ashanti5 05.06.03, 16:00 Uwielbiam takie upały. Ale widzę, że nie służą one forumowiczom. Na wszystkich moich ulubionych forach pustki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szawki Re: gorąc 05.06.03, 17:11 U nas pada od dwóch tygodni, eh. Niedlugo dom nam odplynie. Tylko nasza swieżozasiana trawa na tym korzysta. A lato będzie pewnie gorące i wilgtne, jak zawsze. I komu bedzie sie chcialo pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: gorąc 05.06.03, 18:31 Termometr w samochodzie pokazywał dzisiaj 33 stopnie... ufff.... rozpływam się... Pamiętajcie o dużej ilości wody mineralnej do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: gorąc 06.06.03, 09:34 jestem wściekła, bo w każdy piatek, w który wybieram się do Siemiatycz pogarsza się pogoda. Tak jak ma to miejsce właśnie dziś. Mimo końcówki tygodnia, czuję, że to będzie kiepski dzień. Kiedy się obudziłam o 7.30 było zupełnie ciemno i grzmiało. Kręci mi się w głowie, odkąd podniosłam ją z poduszki. Dochodzą problemy z niesfornym bratem i wiele godzin w pracy ( w piątki pracuję najdłużej). Odpowiedz Link Zgłoś
szawki Re: gorąc 07.06.03, 04:03 Ja to bym pojechal do Siemiatycz nawet jakby mialo lac jak z cebra. Niestety nie moge i to moze wlasnie dlatego. Moze w przyszlym roku. Odpowiedz Link Zgłoś