Dodaj do ulubionych

UDAŁO SIĘ!!!

18.10.06, 12:51
JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA! DZISIAJ ZROBIŁAM TEST! DWIE PIEKNE KRESECZKI! OSTATNI
OKRES MIALAM 10 WRZESNIA I NIEBARDZO WIEM KIEDY POWINNAM SIE WYBRAC DO
LEKARZA. TAK BARDZO WATPILAM W TO, ZE SIE UDA PO OSTATNIM PORONIENIU. JEST WE
MNIE TYLE RADOSCI, ALE JESZCZE WIECEJ OBAW O TO, ZEBY ZNOWU NIE STRACIC TEGO,
CZEGO TAK BARDZO PRAGNE. POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSKI! BUZIAKI!!!
Obserwuj wątek
    • agak76 Re: UDAŁO SIĘ!!! 18.10.06, 13:55
      gratuluję i życzę powodzenia!!!!!!
    • vioolka Re: UDAŁO SIĘ!!! 18.10.06, 14:00
      GRATULACJE!!!!
      I zapraszam do Czerwcowych Maluchow :):):)
      • 0ola0 Vioolka a gdzie te Czerwcowe Maluchy:)? 19.10.06, 15:41
    • alex74 Re: UDAŁO SIĘ!!! 19.10.06, 09:19
      No i co -mamusiu?Mówiłam,że się uda.Cieszę się razem z Tobą :) :) :)Wierze ,że
      tym razem wszystko będzie dobrze.Dbaj o siebie i maleństwo.Prześlij nam fluidki
      :) Ściskam Cię bardzo mocno!!! Buziaki Alex74
      • 0ola0 Re: UDAŁO SIĘ!!! 19.10.06, 14:41
        Wielkie dzieki Dziewczyny!!!! Szczescie i milosc rozpiera mi serducho! Oby
        tylko tym razem wszystko dobrze poszlo! Jestem pelna wiary i nadziei...choc
        gdzies w podswiadomosci jest strach..., ale jesli w spokoju przetrwamy 3
        miesiace, to juz wszystko bedzie dobrze, no i z gorki:)! Dzieki Kochaniutkie!
        Pozdrawiam cieplusio! BEDE MIALA DZIDZIUNIE NA WAKACJE TAK, JAK ZAWSZE TEGO
        CHCIALAM!!!!!!!!!!! BUZIACZKI!
    • 20kruszynka Re: UDAŁO SIĘ!!! 19.10.06, 14:39
      Serdecznie gratuluję!!!I życzę Ci z całego serca żebyś szczęśliwie donosiła i
      urodziła maluszka!!!!!Pozdrawiam
      • 0ola0 Re: UDAŁO SIĘ!!! 19.10.06, 14:42
        DZIKI! WIELKIE DZIEKI.....! BUZIOLKI!
        • nitka_kitka Re: UDAŁO SIĘ!!! 20.10.06, 10:38
          Gratulacje!
          Po ilu cyklach jestes od poronienia? Mi ciąża obumarła w 11 tyg. a w 13 tyg się
          dowiedziałam. Zabieg miałam 2 października...jeszcze musze poczekać ze 3
          miesiące. Jednka lekarz mi powiedział, że gdybym zaszła w ciażę (gdyby @ się
          spóźniał) mam natychmiast przyjść do niego. On podchodzi do mojej straty bardzo
          poważnie. Była to moja pierwsza ciąża, a mimo to dał mi skierowanie na
          wszystkie badania możliwe. Nawet mąż ma zrobić badanie nasienia...
          Także idź jak najszybciej - teraz nie można nic lekceważyć! Powodzenia!
          • 0ola0 Nikitko... 20.10.06, 12:04
            Ja jestem 5 m-cy po poronieniu. 23 maja mialam zabieg. Dziecko nie zylo juz od
            miesiaca. Pierwsza miesiaczke dostalam 1 lipca, druga 7 sierpnia i trzecia 10
            wrzesnia. Kazal odczekac 3 regularne miesiaczki. Za legularne to one nie byly,
            ale ja nie chcialam juz dluzej czekac. Ja dzisiaj ide na 1-wsza wizyte, ale do
            innego lekarza. Tak bardzo sie boje.... Gratuluje Ci wyboru swietnego lekarza!
            Malo kiedy trafia sie taki czlowiek. Trzymam kciuki za szybkie zajscie w
            upragniona ciaze!!!Pozdrawiam cieplusio!
    • agaciha Re: UDAŁO SIĘ!!! 19.10.06, 16:25
      Witaj:)
      GRATULACJE
      Musze przyznac ze w zupelnosci Cie rozumiem bo tez jestem po 1 poronieniu i
      teraz ciagle mi sie sni ze to sie znow dzieje :( Nie moge przestac o tym
      myslec. Gdy tylko zaboli mnie brzuch od razu lece do WC sprawdzac czy czasem
      nie krwawie. W pracy chyba mysla ze jestem nienormalna. Z tego wszytskiego
      zabukowalam sobie wczoraj bilet do Polski (mieszkam w UK) i lece sie porzadnie
      przebadac. Jak zrobia mi 1 usg to moze sie poczuje lepiej.
      Ostatnia @ mialam 8.09 wiec jedziemy na tym samym wozku:)
      Uda sie nam:)
      • 0ola0 Agacicho.... 20.10.06, 12:10
        Tak jak mowisz...jedziemy na tym samym wozku:)! Milo jest wiedziec, ze jest
        ktos na swiecie w takiej samej sytuacji jak ja i tak samo bardzo martwi sie o
        swoja Fasoleczke. Ja dzisiaj na pierwsza wizyte! Boje sie cholernie! Musimy byc
        pelne wiary w to, ze tym razem nam sie uda i juz w czerwcu bedziemy
        szczesliwymi mamusiami:)! Zycze Ci tak samo jak i sobie ogromu powodzenia!
        Pozdrawiam i sciskam!
    • vioolka Wskakuj :))) 20.10.06, 14:06
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43601
      • 0ola0 Re: Wskakuj :))) 20.10.06, 17:59
        Dzieki!!!!!!
        • nitka_kitka Re: Wskakuj :))) 21.10.06, 13:55
          0ola0 i inne dziewczyny, którym się udało - uwazajcie na siebie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka