eight 07.09.05, 11:44 Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego 1990 r. Autorzy: T.Jeromin i Din Wei Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ooyeahhh Re: Sprzedam słownik polsko-chiński 07.09.05, 14:17 jestem zainteresowana, za jaka cene? Odpowiedz Link
ooyeahhh Re: Sprzedam słownik polsko-chiński 07.09.05, 14:20 a i jeszcze pytanie czy jest to tradycyjny chinski czy uproszczony? wolałabym aby to byl tradycyjny Odpowiedz Link
eight Re: Sprzedam słownik polsko-chiński 07.09.05, 15:14 Nie wiem czy tradycyjny czy uproszczony, bo się na tym kompletnie nie znam. Mogę zeskanować jakąś stronę i przesłać na @. Słownik wygląda tak jak ten z Allegro: www.allegro.pl/show_item.php?item=63242360 (to nie moja oferta!!!). Co do ceny- możemy się dogadać mailowo. Proszę o kontakt na eight@gazeta.pl Odpowiedz Link
changchun Re: Sprzedam słownik polsko-chiński 08.09.05, 03:52 to stary slownik, stworzony z mysla o Chinczykach uczacych sie polskiego na UL. znaki uproszczone 简体字. Swego czasu poniewieral sie calymi stertami w ksiegarni w BULe i pies z kulawa noga nie byl nim zainteresowany. Kosztowal 4 zlote. Nie jest najlepszy, ale zawsze to cos (nie wiem czy wyszedl u nas jakis inny). ja swoj egzemplarz przekazalem w darze do biblioteki Uniwersytetu Jilin:), inaczej chetnie bym Ci go odstapil. pzdr. Odpowiedz Link
ooyeahhh Re: Sprzedam słownik polsko-chiński 08.09.05, 20:03 a czy istnieje w ogole na swiecie słownik polsko - chinski tradycyjny badz na odwrot? Odpowiedz Link