Dodaj do ulubionych

Travel Service

IP: *.opera-mini.net 13.06.12, 17:48
Czy ktoś z Was leciał już liniami Travel Service z KTW do Turcji?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Travel Service IP: 88.220.94.* 04.07.12, 11:27
      no wlasnie lecial ktos?
    • plasmaman Re: Travel Service 04.07.12, 11:54
      Leciałem. Zresztą wczoraj wróciłem. Do Turcji lecieliśmy 737-700, natomiast wczorajszy powrót to 737-800. Całkiem fajnie się leciało (w obie strony). Jakieś konkretne pytania macie?
      • Gość: o Re: Travel Service IP: *.umwd.pl 04.07.12, 15:26
        lecielismy z wrocławia wprawdzie, ale wszystko ok, bezpiecznie, polski fajny pilot, który przepraszał za 10 min. opznienia ze względu na silny wiatr, ale takie opóznienie to w sumie nic. czułam się bezpiecznie i to najwazniejsze, bo jestem lotnicza panikarą ;-)
      • Gość: Gość Re: Travel Service IP: 213.184.22.* 05.07.12, 07:45
        Czy w trakcie lotu dają coś do jedzenia?
      • Gość: Ser Re: Travel Service IP: *.171.82.214.static.cdpnetia.pl 05.07.12, 11:50
        Ja mam pytanie,może takie banalne ale dla mnie akurat ważne.
        W ulotce "sky shop" zauważyłem że w sprzedaży są modele samolotów,czy były dostępne?
        • Gość: o Re: Travel Service IP: *.umwd.pl 05.07.12, 12:52
          na pokladzie w ogole nie było sprzedaży
          • Gość: Ser Re: Travel Service IP: 46.31.32.* 06.07.12, 20:06
            Hmmm,dziwne.
            Taka sprzedaż pokładowa to żyła złota,aż dziw bierze że nie organizują sprzedaży pokładowej,biorąc pod uwagę asortyment z ulotki i ceny to wyprzedaliby wszystko na pniu.
          • Gość: Oleńka Re: Travel Service IP: *.internetia.net.pl 09.07.12, 20:10
            > na pokladzie w ogole nie było sprzedaży ...
            Eeeee tam :)
            Podczas lotu do Wrocławia kupiłam Euphorię i paletę Diora łącznie za stówkę.
            Euro niestety ;)
    • Gość: mark Re: Travel Service IP: *.164.81.246.dynamic.ttnet.com.tr 04.07.12, 19:05
      Dzisiaj wylądowaliśmy w Antalii ,lot baaardzo spokojny ale lądowanie lekko akrobatyczne,spoko .
      • Gość: grodek Re: Travel Service IP: 193.239.80.* 09.07.12, 22:29
        Nie wiem co takiego "akrobatycznego" było w tym lądowaniu?
        A Antalii po prostu trzeba zrobić nawrót o 180 stopni nisko nad wodą.
        • Gość: mark Re: Travel Service IP: *.164.199.4.dynamic.ttnet.com.tr 10.07.12, 08:03
          ok.lądowałem piaty raz w Antalii i nigdy tuż przed przyziemieniem pilot nie wykonywał tak gwałtownych ruchów.Dla mnie spoko ale nie wszystkim się to podobało.Ogólnie spoko
          • Gość: kasia Re: Travel Service IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 21:36
            ja lece 22 sierpnia do turcji z biurem podróży itaka, ale bardzo się boje leciec tymi liniami po przeczytaniu tych opinii, w złaszcza ze dziś awaryjnie ladąwał samolot w sofii
            • Gość: adwe Re: Travel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.13, 22:05
              Nie ma się czego bać. Ja leciałem z Travel Service już cztery razy, lot jak każdy inny. TS to największy w Czechach przewoźnik lotniczy, posiadający relatywnie nowe samoloty.
              Zobacz na stronie:
              www.planespotters.net/Airline/Travel-Service
              • Gość: Kasia Re: Travel Service IP: *.one.pl 12.08.13, 11:11
                aa też z biura Itaki może?
    • Gość: NieON Re: Travel Service IP: *.markom.krakow.pl 12.08.13, 12:55
      Spoko. Ja leciałem z nimi trzy razy i trzy razy mało nie doszło do katastrofy. Pierwszym razem piloci byli narąbani jak szpaki i przespali lądowanie, jedna ze stewardes się przebudziła, ubrała i jakoś wylądowała. Drugim razem pilotowi zapomniało się tak po prostu wysunąć podwozia i lądowaliśmy jak kapitan Wrona (drugi pilot zabawiał się ze stewardesą w kiblu). Trzecim razem okazało się że mamy za mało paliwa (chłopaki z obsługi walą lewizne to oczywiste) i zaraz po starcie trzeba było lądować, pech chciał, że lądowaliśmy na polu gdzie parę minut wcześniej chłop gnojownik rozrzucił.
      Także bez obaw możesz śmiało lecieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka