Dodaj do ulubionych

śmieciowy problem

13.03.10, 07:34
Był już na tym forum kiedyś wątek dotyczący śmieci wywożonych do lasu w okolicach Krupic. Teraz okazuje się, że do Mielnika miały trafiać siemiatyckie śmieci, a pozostawały w Siemiatyczach. Więc może te śmieci trafiły właśnie do krupickiego lasu a nie do Mielnika?
www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100312/REG03/117374233
Obserwuj wątek
    • siemiatycze Re: śmieciowy problem 13.03.10, 08:49
      "Takie przestępstwo śledczy zarzucili też pracownikowi Urzędu Gminy w Mielniku, gdzie rzekomo miały być wywożone śmieci "

Widziałem jak wygląda rzeczywistość zagospodarowania odpadków w Siemiatyczach.Po tych cyrkach jakie ujrzałem,uwierzę nawet w plany wywożenia ich do Urzędu Gminy w Mielniku ;)

Grunt,że w dokumentacji wszystko wygląda pięknie.Ciekawe co dokumentacja wie na temat okolicznych lasów? A swoją drogą,bezgraniczna wiara w dokumentację zaprzeczająca rzeczywistości,to znak czasów w jakich przyszło nam żyć.A przecież wystarczy na chwilę wyjść z zacisza gabinetów i zaczerpnąć wiedzę z zapachu lasu... I sam już nie wiem,czy nie było lepiej kiedyś,gdy śmierdząca sprawa była składowana w jednym miejscu pod kontrolą? Teraz takich miejsc są setki,nawet nie trzeba specjalnie szukać ani zagłębiać się w zielony gąszcz.Ale w dokumentacji gra...
    • e-camorra Re: śmieciowy problem 13.03.10, 13:24
      To nie okazuje się teraz,
      Sprawy wyszly ma jaw u ubieglym roku dzięki publikacjom w Głosie Siemiatycz
      siemiatycze.com.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1565
      • akka_vacat Re: śmieciowy problem 13.03.10, 14:16
        ooo proszę! Ja dowiedziałam się o tym dopiero wczoraj dzięki Współczesnej.
        • siemiatycze Re: śmieciowy problem 13.03.10, 14:59
          Widzisz e-camorra - miałeś taki dobry argument w dyskusji na temat Głosu Siemiatycz,a wolałeś milczeć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka