Dodaj do ulubionych

Dzień dobry!!!

25.08.07, 09:00
Wrzuciłam nowy bo do starego od dawna nikt się nie wpisywał.Więc
zapraszam do rozpoczynania kolejnego dnia na forum od pajacyka i
przywitania się:-)
Dzień dobry bardzo!
Obserwuj wątek
    • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 25.08.07, 09:08
      Dzień dobry.Stary wątek osiągnął ponad sto wpisów czyli wartość moim
      zdaniem krytyczną.Nic mnie nie zmusi do wpisywania się a tym
      bardziej czytania takiego bezsensownego tasiemca...
      • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 25.08.07, 09:19
        Witam wszystkich! Wróciłam już z urlopu.
        • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 25.08.07, 09:27
          Witaj Margeritko :)

Ostatnio na forum panuje apatia.Penicylina udziela się
          sporadycznie,Czesiula zaginęła bez śladu,Ty byłaś na Bahamach ;)

Całe szczęście,że wróciłaś - może częściej tu będziesz teraz
          zaglądać..?
          • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 25.08.07, 09:33
            Nie przesadzaj Siemiatycze...Mam powody to po pierwsze a po drugie
            aż tak zle nie było.
            Witam Margeritko!Bierz się do pracy po urlopie i wrzucaj nam fotki:-)
            • ludwik_xv Re: Dzień dobry!!! 25.08.07, 09:49
              Wszyscy zmniejszylismy obroty bo juz koniec wakacji sie zbliza i
              zatraz jesien a po niej zime bedzie juz widac.Strasznie mnie to
              denerwuje i mam przez toi dola.
              • wiliam_money Re: Dzień dobry!!! 25.08.07, 12:54
                Dzień dobry Siemiatycze!
          • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 25.08.07, 21:01
            witaj odemnie Margaritko, wreszcie cos zacznie sie dziac. Jak urlop?
            • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 25.08.07, 21:34
              fakir530 napisał:

> witaj odemnie Margaritko, wreszcie cos zacznie sie dziac. Jak urlop?

Urlop się udał, pogoda dopisała. Wpomniałam już to przed urlopem w jednym wątku,
              że urlop zaplanowałam sobie już w styczniu i pogodę też zamówiłam. Nie byłam na
              wyspach Bahama a jedynie w stolicy Małopolski ale to też piękny zakątek kraju.
              • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 25.08.07, 22:01
                Sprostowanie. Co ja gadam? Jaka Małopolska? Byłam w stolicy Dolnego Sląska. A
                jakie miasto jest jego stolicą?
                • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 26.08.07, 07:22
                  Dzień dobry :)

Nikt nie chce zgadywać bo to nie jest na tyle trudna zagadka,żeby
                  sprawiała kłopot.Znowu więc pada na mnie a ja powiem,że to zapewne
                  będzie wrrrrrrr...:)
                  • kusy19 Re: Dzień dobry!!! 26.08.07, 10:40
                    Piękne miasto,na Starym Rynku sprzedają dobre piwko i chleb ze
                    smalcem.Ale ceny nie na przeciętną polską kieszeń.Co się dziwić
                    Polska A.
                    • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 27.08.07, 07:15
                      Dzień dobry!
                      • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 27.08.07, 08:50
                        Dzień dobry poniedziałku...8[
                        • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 28.08.07, 04:50
                          Dzien dobry we wtorek z rana...
                          • kusy19 Re: Dzień dobry!!! 28.08.07, 06:52
                            fakir530 napisał:

> Dzien dobry we wtorek z rana...
                            Dobre z rana.Ale dzień dobry
                            • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 28.08.07, 07:00
                              Dzień dobry wszystkim!
                              • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 28.08.07, 11:07
                                Ja też witam choć dzisiaj wyszło póżno...
                                • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 29.08.07, 04:54
                                  Lepiej pozno niz wcale...
                                  • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 29.08.07, 07:29
                                    Dzień dobry! Ale mamy rzezki poranek łaaaaa!
                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 29.08.07, 07:33
                                    Lub póżno niż za póżno. Witam... :)
                                    • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 29.08.07, 08:25
                                      Dobrydzień:))
                                      • czesiula Re: Dzień dobry!!! 29.08.07, 19:51
                                        Wrocław jest piękny, ale okolice jeszcze ładniejsze, np. masyw Ślęży...Kto tam był?
                                        • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 31.08.07, 05:54
                                          Dzień dobry.
                                          Byłem byłem,ale niekoniecznie w celach turystycznych. A może ktoś z
                                          Was widział,jak powstaje kostka granitowa..?
                                          • kusy19 Re: Dzień dobry!!! 31.08.07, 06:53
                                            Witam.A Tobie co?-takich pytań nie zadaje się z rana.
                                            • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 31.08.07, 06:58
                                              Kurcze,masz racje - chyba muszę udac się "na regulację"... :)))
                                              • erzet1 Re: Dzień dobry!!! 31.08.07, 07:03
                                                Dzień dobry!!!!
                                                • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 01.09.07, 12:31
                                                  Dzień dobry.

Witaj Erzet1 - wpadaj do nas częściej :)
                                                  • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 01.09.07, 12:36
                                                    UUU, Wielki Moder zawitał! Siema!
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 01.09.07, 12:53
                                                    penicylina81 napisała:

> UUU, Wielki Moder zawitał!

Proszę Cię :) Jestem Siemiatycze...
                                                  • czesiula Re: Dzień dobry!!! 01.09.07, 12:44
                                                    Witamy, witamy!!!
                                                  • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 01.09.07, 13:04
                                                    Dobry Dzien wszystkim formulowiczom.A co macie na obiad?
                                                  • czesiula Re: Dzień dobry!!! 01.09.07, 16:53
                                                    U mnie bardzo tradycyjny obiadek- zupa pieczarkowa, a na drugie
                                                    pieczone udka, ziemniaczki i surówka ze swiezej kapusty:-)))
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 02.09.07, 15:30
                                                    Dzień dobry...
                                                  • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 03.09.07, 07:19
                                                    Dzień dobry!
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 03.09.07, 12:28
                                                    Witam... :)
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 06.09.07, 06:34
                                                    Przywitania wyszły z mody..?
                                                  • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 06.09.07, 08:21
                                                    Dzień dobry!
                                                    Witaj Siemiatycze! Gdzie się podziewasz? Krążą takie słuchy, że wyemigrowałeś na
                                                    Alaskę :))
                                                  • nikletni Re: Dzień dobry!!! 06.09.07, 13:38
                                                    margeritka61 napisała:
                                                    > Witaj Siemiatycze! Gdzie się podziewasz? Krążą takie słuchy, że
                                                    >wyemigrowałeś na Alaskę :))

Jak znam okolice Siemiatycz , to nie wiem , gdzie ta A laska . Mogę
                                                    tylko podejrzeać , że na grzyby się wybrał do laska .
                                                  • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 06.09.07, 16:13
                                                    nikletni napisał:

> Jak znam okolice Siemiatycz , to nie wiem , gdzie ta A laska . Mogę
                                                    > tylko podejrzeać , że na grzyby się wybrał do laska .

Siemiatycze pojechał na grzyby do laska, a laska też z nim pojechała :))
                                • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 05.09.07, 23:11
                                  Dobranoc wszystkim.Spadam lulu...bo naprawde zrobilo sie pozno, a
                                  rano do pracy.Pa.
    • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 04.09.07, 07:04
      Dobry!
      • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 04.09.07, 08:40
        Witaj Penicylinko! Dzieńdoberek wszystkim.
        • kusy19 Re: Dzień dobry!!! 04.09.07, 08:58
          Dobry dzień.
          • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 04.09.07, 18:43
            Witam...
            • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 05.09.07, 08:36
              Dzień dobry! Pobudka! Czyżbym ja dzisiaj pierwsza wstała?
              • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 05.09.07, 08:46
                Witam! Pogoda baaardzo senna ale służba nie drużba i do pracy
                niestety trzeba było wcześnie wstać!
                • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 07.09.07, 10:15
                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 08.09.07, 07:16
                    Miłego dnia... :)
                    • kusy19 Re: Dzień dobry!!! 08.09.07, 09:15
                      Zapomniałem.Witam wszystkich,miłego dnia
                      • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 08.09.07, 09:18
                        Dzieńdoberek !
                        • ludwik_xv Re: Dzień dobry!!! 08.09.07, 13:21
                          Ludwik wita:)
                          • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 09.09.07, 05:46
                            Witam w niedzielę z samego rana... :)
                            • czesiula Re: Dzień dobry!!! 09.09.07, 07:29
                              Dzień dobry...Zaraz jadę do Wielkiego Miasta...
                              • wiliam_money Re: Dzień dobry!!! 09.09.07, 11:09
                                Dzień dobry mówię z pobliskiej wioski :)
                                • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 10.09.07, 08:46
                                  Witam... Piszę. ;)
                                  • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 10.09.07, 10:51
                                    Witam i ja...
                                    Coś ostatnio nie widać Penicyliny.
                                    • czesiula Re: Dzień dobry!!! 10.09.07, 14:41
                                      Dzień dobry. Jestem.
                                      • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 11.09.07, 08:29
                                        Witam w ten mokry i zimny dzionek.
                                        • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 11.09.07, 08:40
                                          Mokry,zimny i jakiś taki beznadziejny... :(

Witam...
                                          • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 11.09.07, 13:21
                                            Dzień dobry po malutkiej przerwie!
                                            • czesiula Re: Dzień dobry!!! 11.09.07, 16:09
                                              Dzień dobry, właśnie świeci słońce:-)))
                                              • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 12.09.07, 07:22
                                                Heja.Gdyby tak jeszcze dzisiaj słońce chciało zaszczycić nas swoimi
                                                promieniami...
                                                • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 12.09.07, 12:56
                                                  Dzień dobry!Oj było słoneczko czas jakis, chyba speszyl na Twoje
                                                  życzenie:-)
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 13.09.07, 06:30
                                                  • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 13.09.07, 08:05
                                                    Dzień dobry wszystkim:-)
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 14.09.07, 12:38
                                                    Dzień dobry i ja choć to już po południu...
    • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 15.09.07, 00:35
      Dzien dobry! Chyba dobra pozdrowic wszystkich?Dzisaj mamy
      sobote...pogoda zapowiada sie wspaniala...w dzien do 33 st.C i
      slonecznie...Deszcz...a co to jest deszcz?
      • czesiula Re: Dzień dobry!!! 15.09.07, 06:36
        Dzień dobry! Mój będzie baaaardzo pracowity. Oby nie padało.
        • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 15.09.07, 07:19
          Nieznacznie kropi...
          Witam.
          • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 15.09.07, 08:38
            Dzień dobry! Nieznacznie kropiło i pewnie tak już zostanie, gdyż
            największe opady jakie nawiedziły Siemiatycze miały miejsce przed 8
            rano. Pozniej będą znikome, jeśli nie zaniknął zuopełnie.Ciśnienie
            wzrośnie a jutro z nieba nic mokrego nie spadnie, ciśnienie wzrośnie
            znacznie w porównaniu z dniem dzisiejszym.Opady zaniknął całkowicie
            między godz. 20.00 a 2.00
            Pozdrawiam
            • ludwik_xv Re: Dzień dobry!!! 15.09.07, 09:12
              Siema!
              • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 15.09.07, 18:19
                Siema!-tycze ,dajcie troche deszczu...prosze!
                • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 16.09.07, 07:29
                  Po co wybierałeś kraj gdzie susze są częstym zjawiskiem..?
                  Witam.
                  • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 16.09.07, 08:04
                    Jakos tak wyszlo...opss
                    • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 16.09.07, 08:08
                      Taak,nie wszystko w życiu da się ustawić tak jak byśmy sobie tego
                      życzyli.Zawsze znajdą się jakieś małe wady.Czasem mogą być ukryte...
                      • czesiula Re: Dzień dobry!!! 17.09.07, 07:21
                        Dzień dobry! Słoneczko świeci:-))))
                        • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 17.09.07, 08:03
                          Liście drzew zaczynają zmieniać kolor z zielonego na złoty.
                          Witam...
                          • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 17.09.07, 09:01
                            Witam!
                            Jesien przyszła do Siemiatycz...
                            • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 18.09.07, 09:10
                              Dobryj dień!
                              • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 18.09.07, 10:06
                                Witam...
                                • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 18.09.07, 10:11
                                  A witamy, witamy
                                  do rozmowy zapraszamy:-)
                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 19.09.07, 06:56
                                    Kurczę,zimno dzisiaj - wieje i pada.
                                    Witam...
                                    • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 19.09.07, 07:10
                                      Siema!
                                      Nooo, zimno i sennie.Normalnie zaraz usnę
                                      • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 20.09.07, 05:22
                                        Dzisiaj zapowiadają ładną pogodę.Zobaczymy.
                                        Witam...
                                        • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 20.09.07, 07:11
                                          Dobry! Ale poranek zimny!
                                          Łoł, Siemiatycze, wcześnie dziś zadziałałeś!
                                          • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 21.09.07, 07:41
                                            Witam i dzisiaj chociaż nie tak wcześnie jak wczoraj... :)
                                            • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 21.09.07, 07:47
                                              Dzień dobry!Zdrastwujtie!Good morning!Guten Morgen!itd:-) kto da
                                              więcej?
                                              • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 21.09.07, 21:09
                                                Dobre rano,jano pokiwano,goeie more,dumela...to narazie tyle.Za
                                                pisownie dwoch pierwszych nie gwarantuje.
                                                • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 22.09.07, 08:27
                                                  (日本語が出来る
                                                  (部屋にテレビがあります
                                                  (ケーキはありますが、酒はありません
                                                  • burak-cukrowy Re: Dzień dobry!!! 22.09.07, 08:49
                                                    dzieńdobry czesiulu, fakirze, hansiegrubberze, kosme-tyczko
                                                    kusydziewiętnasty, ludwikupiętnasty, margeritko, penicylinko, wiliamie_moneyu i siemiatycze
                                                    - odwiedźcie Plutycze
                                                    jeśli kogoś pominąłem proszę zgłosić to redakcji FBSi;
                                                  • czesiula Re: Dzień dobry!!! 22.09.07, 09:23
                                                    Dzięki, dzieki, dzień dobry wszystkim:-)))))
                                                  • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 22.09.07, 19:39
                                                    Siemiatycze- czy \\\\\\ naprawde wiesz co napisales?- ja nie
                                                    zmyslalem...a moze Ty naprawde znasz te jezyki?
                                                    Jestes fenomenalny, marnujesz sie jako moderator tak pieknego, ale
                                                    malego miasteczka na mapie swiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 23.09.07, 09:19
                                                    Hmmm... Penicylina rzuciła hasło "kto da więcej".Nie było mowy o
                                                    konieczności znajomości cytowanego tekstu.Skoczyłem więc na jakieś
                                                    forum japońskie i skopiowałem to i owo... Jeśli taki postępek
                                                    komukolwiek przeszkadza to przepraszam.

Witam...
                                                  • margeritka61 Re: Dzień dobry!!! 24.09.07, 08:25
                                                    Witam wszystkich w piękny jesienny ranek.
                                                  • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 24.09.07, 08:42
                                                    Słoneczne Dzień dobry!
                                                  • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 25.09.07, 04:37
                                                    Napewno dla mnie nie przeszkadza, przeciez to zabawa i nie badz taki
                                                    serio...mmjkmnikm( tego jednach chyba nikt nie rozszyfruje?)
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 25.09.07, 10:28
                                                    To cieszę się,że nikogo nie uraziłem. :)
                                                    Witam...
                                                  • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 25.09.07, 13:16
                                                    j/w
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 27.09.07, 11:37
                                                    Witam dzisiaj...
                                                  • fakir530 Re: Dzień dobry!!! 27.09.07, 20:36
                                                    Witam tez wszystkich z forum.Mamy wreszcie deszcz i pada rowno, raz
                                                    padnie na kwiatek a raz na ...listek- tak jest na poludniu naszej
                                                    matki Ziemi.
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 28.09.07, 08:34
                                                    W Polsce przez kilka ostatnich dni było słonecznie i ciepło.Dzisiaj
                                                    ochłodziło się i zachmurzyło.

Witam...
                                                  • czesiula Re: Dzień dobry!!! 28.09.07, 17:28
                                                    Ale potem...Cudowny dzień...
                                                  • siemiatycze Re: Dzień dobry!!! 29.09.07, 07:28
                                                    Witam ale kończę już z tym wątkiem.Może ktoś założy nowy..?
                                                  • czesiula Re: Dzień dobry!!! 08.10.07, 07:15
                                                    Ponury, ale mam nadzieję, że będzie dobry...Dzień dobry:-))))
                                                  • penicylina81 Re: Dzień dobry!!! 08.10.07, 10:28
                                                    Witam:-)
                                                  • czesiula Re: Dzień dobry!!! 15.10.07, 15:13
                                                    Piękny dzień, słoneczny i baaardzo miły...Podobno do środy ma być
                                                    tak ładnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka