martynkaka 05.07.04, 21:40 Hej !!! Mieszkam niedaleko łodzi i bardzo bym chciała rozpocząć naukę tańca nowoczesnego. Niestety narazie nie mogę zależć żadnej szkoły ani kogokolwiek kto potrafiłby mi pomóc. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laleczka_2 Re: taniec w Łodzi 25.08.04, 10:45 no mam podobny problem... obiecuję, że jak się czegoś dowiem to napiszę:) a skąd dokładnie jesteś? masz gg? Odpowiedz Link Zgłoś
tancerka84 Re: taniec w Łodzi 26.08.04, 12:12 przecież w Łodzi jest super zespół CZARNE STOPY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx Re: taniec w Łodzi 01.09.04, 17:22 Polecam Studio Kreacji "Pret-a-Vision" mieszczące się w budynku Domu Kultury "Rondo" przy rondzie Limanowskiego. Prowadzą zajęcia rozmaitych gatunków tańca nowoczesnego. A. Odpowiedz Link Zgłoś
skojka Re: taniec w Łodzi 11.10.04, 13:48 Od jakiegoś czasu szukam fajnych zajęć tanecznych (dla starszej młodzieży lub DOROSŁYCH) w Łodzi. Bez skutku. Myślę, że nie ja jedna jestem w takiej sytuacji. Może więc zbierzmy się wszyscy i ZORGANIZUJMY ZAJĘCIA takie, które spełnią nasze oczekiwania. Wszyscy, których interesuje zorganizowanie zajęć tanecznych w Łodzi NAPISZCIE do mnie: skojka@gazeta.pl nie zapomnijcie napisać czegoś o sobie - jaki taniec, na jakim stopniu zaawansowania ... A może jakiś choreograf chciałby się nami zająć? Pozdrawiam wszystkich, którzy kochają taniec i ... nie tylko skojka Odpowiedz Link Zgłoś
kata1 Re: taniec w Łodzi 12.10.04, 13:16 Jestem ciekawa o jaką technikę wam chodzi ? Bo jeżeli o współczesny ( nie mylić z nowoczesnym )to zapraszam do Pałacu Młodzieży , gdzie jest grupa rozpoczynajaca naukę przy teatrze tańca Pro. Odpowiedz Link Zgłoś