Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Karnet Dolomiti Super Ski

IP: 151.92.176.* 20.03.07, 15:36
    Hej!
    Wróciłam właśnie z Val di Fiemme, było przecudnie!!!
    ale nie chwalić się tu chcę spalonym nosem ;)

Nie wiem, czy wiecie, ale na stronie internetowej www.dolomitisuperski.it
    można sprawdzić, ile mniej-więcej kilometrów przejechało się na nartach
    podczas pobytu :)
    Bramki rejestrują godziny wejść, więc na stronce są też wykresy z pokonanymi
    wysokościami, fajna sprawa :)
    Kto karnetu nie wyrzucił - polecam sprawdzenie ;)
    Obserwuj wątek
      • ortodox Re: Karnet Dolomiti Super Ski 20.03.07, 16:13
        ... wiemy, staruch odkrył to w ubiegłym sezonie ;)
        pozdr.
        • Gość: web Re: Karnet Dolomiti Super Ski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:00
          fajnie jest skontrolować, czy sie nie obijalo na stokach:)
          • Gość: nemesis Re: Karnet Dolomiti Super Ski IP: *.chello.pl 29.03.07, 10:11
            Ciekawa jestem takiej rzeczy... Wyobraźmy sobie wyciąg, którym wjeżdżamy na
            górę i mamy do wyboru 2 trasy. Dłuuuuugą i płaską niebieską i króciutką stromą
            czarną. Obydwie prowadzą w to samo miejsce. Jak ten super system sprawdzi,
            którą pojechaliśmy trasą i w związku z tym ile zrobiliśmy kilometrów?
            • Gość: web Re: Karnet Dolomiti Super Ski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:42
              system liczy kilometry przejechane wyciągami a nie trasami :)))
              • Gość: nemesis Re: Karnet Dolomiti Super Ski IP: *.chello.pl 29.03.07, 21:21
                aaaaa :) czyli jednak nie na nartach, jak ktoś wyżej napisał.
                • staruch5 Re: Karnet Dolomiti Super Ski 29.03.07, 21:25
                  system liczy jazde na nartach. podaje DOKLADNIE nazwy wyciagu i przewyzszenie.
                  Co do dlygosci przejechanych tras to wlasnie jest spora niedokladnosc i sa
                  podawane tylko wartosci orientacyjne - zgodnei z uwaga poprzednika
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka