siemiatycze 25.11.07, 20:54 W Makarkach... miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,4705097.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristian_wolf Re: Śmiertelny wypadek 25.11.07, 21:59 w Bielsku również zginął w czwartek 24-letni chłopak + , dowiedziałem sie po powrocie :(((((((( - kruchośc życia ludzkiego w dobie sukcesu technicznego ++ jeżeli kierowcy zawodowi giną, cóż dopiero niedoświadczeni +++ www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=3194 Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Śmiertelny wypadek 25.11.07, 22:49 To jest okropne ale na pewno znowu przyczyną była nadmierna prędkość, a to jest coś czego się panicznie boję. Wspominałam o tym już wielokrotnie w innych wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Śmiertelny wypadek 26.11.07, 09:52 To co teraz dzieje się na drogach poprostu przeraża! W sobotę zginął kolejny młody (znany mi z widzenia) człowiek. Mój sąsiad z 3-ką pasażerów wylądował w szpitalu, bo jakiś du.pek wepchał się na trzeciego.Przykładów jak z rękawa, tylko jak temu zaradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Śmiertelny wypadek 26.11.07, 20:32 To smutne i tragiczne... Makarki znam, bo jest tam ( byla tam- SLR ,Stacja Linii Radiowych) -bardzo wazny osrodek komunikacji miedzy wschodem a zachodem( nie ma na mysli cyklow slonca?!!)ale wtedy to byla wielka tajemnica........................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Śmiertelny wypadek 27.11.07, 13:11 Wracając wczoraj z Białegostoku widziałem TIRa w rowie i dwie inne osobówki które wylądowały w podobnym miejscu.Ludzie myślą,że są supermenami w superbrykach... A póżniej rzeczywistość bywa boląca... Odpowiedz Link Zgłoś