irene.jg 26.08.10, 09:49 Wyczytałam na Jesieni..., że zrobiłaś woreczki wypełnione lawendą, a ja wczoraj otrzymałam od koleżanki mającej bloga prześliczną maleńką podusię z pachnącą lawendą i do tego bilecik z gałązką lawendy. Pachnie w całym domu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irene.jg Re: Kenduś :) 26.08.10, 09:55 A ze dwa miesiące lub trzy temu, otrzymałam od tej samej koleżanki serduszko z lawendą i taki mały notesik. Na serduszko mam schemat. Odpowiedz Link
kendo Re: Kenduś :)/Irene 26.08.10, 10:00 o slicznosci, szukalam wlasnie innego wariantu serduszkowego, bo robie troszke inaczej swoje, wieczorkiem wszystko poaze oj,juz musze znikacPA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kenduś :)Irene 26.08.10, 09:56 oooooo, przeslodka podusia pachnaca, swoje pokaze Skarbie wieczorkiem, juz musze z domku wybywac.... acha,tez mam sciena wiszaca doniczke,wypelnilam ja laweda, pachnie w calym holu, tez cykne fotke miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: Kenduś :)Irene 27.08.10, 09:42 ech, obiecanki cacanki...siostra dzis wyjezdza i dlatego tak sie stalo przepraszam was, wczoraj ustresana bylam az do wieczora zdjeci nie zrobilam,dzis troszke luzu ,wiec zmieszcze sie w czasie, woreczki juz wczoraj ukrochmalone wyschly,dzis wypelnie laweda.... *Irene,ze schemaciku bylabym bardzo rada gdym go odtrzymala, widze,ze latwo chyba sie go robi. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Kenduś :) 27.08.10, 11:13 Już schemacik wysłałam. Kenduś, nic się nie martw, nie ma pośpiechu. Jeszcze wszystko zdążysz nam pokazać. Niech tylko goście odjadą Odpowiedz Link
irene.jg Re: Kenduś :) 27.08.10, 18:57 Mam nadzieję, że mój mail dotarł do Ciebie, Kenduś Odpowiedz Link
kendo Re: Irene 27.08.10, 19:37 tak,tak, doszlo wszystko i nawet odpisalam krociutko sliczne dzieki Odpowiedz Link
kendo Re: Kenduś :)Greis/Fleur 17.09.10, 11:53 *Greis - dziekuje, oczywiscie wroce,jutro bede w Twym miescie czekala na autobus do Mamy *Fleur bede do listopada i sie zdzwonimy,jak nie zmienialas nr.tel.to mam w kajecie zapisane i juz sie ciesze na spotkanie. miejcie sobie dobrz Dziewczyny. Odpowiedz Link
greis52 Re: Kenduś :)Greis/Fleur 22.09.10, 06:54 oj jaka szkoda ze mnie nie bylo w tym czasie włoczylam sie po gorkach to bedziemy tesknic!!!! Odpowiedz Link