Dodaj do ulubionych

Ridest Digest

13.07.04, 11:05
Jakie bylo moje zdziwienie gdy wczoraj w skrzynce na listy znalazlem TO
NAGRODA 50000 zl od Ridest Digest :))
Moje nazwisko Zostalo wylosowane sposrod 300.000 mieszkancow naszego miasta. Teraz
mam niby czekac na kolejny list. Nawet nie musze nic robic JESTEM BOGATY :))))))
Skad oni maja dane teleadresowe? pic na wode fotomontaz......
Obserwuj wątek
    • ormond Re: Ridest Digest 13.07.04, 12:51
      poziomk napisał:

> Jakie bylo moje zdziwienie gdy wczoraj w skrzynce na listy znalazlem TO
      > NAGRODA 50000 zl od Ridest Digest :))
      > Moje nazwisko Zostalo wylosowane sposrod 300.000 mieszkancow naszego miasta.
      Te
      > raz
      > mam niby czekac na kolejny list. Nawet nie musze nic robic JESTEM
      BOGATY :)))))
      > )
      > Skad oni maja dane teleadresowe? pic na wode fotomontaz......
      >
      Dam ci dobra rade. Pod zadny pozorem nie odsylaj im niczego. Jesli raz zlapia
      cie w swoja matnie, zajmie ci kilka lat aby sie od ciebie opdczepili.
      Robia numery typu: wysylanie maeterialow, ktorych nigdy nie zamawiales, a
      pozniej obciazanie cie kosztami. Nie mowiac o irytujacych, idiotycznych
      obietnicach z ktorych wynika, ze jestes o krok od wielkiej wygranej.

Mowiae to wszystko z doswiadczenia. Kiedys odeslalem taki list nie kupujac
      niczego. Przyslali mi jakies dretwe ksiazki, ktorych nie zmowilem, a o ktorych
      z tego wzgledu myslalem, ze sa za darmo. Nie placilem wiec. Oni zaczeli wysylac
      faktury, pozniej ponaglenia, w koncu pogozki. W miedzyczasie zaczely nadchodzic
      nowe ksiazki. Zajelo duzo czasu i zachodu zeby to wszystko odkrecic i zeby
      wreszcie sie odemnie odczepili. Nie mowiac o kosztach jakie w koncu musialem
      jednak poniesc zeby im odeslac te ladnie oprawione szmatlawce.
      • nesz Re: Ridest Digest 15.07.04, 19:52
        ormond napisał:

> Mowiae to wszystko z doswiadczenia. Kiedys odeslalem taki list nie kupujac
        > niczego. Przyslali mi jakies dretwe ksiazki, ktorych nie zmowilem, a o
        ktorych
        > z tego wzgledu myslalem, ze sa za darmo. Nie placilem wiec. Oni zaczeli
        wysylac
        >
        > faktury, pozniej ponaglenia, w koncu pogozki. W miedzyczasie zaczely
        nadchodzic
        >
        > nowe ksiazki. Zajelo duzo czasu i zachodu zeby to wszystko odkrecic i zeby
        > wreszcie sie odemnie odczepili. Nie mowiac o kosztach jakie w koncu musialem
        > jednak poniesc zeby im odeslac te ladnie oprawione szmatlawce.

Przeczytaj dokładnie cały list, łącznie z akapitami napisanymi małym drukiem.
    • all2 Re: Ridest Digest 13.07.04, 22:02
      Poziomku, mnie też wybrali. Będziemy bogaci ;)
      • poziomk Re: Ridest Digest 14.07.04, 08:12
        ciekawe kto jeszcze.... ? zaraz sie okaze ze polowe mieszkancow B-stoku ...
        • all2 Re: Ridest Digest 15.07.04, 20:01
          A dzisiaj dostałam kluczyk do samochodu. Samochód pewnie przyniosą jutro ;)
          • poziomk Re: Ridest Digest 16.07.04, 20:06
            Szanowny Panie
            Pragnę zawiadomić Pana, że przeszedł Pan już dwa etapy 18 Wielkiej Loterii
            Reader`s Digest
            Podczas ETAPU PIEWSZEGO zapytaliśmy nasz komputer, kto z Pana województwa
            powinien zostać zaproszony do udziału w loterii. Gdy doszedł do do miejscowości
            Białystok, zaznaczył nazwisko ..............
            W ETAPIE DRUGIM Pan ................... otrzymał numer oprawniający do udzału
            w losowaniu 1003 nagród, w tym NAGRODY GŁÓWNEJ w wysokości 500 000zł. Etap ten
            właśnie się odbył, dokumenty udziału w loterii wystawiona na Pana nazwisko
            zostały już wysłane – powinen je Pan otrzymać w ciągu kilku dni.
            W ten sposób przeszedł Pan dwa etapy loterii. Pozostał jeszcze trzeci etap,
            który może przynieść Panu zwycięstwo. Mam dla Pana jeszcze jedną dobrą
            wiadomość ! Otóż powinien Pan wiedzieć, że w Pana województwie na każdych 100
            mieszkańców tylko 2 otrzymało naszą propozycję! Pan należy do tej wybranej
            grupy.
            Jeżeli wygra Pan Nagrodę Główną, otrzyma Pan aż pół miliona zł!

itd
            koniec cytatu

Kluczyk już mam i kupę makulatury przesłane 2 listem

żeby grać trzeba wyrazić zgodę a ja przeszedłem już niby 2 etapy o niczym nie
            wiedząc
        • vxy Re: Ridest Digest 29.07.04, 15:08
          A myślałem, że tylko mnie wylosowali!!!
          • farmad Re: Ridest Digest 30.07.04, 14:37
            vxy napisał:

> A myślałem, że tylko mnie wylosowali!!!

Moją zone tez wylosowli . Zarzucają róznymi smieciami juz od dwóch lat, chociaz
            ona nie odpowiada
    • awee Re: Ridest Digest 16.07.04, 10:32
      poziomk napisał:
      > Skad oni maja dane teleadresowe?

Wyszukiwanie adresów zleca się wyspecjalizowanym firmom. Albo kupuje się lub
      wypożycza bazy adresowe od innych firm.
      • anka1 Re: Ridest Digest 20.07.04, 09:01
        ja tez wygralam chi, chi. ciekawe tylko skad oni maja moj nowy adres ? teraz
        dostaje ich bzdury i na stary i na nowy.
        • ralston Re: Ridest Digest 08.09.04, 18:23
          A jak oni zdobywają te dane adresowe i czy aby jest to zgodne z ustawą o
          ochronie danych osobowych? Ona zdaje się jest dość restrykcyjna - nie można
          sobie nimi o tak handlować, więc i w legalny sposób nabyć tego nie można...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka