1pudel 08.09.07, 20:55 Jak w temacie, gdzie w Kaliszu mogę się zarejestrować na NFZ? Z reguły do dentysty chodzę prywatnie, ale problem z jednym zębem przerósł mój budrzet i mam nadzieje, że fundusz refunduje tego rodzaju leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ok333 Re: Poszukuje chirurga dentysty 08.09.07, 21:35 1pudel napisał: > Jak w temacie, gdzie w Kaliszu mogę się zarejestrować na NFZ? Z reguły do denty > sty chodzę prywatnie, ale problem z jednym zębem przerósł mój budzet i mam nad > zieje, że fundusz refunduje tego rodzaju leczenie. Tak , napewno refunduje . Dwie osemki rwalem u dra Juzyka - przy Rogatce (wejscie od Nowego Swiatu ) . On osobiscie tego nie robi . W grudniu ub roku rwala mi pani stomatolog ( nie znam nazwiska ) - bylo EXTRA ! .Kilkanascie dni temu natrafilem na faceta ok. 35-40 lat . Tego juz nie moge nazwac stomatologiem czy chirurgiem twarzowo- szczekowym ! To juz lepiej isc do kowala - jak przed WW II . Odpowiedz Link Zgłoś
1pudel Re: Poszukuje chirurga dentysty 09.09.07, 00:22 Mam torbiel na zębie.O Jusyku słyszałem, że dobrze wyrywa, jednak z leczeniem kanałowym ruszyłbym do kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Poszukuje chirurga dentysty 09.09.07, 00:51 1pudel napisał: > Mam torbiel na zębie. To trzeba zlikwidowac stan zapalny i ... rwac . > O Jusyku słyszałem, że dobrze wyrywa, jednak z leczeniem >kanałowym ruszyłbym do kogoś innego. Osemki maja krotki zywot i nie ma co ich oszczedzac. Ja wolalem pozbyc sie bolu . Odpowiedz Link Zgłoś
1pudel Re: Poszukuje chirurga dentysty 09.09.07, 13:50 Niestety mam do leczenia jedynke i wolałbym jej nie wyrywać. Dzięki za info. Jutro tam podejde i się dopytam Odpowiedz Link Zgłoś