miilia 09.06.06, 15:23 witam czy jest możliwość żeby test ciążowy wyszedł pozytywnie a ja nie byłabym w ciąży? Wiem że test może wyjść fałszywie ujemnie, ale czy fałszywie dodatnio też? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elieka Re: test ciążowy 10.06.06, 08:08 jest możliwe jeśli miałas podany pregnyl i test zrobiłaś wcześniej niż należy (tj przed upływem 14-16 dni od podania pregnylu). W żadnym innym wypadku nie jest to możliwe. Organizm TYLKO I WYŁĄCZNIE w ciązy produkuje hormon hcg, a właśnie ten hormon wykrywają testy ciążowe. Odpowiedz Link
agasobczak Re: test ciążowy 03.04.07, 11:13 Dodam ze przyniektorych schorzeniach jajnikow tez wyjdzie dodatni test. Nawet na tescie jest o tym napisane. A wiembo robilam ostatnio :) Odpowiedz Link
masandra6 Re: test ciążowy 28.05.07, 19:21 No jakieś 10 lat temu w takiej sytuacji padłabym trupem.Najbardziej wiarygodnym moim zdaniem jest clerawiev(nie wiem czy dobrze napisałam wymawia się "klerawiu"), nie jest tani, ale nigdy mnie nie wprowadził w błąd.Dodam,że wynik zawsze był negatywny:) Odpowiedz Link