moni13 21.02.06, 13:05 poszukuję korepetytora z matmy uczeń 3 klasy gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elademianiuk Re: Korepetycje z matematyki 21.02.06, 16:05 Witam. Jestem nauczycielką matematyki w gimnazjum w Zielonce. kontakt - elademianiuk@wp.pl - podam nr telefonu i adres. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dinka26 Re: Korepetycje z matematyki 07.03.06, 20:30 Witam Cie serdecznie, chętnie ja albo mój mąż udzielimy Tobie korepetycji, obydwoje mamy już w tym doświadczenie. Szczerze mówiąc rozglądam się za dodatkowym zajęciem, więc korepetycje spadłyby mi z nieba :) Zastanów się i napisz, gdybys miała kogoś kto potrzebowałby korepetycji ze ścisłych przedmiotów, także z biologii, to chetnie służę pomocą. Pozdrawiam Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
moni13 Re: Korepetycje z matematyki 08.03.06, 08:17 Witam. mam parę pytań np. w której częsci Ząbek mieszkasz? poproszę o kontakt na moni13@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: Korepetycje z matematyki 08.03.06, 08:40 Jestem finansistą ale uważam że materiał realizowany w szkole należałoby ograniczyć albo wyciąć - to tylko zaśmiecanie dzieciom głowy. Nauka abstrakcyjna powinna być ograniczona - w praktyce oprócz paru działań więcej nie potrzeba, a jeśli ktoś się chce dalej kształcić proponuję mat - fiz, albo studia o tym profilu. MOże zamiast wałkowania tyle lat tej matematyki powinno się Excela dzieci uczyć i w oparciu o to narzędzie nomen omen matematyki. Mnie z matematyki 90 % ze szkoly wyniesionej na nic sie nie przydało = strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś