kendo 17.08.13, 14:44 pamietacie ten film?? slubne go ogladala, i starsznie mu sie podobala scena z filmu, kiedy zona gornika po jego przjsciu z pracy myla mu stopy.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: sol ziemi czasrnej 17.08.13, 14:47 nieraz wspominal ten film pytal mnie, -kiedy zaczne mu myc stopy..... wiec dzis nadszedl ten czas.... zwichnal sobie najprawdopodobniej stope w kostce, musialam zabrac ich ze spaceru samochodem bo nie doszedl by pancio na jednej nodze.... cieszy sie,ze wieczorem bede myla jego stopy... to najmniejszy problem, ale mam wiecej pracy domowej... Odpowiedz Link
kendo Re: sol ziemi czasrnej 17.08.13, 15:17 *Jagus, tak sie wystarszylam jak ze spaceru zadzwonil coby zbrac do domu, myslalam,ze Bobby cos sie stalo, mam niemal gotowy ocet jablkowy w tym maczam kompres i zawijam bandarzem elastycznym, chodzi z moimi working kije -a tak patrzyl na mnie z podniesiona brwia, kiedy szlam runde z nimi, a teraz sie przydaly i dla niego.... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: sol ziemi czasrnej 17.08.13, 16:32 *Jagus, tak sie wystarszylam jak ze spaceru zadzwonil coby zbrac do domu, myslalam,ze Bobby cos sie stalo, No to się uśmiałam. Odpowiedz Link
kendo Re: sol ziemi czasrnej 17.08.13, 16:42 hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... no pczlapal z kijem jednym i z Bobbym na okolo chatki.. tak mysle,ze to "potezne zwichniecie" palcami od stopy rusza,wiec chyba tak jest jak przypuszaczm... Odpowiedz Link
henryk245 Re: sol ziemi czarnej 17.08.13, 17:03 z myciem stop jest rowniez inny problem,uszkodzony kregoslup wiec trudno mi sie schylac,wiec prawda jest ze potrzeba matka wynalazku no i trafil misie wynalazek-chyba go opatetuje,stopy miedzy palcami wspaniale myje sie szczotka do mycia ...butelek ! apropos zwichniecia,czy ktos wie o ewentualnych powaznych komplikacji ? Odpowiedz Link
kendo Re: sol ziemi czarnej 17.08.13, 17:18 o ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Henryk..... moze tych szczotek zabrakna w sklepach , a sa wogole?+ bo tu ich nie widzialam chyba....hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale tak na powaznie to faktycznie troche laskotek chyba by bylo przy myciu.... zwichniecia dlugo sie czuje, bedziesz musial teraz chodzi tylko po asfalcie,lub prostej miekkiej trawie bez garbow,bo od razu bedziesz czul bol, wieczorem pewnie siniola dostaniesz na pol lydki az... "twardy" jestes,to szybko sie zagoii. Odpowiedz Link
dorka556 Re: sol ziemi czarnej 17.08.13, 17:44 Najlepiej przyłożyć utarty korzeń żywokostu z tłuszczem (np.masło, smalec) lub bez. Nawet lekarze to polecają. Na wszelki wypadek posadziłam sobie w ogródku. Rośnie u Was? Tutaj to popularny chwast. Odpowiedz Link
kendo Re: sol ziemi czarnej 17.08.13, 17:49 zywokost www.google.se/search?q=zywokost+lekarski&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=o5oPUrbbJKiE4AToqYDwDg&ved=0CC0QsAQ&biw=1066&bih=605 ach tak?? tu rosnie tez przy rowach tam gdzie z Bobby chodzimy kwitnie tu na niebiesciutko.... tez chyba wycoagne stamtad i wsadze kolo swego plota,coby mi na ogrodzie sie nierozroslo... dzieki Dorus za rade.... Odpowiedz Link
kendo Re: sol ziemi czarnej 18.08.13, 09:05 moje "nieszczescie" jakos dzielne nie kweka/nie marudzi kustyka... dzis do jego mamy po kule podjade,bedzie lepiej niz moje kije.... a psiun??,kladzie sie bliziutko "chorej nogi" kiedy zmieniam kompresy" nosem mnie sztyrach, chyba chce powiedziec, -mamcia delikatnie z stopa sie obchodz.... Odpowiedz Link