iwonka232 04.03.06, 19:38 Mam pytanko jestem w 4 miesiacu i czasami mnie kłuje cos w brzuchu , i wyzej nad pepkiem gniecie czy to mozliwe ze powiekszajaca sie macice czuje?? dziekuje za odpowiedz.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matuska Re: Brzuszek 08.03.06, 17:55 Tak to jest powiekszajaca sie macica, ja jestem w 8 tc , ostatnio mialam dosc dziwne klocia w lewym i prawym boku u gory, pani ginekolog mi wytlumaczyla ze to normalne, pozdrawiam Odpowiedz Link
karolah2 Re: Brzuszek 08.03.06, 22:22 Witamy was:) to dopiero początek kochana:) ja na początku martwiłam się każdym nawet najdrobniejszym ukłuciem,ale teraz (jestem w 32tc) troche sie uspokoiłam, bo wiem,ze to naturalne takie ukłucia to w brzuchu to ,w żebrach ,to w pochwie.Bóle moga sie nasilac.Ja mialam takie w 16tc,potem ustały,ale teraz od czasu do czasu sie zdarzają.Nie martwcie sie na zapas kochani:)pozdrawiamy Odpowiedz Link
terowka Re: Brzuszek 09.03.06, 22:19 Czesc, tez mam lekkie klucia i nawet male skurcze (glownie zaraz po kichnieciu). Widocznie Malenstwu moje kichanie sie nie podoba i w ten sposob sie buntuje mala zadziora. Z niecierpliwoscia czekam na pierwsze ruchy. Obecnie konczy mi sie 17 tc Odpowiedz Link