ok333 11.08.07, 22:18 Tym razem nie glosuje na zadnych spadochroniarzy . Nooo chyba zeby to byl Wielkopolska Wschodnia . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaliszman Re: Znowu wybory !!! ,,, 11.08.07, 22:36 Nigdy nie głosuje na spadochroniarzy.Niestety nie mam na razie pojęcia na kogo głosować.Mam pomysł moze ktoś z forum wystartuje ma mój głos widzę ze komus zalezy na tym miescie.Czy ktoś się zgłasza. Odpowiedz Link Zgłoś
greffen Re: Znowu wybory !!! ,,, 12.08.07, 02:39 Oto moi kandydaci Michał Daragan, Adam Chodyński, Alfons Parczewski, ks. Jan Nepomucen Sobczyński, ks. Bliziński Józef Raciborski. Ksawery Balczewski Robert Pusch, dr. Stańczukowski Nikołaj Rybnikow . Niestety wszyscy ci kandydaci mają jeden problem - nie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Znowu wybory !!! ,,, 12.08.07, 13:37 Ja narazie marze , ze ... ku..ki pojda do garow , chamy do gnoju . wsciekle psy pojda do budy . TVN24 i jej babo- chlopy od polityki sie wycisza , ze o.Tadeusz zacznie nadawac dla Pietaszkow ( nic im nie ujmujac ) na bezludnych wyspach , czerwoni wyjada na Sybir a ksiadz sciagnie glosniki sprzed kosciola i zacznie odprawiac choc jedna msze po lacinie - dla tych co pragna sie skupic albo zjednoczeni z Bogiem kontestowac swoja biede . Marze tez zeby ci co ,,nachapali'' dostali natchnienie by sie podzielic i oddacchc troche na ratowanie zabytkow , na kulture i inne wznislejsze cele. Marze by nasz swiat wrocil wreszcie do normalnosci . Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Znowu wybory !!! ,,, 26.08.07, 20:48 to ja sie zglaszam tylko jeszcze nie wiem z ramienia jakiej partii Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Znowu wybory 18.08.07, 13:53 Ja jestem lotniarzem, nie spadochroniarzem. :> Poza tym: nie ma problemu, bo nie ma na kogo głosować. Szczęśliwie wybory parlamentarne mają się nijak do municypalnych, więc głowa mnie jeszcze nie rozbolała... Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Znowu wybory 18.08.07, 16:00 Lecz juz za niedlugo pojawia sie dziewki z ... koorfikami w oczach i chlopcy z ,,dzondrami'' . Ach ci kabareciarze - Rewinski i Piasecki . Swietnie ten etap parlamentaryzmu polskiego ujeli , swietnie zpuentowali ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Znowu wybory 26.08.07, 20:53 nie wiem co za sens maja nowe wybory.wyniki beda bardzo podobne do poprzednich.zreszta jak sie ktos dobrze przyjzyto od 89 ciagle rzadza ci sami tylk nazy partii sie zmienialy. pzpr - sdrp - sld solidarnosc - aws aws + uw = po sld + pozostale komuchy = lid samoobrona + lpr = lis Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Re: Znowu wybory 07.09.07, 20:22 ale szopa dzis w sejmie cos sie rozwiazac nie moga i nagle tacy pracowici sie zrobili-nieswoje pieniazki latwo wydawac jest Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Sejm RP 08.09.07, 11:54 Wesołe widowisko. Cały dzień oglądałem. Śmiałem się jak w kinie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Sejm RP 08.09.07, 12:10 Dla mnie to widowisko,bo obradami trudno to nazwać,było żenujące.Zresztą z cyrku już wyrosłem. Odpowiedz Link Zgłoś