boerboel 20.03.09, 13:57 jakie szanse na powodzenie miałoby otworzenie pubu w Siemiatyczach? dart, stół do bilarda, muzyka (niekoniecznie cicha i spokojna), alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkaja Re: szansa na sukces 20.03.09, 16:53 Zdrowy rachunek ekonomiczny: Minimum nakładów --> maximum zysków I sukces masz gwarantowany... A jak będzie się w tym clubie lać strumieniami piwo z kranu, to bez obaw wszelakich - zakładaj interes! ;) Tylko lokalizację dobrze wytypuj... ============================ Głupota ludzka jest jak łaska boska: bez granic. <Kornel Makuszyński> Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: szansa na sukces 20.03.09, 17:44 A wynik..? Maximum nakładów-->minimum zysków Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: szansa na sukces 20.03.09, 21:57 Ryzyko jest wpisane w sukces... Ryzykuj, byle odważnie i z pomysłem ;) ============================ Głupota ludzka jest jak łaska boska: bez granic. <Kornel Makuszyński> Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: szansa na sukces 20.03.09, 21:59 Ryzykuj! :) ============================ Głupota ludzka jest jak łaska boska: bez granic. <Kornel Makuszyński> Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: szansa na sukces 20.03.09, 22:49 Zadbaj o dobra lokalizacje,pozom i zrob to porzadnie tak abys sam sie tego nie wstydzil.Nie bedzesz mila tu wielkiej konkurencji.Gdybys znal kogos kto ma ochote zanwestowac w basen,to tez daj tu znac.Sukces prawie pewny bo ludzie stad jezdza poplywac do innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: szansa na sukces 21.03.09, 21:23 Ja tam jestem za zachętą ... Bez ryzyka nie ma sukcesu. A pomysł powinien się przyjąć ... bylebyś do lata zdążył. Dzieciaki siemiatyckie czekają :) ============================ Głupota ludzka jest jak łaska boska: bez granic. <Kornel Makuszyński> Odpowiedz Link Zgłoś