Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU

23.06.03, 21:19
Według mnie najlepszy jest Jacek Jackowicz - śmieszny i wzruszający. Jak
ostatnio grał takiego pana, to śmiałyśmy się do łez a wogóle to jest super i
nawet brzuch nie przeszkadza bo liczy się jego zdolność do robienia tych
rzeczy! Podobno też świetnie śpiewa różne piosenki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Copyrnicus_78 Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU IP: *.wat.edu.pl 26.06.03, 08:10
      Rzeczywiscie jest swietny, tylko na Boga - "super" nic nie znaczy....dla sztuki
      aktorskiej tym bardziej !
      Co sie tyczy brzucha - do jakich rzeczy nie przeszkadza ?
      Tak na marginesie - czemu jest tak zaniedbany rewir-skwer kolo teatru od strony
      cmentarza zolnierzy radzieckich ? I jeszcze te idiotyczne napisy na bocznej
      scienie od strony rzeki - kompletny brak wyobrazni....
      • weuen Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU 26.06.03, 18:29
        Chyba coś Wam się stało, że piszecie takie dyrdymały - chodzę czasem do
        teatru, kilka razy w życiu widziałem przedstawienia w TV i nigdy nie
        ośmieliłbym się chwalić pana Jackowicza ani tym bardziej mówić o nim, żę
        jest "super" czy "świetny"! Z ogromnym szacunkiem traktuję ludzi kultury, ale
        potrafię dostrzec róznicę między dobrym aktorem a złym a pan Jacek nawet nie
        próbuje być dobry! Repertuar kilku powierzchownych min i udawanie jazzowego
        wokalisty (widziałem "Piosenki retro") a przy tym postura jak z radzieckiej
        bajki animowanej o trzech prosiaczkach nie zwiodą tych, którzy posiadają
        odrobinę gustu.
        • Gość: Cpyrnicus_78 Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU IP: *.wat.edu.pl 27.06.03, 08:04
          "Postura prosiaczkowa" - to wcale sobie !....Ale inny watek przy okazji -
          Hanuszkiewicz w czasie spotkania autorskiego na Festiwalu w koncu lat 70-tych
          powiedzial, ze nasz teatr "ma genialna akustyke" - i to chyba prawda, ale
          niestety nie ma dowartosciowanego zespolu z prawdziwego zdarzenia na
          ktory "chce chodzic" spolecznosc kaliska i mlodziez.....zainteresowana czyms
          wiecej niz przesiadywaniem w pubach....
          • hodu Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU 28.06.03, 01:16
            W tym teatrze są same ostatnie nudy, jakieś kupy nie wiadomo o czym i jeszcze
            gadki przed rozpoczęciem jakie to niby cudo zobaczymy! Przecież to skandal bo
            mnie nie obchodzi jak wygląda pan reżyser, a jak chce się pokazać to niech
            wyjdzie się kłaniać z aktorami na koniec.
            • Gość: ludwik Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 21:17
              Zgadzam się z tym, że Jackowicz jest niezły ale lepsi są na pewno tacy jak
              Wierzbowski czy Gręda. Wystarczy obejrzeć "Sztukę"
              • hodu Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU 03.07.03, 22:38
                pan Jacek w ogóle jest kontrowersyjny - podobno kiedy tańczył w balecie to
                każdy występ bardzo przeżywali jego rodzice, co spowodowało, że pan Jacek
                poprzysiągł wszystkim Oscara za rolę w filmie Krzysztofa Zanussiego
                • lukrecja_frost Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU 25.07.03, 22:40
                  Nie wiem po co dowartościowywać takiego gościa jak jackowicz i robić mu
                  reklamę. O takich miernotach nie mówi się wcale a jeśli już to tylko z
                  pogardą, bo takim traktowaniem sztuki i widowni nikt jeszcze nic nie wygrał.
                  Srodowisko teatralne naszego miasta ma o tym panu jak najgorsze zdanie a ja
                  sama słyszałam jak obgaduje kolegów którym nie dosięga do pięt. Jeżeli za rok
                  znów będzie na siebie głosował w plebiscycie na najpopularniejszego aktora to
                  złożę zawiadomienie o fałszerstwie w prokuraturze.
                  • wunsch Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU 26.07.03, 00:59
                    Dziwię się mocno tej pani, której tak lekko przychodzi negatywne ocenianie
                    innych. To nie jest normalne, że osobę która ma problemy z tuszą nazywa
                    się "groteskowym tłuściochem", "przebiegłym grubasem" albo "ciotką pończochą"
                    z taką bezmyślną swobodą! Ludzie, każde zło kiedyś może do was wrócić! A z tym
                    plebiscytem to też przecież niewiele wiadomo, bo nawet jeśli ktoś trzyma w
                    domu sto pustych kuponów - to jeszcze o niczym nie świadczy!
                    • Gość: ambroziak Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 14:50
                      Dziennikarze sportowi przyznali panu Jackowiczowi tytuł Herosa Roku, a
                      sportowcy $ Olimpiady Specjalistycznej oddali na niego swe głosy w wyborach
                      Mistera Uniwersportu
                      • Gość: 33mb Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 23:17
                        DOBRZE , ZE WOGOLE JESZCZE TEATR W KALISZU JEST, A JACKOWICZ NIE JEST TAKI ZLY
                        MOJ GLOS MIAL,
                        • starka1 Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU 04.09.03, 14:49
                          a moj nie bo mnie się podoba pan Lewandowski i pan Wierzbowski i pan Krec
                          • roovek Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU 03.10.03, 00:45
                            Ja pana Lewandowskiego nienawidzę bo jest stary i ma zaniedbany wąs. Pan
                            Grenda jednak, szczególnie nieogolony, wygląda całkiem pociągająco. Słyszałem,
                            że lubi kotki! Czy to prawda ?
                            • Gość: Pani Świnka Re: NAJLEPSZY AKTOR w KALISZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 19:08
                              Lubi kotki, lubi też świnki. A pan Jacek lubi wielbłądki, zwłaszcza taki małe,
                              które można głaskać bez drabiny. A pan Lechu lubi najbardziej kury i kaczki, a
                              pan Karol ma świnkę morską. Inni albo hodują konie, albo żółwie. Dyrekcja
                              trzyma w teatralnych magazynach zaskrońca i starą, wychudzoną krowę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka