ilekobietamalat 12.05.09, 10:21 czyli zbiorowo moze by tak przemyslenia? na pierwszy ogien house, wlasnie skonczylam ogladac.. kurcze, niezly ten final byl.taki spokojny w sumie, ale mial 'to cos' Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: finały, finały.. 12.05.09, 10:27 Ja na razie jestem po finale GA i PP. Na GA się zryczałam , podobał mnie się. Na PP - zaskoczenie, nie myślałam, że tak to wszystko się potoczy. Reszta na bieżąco będzie . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: finały, finały.. 12.05.09, 10:34 finale GA?! przeciez final w piatek Odpowiedz Link
aniuta75 Re: finały, finały.. 12.05.09, 10:43 Taaaaaaaaaak?? A ja myślałam, że to już koniec <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: finały, finały.. 12.05.09, 11:01 A PP to chyba tez jeszcze nie finał byl ? Bo niby kiedy, juz 2 tygodnie temu ? Oj Babo ! Odpowiedz Link
agamasia Re: finały, finały.. 12.05.09, 11:08 PP miała finał 30 kwietnia, więc jest, już jak to niektórzy mówią, po ptokach rozpiska finałowa jeszcze raz. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: finały, finały.. 12.05.09, 11:17 galaxian1 napisał: > A PP to chyba tez jeszcze nie finał byl ? Był, był! Ty mnie wody z mózgu nie rób! Odpowiedz Link
szmegesz Re: finały, finały.. 12.05.09, 11:35 Jeżeli to był finał, to ja dziękuję za taki finał.Przecież to powinno być c.d.n. Nie można robić takiego horroru z zakończenia sezonu. Odpowiedz Link
luczijka Re: finały, finały.. 13.05.09, 23:54 aniuta75 napisała: > Na PP - zaskoczenie, nie myślałam, że tak to wszystko się potoczy. Dla mnie też zaskoczenie. Cały sezon nudny jak flaki z olejem, a na koniec taka ciekawostka <hihihi>. Aż chyba zobaczę ze dwa odcinki trzeciego sezonu, żeby się dowiedzieć co z Violet i dzieckiem Odpowiedz Link
ilekobietamalat castle 12.05.09, 11:23 z rozbiegu tez sobie zobaczylam i chyba kurde, mi smutno bo co ja bez niego zrobie? chyba od poczatku bede ogladac) i nie wiem w koncu, czy bedzie nastepny sezon czy nie;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: castle 12.05.09, 13:09 ilekobietamalat napisała: > mi smutno bo co ja bez niego zrobie? A co Ty juz Partyczka nie kofasz ? Kobiety to jednak zdradliwe bestie ! Tylko by zmienialy... Odpowiedz Link
rodzynia Re: castle 12.05.09, 13:33 A ja dopiero wczoraj obejrzałam finał Heroes i powiem, że bez rewelacji, ale pewnie kolejny sezon i tak będę oglądać Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: castle 12.05.09, 13:34 > A co Ty juz Partyczka nie kofasz ? och! koffam tyle ze, mentalista, niestetyy, zrobil sie nudnawy a castle o dziwo, co raz lepiej sobie radzil Odpowiedz Link
aniuta75 House 12.05.09, 16:04 Właśnie skończyłam i się zgadzam z iKobietą - spokojny . No i niosący nadzieję . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: House 12.05.09, 22:32 Kathy ale dlaczego w szoku? W sumie chyba dobrze się stało, nie? Odpowiedz Link
agamasia Re: House 12.05.09, 22:45 Ja też przeżyłam lekki szok, kiedy okazało się, że to były halucynacje. Odcinek rzeczywiście był w miarę spokojny, przypadek ciekawy, ale końcówka zaskakująca i pewnie stąd ten szok. Ciekawe jaki będzie Hałsik jak mu zrobią detoks. Odpowiedz Link
ka_thy Re: House 12.05.09, 23:17 No własnie - zaskoczenie i szok. Że tak wszystkim zgrabnie scenarzyści zakręcili. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: House 13.05.09, 09:05 taak, mialam mine mniej wiecej taka sama jak halsik;P a pierwsza polowe odcina spedzilam na gadaniu ze taki nawet nudnawy i nijaki jak na final Odpowiedz Link
rodzynia Re: House 13.05.09, 12:33 Rzeczywiście odcinek spokojny. Mi też podobał się pomysł scenarzystów z tymi halucynacjami, choć gdyby się to stało naprawdę, to też by było OK Jak dla mnie początek nie był wcale nudny. Jak zwykle świetne dialogi House/Wilson Ciekawe czy akcja następnego sezony będzie toczyć się w szpitalu psychiatrycznym czy może House już niego wyjdzie, a może powinien trafić do szpitala tego kolesia z Mentala Tworzyliby ciekawy duet (chyba Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: House 13.05.09, 13:34 uwaga spojleruje;P nie iwadomo ile, ale jakies odcinki napewno w psychiatryku krecone. Odpowiedz Link
rodzynia Re: House 13.05.09, 14:03 no na popcornerze to chyba pisało, ale nie wiem czy im wierzyć Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: House 13.05.09, 14:15 to akurat na onecie bylo;D imho, mogliby pociagnac troche ten watek psychiatryka,ale nie za dlugo Odpowiedz Link
ilekobietamalat cupid 13.05.09, 23:05 na wstepie z zalem musze poinformowac ze nie mam bladego pojecia jak (A przede wszystkim w czym;> na macku moze zrobic napisy a tak poza tym, to pisze tu zeby miec lepszy watek niz glx;P a na koniec, to tak malo finalowy ten final byl cupid to jakos bedzie mial kolejny sezon czy cos?? Odpowiedz Link
luczijka Re: cupid 13.05.09, 23:48 ilekobietamalat napisała: > a na koniec, to tak malo finalowy ten final byl Z tego co wiem to finał Cupida jest za tydzień i pewnie dlatego ten odcinek był taki mało finałowy > cupid to jakos bedzie mial kolejny sezon czy cos?? Oglądalność jest kiepska (5 mln), więc raczej są marne szanse na drugi sezon Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: cupid 14.05.09, 10:02 hmm, no z tego co ja wiem to finalowy mial byc 12 maja. a 12 maja juz byl;> Odpowiedz Link
luczijka Re: cupid 15.05.09, 12:47 Na pewno było w planach 7 odcinków (bo aż trzy źródła wspominają o 7 odc.), ale być może ze względu na słabą oglądalność puszczą tylko sześć epguides.com/Cupid_2009/ www.tv.com/Cupid/show/75261/episode.html?&tag=prev_episode;more en.wikipedia.org/wiki/Cupid_(2009_TV_series) Odpowiedz Link
gaudia Re: cupid 18.05.09, 21:20 hehehehe, obejrzałam finał Bones ależ musieli mieć ubaw, jak to kręcili Chyba spalili nieco ziół przy tym i to dramatyczne zdanie na koniec...wow! Odpowiedz Link
aniuta75 Fringe 13.05.09, 23:14 Tak fajnie się zapowiadało a końcówkę tak zepsuli . Jakoś nie trafia do mnie to całe deja vu i światy równoległe. Taki finał jak nie finał, taki finał jak końcówka każdego innego odcinka F. Odpowiedz Link
luczijka Re: Fringe 13.05.09, 23:51 A Peter i Olivia zaczęli coś ze sobą kręcić, czy dalej są tylko "kolegami z pracy"??? Bo prawdę mówiąc to mnie najbardziej interesuje we Fringe ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fringe 14.05.09, 08:11 Dalej tylko kolegami są . Ale... Gdzieś mi się obiło o oczka moje piękne, że chodzą ploty o ich serialowym romansie, więc kto wie, może to prawda będzie . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Fringe 14.05.09, 09:15 Oj zawiodlam sie, zawiodlam, bo do ostatniej chwili czelalam, az sie serial rozkreci, a on sie skonczyl.... Kicha... A tak sie dobrze zapowiadal w pierwszych odcinkach....... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fringe 14.05.09, 09:19 Lenka drugi sezon przed nami, więc może coś się jeszcze zdarzy. Chociaż obawiam się, że jak pociągną tą sprawę ze światami równoległymi to zbyt fajnie nie będzie. A najgorzej jakby się okazało, że Olivia zostanie w tym drugim świecie i jak ten jej były chłopak/partner tam ma się świetnie. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Fringe 14.05.09, 09:24 eee, ja juz chyba nastepnego sezonu nie obejrze, jakos nie mam ochoty.... Odpowiedz Link
luczijka Re: Fringe 15.05.09, 12:35 aniuta75 napisała: > Dalej tylko kolegami są . E tam to nie oglądam ;P Ale daj znać jakby coś się zmieniło w tej sprawie Odpowiedz Link
lenkaaa Lie to Me 14.05.09, 10:22 Ach, ach, jaka szkoda, ze juz sie skonczyl ! Za malo odcinkow ! Zeby tylko kolejny sezon byl tak samo dobry ! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Lie to Me 14.05.09, 22:20 gaudia napisała: > jest mi przykro, że Hałs nie bzyknął się z Cuddy > > buahahahahahhahahahahha najwieksze oplucie monitora od conajmniej roku zabilas mnie Odpowiedz Link
ilekobietamalat bones 14.05.09, 22:28 jako ze lecialam ciungiem,to ciagle mam wrazenie ze to jeszcze nie koniec inapewno jakiegos odcinka jeszcze nie sciagnelam;> w sumie pomysl jest niezly jak na final.. pan nigel murray(?) w czerwonej koszulce w kapelutku uroczyz reszta wszystkie postacie w innych rolach doskonale i wszystko niby fajnie, ale nie lubie takich finalow urywajacych sie w polowie slowa niemalze generalnie, ku mojej rozpaczy, akurat teraz w maju a nie na przyklad w kurde, pazdzierniku!! ten serial stal sie moim ulubionym, i z niecierpliwoscia bede czekac na nastepny sezon oczywiscie.. bedzie nasytepny sezon prawda? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: bones 15.05.09, 08:25 ka_thy napisała: > > Koniec świata! hihi, wczorajszy wieczor na lolumie skladal sie z samych tragedii i koncow swiata.. ciekawe;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: GA 15.05.09, 11:01 osz za przeproszeniem kurde!! nudne jak cholera(jak zwykle z reszta) ale koncowka.. dzizas, grunt to sprytne pozbycie sie dwoch postaci na raz niesmialo jednak licze ze odratuja izzie bo mi alexa szkoda dzordzu w wersji lysej i odstrojonej..bezcenny) Odpowiedz Link
agamasia Re: GA 21.05.09, 17:55 Rzeczywiście, ciągnęło się to i ciągnęło, a na koniec zrobili wielkie bum. Ciekawe czy któreś z nich przeżyje, gdyby chcieli zostawić Dżordża, to nawet mogą innego aktora wstawić, skoro ma taką zmasakrowaną twarz. No nie pasuje mi Cristina mówiąca "I love you" Odpowiedz Link
ka_thy DH 19.05.09, 22:47 Na scenę Susan-Mike czekałam cały piąty sezon Ale nie w tak dramatycznych okolicznościach. Chociaż myślę, że ta beza z ostatniej sceny to jednak nie Susan A szkoda. Odpowiedz Link
agamasia Re: DH 21.05.09, 20:43 Denny był ten finał, wszystko przewidywalne, scenarzystom chyba pomysłów zabrakło. Odpowiedz Link
ilekobietamalat mentalista 20.05.09, 11:05 to mial byc final? niestety,ten serial, poza uroczym usmiechem patryczka,i umiesnionym rigsbym nie ma nic do zaoferowania Odpowiedz Link
ka_thy Re: mentalista 01.06.09, 22:59 W końcu dotarłam do finału Mentalisty. I powiem krótko - podobało mi się. Chyba pierwszy odcinek, który mi się tak naprawdę podobał. Bez głupkowatych min i zachowań Patryczka, trzymający w napięciu. Troche mało pozostałej ekipy, ale cóż. Widać nie można miec wszystkiego. Odpowiedz Link
gaudia Criminal Minds - ooo 03.06.09, 22:51 świetny finał wstrzymywałam torsje przez pół odcinka, czyli 40 minut. A dotąd było zwykle niemal w białych rękawiczkach i na dodatek ostatnia scena..... Odpowiedz Link
szmegesz Re: Criminal Minds - ooo 04.06.09, 10:41 Ja jestem dopiero w połowie 4 sezonu, a ten serial jest ostatnio u mnie faworytem. Chociaż jak się ogląda w większej ilości, to niestety charakterystyki tych wszystkich psychopatów są podobne i nawet ci profilerzy to samo mówią. Może nie widać tego jak się ogląda osobno odcinki, ale jak obejrzałam po kolei wszystkie sezony, to stwierdziłam,że też mogę być serialowym profilerem ha,ha Odpowiedz Link
aniuta75 Re: mentalista 04.06.09, 12:13 Średni ten finał był i tyle. A będzie drugi sezon w ogóle czy nie? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mentalista 04.06.09, 12:40 A będzie drugi sezon w ogóle czy nie? wdaje mi sie ze bedzie.. ale moglo mi sie przywidziec;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: mentalista 08.06.09, 21:04 ilekobietamalat napisała: > A będzie drugi sezon w ogóle czy nie? > > wdaje mi sie ze bedzie.. ale moglo mi sie przywidziec;P No bedzie! Chociaz serial jest słabiutki. Poczatkowo wydawal sie sympatyczny, ale rzeczywiscie poza usmiechem Patryczka to niewiele w nim jest ciekawego. Odpowiedz Link
agamasia B&S 25.05.09, 10:56 No uwielbiam Walkerów Akcja ratowania Toma ze szponów sekty kapitalna, a kalambury na stołówce to prawdziwa perełka Odpowiedz Link
ilekobietamalat UB 25.05.09, 19:02 niestety upadl ten serial mocno nudny jest po prostu.. a ogladanie dwoch odcinkow pod rzad to za duzo jak dla mnie;> szkoda mi tylko daniela, taki zbity i niepocieszony... Odpowiedz Link
rodzynia finały przeróżne 26.05.09, 17:05 Ja od niedzieli nadrabiam finały Prajzon - nawet to fajnie zakończyli, choć może trochę zbyt sielankowo (pomijając jedną śmierć), podobała mi się, że przypomnieli o ciemnej strone Kellermana Lost - raczej nuda.. ale zaciekawili mnie co może się dziać w kolejnym sezonie Plotkara - jeszcze przede mną ;P One Tree Hill - tutaj to dopiero skończyło się sielanką Ugly Betty - dla mnie nie jest tak źle i również jestem ciekawa kolejnego sezonu np. co będzie z Betty i jej byłym w pracy, kogo spotkała Wilhelmina, choć to niby można się domyślić Desperate Housewives - finał taki o, jak cały 5 sezon, ale dość zgrabnie rozwiązali wątek Dave'a (niestety niezbyt ciekawy), podoba mi się nowa postać w domu Gaby.. Biedna Lynette co tylko ułoży sobie karierę zawodową pojawiają się dzieci 90210 - oj dużo się działo w finale i znowu jestem zaciekawiona co dalej Chirurdzy - jakiś czas temu skończyłam dopiero 2 sezon. Za trzeci pewnie zabiorę się po wakacjach, jeśli wogóle Heroes - to skończyłam już jakiś czas temu, również finał średni jak i cały 3 sezon House - chyba już gdzieś pisałam o finale no to tyle pozdro Odpowiedz Link
aniuta75 Reaper :) 07.06.09, 22:46 Buuuuu no i koniec. Naprawdę nie rozumiem dlaczego nie będzie 3ciego sezonu . Przy żadnym serialu się tak nie uśmiałam :d. No i Sock rulezzzzzzzzzz o np tu www.youtube.com/watch?v=1NqtG4Bq2EI www.youtube.com/watch?v=Coa2TSIlCs8&feature=related&pos=2 P.S. Wiem, wiem, nikt tgo nie oglądała oprócz mnie . Odpowiedz Link
magdawaw1 Breaking bad.. 09.06.09, 10:35 wiem, że chyba poza Lu nikt tego nie ogląda, ale finał przedni... Odpowiedz Link
luczijka Re: Breaking bad.. 09.06.09, 11:45 magdawaw1 napisała: > wiem, że chyba poza Lu nikt tego nie ogląda, ale finał przedni... Zgadzam się, świetny finał Trzeci sezon zapowiada się chyba jeszcze lepiej niż drugi Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Breaking bad.. 09.06.09, 12:28 a jessy staje się pomau moim ulubionym bohaterem... Odpowiedz Link
luczijka Re: Breaking bad.. 09.06.09, 13:00 magdawaw1 napisała: > a jessy staje się pomau moim ulubionym bohaterem... A ja go lubię od początku i nawet nie wiem dlaczego Po prostu chyba jest sympatyczny w tej swojej poczciwości i naiwności <hihihi>. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Breaking bad.. 09.06.09, 13:36 jak to pozory mylą - a on niby drug diller.... Odpowiedz Link
luczijka Re: Breaking bad.. 09.06.09, 14:07 magdawaw1 napisała: > jak to pozory mylą - a on niby drug diller.... No drug diler jak się patrzy Odpowiedz Link
aniuta75 Medium 09.06.09, 10:48 Wiem, że tego nikt poza mną tu nie ogląda ale powinniście żałować, bo finały sezonów w Medium są zawsze z takim cliffhangerem, że szok i człowiek potem musi czekać te kilka miesięcy przebierając nóżkami . Odpowiedz Link