malen_a Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 20.08.03, 23:38 to nie fair!!! mnie sie stronka dlugo otwirala a i taksowkarz jeszcze dlugo trzymal w aucie :-(((( Odpowiedz Link
anahella Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 20.08.03, 23:48 malen_a napisała: > to nie fair!!! mnie sie stronka dlugo otwirala a i taksowkarz jeszcze dlugo > trzymal w aucie :-(((( oj to dystans dwoch ulic:) Odpowiedz Link
jadeithe Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 20.08.03, 23:51 Pierwsza to byłam ja ale musiałam pójść z psem na spacerek :P Odpowiedz Link
anahella Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 20.08.03, 23:54 jadeithe napisała: > Pierwsza to byłam ja ale musiałam pójść z psem na spacerek :P Powiedzialas ze jak teraz sie odezwiesz to bedziesz pisac:) Odpowiedz Link
jadeithe Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 20.08.03, 23:55 Ale nie dziś bo mi się oczka zamykają :) Sciele żeczko i ide spać Odpowiedz Link
malen_a Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 21.08.03, 09:11 anahella napisała: > > oj to dystans dwoch ulic:) > ulice to jedna rzecz a druga to kirowca sie rozgadal a ja jestem dobrze wychowana i mu nie przerywalam :-)) tzn przerwalam ale dopiero po 10 min opowiadaniu o dzieciach Odpowiedz Link
mha1 Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 21.08.03, 00:30 jestem :) doprowadziłam drzazgę do samego bloku, jak jej nikt nie złapał w klatce to też dotarła :) Odpowiedz Link
lolyta Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 21.08.03, 00:36 I co? Zadnych kolektywnych wnioskow, cennych inicjatyw, pysznych ploteczek? Nic pary nie puscicie???? Odpowiedz Link
wachlarz ploteczki...? 21.08.03, 00:40 lolyta napisała: > I co? Zadnych kolektywnych wnioskow, cennych inicjatyw, > pysznych ploteczek? Nic pary nie puscicie???? Puśćcie trochę... Żeby jakoś przeżyć, że nie dane było niektórym nam tam być... Odpowiedz Link
mha1 Re: ploteczki...? 21.08.03, 00:42 > Puśćcie trochę... > > Żeby jakoś przeżyć, że nie dane było niektórym nam tam być... biłyśmy się z Raszefką w błocie na żywo! odjazd :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: ploteczki...? 21.08.03, 00:44 mha1 napisała: > > Puśćcie trochę... > > > > Żeby jakoś przeżyć, że nie dane było niektórym nam tam być... > > biłyśmy się z Raszefką w błocie na żywo! odjazd :)+ to cos dla pana???? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: ploteczki...? 21.08.03, 09:58 wachlarz napisał: > Puśćcie trochę... Trzymamy mocno;-))) > Żeby jakoś przeżyć, że nie dane było niektórym nam tam być... I niech żałują... niech żałują:-)))) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: ploteczki...inicjatywy... wnioski... :-) 21.08.03, 12:36 wachlarz napisał: > Puśćcie trochę... Wnioski: Trzeba powtórzyć! Inicjatywy: Trzeba powtórzyć w rozszerzonym składzie! Ploteczki: ... mmmm.... trzeba bylo zobaczyć.... > Żeby jakoś przeżyć, że nie dane było niektórym nam tam być... Przyznaj, że nadal mnie się boisz;-))) Odpowiedz Link
anahella Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 21.08.03, 00:44 lolyta napisała: > I co? Zadnych kolektywnych wnioskow, cennych inicjatyw, pysznych ploteczek? Nic > > pary nie puscicie???? > Mars swiecil prosto w oczy:) A teraz spadam spac, bo jutro mam kolejna impreze tym razem sluzbowa:) Odpowiedz Link
mha1 Re: robilyscie zdjecia? n/t 21.08.03, 00:47 nie, bo zapomniałam że mam aparat :)))) Odpowiedz Link
summa A szczegóły jakieś? 21.08.03, 09:30 Czy wszyscy dotarli i sie znaleźli, czy znów ktoś siedział w krzakach? Czy wystarczyło Wam stołu, bo na moje oko to powinno Was byc około 10 sztuk? jaka pogoda? I jak długo staliście w kolejce do kibelka? :)) Szczegóły proszę! Odpowiedz Link
malen_a Re: A szczegóły jakieś? 21.08.03, 09:34 summa napisała: > Czy wszyscy dotarli i sie znaleźli, czy znów ktoś siedział w krzakach? WLASNIE, CZY KTOS SIEDZIAL W KRZAKACH, HIHI? > Czy wystarczyło Wam stołu, bo na moje oko to powinno Was byc około 10 sztuk? jaka > pogoda? BYLO NAS 11 OSOBEK I ZMIESCILISMY SIE PRZY 2 PRZYSTAWIONYCH DO SIEBIE STOLACH :) > I jak długo staliście w kolejce do kibelka? :)) Z TEGO CO WIDZIALAM TO KOLEJECH CHYBA NIE BYLO, BO W SUMIE TO SRODA, WIEC LUDZI NIE ZA WIELE > Szczegóły proszę! FAJNIE BYLO I MARS SWIECIL "PELNA GEBA" :-)) POZDRAWIAM Odpowiedz Link
mha1 Re: A szczegóły jakieś? 21.08.03, 09:39 jak widać mówię prawdę, bo wersje się zgadzają :) Odpowiedz Link
mha1 Re: A szczegóły jakieś? 21.08.03, 09:37 > Czy wszyscy dotarli i sie znaleźli, czy znów ktoś siedział w krzakach? Czy > wystarczyło Wam stołu, bo na moje oko to powinno Was byc około 10 sztuk? jaka > pogoda? > I jak długo staliście w kolejce do kibelka? :)) > Szczegóły proszę! no to ja powiem: nic nie wiem o zagubionych duszach, chyba wszyscy byli, to znaczy 11 osób :) stoły były dwa, w kształcie litery T, do kibelka stałam w kolejce, bo jakaś para weszła przede mną i... :) pogoda najpierw straszyła, ale wieczorem rozchmurzyło się zupełnie i Anahella pokazała nam Marsa :) dla mnie było za krótko i nie wiem jak dojechałam dziś do pracy, bo byłam (i jestem) pod wrażeniem poznanych ludzi i miałam głowę w chmurach. cud że nie wjechałam nikomu w samochód ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: Padalcowa dotarła? n/t 21.08.03, 09:52 na spotkanie tak, a do domu to nie wiem :) Odpowiedz Link
amidala Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 21.08.03, 10:06 Ja się też melduję. Dopiero dzisiaj, bo okrutnie zaspałam. Wracałam rowerem do domu, po kompletnie ciemnych POlach Mokotowskich i było dziiiiwnie... W ciemnościach jednak wszystko jest zupełnie inne. Mars mi nie przyświecał. Jak się dopchałam do cywilizacji (nie rozjeżdżając nikogo i niczego) było już fajnie, w 15 minutek byłam w domu. Ale tutaj ukochany mężczyzna rozłożył slajdy i cały osprzęt towarzyszący i pokazywał mi wszystkie slajdy jakie zrobił, gdy w Hameryce teraz był, domagając się uwag i komentarzy krytycznych. Nie wiem, czy natchnione były te uwagi, bo padałam na pysk, ale uraczyłam go jeszcze opowieściami z sabatu czarownic :) (plus jeden czarownik). Rozrywkom tym się oddawaliśmy do późnych godzin nocnych. No i nic dziwnego, że dzisiaj ledwo się z łóżka zwlekliśmy... Odpowiedz Link
amidala Aha! No i było super-fajnie! 21.08.03, 10:12 Spadałam pierwsza z imprezy i strasznie mi przykro, ale same rozumiecie... Tydzień chłopa nie widziałam... Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Aha! No i było super-fajnie! 21.08.03, 12:07 Było, było... tylko Amidala nie pozwoliła mi tańczyć na stole :-P Ale kiedy nas opusciła, to pokazałam Soczewicy, jak biegam na szpilkach:-)))) Tylko z hamowaniem nmam lekkie problemy;-))) Odpowiedz Link
malen_a Re: Aha! No i było super-fajnie! 21.08.03, 12:13 drzazga1 napisała: > Było, było... tylko Amidala nie pozwoliła mi tańczyć na stole :-P > > Ale kiedy nas opusciła, to pokazałam Soczewicy, jak biegam na szpilkach:-)))) > > Tylko z hamowaniem nmam lekkie problemy;-))) > biegalas na tych swoich szpilkach??? ale fajny widok mnie ominal :-((( Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Aha! No i było super-fajnie! 21.08.03, 12:20 malen_a napisała: > biegalas na tych swoich szpilkach??? ale fajny widok mnie ominal :-((( Hihi... Soczewka chciała, to musiałam udowodnić, że umiem... Nie martw się, następnym razem Tobie pokażę:-) Acha, @ wysłałam, ale chyba nie doszła, więc daję link tutaj: www.blautango.com/ Odpowiedz Link
malen_a Re: Aha! No i było super-fajnie! 21.08.03, 12:45 drzazga1 napisała: > > Acha, @ wysłałam, ale chyba nie doszła, więc daję link tutaj: > > > www.blautango.com/ dzieki, zaraz lookne, ja swojego kotka nie moglam wypuscic jakos przez poczte gazety, nie wiem dlaczego :-(( ale w domku z prywatnego juz napewno wyjdzie a co do szpilek to trzymam za slowo!!!!! 8-)) Odpowiedz Link
amidala Re: Aha! No i było super-fajnie! 21.08.03, 12:24 > drzazga1 napisała: > > > Było, było... tylko Amidala nie pozwoliła mi tańczyć na stole :-P > > > > Ale kiedy nas opusciła, to pokazałam Soczewicy, jak biegam na szpilkach:-) > ))) > > NO wiesz! Zaraz nie pozwoliła, wyraziłam obawę, że możesz zacząć, bo miałaś taki niebezpieczny błysk w oku, gdy zsuwaliśmy stoły... A szkoda, że nie widziałam jak biegasz w szpilkach. To musiał być ładny widok, bo chodzisz na nich jak baletnica - poważnie! Jestem pod wrażeniem, bo jak mówiłam, ja w szpilkach wyglądam jak paralityk na szczudłach. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Aha! No i było super-fajnie! 21.08.03, 12:33 amidala napisała: > NO wiesz! Zaraz nie pozwoliła, wyraziłam obawę, że możesz zacząć, bo miałaś > taki niebezpieczny błysk w oku, gdy zsuwaliśmy stoły... Hihi... mało brakowało, żebym te stoły wykorzystała inaczej niż ustawa przewiduje.... A szkoda, że nie widziałam jak biegasz w szpilkach. To musiał być ładny widok, > bo chodzisz na nich jak baletnica - poważnie! Jestem pod wrażeniem, bo jak > mówiłam, ja w szpilkach wyglądam jak paralityk na szczudłach. Mogę Cię nauczyć.... metodami Mirka;-))) Odpowiedz Link
amidala Re: Aha! No i było super-fajnie! 21.08.03, 12:54 drzazga1 napisała: > bo jak > > > mówiłam, ja w szpilkach wyglądam jak paralityk na szczudłach. > > Mogę Cię nauczyć.... metodami Mirka;-))) > Nie dziękuję! Co ja, masochistka??? Nie odpowiadaj, to było pytanie retoryczne Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Aha! No i było super-fajnie! 21.08.03, 13:27 amidala napisała: > Nie dziękuję! Co ja, masochistka??? Nie odpowiadaj, to było pytanie retoryczne > :-)))))))))) W wykonaniu Mirka te tortury stają się przyjemnością;-) Odpowiedz Link
malen_a Re: jestem zazdrosna ! 21.08.03, 10:20 betty-bt napisała: > nie gadam z wami :(((( i placze! nie placz tylko pisz szybko kiedy bedziesz mogla przyjechac i sie spotkac :-)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: jestem zazdrosna ! 21.08.03, 10:34 malen_a napisała: > nie placz tylko pisz szybko kiedy bedziesz mogla przyjechac i sie spotkac :-)) moze na poczatku pazdziernika? mooooze Odpowiedz Link
malen_a Re: jestem zazdrosna ! 21.08.03, 10:58 betty-bt napisała: > > moze na poczatku pazdziernika? mooooze > > no to teraz nastaw sie, ze z tego "moze" wyjdziue napewno, kupuj juz bilety i widzymy sie w pazdzierniku!! Odpowiedz Link
mha1 Re: i ja sie melduje :) 21.08.03, 11:17 wo_bi napisał: > wstalem dzisiaj o 4.50... !!!!! :) dostarczyłeś Raszefkę do pociągu? dojechała do pracy? Odpowiedz Link
wo_bi Re: i ja sie melduje :) 21.08.03, 11:32 mha1 napisała: > dostarczyłeś Raszefkę do pociągu? dojechała do pracy? --------------------- odprowadzilem do samego wagonu :) i bezpiecznie dojechala do pracy. :) Odpowiedz Link
anahella Re: i ja sie melduje :) 21.08.03, 12:23 wo_bi napisał: > wstalem dzisiaj o 4.50... !!!!! :) Ja na Twoim miejscu w ogole bym sie nie kladla:) Odpowiedz Link
raszefka Re: i ja sie melduje :) 21.08.03, 13:42 Ale jaki miły był! Obudził mnie dopiero o 5 :))))) I zrobił kawę Baaardzo mi było miło Was poznać :)))))) A poza tym jestem Wam bardzo wdzięczna za to spotkanie z jeszcze jednego powodu - mogłam sobie poczytać wreszcie gazetę w pociągu, zamiast ślęczeć przed monitorem, jak teraz :P (hehe, przy próbie odwrócenia stron moja lektura zajmowała pół przedziału!) Odpowiedz Link
wo_bi Re: i ja sie melduje :) 21.08.03, 14:32 anahella napisała: > Ja na Twoim miejscu w ogole bym sie nie kladla:) Tez o tym myslalem, ale taka jedna Pani, stwierdzila, ze taka spiaca jest ;) No i co sam tak mialem siedziec, bo nawet do komputera nie mialem dostepu. :) Odpowiedz Link
gal_ja Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 21.08.03, 11:28 Wygląda na to, że do 11 balowaliście :)) Mam nadzieję że piwo (niejedno) za nieobecnych wypiliście? Pzdr. Gal Odpowiedz Link
anahella Re: pierwsza z imprezy sie melduje:) 21.08.03, 12:25 gal_ja napisał: > Wygląda na to, że do 11 balowaliście :)) Mam nadzieję że piwo (niejedno) za > nieobecnych wypiliście? Piwo bylo niejedno wszystkie pite za tych co byli, nie byli, co na morzu i co za morzem:) A czas konca imprezy zostal wyznaczony przez fakt ze spotkalismy sie w srodku tygodnia (swoja droga skad mi to przyszlo do glowy????) i nastepnego dnia trzeba bylo do pracy. Odpowiedz Link
drzazga1 Khem... ekhem... będę przemawiać! Ale krótko:-) 21.08.03, 12:26 Wszystkim bardzo dziękuję za wczorajszy wieczór! Wszyscy mi się bardzo podobali! Szczególne wyrazy sympatii dla Mha, która mnie odholowała pod same drzwi! :-))) Miało być krótko...;-))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Khem... ekhem... będę przemawiać! Ale krótko: 21.08.03, 12:35 drzazga1 napisała: > Wszystkim bardzo dziękuję za wczorajszy wieczór! > Wszyscy mi się bardzo podobali! > Szczególne wyrazy sympatii dla Mha, która mnie odholowała pod same drzwi! :- ))) > > Miało być krótko...;-))) > Jest mi barrrrdzo miło :) Pewnie nie ostatni raz Cię tak holowałam ;) Mam nadzieję! Odpowiedz Link
malen_a ja tez sie pod tym podpisuje - rekoma i nogami !!! 21.08.03, 12:55 drzazga1 napisała: > Wszystkim bardzo dziękuję za wczorajszy wieczór! > Wszyscy mi się bardzo podobali! > Szczególne wyrazy sympatii dla Mha, która mnie odholowała pod same drzwi! :- ))) > > Miało być krótko...;-))) > Odpowiedz Link
amidala Re: Khem... ekhem... będę przemawiać! Ale krótko: 21.08.03, 13:01 O to, to! Swiąte słowa. Ja bym tylko dodała, że Soczewka jako pełnowymiarowy człowiek, a nie tylko wirtualny twór, jest równie, jeżeli nie bardziej ciekawym osobnikiem. Należałoby się do Krakowa wybrać, albo co? Niech pokaże jak się bawi miasto artystów. Odpowiedz Link
drzazga1 Ok, ale Soczewka jest osobniCZKĄ:-))))) 21.08.03, 14:20 A czarna kocica była śliczna:-)))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Khem... ekhem... będę przemawiać! Ale krótko: 21.08.03, 14:38 amidala napisała: > O to, to! Swiąte słowa. Ja bym tylko dodała, że Soczewka jako pełnowymiarowy > człowiek, a nie tylko wirtualny twór, jest równie, jeżeli nie bardziej ciekawym > > osobnikiem. Należałoby się do Krakowa wybrać, albo co? Niech pokaże jak się > bawi miasto artystów. > --------------------------- Hmm cos tam przebakiwala, jak odwozilem do hotelu, ze moze nastepne spotkanie w Krakowie... :) Odpowiedz Link
summa Sprawozdania przeczytane 21.08.03, 14:36 fajnie, ze było fajnie. na razie żegnam sie do poniedziałku! Odpowiedz Link