ludwik_xv 18.08.07, 10:19 Czy mozna prosic o przyszpilony watek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludwik_xv Re: Mam pomysl 18.08.07, 16:33 Przepraszam,czy bywa na tym forum moderator?Chcialem zaproponowac cos i nikt nie odpowiada.Prosze odpowiedziec bede dzisiaj czekal na reakcje co pewien czas tu zagladajac Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Mam pomysl 18.08.07, 18:19 :)))Witaj.Chialem pewna modernizacje wprowadzic ale do modernizacji moder jest niezbedny a jego wcale ani sladu poprostu :( Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Mam pomysl 18.08.07, 19:36 Jestem,jestem i słucham Waszą Wysokość co się stało? Muszę tu od razu uprzedzić,że z wątkiem przyklejonym czy też przyszpilonym mogą być kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Mam pomysl 18.08.07, 20:36 Pomyslalem ze mozna by przyszpilic jeden watek ze zdfjeciami z Siemiatycz.Kadra fotografow nam rozwija sie nie wykluczam ze ja tez dolacze.Szukanie zdjec po wszystkich watkach jest klopotliwe Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Mam pomysl 18.08.07, 22:26 Jeśli o mnie chodzi to jestem za.Podoba mi się taki pomysł a wprowadzenie go w życie... I tu chciałbym napisać,że nie nastręcza problemu ale tak nie napiszę bo tak nie jest.Po pierwsze pomysł ten musi znależć więcej zwolenników.Po drugie wątek przyklejony łatwo jest wykonać ale tylko na forum prywatnym bo osiąga się to za pomocą tylko jednego kliknięcia.Forum Siemiatycz nie jest forum prywatnym a przyklejenie wątku wymaga pewnych zabiegów,które wykonam tylko wtedy gdy pomysł będzie przez jeszcze kogoś poparty.To nie ja ustalam te reguły i nie mogę zagwarantować,że to się uda.Tak czy inaczej ja popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
terryw Re: Mam pomysl 18.08.07, 22:33 POPIERAM!!!! Fajnie byłoby móc pooglądać zdjęcia w jednym miejscu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Mam pomysl 19.08.07, 15:40 Liczylem na wiecej poparcia.Moze tyle wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Mam pomysl 19.08.07, 15:54 Co prawda nie widzę sprzeciwów ale jeszcze poczekajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
kusy19 Re: Mam pomysl 19.08.07, 16:23 Popieram,nie czytałem tego wątku do końca wczoraj. Siemiatycze-działaj.Myślę,że inni po prostu nie czytali też wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Mam pomysl 19.08.07, 22:40 Ok ale już nie dzisiaj.Może jutro znajdę czas... Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Mam pomysl 21.08.07, 07:20 Również się przyłączam i popieram ten pomysł.Mam nadziej e, że reszta wkrótce też tu zajży. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Mam pomysl 21.08.07, 09:15 A widziałaś te fantastyczne foty o koniach z Janowa jakie zamieściła Ginea..? Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Mam pomysl 21.08.07, 09:21 Eeee tam foty, ja te koniki na własne oczy widziałam.To jest dopiero czad!!!!Jednak przyznaję, że fotki znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Mam pomysl 21.08.07, 16:36 Kto jednak być nie mógł (ja) to chociaż sobie poogląda zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Mam pomysl 21.08.07, 19:55 Ten watek jest o czymc zupelnie innym to petycja do modera o ktorej juz pewnie nie pamieta?Prosze nie zmieniac tematu Odpowiedz Link Zgłoś