zojkam 31.05.06, 10:14 Mam pytanko (jak zwykle zresztą :) ) - która z was miała plamienia mniej więcej tydzień po owu i ile one trwały? Mam tu na myśli sprawy związane z zagnieżdżaniem sie fasolki. Dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia232 Re: Plamienia 31.05.06, 10:44 ja miałam plaminia ok. 10 dni po owulacji a potem ok. 15 dni tak jak miałam meć miesiączkę plamienia 1 dzień powodzenia Odpowiedz Link
agaw00 Re: Plamienia 01.06.06, 08:51 a ja plamiłam gdzies w 4 tyg ciazy gdy test nie pokazywał jeszcze nic w szpitalu pwoiedzilei zemam paranoje i to pewnie okres.....byłam uparta w kolejnym szpitalu zrobiono mi usg i okazało sie ze nie tylko jest pęcherzyk i to na 90 proc ciaza ale okazało sie takze bo głebokiej analizie ze owulacja misie przysiepiszyła nienaturalnie o 7 dni tak wiec cały cykl był straszy o tydzien!!wiecie jaja to wilka róznica bo w 5,5 tyg moja kropeczkamiała juz 6,5 no i dostałam tabletki duphston i wszystko było ok. dlatego ja zawszekonsultowałabym plamienie z lekarzem. Odpowiedz Link