ralston 10.11.04, 08:47 Ten wątek jest zdecydowanie wątkiem kawowym. W końcu, skoro już człowiek dojechał do pracy, to wypadałoby się obudzić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 08:51 ralston napisał: > Ten wątek jest zdecydowanie wątkiem kawowym. W końcu, skoro już człowiek > dojechał do pracy, to wypadałoby się obudzić... Protestuje. ten watek do dyskryminacja wobec tych, ktorzy mieszkaja w innej strefie czasowej. To nie moja wina, ze jestem time-challenged. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 08:56 No i co ja poradzę, że u Ciebie chodzi się do góry nogami, latem jest zima a nocą dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 09:20 Ormond, powinieneś założyć jakąś partię mniejszościową i bronić swoich praw na szczeblu parlamentarno-konstytucyjnym. No bo rzeczywiście. Rals, zostało Ci trochę kawy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 09:36 all2 napisała: > Ormond, powinieneś założyć jakąś partię mniejszościową i bronić swoich praw na > szczeblu parlamentarno-konstytucyjnym. No bo rzeczywiście. > > Rals, zostało Ci trochę kawy? :) > Rozpuszczalna Jacobs Gronat Gold. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 09:56 Jasne. Dzięki :) Mieszana nie wstrząśnięta? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 10:01 Wiadomo, że mieszana. Przecież wszyscy wiedzą, że słodka się robi od mieszania. A cukier sypie się po to, zeby wiadomo było ile mieszać :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 11:39 A dla Ormonda melisa na dobry, regenerujący sen. Bez cukru :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 12:02 all2 napisała: > A dla Ormonda melisa na dobry, regenerujący sen. Bez cukru :) Bez cukru? To skąd będzie wiedział ile mieszać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 11:20 all2 napisała: > Ormond, powinieneś założyć jakąś partię mniejszościową i bronić swoich praw na > szczeblu parlamentarno-konstytucyjnym. No bo rzeczywiście. > Swietny pomysl. Moim haslem wyborczym byloby: Wiecej czasu dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 11:38 Nie mogę się zapisać bo nie spełniam kryteriów przynależności do mniejszości. Ale mogę zostać sympatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 11:44 all2 napisała: > Nie mogę się zapisać bo nie spełniam kryteriów przynależności do mniejszości. > Ale mogę zostać sympatykiem. To w zupelnosci wystarczy, pod warunkiem odpowiedniej dotacji na kampanie wyborcza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wątek przed 9-tą 10.11.04, 12:22 Nie mogę dać dotacji, bo wówczas musiałabym dłużej pracować, żeby nadrobić straty, a to byłoby zdradą ideałów partii i wówczas nie mogłabym być sympatykiem. A Ty na pewno przedkładasz lojalność ponad merkantylność :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Wątek przed 9-tą 11.11.04, 00:09 ormond napisał: > (....) Moim haslem wyborczym byloby: Wiecej czasu dla wszystkich. Wedle potrzeb czy z przydziału ? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Wątek przed 9-tą 11.11.04, 00:24 awee napisała: > ormond napisał: > > > (....) Moim haslem wyborczym byloby: Wiecej czasu dla wszystkich. > > > Wedle potrzeb czy z przydziału ? Wedle potrzeb, to bylby komunizm, a z przydzialu socjalizm ;))) Ale, ale, to ja teraz zapraszam na kawe poranna - chociaz juz jestem po kawie, to moge walnac jeszcze jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wątek przed 9-tą 11.11.04, 00:29 a dziekuje, wlasnie wypilam, bo nie wiedzialam co zrobic przed snem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Wątek przed 9-tą 11.11.04, 00:31 anahella napisała: > a dziekuje, wlasnie wypilam, bo nie wiedzialam co zrobic przed snem:) Gdybym wypil kawe to tej porze, nie spalbym cala noc. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 16.11.04, 08:48 Dopijam właśnie kawę i niestety, chyba się będę musiał za robotę zabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 08:51 No, ja już po pierwszej kawie. Zaraz się powinieniem obudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 13:46 A ja po trzeciej , I nadal mi sie sni .... Jaka pijesz, ze Ci sie je sni ??!! ralston napisał: > No, ja już po pierwszej kawie. Zaraz się powinieniem obudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 14:35 Nescafe Espresso, reklamowaną słowami: Mała, czarna, intensywna. Tyle, że ja na dzieńdobry wypijam duży kubek :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 15:22 Mala ,czarna, intensywna. Teraz rozumiem, dlaczego nie spisz ;) Nawet w ciagu dnia ! ralston napisał: > Nescafe Espresso, reklamowaną słowami: Mała, czarna, intensywna. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 15:43 Wątek sprzed dziewiątej rozciągnął się na cały dzień pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 16:37 Taaa... ktoś mógłby pomyśleć, że się dzień dłuży... Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 17:33 Nie sztuka rozciagnac na caly dzien kiedy dni takie krotkie :) (jak ta koldra) dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 17:36 I te właśnie krótkie dni wprawiają mnie w niedobry nastrój. Brakuje słoneczka - a wtedy kiedy jest, to człowiek w czterech ścianach zamknięty. Nie wiem jak to Skandynawowie wytrzymują.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 22:10 Tym gorzej. Do braku słońca dochdzi jeszcze kac następnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 22:56 ralston napisał: Nie wiem jak to > Skandynawowie wytrzymują.... Pewnie dzięki temu robią takie energooszczędne komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wątek przed 9-tą 29.11.04, 22:54 ralston napisał: > Nescafe Espresso, reklamowaną słowami: Mała, czarna, intensywna. Tyle, że ja na > > dzieńdobry wypijam duży kubek :) Czyli jest mała, czarna, intensywna - ale w dużych ilościach :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Wątek o 9-tej 30.11.04, 09:10 bogo2 napisał: > A ja po trzeciej , I nadal mi sie sni .... Przerzuć się na Pu-Erh. Szybciej wstrząsa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Wątek o 9-tej 01.12.04, 00:32 Nie, dziekuje. Nie lubie gwaltownosci, wole miekkie budzenie. ;) awee napisała: > Przerzuć się na Pu-Erh. Szybciej wstrząsa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek o 9-tej 01.12.04, 08:52 No to ja już po miękkim budzeniu za sprawą małej, czarnej intensywnej - a teraz jednak potrzebny będzie pu-erh :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 14.12.04, 08:42 Poranna kawa już w kubku. Jeszcze tylko kilka ziewnięć i można się będzie w końcu obudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek przed 9-tą 21.12.04, 08:41 Za oknem biało. Wczoraj napadało a lekki mrozek trzyma. Ciekawe czy utrzyma do Świąt? Odpowiedz Link Zgłoś