ralston 12.01.04, 10:15 I nawet dał znak życia. Wczoraj się wpisał na Forum Telewizja! Może w końcu wróci na stare śmieci? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10114466 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Sluggard żyje! 12.01.04, 11:27 moze pare innych zaginionych Osob tez sie znajdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Sluggard żyje! 12.01.04, 13:54 dawno sie nie pojawiajacy....kto zyw niech sie odezwie !!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Sluggard żyje! 14.01.04, 16:16 Witam wszystkich! Ralsie, nie wiem, co powiedzieć/napisać, bo po tylu miesiącach nadal mnie pamiętasz :-), a ja nawet nie pamiętam, kiedy ostatni raz się gdziekolwiek wpisywałem. Powód jest prosty - chyba najbardziej pracochłonne studia z istniejących i dość szeroka działalność "pozastudyjna" sprawiają, że z wielu przyjemnych, ale wymagających zaangażowania rzeczy z braku czasu musiałem zrezygnować. Z drugiej strony spróbuję obiecać, że co jakiś czas się tu pojawię, zwłaszcza, że to forum wydaje się nader interesujące. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sluggard żyje! 14.01.04, 16:20 Sluggy widzielismy Cie w Telewizji :))) Zajrzyj tu czasem koniecznie. Pozdr. Chatka - ta od "ja mam Twoje bajki!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sluggard żyje! 14.01.04, 16:29 chatka_ napisała: > > Sluggy widzielismy Cie w Telewizji :))) Zajrzyj tu czasem koniecznie. Pozdr. > Chatka - ta od "ja mam Twoje bajki!" ;) A ja nie widziałem!!! W jakie dni chodzi ten serial? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sluggard żyje! 14.01.04, 16:34 ralston napisał: > A ja nie widziałem!!! W jakie dni chodzi ten serial? Nadaje caly czas...:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10114466 Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sluggard żyje! 14.01.04, 16:26 sluggard napisał: > Witam wszystkich! > Ralsie, nie wiem, co powiedzieć/napisać, bo po tylu miesiącach nadal mnie > pamiętasz :-), a ja nawet nie pamiętam, kiedy ostatni raz się gdziekolwiek > wpisywałem. > Powód jest prosty - chyba najbardziej pracochłonne studia z istniejących i > dość szeroka działalność "pozastudyjna" sprawiają, że z wielu przyjemnych, ale > wymagających zaangażowania rzeczy z braku czasu musiałem zrezygnować. Z > drugiej strony spróbuję obiecać, że co jakiś czas się tu pojawię, zwłaszcza, > że to forum wydaje się nader interesujące. > pozdrawiam Wszelki Duch... Zagadał! Witajże nam na Tea Timie!!! Idę to opić. Nastawiam PuErha. Nalać? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sluggard żyje! 14.01.04, 16:59 sluggard napisał: > Witam wszystkich! > Powód jest prosty - chyba najbardziej pracochłonne studia z istniejących ... > No to coś dla studentów: fun.from.hell.pl/2004-01-14/zaliczenie.wma Odpowiedz Link Zgłoś
rider_of_rohan Re: Sluggard żyje! 17.01.04, 17:31 sluggard napisał: > chyba najbardziej pracochłonne studia z istniejących Polemizowałbym, cokolwiek studiujesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sluggard żyje! 28.02.05, 13:14 sluggard napisał: > Z drugiej strony spróbuję obiecać, że co jakiś czas się tu pojawię, zwłaszcza, > że to forum wydaje się nader interesujące. > pozdrawiam I na próbie obietnicy się skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sluggard żyje! 14.01.04, 23:32 No i pojawił się na jeden wpis i zniknął... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Sluggard żyje! 14.01.04, 23:40 ralston napisał: > No i pojawił się na jeden wpis i zniknął... Pozostaje nam wpadać tam gdzie on bywa i czerwone literki TT pod nos podsuwać, podsuwać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sluggard żyje! 15.03.04, 17:08 Pojawił się na chwilę i na nowo zniknął gdzieś za horyzontem... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Sluggard żyje! 28.02.05, 22:38 He, he... Mógłby być w mojej bandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Sluggard żyje? 28.02.06, 11:13 Od dwóch lat znaku życia... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Odpowiedz Link Zgłoś