soni 31.01.03, 11:37 zapraszam wszystkie dziewczyny i panie z brzuszkami oraz panow tych dziewczyn i pań na strone z moimi zdjeciami kobiet w ciazy www.pregnantki.prv.pl ciekawych wrazen! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rebecca rewela! 31.01.03, 12:12 soni, fantastyczne. jestem wybredna jesli chodzi o zdjecia, ale podobaja mi sie bardzo. i rozkoszne slowo w ogole: pregnantki. powiedz cos o sobie, pls. czy to twoj jedyny temat? Odpowiedz Link
rebecca Re: pregnantki - zdjęcia 31.01.03, 12:27 juz sie doczytalam. w dodatku kasia jest moja kolezanka z dziecinstwa :-) Odpowiedz Link
soni Re: pregnantki - zdjęcia 31.01.03, 13:33 rebecca napisała: > juz sie doczytalam. w dodatku kasia jest moja kolezanka z dziecinstwa :-) rebecca znasz Kasie? naprawde??? to zupelnie niesamowite..banalnym jest stwierdzenie, ze swiat jest maly ale... ciesze sie, ze zdjecia sie podobaja tym bardziej, ze dopiero rozpoczynam fotografowac... slowo 'pregnantki', zarowno jak koncepcja graficzna strony to autorstwo mego faceta :-) Odpowiedz Link
arvena Re: pregnantki - zdjęcia 31.01.03, 18:24 piękne:) sama chciałabym takie mieć:)) Odpowiedz Link
crannmer Zrob to sama :-) 05.02.03, 12:29 arvena napisała: > piękne:) Owszem, piekne. Tylko czemu tak wstydliwie? Te wszystkie koszule, majty, zaslony... Kobieta w ciazy nie sklada sie z samego brzucha, lecz cala warta jest zdjecia. Dopiero bez oslonek wychodzi cale piekno ciezarnej sylwetki. Zadaniem fotografa jest tak zapracowac poza i swiatlem, coby to, co ma pozostac w ukryciu, tamze pozostalo :) A takiego biustu, jak w ciazy, to juz nigdy miec nie bedziecie (chyba, ze po operacji) ;-) > sama chciałabym takie mieć:)) Popros partnera. Ja na Towarzyszke Malzonce w osmym miesiacu wypstrykalem jednego wieczoru na tle przescieradla rozpietego na karniszu i podlodze caly czarnobialy film (3200 ASA), eksperymentujac z pozycjami i oswietleniem (halogenowa lampa biurkowa 20 W na przegubowym ramieniu). I oto pol tuzina zdjec bylo warte powiekszenia do A4 i powieszenia w sypialni :-) I nie wstydzic sie! Podczas porodu tez nie bedziecie sie wstydzic :-) (w pokoju musi byc dobrze cieplo, a bielizne trzeba zdjac na co najmniej pol godziny wczesniej, bo pregi zostaja) Pozdr. C. Odpowiedz Link
anna.28 Re: Zrob to sama :-) 09.02.03, 05:55 Zdjęcia są dziełem sztuki! Wspaniałe. Myśleliście o wystawieniu ich gdzieś? Co do aktów, to czemu nie, ale w tych wszystkich osłonach i chustach jest przecież romantycznie i egzotycznie i chyba o to chodziło. Gratuluję talentu! Odpowiedz Link