi się poprawinami tyle trwało u mnie wesele!
        Zresztą wszyscy goście wiedzieli że jestem w ciąży, (bo to już chyba nie te
        czasy, gdzie ciążę trzeba ukrywać) toteż nikt mną specjalnie nie szarpał przy
        tańcu Weselicho było udane i do dziś wszyscy je wspominają jako super Zyczę Ci
        takiej samej zabawy jak u mnie i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!
      • jasama3 Re: ślub.... 06.07.05, 11:06
        Ty się nie przejmuj że coś się może dziecku stać przecież powinno przeważać
        szczęście a nie nerwy i stres :) dzidziuś napewno też się bedzie cieszyć
        szczęściara jesteś bo mi niestety nie było dane wziąc ślubu :(
        Pozdrawiam
        miłej zabawy
        i szczęścia na nowej drodze życia
    • fufcia26 Re: ślub.... 01.07.05, 12:35
      ja mialam slub chyba juz w 6 miesiacu, po slubie niestety musialam lezec w
      lozku do konca ciazy, chyba za mocno poszlalalam, wiec uwazaj na siebie, i nie
      szalej za dlugo i za mocno,co jeszcze chyba pamietasz o zakazie picia
      alkocholu?? nie przesadz z tancami powaga
    • tangerina Re: ślub.... 01.07.05, 14:16
      Nie martw sie. Moj kuzyn brał ślub. jego zona była w 27 tygodniu ciąży i
      wszystko było ok
      • oska82 Re: ślub.... 01.07.05, 22:13
        Moje wesele już za tydzień. To będzie pierwszy dzień 7 miesiąca. Dzięki wam za
        slowa otuchy , jestem teraz troche spokojniejsza ale obawy zawsze są. Mimo
        wszystko dziękuje!!! Pozdrawiam!!!
      • aisza24 Re: ślub.... 06.07.05, 11:00
        Ja bralam slub 18 czerwca i bylam dokladnie w 27tyg.Ocfzywiscie,ze martwilam
        sie,czy dam rade,czy nie bede zbyt senna i zmeczona,czy Dzidziusiowi nic nie
        bedzie. Na szczescie pomimo stresu jaki towarzyszyl mi w dniu slubu, fizycznie
        czulam sie znakomicie. Nawet pogoda dopisala, byl mily wiaterek. Dodam, ze
        nasze wesele trwalo 2 dni a ja do konca bylam z goscmi, tanczylam(oczywiscie
        powolutku) i ogolnie bawilam sie bardzo dobrze.
        Pozdrawiam Cie i zycze wszystkiego naj naj naj:)
    • oska82 Re: ślub.... 09.07.05, 07:29
      To dzisiaj niby najważniejszy dzień w moim życiu , a ja od 6 rano nie mogę spać.
      Wiem że to wesele będzie dla mnie męczarnią dla mnie i mojego dziecka, ale
      jakoś to trzeba przeżyć...Jeszcze raz dziękuje za slowa otuchy!
    • kangoor6 Re: ślub.... 09.07.05, 09:16
      moja kolzanka..byla faktycznie zmeczon.Ja bym tak nie mogla.Moj slub-moja
      zabawa hehe jestem krolowa nocy.
      • zlotowka26 Re: ślub.... 09.07.05, 10:52
        Oska wszytskiego najlepszego!!!!!i szampańskiej nocy - to jest Wasz dzień i
        Wasz wieczór!!!!!
    • aga.michalowska Re: ślub.... 09.07.05, 12:40
      Cześć kochane mamusie!A co myślicie na odpuszczeniu sobie ślubu przed tym jak
      dzidziuś przyjdzie na świat? Niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży
      (jestem w 5 tygodniu)no i mój chłopak woli żeby ceremonia odbyła się w
      przyszłym roku.Kupujemy teraz nowe mieszkanie a co za tym idzie pojdzie troche
      pieniążków na zagospodarowanie domku.Rodzice bardziej są przychylni wersji -
      ślub przed dzidzisiem a ja teraz jestem jak ta gałązka na wietrze :
      ( .Prosze,doradźcie mi coś!
      • domi_15 Re: ślub przed dzidziusiem 09.07.05, 13:58
        A dlaczego i by nie? Dzięciątko na ślubie rodziców - wg mnie bardzo fajna
        sprawa Czasy, gdzie ciążę przed ślubem trzeba było ukrywać już chyba
        bezpowrotnie (na szczęście) minęły
      • karolcia70 Re: ślub.... 09.07.05, 16:55
        Ja i moja polowka nie chcemy slubu w ogóle.Dobrze nam tak jak jest teraz.Moze
        kiedys cos nam sie zmieni, moze nasze maluchy bedą na naszym slubie (zresztą i
        tak tylko cywilnym bo ja nie jestem wierząca).Czasy sie zmienily.Zwłaszcza w
        duzych miastach.Ludzie mają prawo wyboru, maja prawo zyc tak jak im sie podoba,
        nie szkodząc innym rzecz jasna.I nikt nie powinien miec żalu i pretensji.Buziaki
        dla Panów i Panien Młodych i samotnych mamuś i tych, które żyją w wolnym związku
        z ukochaną osobą i niedługo bedą wspaniałymi mamami (tak jak ja, mam
        nadzieje...haha):):):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka