thank_you 21.03.09, 17:23 Kto dołączy do podróżowania palcem po mapie? Które zakątki świata chcielibyście zwiedzic? Kupiłam dziś wspaniały atlas i właśnie zwiedzam Rosję ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoofka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:25 łeee jak mam z tobą dyskutować, jakżeś mi kraj zabrała :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:27 Podzielę się :-) Nie jestem trąbą! :D Odpowiedz Link
zoofka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:29 mnie na początek wystarczy Maskwa :) i Pietierburg. Chociaż koleją transsyberyjską tez bym się przejechała.... Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:31 :D:D:D:D Mamy podobne marzenia :-) Ale ja je spełnię, jeszcze w tym roku, chocbym trupem miała paśc :D Odpowiedz Link
zoofka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 18:11 i tu się zaczynamy różnić :) ja w tym roku będę miała pasożyta u cycka więc choćbym trupem miała paść, to tych marzeń nie spełnię :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:17 Oj, ja przetrę szlak a Ty przyjdziesz później na gotowe ;-) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:27 ja miałem plan jakiś czas temu pojechać w tym roku na Elbrus. tylko problem jest zasadniczy bo tam jakaś wojna czy cuś... była też opcja bałkanów (dużo bardziej prawdopodobna), ale też mi się plany posypały na razie... w kazdym razie ja to bardziej na wschód niż na zachód. Ewentualnie na północ (Nordkap!) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:28 Ja też wschód :-) Tylko i wyłącznie :-) Odpowiedz Link
wilowka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:46 thank_you napisała: > To nie było pytanie! :D no ja myślę :D Podobało! Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:51 Też się podobało! I to jak... :-) Chcę pochodzic po tamtejszych górach! Odpowiedz Link
wilowka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 18:17 A ja jeść i jeść. Tam wszystko takie pyszne było :) I pić też :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:16 O tak :-) Co prawda to prawda :-) I wina takie dobre... :D Odpowiedz Link
dr.verte Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:34 byłem na wsi , byłem w mieście , byłem nawet w Budapeszcie... wszystko ten sam chuj generalnie jak już coś to Dubaj bym sobie odwiedził Odpowiedz Link
dr.verte Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:36 do Japonii jeszcze bym się przeleciał Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:38 A co konkretnie pociąga Cię w tym kraju? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 18:00 Żeby po raz milionowy nie pisać o Am.Pd. rzeknę, że bym chciała do Angoli. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:05 Ja sobie mysle o Islandii. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:45 Jakos tak od dawna. Mam feblika na punkcie Polnocy :-) Wulkany, gejzery, Edda, te sprawy. Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:50 To trzymam kciuki, zwiedź to jak najszybciej :-) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:57 No, szczerze mowiac, to ostatni kawalek Skandynawii gdzie mnie nie bylo :-) A teraz sie chyba tam taniej zrobi, bo bylo swinsko drogo. Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:00 Mam znajomego, który mieszka tam na stałe. No i paru, którym zdarza się spędzic tam częśc roku. Pogoda ich nie zachwyca! :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:32 mi to rybka ogólnie najlepiej podróż o nachyleniu sportowym a jak nie to np Transylvania Toskania hr Dorset Honduras Ohio;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:54 thank_you napisała: > Świr ;-))) dziękuję <dyg>:) jak sie interesujesz boksem to sie zaczaj na Witek Kliczko - Gomez własnie sciagnałem na chate w celu olukania, niestety tylko na necie bo nie mam analu plus walka startuje mniej wiecej zaraz Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:58 O dziękuję. Nie uwierzysz, facet ogląda "Sposób na teściową" a ja chcę boks :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:59 thank_you napisała: > O dziękuję. Nie uwierzysz, facet ogląda "Sposób na teściową" a ja chcę boks :D > > nie no, bez jaj jakiś;)) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:01 Wieczorem sprawdzę ;-) Podejrzewam, że to słabośc do Latynosek :D Na szczęście już przełączył :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:02 thank_you napisała: > Wieczorem sprawdzę ;-) Podejrzewam, że to słabośc do Latynosek :D Na szczęście > już przełączył :D no! na razie pitolą w studiu ale chyba zaro przestano Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:04 thank_you napisała: > No, wchodzą :-) ajjjj wchodzą ale chyba pozniej:) na razie przedwalki ale tez interesujace, trza zalukac Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:05 No teraz to i ja widzę, że jakieś spaślaki walczą :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:07 thank_you napisała: > No teraz to i ja widzę, że jakieś spaślaki walczą :D spaślak nie spaślak ale jak przypier..oli to głowa mała;) wiesz czego nie lubie? jak mata ringu ma kolor biały, słabo sie to ogląda, najlepszy jest klasyczny niebieski Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:10 Lepszy kontrast? Oni przynajmniej się ruszają, a nie tak jak inni chodzą dookoła siebie jak niedźwiedzie i polują na nokaut, a połowę czasu tańczą przytuleni do siebie :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:13 thank_you napisała: > Lepszy kontrast? > no, jakos przyjazniej dla oka > Oni przynajmniej się ruszają, a nie tak jak inni chodzą dookoła siebie jak nied > źwiedzie i polują na nokaut, a połowę czasu tańczą przytuleni do siebie :D po zabawie tera chyba Kliczko, tylko nie wiadomo kiedy zara studio i pierdzielenia ciag dalszy:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:15 Masz rację z tą matą(?), nigdy nie zwróciłam na to uwagi. Wrr, obejrzę sobie partnera Latynoski. Poinformuj jak zaczną :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:17 thank_you napisała: > Masz rację z tą matą(?), nigdy nie zwróciłam na to uwagi. > mata zwana tez potocznie "deskami" > Wrr, obejrzę sobie partnera Latynoski. Poinformuj jak zaczną :D łoczywiscie poinformuje , do usług Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:21 Deski? Tam? Wręcz przeciwnie :D Jesteś boski :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:28 thank_you napisała: > Deski? Tam? Wręcz przeciwnie :D > czekaj, o czym ty do mnie mówisz?;)) ogólnie to jest mata to po czym smigaja ale metaforyczne deski chyba jako znak czasu minionego ale to nie jest wazne, wazne ze kolor jest cienki, to Niemcy maja takie pomysły od czasu do czasu, na galach w innych krajach sie nie spotkałem > Jesteś boski :-) nie przesadzajmy, chyba ze sie upierasz, to moge byc, ale tylko z godzinkie jeszcze;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:32 Bo mi tłumaczysz jak chłop krowie na rowie :D Mi się wydaje, że nie spotkałam się wcześniej z białym kolorem, a może nie zwróciłam na to uwagi? Już sama trzymam rękę na pulsie :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:34 thank_you napisała: > Bo mi tłumaczysz jak chłop krowie na rowie :D Mi się wydaje, że nie spotkałam s > ię wcześniej z białym kolorem, a może nie zwróciłam na to uwagi? > bo to rzadkosc, sam sie spotkałem pare razy, chyba to zalezy od sponsora, jak ma białe powiazanie z marką to daja dechy białe dobra, co bedziem pieprzyc, dosc cienko jest ale da sie lukac w sumie:) > Już sama trzymam rękę na pulsie :-) dyskusja w toku.... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:48 thank_you napisała: > Wątek nam oszalał! no troche pod spodem cos wyskoczyło co było wczesniej nad spodem Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:55 Słowo "wyskoczył" jednoznacznie kojarzy mi się z....................... medziu17.wrzuta.pl/audio/zpbzjUAwvu/kukiz_i_piersi_-_leze :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:58 thank_you napisała: > Słowo "wyskoczył" jednoznacznie kojarzy mi się z....................... medziu17.wrzuta.pl/audio/zpbzjUAwvu/kukiz_i_piersi_-_leze :D póżniej nieco bo mam streamna odpalonego i nie chce kompa dorzynac cos zboczonego?:)) ale wogle to walka wieczoru jedzie własnie Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:58 O matko, jak on wygląda! Nie chciałabym go spotkac w ciemnym zaułku :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:02 Jestem of kors za Ukraińcem, podoba mi sie Jego spokój i opanowanie w trakcie wejścia. Ujmujące, naprawdę :-) No i muzyka... :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:06 Ech, porywający hymn. Tak na marginesie, to on mi się podoba :D Ale jego brat przystojniejszy :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:07 thank_you napisała: > Ech, porywający hymn. Tak na marginesie, to on mi się podoba :D Ale jego brat p > rzystojniejszy :D młodszy:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:10 Wolę starszych :DDD Dobra, oglądamy! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:06 thank_you napisała: > O matko, jak on wygląda! Nie chciałabym go spotkac w ciemnym zaułku :D ale Witek czy Gomez? Kliczko to spoko facet, on tylko tak wyglada ale w obejsciu delikatny jak orchidea:D ty se Wałujewa olukaj walke jak bedzie ten to dopiero ma aparycję:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:09 Ej, ja już kilka jego walk widziałam. Chodziło mi o Gomeza, taki kozak :D A Kliczko mi się podoba :D Brat też :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:46 Pięknie :-) Kurdę, ale uparciuch z tego Gomeza. Dawno nie widziałam takiego gościa! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:52 thank_you napisała: > Pięknie :-) Kurdę, ale uparciuch z tego Gomeza. Dawno nie widziałam takiego goś > cia! no ale zainkasował sporo, walki z Kliczką to ciezki kawałek chleba walka mi sie podobała, przynajmniej Gomez starał sie postawic Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:54 :DDDDDDDDDDD Popiszczałam sobie trochę :D I walczyłam razem z nim, to nic że pod kocem i ze śliwkami w czekoladzie :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:58 thank_you napisała: > :DDDDDDDDDDD Popiszczałam sobie trochę :D I walczyłam razem z nim, to nic że po > d kocem i ze śliwkami w czekoladzie :D :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:00 Nie śmiej się! :D Ja tak mam, zaciskam pięści i balansuję ciałem tak jak oni :D A dzisiaj miałam pomysł zaatakowania Gomeza od tyłu, a co! Pomogłabym :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:31 thank_you napisała: > Nie śmiej się! :D Ja tak mam, zaciskam pięści i balansuję ciałem tak jak oni :D > A dzisiaj miałam pomysł zaatakowania Gomeza od tyłu, a co! Pomogłabym :D czyli ty wskakujesz Gomezowi na barana i szarpiesz pazuramy a Witek lutuje swoim prawym:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:33 Gdybym wskoczyła Gomezowi na barana, to uwierz - od razu by poszedł na deski ;D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:39 thank_you napisała: > Gdybym wskoczyła Gomezowi na barana, to uwierz - od razu by poszedł na deski ;D to wierze ale jak to interpretować, oto jest pytanie?:P Odpowiedz Link
hsirk Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:41 jak to jak? rura by mu zmiekla. albo odwrotnie. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:44 hsirk napisał: > jak to jak? > > rura by mu zmiekla. albo odwrotnie. ale to solidny facet - rura mu mieknie dopiero jak Kliczko przywali kilkadziesiat ciosów a to odwrotnie to juz w ogóle nie do zakumania:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:46 Osz Ty! Interpretacja jest banalnie prosta: motylem już nie jestem :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:51 thank_you napisała: > Osz Ty! Interpretacja jest banalnie prosta: motylem już nie jestem :D taaakkk??:DD a ile ci waga wskazuje ostatnimi czasy?? jak cie ostatnio widziałem to nie wygladałas na taką coby tak przyginała swoją wagą do ziemi - chyba ze od tego czasu zjadlas wagon sliwek w czekoladzie:P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:53 walsnie poczytałem opinie po walce Kliczko-Gomez, na specjalistycznym niby forum ze niby kiepska i w ogóle zenada, a przeciez to zwykły Kliczko, powiedziałbym ze powyzej przecietnej nawet Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:05 Kiepska nie była, ale sam przyznaj, że Gomez był dośc wymagającym przeciwnikiem (ile razy był liczony? :D ). Kliczko mógł go kilka razy znokautowac, ale miał pecha, bo runda się kończyła. No i Gomez też trochę go obił. Ale wg mnie walka była dobra(Kliczko ładnie boksował), pełna pasji i zaangażowania - a to jest dla mnie równie ważne. --- Producentka hormonu szczęścia :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:11 thank_you napisała: > Kiepska nie była, ale sam przyznaj, że Gomez był dośc wymagającym przeciwnikiem > (ile razy był liczony? :D ). Kliczko mógł go kilka razy znokautowac, ale miał > pecha, bo runda się kończyła. No i Gomez też trochę go obił. Ale wg mnie walka > była dobra(Kliczko ładnie boksował), pełna pasji i zaangażowania - a to jest dl > a mnie równie ważne. > Kliczko boksuje w dosc drewniany sposób , tak było zawsze i bedzie a tu kolesie oczekuja ze bedzie skakał jak zawodnik w wadze koguciej i walił 8 kombinacji na minute, no sory trzeba miec odpowiednie nastawienie do walk bokserskich wtedy nie ma rozczarowan,Kliczko walczył dobre swoje, Gomez sie starał choc respekt przed prawa Witka czuł i słusznie, ale walka była interesujaca i z dramaturgia np Władek Kliczko vs Ibragimow to był dopiero paw i usypiacz > --- > Producentka hormonu szczęścia :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:13 Ale! Byłam w szoku, że oni tak agresywnie do siebie skakali. Myślałam, że będzie o wiele spokojniej :-) Już dawno nie byłam tak podekscytowana żadną walką. Siedzimy tu do 5? :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:21 thank_you napisała: > Ale! Byłam w szoku, że oni tak agresywnie do siebie skakali. Myślałam, że będzi > e o wiele spokojniej :-) Już dawno nie byłam tak podekscytowana żadną walką. > > Siedzimy tu do 5? :D ja siedze a ty idziesz spac:P siedze, trzyma mnie adrenalinka po meczyku dzis rozegranym wiec do 5-tej na luzaku trzymam wachtę plus rozpijam butelczynę powoly musze Roya na żywca zobaczyc, co on w 40 roku zycia sobą reprezentuje boksersko? niedługo start tj za jakies 40 minut:D ale powiem ci, komentatorzy beda lepsi na Polsacie, bo ci to za przeproszeniem pierdolili a szczególnie Kosedowski Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:23 Nigdzie nie pójdę, trzymam wartę z Tobą! :D Ale ja nic nie rozpijam, bo mnie żołądek boli :> W piłkę? Wygraliście? :-))) Na jakiej pozycji grasz? Roy...cokolwiek by zrobił jest wielki :-) Nie słuchałam tych komentatorów, masz rację, pletli trzy po trzy. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:31 thank_you napisała: > Nigdzie nie pójdę, trzymam wartę z Tobą! :D Ale ja nic nie rozpijam, bo mnie żo > łądek boli :> > przesadziłas z sliwkami w czekoladzie?:) masz kropelki mietowe?, boski lek > W piłkę? Wygraliście? :-))) Na jakiej pozycji grasz? > na pieska:PP atak zasadniczo ale jak cza to i na obronie se popykam przykry temat bo mielismy ostry dym dzis w druzynie (nie wygralismy :)) i trza jakas burze mózgów zrobic przed nastepnymi kolejkami > Roy...cokolwiek by zrobił jest wielki :-) > > Nie słuchałam tych komentatorów, masz rację, pletli trzy po trzy. Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:34 Nie, rozbolał mnie w kinie 3D :D Mój mózg nie nadążał za nagraniem i żołądek został poszkodowany :-) Nie mam kropelek ;/ Ale której rasy? :D Aaa, już wiem której :-) Była kłótnia? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:39 thank_you napisała: > Nie, rozbolał mnie w kinie 3D :D Mój mózg nie nadążał za nagraniem i żołądek zo > stał poszkodowany :-) Nie mam kropelek ;/ > kup se i miej plissss, przydają się bo zoladek napierdziela w nocy czesto i zamiast lokalizowac apteke 24h lepiej miec pod reka a teraz mi powiedz na czym byłas w kinie ? > Ale której rasy? :D > no ten no....francuski:) albo nie..bokser > Aaa, już wiem której :-) Była kłótnia? straciłem wątek niestety:) bo raz ze serwer nosi gdzie chce, dwa ze odpowiadasz bez moich cytatów czszy ze w pyte wątków poruszamy a do 5.00 poruszymy w pyte do kwadratu chyba ze wymiekniesz i pojdziesz spac;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:43 Niepamiętam kiedy ostatnio bolał mnie żołądek - ogólnie twarda jestem i wolę nie faszerowac się lekami. Nie daję się łatwo bólowi :D Afrykańska przygoda ;D Pokazali dwa razy słonie, raz hipopotamy, 2 razy lwa, dwa razy lwice, dwie sowy, pelikany i deltę rzeki Okawango. Tzn. jej rozlewiska ;-) Rozumiem, że ciało masz jak Adamek? :D:D Chodziło mi o to, że już wiem, na której pozycji grasz i pytałam, czy się pokłóciliście z chłopakami :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:55 thank_you napisała: > Niepamiętam kiedy ostatnio bolał mnie żołądek - ogólnie twarda jestem i wolę ni > e faszerowac się lekami. Nie daję się łatwo bólowi :D > ale kropelki to taki paralek, w dodatku skuteczny, przynajmniej u mnie zamiast zgrywac bohaterke walnełabys na lyche cukru i nie musiałbym sie z toba w bólu łaczyc:) > Afrykańska przygoda ;D Pokazali dwa razy słonie, raz hipopotamy, 2 razy lwa, dw > a razy lwice, dwie sowy, pelikany i deltę rzeki Okawango. Tzn. jej rozlewiska ; > -) > o i tu znowu nie wiem o co chodzi ale za czas jakis bede wiedział jak przelukam co było wczesniej ale jestem zamotany > Rozumiem, że ciało masz jak Adamek? :D:D > yhy tylko który? Czesław Adamek, fryzjer damski z Sochaczewa pewnie;) > Chodziło mi o to, że już wiem, na której pozycji grasz i pytałam, czy się pokł > óciliście z chłopakami :-) aha, chłopaki sie pokłocili miedzy sobą, było blisko bitki na boisku ogólnie kiła mogiła, jak dzieci, no ale to emocje Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:58 No dobrze :D Ten wątek umarł śmiercią naturalną :D Mam za wąski monitor! Zaraz rozpoczyna się gala, już napisy Cienkiej Czerwonej Linii lecą :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:02 Zgiń, przepadnij siło nieczysta :D W życiu się nie przyznam :D I uważam, że stąpamy po grząskim gruncie :D:D:D He he ;-) Mogę ew. na priva sprzedac :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:06 thank_you napisała: > Zgiń, przepadnij siło nieczysta :D W życiu się nie przyznam :D I uważam, że stą > pamy po grząskim gruncie :D:D:D He he ;-) Mogę ew. na priva sprzedac :D > za ile?:) nie bój, wal smiało, do tej odnogi wątku pies z kulawą nogą nie zajrzy jak zobaczy ze tu o boksie sie rozmawia;) Hsirk to przypadek tj wyjatek potwierdzajacy regułe:DD ale co mowi twoj indeks BMI czy jak to tam leci? zaszokujesz mnie dopiero waga wieksza ode mnie czyli ca >70 kg!:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:12 Nie powiem tutaj :D 70 kg mogę ważyc będąc kiedyś w ciąży - przy moim wzroście to nie będzie takie złe ;-) Moje BMI kłamie, bo twierdzi, że wszystko jest ja najbardziej ok :D Ale nie mam kompleksów. Miałam kiedyś, gdy kości mi wystawało i powiem Ci, że o wiele lepiej czuję się w aktualnym wydaniu - co nie znaczy, że nie mogłabym stracic z 3-4 kg. Zabieram się za to :-) O, to Ty chudziutki jesteś :-) Lubię chudych :D Wiesz, zasada że przeciwieństwa się przyciągają ;-))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:16 thank_you napisała: > Nie powiem tutaj :D 70 kg mogę ważyc będąc kiedyś w ciąży - przy moim wzroście > to nie będzie takie złe ;-) > > Moje BMI kłamie, bo twierdzi, że wszystko jest ja najbardziej ok :D > Ale nie mam kompleksów. Miałam kiedyś, gdy kości mi wystawało i powiem Ci, że o > wiele lepiej czuję się w aktualnym wydaniu - co nie znaczy, że nie mogłabym st > racic z 3-4 kg. Zabieram się za to :-) > tak a w jakis sposób? > O, to Ty chudziutki jesteś :-) Lubię chudych :D Wiesz, zasada że przeciwieństwa > się przyciągają ;-))) :D ci dam chudziutki, same mięsnie:PP Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:18 W jaki sposób się zabieram? Salsa, cwiczenia, basen i rower. No ale jesteś drobnokościsty, nie? :-) Za to wasabi wsuwasz jak Miszcz :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:26 thank_you napisała: > W jaki sposób się zabieram? Salsa, cwiczenia, basen i rower. > ooooo kompleksowo to na pewno ci sie uda o diecie nie zapomnij jakiejs umiarkowanej > No ale jesteś drobnokościsty, nie? :-) Za to wasabi wsuwasz jak Miszcz :D no chyba jestem drobnokoscisty i drobny wogóle ale same miesnie:D fajne to wasabi,wyglada niewinnie jak guacamole czy cuś a pali rure solidnie:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:29 :D Mało jem :-( Wbrew pozorom. :D Mam jakąś kiepską przemianę materii. No właśnie, drobne kości a na nich potężne mięśnie, przed do których drży żeńska częśc forum :D:D Fajne fajne, nie zdążyliśmy krzyknąc :D Zachowałeś się jak prawdziwy mężczyzna, bo ja do tej pory myślałam, że ta ostrośc nie zrobiła na Tobie żadnego wrażenia :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:33 thank_you napisała: > :D Mało jem :-( Wbrew pozorom. :D Mam jakąś kiepską przemianę materii. > > No właśnie, drobne kości a na nich potężne mięśnie, przed do których drży żeńsk > a częśc forum :D:D > cały ja:D zaro walne ze smiechu o kant biurka:) > > Fajne fajne, nie zdążyliśmy krzyknąc :D Zachowałeś się jak prawdziwy mężczyzna, > bo ja do tej pory myślałam, że ta ostrośc nie zrobiła na Tobie żadnego wrażeni > a :D > och dziękujęęęęę przyjmuje ponadnormatywną dawkę koplementów aczkolwiek zasłużonych:D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:40 Widzisz jak znam się na ludziach? :D Powinnam zastanowic się nad jakimś interesem, nie? :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:42 thank_you napisała: > Widzisz jak znam się na ludziach? :D Powinnam zastanowic się nad jakimś interes > em, nie? :D no może jak bede mógł ci jakos pomóc to wal choć wątpię o tej porze??;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:45 Zostałeś moim pacjentem nr 1! :-)))))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:47 thank_you napisała: > Zostałeś moim pacjentem nr 1! :-)))))) a na czym polega terapia?:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:01 thank_you napisała: > NA leczeniu lekarza ;D oooooooo dobre nawet:D tv czas załączyć Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:14 thank_you napisała: > Ten zawodnik zgubił buty! :DDDDDD tak mówili? czas cos przylukac a nie walic jak idiota po klawiszach Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:42 thank_you napisała: > Pierwsza walka zakończona. Phi! druga zakonczona (ta z kolanem na brode) teraz trzecia wychodzi jakis zawodnik o twarzy Elvisa nieco ojjj, przesadziłem:)) bardziej z Wałujewa ma akcenty na twarzy:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:56 thank_you napisała: > :D:D:D Ale ma zajebiste pekaesy :D kurde ty sie smiejesz a mi sie przypomniała taka sytuacja na placu zamkowym nasi siatkarze byli po jakims sukcesie, był spęd ludnosci i na telebimie pokazywali jakies archiwalne filmy z czasów wielkosci polskiej siatkówki (gdzies połowa lat 70-tych) no i serwuje jakis mistrz olimpijski, duch wielkiego wyczynu wisi w powietrzu itd a tu jakas dziewusia do lubego "o kurde ale kolo ma pekaesy" i smiech-brecht :D ta młodziez ma w zadkach tych miszczów sportu, fak!;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 03:09 thank_you napisała: > Bo to już kultowy tekst :D no moze i kultowy w morde jeża ale miszcze to byli miszcze a nie jakies kola z pekaesami check your mail, butelka, jakosc fatalna ale nie chce mi sie teraz bawic z zorką i bokserska czesc wreszcie poleci musze zobaczyc co ten BJ Flores sobą reprezentuje Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 03:20 To byli miszcze z pekaesami ;-) Sprawdzam! Oglądamy :-) Za kim jesteś? Za BJ F? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:09 thank_you napisała: > Forumowicz, żyjesz? :D spooooko:DD dla mnie to czysta przyjemnosc:) mam tez jeszcze winiaka:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:22 <przełyka ślinę> :D Życie jest czystą przyjemnością? :D Ale maraton sobie urządziliśmy, co? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:28 Eeeeeeeeee........... Dziwny ten wynik? :> Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:46 thank_you napisała: > Eeeeeeeeee........... Dziwny ten wynik? :> o czym mówisz i co widzisz? ja widze dwóch pedziów tarzających sie po podłodze i to wszytsko o godz. 4.45, porze nieodbrej na ogladanie sportów które nam nie leżą na co mi to karwa:) dawac Roya, w morde Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 05:43 Nie wiem jak Ty, ale ja jestem strasznie zawiedziona. Idę spac! Dobranoc :-( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 05:48 thank_you napisała: > Nie wiem jak Ty, ale ja jestem strasznie zawiedziona. Idę spac! > no bywa, nie łam sie ja kiedys na pojedynek Gołoty z Lewisem czekałem i też, zaczął się koło 5-6 rano, media napompowały mega balon oczekiwań, a tu jeb jeb 95 sekund...po walce... i spać...:) to był zawód > Dobranoc :-( no, kolorowych, jak nie będą ci się spoceni bokserzy śnili to jestes dobra:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 17:11 Ja wtedy nie zdążyłam na walkę, wpadłam do domu ciut po nokaucie Gołoty :-) Nie pamiętam co mi się śniło. Na pewno nie Roy :> Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 20:51 thank_you napisała: > Ja wtedy nie zdążyłam na walkę, wpadłam do domu ciut po nokaucie Gołoty :-) > > Nie pamiętam co mi się śniło. Na pewno nie Roy :> mi tez nie:) ale wątas na szpile go :DD Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 23.03.09, 00:11 Chciałam poprawic sobie humor, połaziłam po sklepach i na film poszłam. Jeszcze bardziej wkurzona jestem :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 05:45 thank_you napisała: > Ej, bez przesady. Tyle czekania? sędzia kalosz, tyle powiem, bywają tacy nadgorliwcy Roy w dobrej formie mimo 40-tki, rywal taki sobie chyba idziemy w kime , co?:D tzn ja zamierzam więc dobranoc, jakkolwiek to głupio brzmi:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:08 thank_you napisała: > To byli miszcze z pekaesami ;-) > > Sprawdzam! > > Oglądamy :-) Za kim jesteś? Za BJ F? za nikim, neutralnie se lukam tj lukałem niezła walka Flores mógłby troche kłopotow Adamkowi sprawic,ale czy wygrac? wątpię Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:18 Ja mam do Adamka zbyt emocjonalne podejście :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:47 thank_you napisała: > Ja mam do Adamka zbyt emocjonalne podejście :-) bo to dobry bokser jest:) dwóch pedziów przestało sie tarzac, tera sie obsciskują przy linach baaaaardzo ciekawe.......... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:23 thank_you napisała: > Spadłam z drzewa! dobrze ze mam winiak pod ręką bo serwer zaczyna sypac postami at random:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:41 thank_you napisała: > Jaki jaki? :-) z Francji jakaś lura za 20 złotych ponad:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:05 thank_you napisała: > Czerwone? yhy niezłe z polecenia tutejszego konesera:) ale ja słabo sie znam, wchodzi dobrze - tyle moge powiedziec na razie;) wiesz ta gala to polaczenie boksu z bzdetami typu mma, tzn dla mnie bzdetami bo nie lubie takich hybryd sportów walki mam nadzieje ze nie przysne na jakims tego typu "widowisku";) dawac boks! Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:08 Jakie? Podziel się nazwą :-) Lubie przepuścic wszystko przez własną wątrobę :D Eee, MMA. Też wolę prawdziwy boks. Jeśli zaśniesz to Ci opowiem, cios po ciosie :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:12 thank_you napisała: > Jakie? Podziel się nazwą :-) Lubie przepuścic wszystko przez własną wątrobę :D > no to co hsirk polecał i ręczył głową za jakośc zaraz ci podaje chateau de lazerme 2005 cotes de roussillon 13 proc vol:) załączyc foto flaszy?:) > Eee, MMA. Też wolę prawdziwy boks. Jeśli zaśniesz to Ci opowiem, cios po ciosie > :D nie zasne, żartowałem:) choc poczatkowo przestraszyłem sie ze Janisz bedzie komentował boks a to by faktycznie groziło zasnieciem:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:14 Załącz, będzie łatwiej znaleźc na półce :-) Ale nudy, kotłują się w parterze :> Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:40 thank_you napisała: > Załącz, będzie łatwiej znaleźc na półce :-) > oks, zara zdejme przy pomocy zorki > Ale nudy, kotłują się w parterze :> no nie lubie tego i nie polubie w ostatniej walce kolo mu pociagnał z kolana tak ze sie skuliłem:) błeee:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:21 funny_game napisała: > by (bodajze) M. Wańkowicz > > pierwsza częśc to na pewno Wankowicz a druga to nie wiem:) Odpowiedz Link
funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:31 Legenda mówi, że miał w dupie hasło, za które dostał kasę :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:35 funny_game napisała: > Legenda mówi, że miał w dupie hasło, za które dostał kasę :) > > czyli jak to? tzn stworzył hasło z którym sie nie identyfikował?? ot prekursor copywriterstwa polskiego;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:41 Yhy :) Wiesz, że jak byś był kostką cukru, to niektórzy by Cię lizali? :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:43 funny_game napisała: > Yhy :) > Wiesz, że jak byś był kostką cukru, to niektórzy by Cię lizali? :) > > doobre ale czekaj czy to jest komplement w ogóle???:D Odpowiedz Link
funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:47 Nie :) Bo jak bys byl ziarenkiem piasku, to...? :) Ale ja tak samo, więc podajmy sobie ręce :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:51 funny_game napisała: > Nie :) > Bo jak bys byl ziarenkiem piasku, to...? :) aaaaaa nie koduj az tak bardzo informuje uroczyscie ze o 1.49 ziarenko piasku kojarzy mi sie z przebojem zespołu De Su a moze nie De Su hmmm? cos tam "jestes ziarenkiem w klepsydrze <czymś tam> wsrod fal ":) > Ale ja tak samo, więc podajmy sobie ręce :D > podaje, moge cie tez polizac albo nie:P Odpowiedz Link
funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:54 forumowicz_pospolity napisał: > aaaaaa nie koduj az tak bardzo To zajaraj czasem, toz to zioło, zdrowe :DDD > informuje uroczyscie ze o 1.49 > ziarenko piasku kojarzy mi sie z przebojem zespołu De Su > a moze nie De Su hmmm? > cos tam "jestes ziarenkiem w klepsydrze <czymś tam> wsrod fal ":) na wszelki wypadek, nie wiem... fuj?! ;) > > > Ale ja tak samo, więc podajmy sobie ręce :D > > > podaje, moge cie tez polizac > albo nie:P Pewnie nie, to ;pozycz stowę! > > Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:59 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > aaaaaa nie koduj az tak bardzo > > To zajaraj czasem, toz to zioło, zdrowe :DDD > :DD konsultantka MZ ds ziól sie odezwała ja z ziół to tylko miętka, rumianeczek, pokrzywa;) > > > informuje uroczyscie ze o 1.49 > > ziarenko piasku kojarzy mi sie z przebojem zespołu De Su > > a moze nie De Su hmmm? > > cos tam "jestes ziarenkiem w klepsydrze <czymś tam> wsrod fal ": > ) > > na wszelki wypadek, nie wiem... fuj?! ;) > zachęcasz mnie do poszukiwań i wysyłki:D > > > > > > Ale ja tak samo, więc podajmy sobie ręce :D > > > > > podaje, moge cie tez polizac > > albo nie:P > > Pewnie nie, to ;pozycz stowę! > ni mom:D bida kryzys, w kieszeni pustki albo dziury no w ostatecznosci stówe moze to tak ale w 20-tkach płaconych co tydzien:P > > > > > > Odpowiedz Link
funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 02:04 forumowicz_pospolity napisał: > :DD > konsultantka MZ ds ziól sie odezwała > ja z ziół to tylko miętka, rumianeczek, pokrzywa;) I sam jestes ziółko. > > na wszelki wypadek, nie wiem... fuj?! ;) > > > zachęcasz mnie do poszukiwań i wysyłki:D Ale zcegos innego. Umiesz wyjść poza swoje upodobania muzyczne? :) Poważnie pytam :) > ni mom:D > bida kryzys, w kieszeni pustki albo dziury > no w ostatecznosci stówe moze to tak > ale w 20-tkach płaconych co tydzien:P No to jednak poliż :D > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 02:08 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > :DD > > konsultantka MZ ds ziól sie odezwała > > ja z ziół to tylko miętka, rumianeczek, pokrzywa;) > > I sam jestes ziółko. > ee tam lipa:D > > > na wszelki wypadek, nie wiem... fuj?! ;) > > > > > zachęcasz mnie do poszukiwań i wysyłki:D > > Ale zcegos innego. Umiesz wyjść poza swoje upodobania muzyczne? :) > Poważnie pytam :) > rozwiń > > > ni mom:D > > bida kryzys, w kieszeni pustki albo dziury > > no w ostatecznosci stówe moze to tak > > ale w 20-tkach płaconych co tydzien:P > > No to jednak poliż :D > polisz jor inglisz:) ej ty nic nie palisz, albo jakąś słabizne, wogóle ortograficznie nie kulejesz:? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 10:44 Nie ogarniam tego wątku ;) A gdzie bym nie chciała pojechać?! Tak na pierwszy ogień to bym chciała do Ameryki Południowej, zacząć od Hornu i piąć się w górę ;) Afryka dzika też by mnie kręciła. I Japonia. Północna Kanada, Nowa Zelandia. No, ale pojadę se dziś do miasta, też fajnie, nie? :D Odpowiedz Link
llatarnik Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 21:58 Będę mało oryginalny - Gruzja, Tybet, Alaska, Kapsztad, Chorwacja, Nowa Zelandia Odpowiedz Link