kaliszanin2 10.05.06, 14:48 Brawo moderator, od razu efekty. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiestwokaliskie Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 14:53 i tak pozostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 14:55 A dlaczego dalej wisimy pod Ostrowem? :> Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 14:59 cierpliwości:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:01 I ja chcę taką raaamkeee jak ma Łódź albo Wrocław.... A na razie zrób może ze trzy wątki przyklejone? Tylko jakieś mądre powinniśmy wymyśleć (i z mądrym tytułem!). Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:03 Ostrów też ma ramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:05 Cierpliwości, wszystko jest w drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:07 ksiestwokaliskie napisał: > Cierpliwości, wszystko jest w drodze! To jeszcze na niektórych forach jak moderator pisze, to jego nick pojawia się na czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:09 CZERWONE Księstwo Kaliskie? Zwariowałeś? :> Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:12 bardziej by pasowała cesarska purpura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:14 ksiestwokaliskie napisał: > bardziej by pasowała cesarska purpura ;) To właśnie miałem na myśli. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:06 A ja mam ideę wartą wda tymfy! :p Księstwo powinien zostać także modem forum ostrowskiego, natychmiast pisz gdzie trzeba. Masz nasze gremialne poparcie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:12 też o tym myślałem, ale nie wiem czy mógłbym byc modem na 2 forach. No i zresztą musimy tu najpierw zrobic eleganckie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:14 To może ja zostanę tam moderatorem? Od razu bym ich pomoderował... :p Ale mielibyśmy Sectora na sumieniu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Ale nadal trzeba się logować 10.05.06, 15:21 wielkopolskawschodnia napisał: > To może ja zostanę tam moderatorem? Od razu bym ich pomoderował... :p Ale > mielibyśmy Sectora na sumieniu. :( Ciekawe czy się postarają o moderatora. Mogliby Cię poprosić... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: Ale nadal trzeba się logować 15.05.06, 00:05 Staramy się, staramy, ale to nie takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Starajcie się dalej 15.05.06, 11:27 lindaaa napisała: > Staramy się, staramy, ale to nie takie proste. W obecnym stanie rzeczy normalny człowiek nie może na waszym forum nic krytycznego o Ostrowie napisać, bo w towarzystwie trolli wychodzi na głupka. Będzie moderator, to zaraz będzie normalniejsza dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: Starajcie się dalej 15.05.06, 11:51 To trochę smutne, że do normalnej dyskusji potrzebny jest odgórny nadzór. Ale skoro tu to pomaga, to tam też powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Starajcie się dalej 15.05.06, 11:54 lindaaa napisała: > To trochę smutne, że do normalnej dyskusji potrzebny jest odgórny nadzór. > Ale skoro tu to pomaga, to tam też powinno. To są nie tylko nasze doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Starajcie się dalej 15.05.06, 11:56 To już dość szeroko sprawdzono, że troll się łatwo zniechęca - nawet nie potrzeba szczególnego nadzoru, wystarczy sama konieczność logowania, żeby większość trolli poszła precz. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Coś nie tak 10.05.06, 16:16 ksiestwokaliskie napisał: > i tak pozostanie :) Coś się, niestety, zmieniło i nie trzeba się logować. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Księstwo, pilnuj ortografii 10.05.06, 15:31 I Księstwo, bardzo cię proszę, pilnuj ortografii, chociaż w tytułach wątków, bo kiedy czytam inne fora, a później nasze (np. "koleji"), to mi sie słabo robi... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Księstwo, pilnuj ortografii 10.05.06, 15:43 nie bój, nie bój - wyławianie byków to jeden z moich fachów :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Księstwo, pilnuj ortografii 10.05.06, 15:45 Najęli cię gdzieś na korektora!? :> :p Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Księstwo, pilnuj ortografii 10.05.06, 15:47 sam musiałem w swoim czasie swoje byki poprawiac ;) a tak poza tym to jest to związane z moim wykształceniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: O, widzę, że status nam się zmienił :) 11.05.06, 12:52 kaliszanin2 napisał: > Brawo moderator, od razu efekty. :) Teraz to się zmienił do tego stopnia, że brak nas w katalogu, o czym informacja pojawia się zresztą na pierwszej stronie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Widzę, że pojawiają się podfora :) 11.05.06, 12:55 Np. Ogłoszenia-Kalisz. Czyli będzie ramka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Widzę, że pojawiają się podfora :) IP: 82.160.122.* 11.05.06, 13:01 A teraz nic nie ma, tylko wielki napis, że brak forum w katalogu. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Widzę, że pojawiają się podfora :) 11.05.06, 13:03 Gość portalu: ww napisał(a): > A teraz nic nie ma, tylko wielki napis, że brak forum w katalogu. :/ Te ogłoszenia to nie podforum, tylko forum prywatne. Tylko tam jest teraz link do forum Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Widzę, że pojawiają się podfora :) 11.05.06, 13:12 fuck, coś się psuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Widzę, że pojawiają się podfora :) 11.05.06, 13:26 Pewnie admin Gazety coś poradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Widzę, że pojawiają się podfora :) 11.05.06, 13:28 byc może właśnie coś robi w systemie, stąd to zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
arczi-kalisz tajemnicze zniknięcie 11.05.06, 14:38 Chyba coś się zepsuło (samo?), bo Kalisz zniknął z forów w dziale Wielkopolska :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Znikęliśmy niczym Atlantyda :) 11.05.06, 14:58 Zniknęliśmy, ale jednak jesteśmy, to może i Atlantyda gdzieś jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Znikęliśmy niczym Atlantyda :) 11.05.06, 15:25 ale odrodzimy się jak feniks z popiołów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Kaliska redakcja GW 11.05.06, 14:05 Sądzę, że z czasem (niedługim) powinniśmy dążyć do zrównania forum Kalisza z forum Poznania - tak, jak to mam miejsce na Kujawach: forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=1298057 W dalszej perspektywie należy dążyć do aktywizacji kaliskiej redakcji GW (np. Mariusz Hertmann?) i utworzenia oddziału Gazety w Kaliszu obejmującego obszar kilkunastu powiatów Wielkopolski Wschodniej (całe Kaliskie plus Konińskie). I ja to piszę zupełnie poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Kaliska redakcja GW 11.05.06, 14:16 Proponuję (jak już administracja zrobi porządek na naszym forum) załozyć wątek przypięty: "Oddział GW w Kaliszu". Sądzę, że taki wątek mógłby być miejscem kontaktowym i zaczynem do zorganizowania kaliskiego dodatku lokalnego Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
arczi-kalisz po kliknięciu w link... 11.05.06, 14:46 spotkałem takie oto forum prywatne: https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29479... :) Ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: po kliknięciu w link... 11.05.06, 19:57 Po lekturze toruńskiego telewizyjnego forum widać wyraźnie, że torunianie są daleko bardziej zaawansowani w rozumieniu roli mediów we współczesnym świecie niż kaliszanie. My dalej mamy siebie samych gdzieś. :( Odpowiedz Link Zgłoś
arczi-kalisz Re: po kliknięciu w link... 11.05.06, 22:06 tylko, gdybyśmy my robili taką listę, to moglibyśmy wypunktować w tydzień tyle, ile oni wypunktowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: po kliknięciu w link... 11.05.06, 22:31 Moglibysmy, ale tego nie robimy! Rezultat jest taki, że Poznań robi nas w balona (żeby nie napisać, że w konia po prostu). A media, komunikacja, kultura, turystyka to są PIENIĄDZE. Nadziwić się nie mogę, że w Kaliszu się tego wciąż nie rozumie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 gazeta.pl to nie to samo co GW 11.05.06, 14:49 Właściciel jednak ten sam, a dziennikarze GW fora trochę czytają. Wysłałem już moderatorowi maila w tej samej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Kaliska redakcja GW 11.05.06, 20:18 Ale w sprawie czego? I co napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Kaliska redakcja GW 11.05.06, 20:33 żeby coś aktywizowac, to musi to coś istniec. W Kaliszu zostało tylko biuro ogłoszeń chyba, redakcji dawno nie ma. I co ma do tego Hertmann? On jest fotografem a nie dziennikarzem. Ale sama idea jest ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Oooo, jak dziwnie się zrobiło... 11.05.06, 21:09 Oooo, jak dziwnie się zrobiło... jest już ramka (ale pusta), i zniknęło Czerwone (Księstwo Kaliskie). Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Oooo, jak dziwnie się zrobiło... 11.05.06, 21:10 nie zniknęło;) to co widzisz na czarno to posty z czasów, gdy nie byłem posiadaczem czerwonej książeczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Oooo, jak dziwnie się zrobiło... 11.05.06, 21:14 hmm, a jednak częśc zginęła. Olac to;) miejmy nadzieję, że w tej ramce pojawią się niebawem 2 podfora - galeria i ogłoszenia (jakiekolwiek by one były ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Oooo, jak dziwnie się zrobiło... IP: 82.160.122.* 11.05.06, 21:15 Ale zrób sobie innego nika (np. ksiestwo.kaliskie) do pisania, a tego używaj do administrowania, bo inaczej wszystkie wątki będą z ptaszkiem, i w końcu wszyscy przestaną zwracać uwagę na admina... Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Oooo, jak dziwnie się zrobiło... 11.05.06, 21:18 Gość portalu: ww napisał(a): > Ale zrób sobie innego nika (np. ksiestwo.kaliskie) do pisania, a tego używaj do > > administrowania, bo inaczej wszystkie wątki będą z ptaszkiem, i w końcu wszyscy > > przestaną zwracać uwagę na admina... Popieram. A co zlogowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Strata czasu :( 11.05.06, 21:20 Trochę nam za bardzo dała w kość administracja tymi organizacyjnymi perypetiami. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Oooo, jak dziwnie się zrobiło... 11.05.06, 21:26 nie wiem co będzie. Robię co mogę, ale musimy się uzbroic w cierpliwośc - dziś mieliśmy niezłą próbę - forum to wielki system i widac admini mają ciężki orzech do zgryzienia przy takich zmianach. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Oooo, jak dziwnie się zrobiło... 11.05.06, 21:27 Byłoby dobrze, żeby jeszcze Księstwo sam siebie poparł. :p Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Oooo, jak dziwnie się zrobiło... 11.05.06, 21:29 na razie nie będę się bawił w schizofrenika;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Oooo, jak dziwnie się zrobiło... IP: 82.160.122.* 11.05.06, 21:31 Rób jak chcesz, ale poważne to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Ooooo! 16.05.06, 00:24 Ooooo! Jest już podforum: Galeria zdjęć! ----- Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: O, widzę, że status nam się zmienił :) 16.05.06, 12:29 kaliszanin2 napisał: > Brawo moderator, od razu efekty. :) No, może niektóre efekty były przejściowe, ale teraz są już też trwałe. :) Odpowiedz Link Zgłoś