jusiap 12.04.06, 10:45 Może ktos wie jak się zabrać do szukania pracy w Czechach? Chodzi mi o prace na wakacje, zeby oprasit svou cestinu. Dzieki z gory za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tutamtu4 Re: praca w Czechach 13.04.06, 13:30 też jestem zainteresowana pracą w chechach Odpowiedz Link
radegast.jo Re: praca w Czechach 26.05.06, 15:16 tutamtu4 napisała: > też jestem zainteresowana pracą w chechach Jo wiym o jednej firmie w Pradze, gdzie poszukujóm Polakow (tłumaczenia, komunikacja z polskimi klientami itp.). Chcioł žech tam pracować, ale nie chcieli mie, boch nima prawdziwym Polakiym - jech tylko z Zaolzio. Jak by gdosi chcioł, to dóm adres elektronicznej poczty. Odpowiedz Link
gosik37 Re: praca w Czechach 26.05.06, 15:36 Czesc! jesli mozesz to podaj konkretne namiary na ta firme. jestem zainteresowana. Z gory-----dziekuje. Odpowiedz Link
gosik37 Re: praca w Czechach 27.05.06, 10:54 Podaj mi namiary na te firme na adres: gosik37@gazeta.pl Jesli to jeszcze jest aktualne, pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link