Dodaj do ulubionych

Pensjonat.

14.07.07, 14:00
Od kiedy działa w Siemiatyczach ten pensjonat bo nawet nie wiem czy napisać
nowy... :)

img519.imageshack.us/img519/56/pensjonatpx0.jpg
Obserwuj wątek
    • czesiula Re: Pensjonat. 14.07.07, 14:12
      Widze go po raz piewszy na Twoim zdjęciu...A tak często tamtedy przechodzę...A co tam wogóle jest? Miejsca noclegowe? Jak sama nazwa wskazuje, chyba tak...To dopiero...
      • siemiatycze Re: Pensjonat. 14.07.07, 14:25
        Całkiem przypadkowo go spostrzegłem robiąc fotografię uschniętych
        świerków.Wszystko więc na to wskazuje,że mamy doczynienia z nowym pensjonatem.
        Warto nosić przy sobie parasol...To znaczy aparat... :)
        • kusy19 Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:44
          To nowy pensjonat.Niedawno otwarty tylko nie było napisu.
          Znam właścicielkę to "obrotna" osoba.
          • siemiatycze Re: Pensjonat. 16.07.07, 09:18
            kusy19 napisał:

> To nowy pensjonat.Niedawno otwarty tylko nie było napisu.
            > Znam właścicielkę to "obrotna" osoba.

- Teraz i ja wiem o kogo chodzi...

PS.Kusy wpadaj częściej,dział sportowy mocno jest zaniedbany :)
            • kusy19 Re: Pensjonat. 16.07.07, 17:30
              Będę pamiętał.Nie bardzo mam czas pisać.Ale obiecuję będecześćiej i nie
              tylko "sporowo"4 sierpnia zaczyna sie IV liga to będzie wiecej sportu.
              Zobacz: www.podlaskizpn.org/
    • 220volt Re: Pensjonat. 14.07.07, 14:49
      A to niespodzianka! Ja tak samo, jak Czesiula - pierwszy raz to widzę, choć byłem tam jakieś pół godziny temu :)))) A swoją drogą to wskazówka dla właściciela: potrzebna bardziej widoczna reklama. Warto wydać parę groszy, bo jak tu złapać (domyślnie zamiejscowego) klienta, skoro nawet tubylcy nie mają pojęcia o istnieniu tego miejsca?
      • margeritka61 Re: Pensjonat. 14.07.07, 15:15
        Ja też pierwszy raz go widzę. Jeszcze w styczniu był tam sklep z materiałami i
        pościelą. Kilka razy dziennie jadę przez rondo, przynajmniej raz w tygodniu
        przechodzę niemal obok i tez go nie zauważyłam. Reklama jest konieczna, nawet
        dla tubylców. Często ktoś mnie pyta, gdzie można w Siemiatyczach przenocować.
        • czesiula Re: Pensjonat. 14.07.07, 16:27
          Podobno na dole będzie można coś zjeść, a na górze przenocować...taka namiastka agroturystyki:-)
          • siemiatycze Re: Pensjonat. 14.07.07, 16:40
            Czyli coś się jednak dzieje w naszych Siemiatyczach... :)
            • czesiula Re: Pensjonat. 14.07.07, 16:48
              Tak trzeba:-))
              • fakir530 Re: Pensjonat. 14.07.07, 16:57
                czy ktos wie na temat Marwil, pytam bo znalazlem taka reklame na internecie?
                moze to tez pensionat?
                • czesiula Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:00
                  To miał być wielki, wielki hotel, ale nic nie wyszło...Nad zalewem stoi jego namiastka i niszczeje...Poproś Siemiatycze, to zamieści fotografię tego obiektu :-)
                  • kosmet-yczka Re: Pensjonat. 26.08.07, 20:23
                    nie wiedzą co z tym zrobić mają to wysadzić w powietrze bo rozebrac
                    się nie da
              • czesiula Re: Pensjonat. 14.07.07, 16:58
                Lubie oglądać zdjęcia z Siemiatycz, nie tylko...
                • fakir530 Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:01
                  czesiula napisała:

> Lubie oglądać zdjęcia z Siemiatycz, nie tylko...

Ale gdzie to ma byc?
                  • czesiula Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:08
                    To taka dygresja ogólna, a firma Marwil i niedoszły hotel jet w Siemiatyczach właśnie.
                    • fakir530 Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:15
                      czesiula napisała:

> To taka dygresja ogólna, a firma Marwil i niedoszły hotel jet w Siemiatyczach
                      w
                      > łaśnie.
                      nie dygrestia ,ale ja znam Marka i zycze jemu najlepiej jak umiem.
                      • czesiula Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:17
                        Rozumiem:-)))), ale z tym hotelem zupełnie mu nie wyszło....Miał duzo kłopotów, jak zreszta wielu przedsiębiorców w pewnym okresie...
                        • fakir530 Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:21
                          czesiula napisała:

> Rozumiem:-)))), ale z tym hotelem zupełnie mu nie wyszło....Miał duzo
                          kłopotów,
                          > jak zreszta wielu przedsiębiorców w pewnym okresie...
                          Czy mozn Jemu pomodz?
                          • czesiula Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:31
                            Nie znam go aż tak blisko, ale poradzi sobie...To zaradny facet...To, że coś mu nie wyszło, nie oznacza tragedii...:-)))
                            • margeritka61 Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:35
                              Tu są zdjęcia obiektu

www.marwil.pl/pl/index.php?id=hfot
                              • czesiula Re: Pensjonat. 14.07.07, 17:40
                                Czy to prawda, że wszystko przejął bank?
                          • siemiatycze Re: Pensjonat. 15.07.07, 07:04
                            fakir530 napisał:
                            > Czy mozn Jemu pomodz?

- bardzo możliwe...
                            • siemiatycze Re: Pensjonat. 26.08.07, 00:25
                              Był pensjonat i po pensjonacie... Już go nie ma...
                              • kusy19 Re: Pensjonat. 26.08.07, 10:28
                                Może zmiana dekoracji.Bo na oknach są jakoweś napisy.
                                • siemiatycze Re: Pensjonat. 26.08.07, 10:48
                                  Może,może... ;)
                                  Tak czy inaczej pensjonatu nie ma!
                                  Kto wie co stało się z pensjonatem..?
                                  • ludwik_xv Re: Pensjonat. 26.08.07, 13:12
                                    Zaloze sie ze to jakas sciema.Wczoraj pensjonat tak mi sie zdaje ze
                                    byl na swoim miejsdcu.
                                    • siemiatycze Re: Pensjonat. 27.08.07, 08:22
                                      Czy ktoś jeszcze ma ochotę na teorię o losach pensjonatu i dlaczego
                                      już go nie ma..?
                                      • penicylina81 Re: Pensjonat. 27.08.07, 10:31
                                        Myślę, że to kosmaci kosmici:-)
                                        • wiliam_money Re: Pensjonat. 27.08.07, 11:41
                                          Został przeniesiony?
                                          • penicylina81 Re: Pensjonat. 27.08.07, 11:49
                                            Teleportowany za pomocą świetlnego słupa...
                                            • siemiatycze Re: Pensjonat. 27.08.07, 12:16
                                              OK! Więc już powiem skoro nikt z miejscowych nie raczy ruszyć się i
                                              osobiście sprawdzić jaki los spotkał jedyny pensjonat w
                                              Siemiatyczach.Ten pensjonat... Jakby się skurczył i został tylko...

img292.imageshack.us/img292/3476/023ap2.jpg
                                              :D
                                              • wiliam_money Re: Pensjonat. 27.08.07, 12:35
                                                Ale jaja.Ty to masz talent do wyszukiwania takich spraw :D
                                                Wpadnij do Rogawki z tym fotograficznym vichajstrem.
                                                • penicylina81 Re: Pensjonat. 27.08.07, 12:51
                                                  łoł!coż za owocne śledztwo!no i jaki wynik heh...siemiatycze
                                                  DETEKTYWek:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka