offca_kaliska 17.12.06, 20:15 w którym kościele odbywają się najlepsze pasterki? Bo jakoś nie mam ochoty znowu słuchać ględzenia naszego biskupa u św. Mikołaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiestwokaliskie ranking pasterek 17.12.06, 20:28 Już myślałem, że to ciąg dalszy serii wątków najlepszych kobiet w Kaliszu - były już kobiety-ginekolodzy, ich siostry, matki etc. Czyżby teraz czas na pasterki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: najfajniejsza pasterka 18.12.06, 00:46 U Mikóaja nie jest tak źle. Bp Napierała z roku na rok mówi coraz krócej - no i te chóry... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrdj1 Re: najfajniejsza pasterka 18.12.06, 14:57 Ze swojej strony nie polecam kościoła na Rogatce. Czasem zastanawiam się czy Czaszki i Rogatka są zamieszkiwane przez samych emerytów, tworzących w tym kościele zawsze przed mszą kółek rożańcowych. Księża też przynudzają. Lubię kościół na Polnej albo na Os. Asnyka. Odpowiedz Link Zgłoś
offca_kaliska Re: najfajniejsza pasterka 18.12.06, 15:05 dzięki, ja właśnie od niedawna z Lipowej jestem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Najfajniejsza pasterka 19.12.06, 13:40 A gdzie księża nie przynudzają? :> Bo w katedrze to już chyba najbardziej. :> Odpowiedz Link Zgłoś