kaliszman 30.11.07, 23:15 W najbliższą niedzile Winiary Bakalland Kalisz zmierzy się z Farmutilem Piła. Kalisz 3-0 Piła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytryna_zx Re: Klasyk 01.12.07, 09:59 Cieszę się, że w końcu zobaczę jak grają nasze dziewczyny. :) Transmisja na TV4 o 15:00 :) ,a Wynik obstawiam 3:1 dla nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Klasyk 02.12.07, 21:05 Zwycięstwo Winiary Kalisz 3-1 Farmutil Piła.Winiary prowadzą w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Klasyk 17.01.08, 01:59 gdyby sioatkowka byla takim pieknym sportem jak pilka nozna to mysle ze na te derby by przychodzily tlumy Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna_zx Re: Klasyk 17.01.08, 14:46 Siatkówka też jest pięknym sportem i Hala wcale nie świeci pustkami na tych meczykach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomashch Re: Klasyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 00:18 Ale wyobrażacie sobie mecz np KKS-u z Lechem Poznań przy ponad 10tysiecznej publiczności na zmodernizowanym obiekcie przy ul. Łódzkiej ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna_zx Re: Klasyk 18.01.08, 13:30 Ja jestem sobie w stanie wyobrazić co by było gdyby Lech stracił w Kaliszu 3pkt w tym meczu hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaliszman Re: Klasyk IP: *.kalisz.mm.pl 20.01.08, 13:02 Panowie to jest wątek poswięcony siatkówce,ale sam z chęcią bym poszadł na mecz z Lechem.A po wygranej,no cóz trzeba by było to oblać. A co do klasyka to jeszcze można zaliczyć mecze z BKS Bielsko- Biała.Wiem,że podczas półfinałów w Kaliszu Hala Winiary pękała w szwach,a atmosfera na meczu była niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Klasyk 20.01.08, 14:48 bylem na wielu meczach w arenie i kiedy jest pelna to wyglada pieknie tylko za malo reaguja kibice Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Klasyk 20.01.08, 14:46 etam z jakims tam lechem wyobrazcie sobie mecz kks - gornik zabrze albo kks - legia warszawa lub kks - wisla krakow to bylo by to Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Klasyk 22.01.08, 13:16 hehe no tak ale tamatem postow jest slowo klasyk a nie derby.klasykiem jest np mecz legia widzew przez kilka lat bylo to tzw derby polski. teraz takie derby to sa miedzy legia i wisla.wiec nawet slowo derby nie oznacza regionu czy miasta.ale fakt ze fajnie gdyby porzadnie sie zajeli sprawami pilki w kaliszu Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Klasyk 20.01.08, 14:45 no to ja wiem ale nie da sie porownac obu sportow.mecze grupowe polakow na ms ogladalo wiecej ludzi niz final w siatce. rozgrywki ligowe na calym swiecie wzbudzaja ogromne emocje a 99% ludzi w polsce ma gdzies czy mistrzem ligi siatkarskiej bedzie bot czy inne wynalazki. pozatym ciezko moic ze 4 tys widzow to sa tlumy.na hale to moze i sa tlumy ale na pilke to jest zero. Odpowiedz Link Zgłoś