Dodaj do ulubionych

Podróże kształcą :-)

21.03.09, 17:23
Kto dołączy do podróżowania palcem po mapie? Które zakątki świata chcielibyście zwiedzic? Kupiłam dziś wspaniały atlas i właśnie zwiedzam Rosję ;-)
Obserwuj wątek
    • zoofka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:25
      łeee jak mam z tobą dyskutować, jakżeś mi kraj zabrała :)
      • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:27
        Podzielę się :-) Nie jestem trąbą! :D
        • zoofka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:29
          mnie na początek wystarczy Maskwa :) i Pietierburg. Chociaż koleją
          transsyberyjską tez bym się przejechała....
          • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:31
            :D:D:D:D Mamy podobne marzenia :-) Ale ja je spełnię, jeszcze w tym roku, chocbym trupem miała paśc :D
            • zoofka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 18:11
              i tu się zaczynamy różnić :)
              ja w tym roku będę miała pasożyta u cycka więc choćbym trupem miała
              paść, to tych marzeń nie spełnię :D
              • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:17
                Oj, ja przetrę szlak a Ty przyjdziesz później na gotowe ;-)
    • mason_i_cyklista Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:27
      ja miałem plan jakiś czas temu pojechać w tym roku na Elbrus. tylko problem jest
      zasadniczy bo tam jakaś wojna czy cuś... była też opcja bałkanów (dużo bardziej
      prawdopodobna), ale też mi się plany posypały na razie... w kazdym razie ja to
      bardziej na wschód niż na zachód. Ewentualnie na północ (Nordkap!)
      • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:28
        Ja też wschód :-) Tylko i wyłącznie :-)
    • wilowka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:30
      Wrócić do Rumunii bym chciała :)
      • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:32
        Podobało się? :-)
        • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:34
          To nie było pytanie! :D
          • wilowka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:46
            thank_you napisała:

> To nie było pytanie! :D

no ja myślę :D

Podobało!
            • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:51
              Też się podobało! I to jak... :-) Chcę pochodzic po tamtejszych górach!
              • wilowka Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 18:17
                A ja jeść i jeść. Tam wszystko takie pyszne było :)

I pić też :)
                • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:16
                  O tak :-) Co prawda to prawda :-) I wina takie dobre... :D
    • dr.verte Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:34

byłem na wsi , byłem w mieście , byłem nawet w Budapeszcie...

wszystko ten sam chuj generalnie

jak już coś to Dubaj bym sobie odwiedził
      • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:35
        Aha.
        • dr.verte Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:36

do Japonii jeszcze bym się przeleciał
          • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:38
            A co konkretnie pociąga Cię w tym kraju?
            • mason_i_cyklista Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:41
              japonki!
              • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:42
                E, mam kilka sztuk w szafie :D
                • dr.verte Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:44

marki Kubota?
                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 17:45
                    Śmiem wątpic :-)
    • baba_krk Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 18:00
      Żeby po raz milionowy nie pisać o Am.Pd. rzeknę, że bym chciała do Angoli.
      • szwagier_z_niemodlina Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:05
        Ja sobie mysle o Islandii.
        • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:18
          Czemu?
          • szwagier_z_niemodlina Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:45
            Jakos tak od dawna. Mam feblika na punkcie Polnocy :-)
            Wulkany, gejzery, Edda, te sprawy.
            • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:50
              To trzymam kciuki, zwiedź to jak najszybciej :-)
              • szwagier_z_niemodlina Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:57
                No, szczerze mowiac, to ostatni kawalek Skandynawii gdzie mnie nie bylo :-) A
                teraz sie chyba tam taniej zrobi, bo bylo swinsko drogo.
                • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:00
                  Mam znajomego, który mieszka tam na stałe. No i paru, którym zdarza się spędzic tam częśc roku. Pogoda ich nie zachwyca! :-)
      • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:18
        To jakaś nowośc :D
    • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:32
      mi to rybka ogólnie
      najlepiej podróż o nachyleniu sportowym
      a jak nie
      to np
      Transylvania
      Toskania
      hr Dorset
      Honduras
      Ohio;)
      • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:49
        Świr ;-)))
        • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:54
          thank_you napisała:

> Świr ;-)))

dziękuję <dyg>:)

jak sie interesujesz boksem to sie zaczaj na Witek Kliczko - Gomez
          własnie sciagnałem na chate w celu olukania, niestety tylko na necie
          bo nie mam analu plus
          walka startuje mniej wiecej zaraz
          • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:58
            O dziękuję. Nie uwierzysz, facet ogląda "Sposób na teściową" a ja chcę boks :D
            • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 21:59
              thank_you napisała:

> O dziękuję. Nie uwierzysz, facet ogląda "Sposób na teściową" a ja chcę boks :D
              >
              >

nie no, bez jaj jakiś;))
              • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:01
                Wieczorem sprawdzę ;-) Podejrzewam, że to słabośc do Latynosek :D Na szczęście już przełączył :D
                • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:02
                  thank_you napisała:

> Wieczorem sprawdzę ;-) Podejrzewam, że to słabośc do Latynosek :D Na szczęście
                  > już przełączył :D

no!
                  na razie pitolą w studiu ale chyba zaro przestano
                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:03
                    No, wchodzą :-)
                    • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:04
                      thank_you napisała:

> No, wchodzą :-)

ajjjj
                      wchodzą ale chyba pozniej:)
                      na razie przedwalki ale tez interesujace, trza zalukac
                      • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:05
                        No teraz to i ja widzę, że jakieś spaślaki walczą :D
                        • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:07
                          thank_you napisała:

> No teraz to i ja widzę, że jakieś spaślaki walczą :D

spaślak nie spaślak ale jak przypier..oli to głowa mała;)
                          wiesz czego nie lubie? jak mata ringu ma kolor biały, słabo sie to ogląda,
                          najlepszy jest klasyczny niebieski
                          • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:10
                            Lepszy kontrast?

Oni przynajmniej się ruszają, a nie tak jak inni chodzą dookoła siebie jak niedźwiedzie i polują na nokaut, a połowę czasu tańczą przytuleni do siebie :D
                            • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:13
                              thank_you napisała:

> Lepszy kontrast?
                              >
                              no, jakos przyjazniej dla oka

> Oni przynajmniej się ruszają, a nie tak jak inni chodzą dookoła siebie jak nied
                              > źwiedzie i polują na nokaut, a połowę czasu tańczą przytuleni do siebie :D

po zabawie
                              tera chyba Kliczko, tylko nie wiadomo kiedy
                              zara studio i pierdzielenia ciag dalszy:)
                              • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:15
                                Masz rację z tą matą(?), nigdy nie zwróciłam na to uwagi.

Wrr, obejrzę sobie partnera Latynoski. Poinformuj jak zaczną :D
                                • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:17
                                  thank_you napisała:

> Masz rację z tą matą(?), nigdy nie zwróciłam na to uwagi.
                                  >
                                  mata zwana tez potocznie "deskami"

> Wrr, obejrzę sobie partnera Latynoski. Poinformuj jak zaczną :D

łoczywiscie poinformuje , do usług
                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:21
                                    Deski? Tam? Wręcz przeciwnie :D

Jesteś boski :-)
                                    • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:28
                                      thank_you napisała:

> Deski? Tam? Wręcz przeciwnie :D
                                      >

czekaj, o czym ty do mnie mówisz?;))
                                      ogólnie to jest mata to po czym smigaja ale metaforyczne deski
                                      chyba jako znak czasu minionego

ale to nie jest wazne, wazne ze kolor jest cienki, to Niemcy maja takie pomysły
                                      od czasu do czasu, na galach w innych krajach sie nie spotkałem

> Jesteś boski :-)

nie przesadzajmy, chyba ze sie upierasz, to moge byc, ale tylko z godzinkie
                                      jeszcze;)
                                      • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:32
                                        Bo mi tłumaczysz jak chłop krowie na rowie :D Mi się wydaje, że nie spotkałam się wcześniej z białym kolorem, a może nie zwróciłam na to uwagi?

Już sama trzymam rękę na pulsie :-)
                                        • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:34
                                          thank_you napisała:

> Bo mi tłumaczysz jak chłop krowie na rowie :D Mi się wydaje, że nie spotkałam s
                                          > ię wcześniej z białym kolorem, a może nie zwróciłam na to uwagi?
                                          >

bo to rzadkosc, sam sie spotkałem pare razy, chyba to zalezy od sponsora, jak ma
                                          białe powiazanie z marką to daja dechy białe
                                          dobra, co bedziem pieprzyc, dosc cienko jest ale da sie lukac w sumie:)

> Już sama trzymam rękę na pulsie :-)

dyskusja w toku....
                                          • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:43
                                            Wątek nam oszalał!
                                            • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:48
                                              thank_you napisała:

> Wątek nam oszalał!

no troche
                                              pod spodem cos wyskoczyło co było wczesniej nad spodem
                                              • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:55
                                                Słowo "wyskoczył" jednoznacznie kojarzy mi się z....................... medziu17.wrzuta.pl/audio/zpbzjUAwvu/kukiz_i_piersi_-_leze :D
                                                • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:58
                                                  thank_you napisała:

> Słowo "wyskoczył" jednoznacznie kojarzy mi się z....................... medziu17.wrzuta.pl/audio/zpbzjUAwvu/kukiz_i_piersi_-_leze :D

póżniej nieco bo mam streamna odpalonego i nie chce kompa dorzynac
                                                  cos zboczonego?:))

ale wogle to walka wieczoru jedzie własnie
                                                • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 22:58
                                                  O matko, jak on wygląda! Nie chciałabym go spotkac w ciemnym zaułku :D
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:02
                                                    Jestem of kors za Ukraińcem, podoba mi sie Jego spokój i opanowanie w trakcie wejścia. Ujmujące, naprawdę :-) No i muzyka... :-)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:06
                                                    Ech, porywający hymn. Tak na marginesie, to on mi się podoba :D Ale jego brat przystojniejszy :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:07
                                                    thank_you napisała:

> Ech, porywający hymn. Tak na marginesie, to on mi się podoba :D Ale jego brat p
                                                    > rzystojniejszy :D

młodszy:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:10
                                                    Wolę starszych :DDD Dobra, oglądamy!
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:06
                                                    thank_you napisała:

> O matko, jak on wygląda! Nie chciałabym go spotkac w ciemnym zaułku :D

ale Witek czy Gomez?
                                                    Kliczko to spoko facet, on tylko tak wyglada ale w obejsciu delikatny
                                                    jak orchidea:D

ty se Wałujewa olukaj walke jak bedzie
                                                    ten to dopiero ma aparycję:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:09
                                                    Ej, ja już kilka jego walk widziałam. Chodziło mi o Gomeza, taki kozak :D

A Kliczko mi się podoba :D Brat też :D
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:46
                                                    Pięknie :-) Kurdę, ale uparciuch z tego Gomeza. Dawno nie widziałam takiego gościa!
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:52
                                                    thank_you napisała:

> Pięknie :-) Kurdę, ale uparciuch z tego Gomeza. Dawno nie widziałam takiego goś
                                                    > cia!

no ale zainkasował sporo, walki z Kliczką to ciezki kawałek chleba
                                                    walka mi sie podobała, przynajmniej Gomez starał sie postawic
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:54
                                                    :DDDDDDDDDDD Popiszczałam sobie trochę :D I walczyłam razem z nim, to nic że pod kocem i ze śliwkami w czekoladzie :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 21.03.09, 23:58
                                                    thank_you napisała:

> :DDDDDDDDDDD Popiszczałam sobie trochę :D I walczyłam razem z nim, to nic że po
                                                    > d kocem i ze śliwkami w czekoladzie :D

:D
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:00
                                                    Nie śmiej się! :D Ja tak mam, zaciskam pięści i balansuję ciałem tak jak oni :D A dzisiaj miałam pomysł zaatakowania Gomeza od tyłu, a co! Pomogłabym :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:31
                                                    thank_you napisała:

> Nie śmiej się! :D Ja tak mam, zaciskam pięści i balansuję ciałem tak jak oni :D
                                                    > A dzisiaj miałam pomysł zaatakowania Gomeza od tyłu, a co! Pomogłabym :D

czyli ty wskakujesz Gomezowi na barana i szarpiesz pazuramy
                                                    a Witek lutuje swoim prawym:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:33
                                                    Gdybym wskoczyła Gomezowi na barana, to uwierz - od razu by poszedł na deski ;D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:39
                                                    thank_you napisała:

> Gdybym wskoczyła Gomezowi na barana, to uwierz - od razu by poszedł na deski ;D

to wierze
                                                    ale jak to interpretować, oto jest pytanie?:P
                                                  • hsirk Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:41
                                                    jak to jak?

rura by mu zmiekla. albo odwrotnie.
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:44
                                                    hsirk napisał:

> jak to jak?
                                                    >
                                                    > rura by mu zmiekla. albo odwrotnie.

ale to solidny facet - rura mu mieknie dopiero jak Kliczko przywali
                                                    kilkadziesiat ciosów
                                                    a to odwrotnie to juz w ogóle nie do zakumania:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:46
                                                    Osz Ty! Interpretacja jest banalnie prosta: motylem już nie jestem :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:51
                                                    thank_you napisała:

> Osz Ty! Interpretacja jest banalnie prosta: motylem już nie jestem :D

taaakkk??:DD
                                                    a ile ci waga wskazuje ostatnimi czasy??
                                                    jak cie ostatnio widziałem to nie wygladałas na taką coby
                                                    tak przyginała swoją wagą do ziemi - chyba ze od tego czasu zjadlas wagon sliwek
                                                    w czekoladzie:P
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 00:53
                                                    walsnie poczytałem opinie po walce Kliczko-Gomez, na specjalistycznym niby forum
                                                    ze niby kiepska i w ogóle zenada, a przeciez to zwykły Kliczko,
                                                    powiedziałbym ze powyzej przecietnej nawet
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:05
                                                    Kiepska nie była, ale sam przyznaj, że Gomez był dośc wymagającym przeciwnikiem (ile razy był liczony? :D ). Kliczko mógł go kilka razy znokautowac, ale miał pecha, bo runda się kończyła. No i Gomez też trochę go obił. Ale wg mnie walka była dobra(Kliczko ładnie boksował), pełna pasji i zaangażowania - a to jest dla mnie równie ważne.

---
                                                    Producentka hormonu szczęścia :-)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:11
                                                    thank_you napisała:

> Kiepska nie była, ale sam przyznaj, że Gomez był dośc wymagającym przeciwnikiem
                                                    > (ile razy był liczony? :D ). Kliczko mógł go kilka razy znokautowac, ale miał
                                                    > pecha, bo runda się kończyła. No i Gomez też trochę go obił. Ale wg mnie walka
                                                    > była dobra(Kliczko ładnie boksował), pełna pasji i zaangażowania - a to jest dl
                                                    > a mnie równie ważne.
                                                    >

Kliczko boksuje w dosc drewniany sposób , tak było zawsze i bedzie
                                                    a tu kolesie oczekuja ze bedzie skakał jak zawodnik w wadze koguciej
                                                    i walił 8 kombinacji na minute, no sory
                                                    trzeba miec odpowiednie nastawienie do walk bokserskich wtedy nie ma
                                                    rozczarowan,Kliczko walczył dobre swoje, Gomez sie starał choc respekt przed
                                                    prawa Witka czuł i słusznie, ale walka była interesujaca i z dramaturgia

np Władek Kliczko vs Ibragimow to był dopiero paw i usypiacz

> ---
                                                    > Producentka hormonu szczęścia :-)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:13
                                                    Ale! Byłam w szoku, że oni tak agresywnie do siebie skakali. Myślałam, że będzie o wiele spokojniej :-) Już dawno nie byłam tak podekscytowana żadną walką.

Siedzimy tu do 5? :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:21
                                                    thank_you napisała:

> Ale! Byłam w szoku, że oni tak agresywnie do siebie skakali. Myślałam, że będzi
                                                    > e o wiele spokojniej :-) Już dawno nie byłam tak podekscytowana żadną walką.
                                                    >
                                                    > Siedzimy tu do 5? :D

ja siedze a ty idziesz spac:P

siedze, trzyma mnie adrenalinka po meczyku dzis rozegranym
                                                    wiec do 5-tej na luzaku trzymam wachtę plus rozpijam butelczynę
                                                    powoly
                                                    musze Roya na żywca zobaczyc, co on w 40 roku zycia sobą reprezentuje boksersko?

niedługo start tj za jakies 40 minut:D
                                                    ale powiem ci, komentatorzy beda lepsi na Polsacie, bo ci to za przeproszeniem
                                                    pierdolili a szczególnie Kosedowski
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:23
                                                    Nigdzie nie pójdę, trzymam wartę z Tobą! :D Ale ja nic nie rozpijam, bo mnie żołądek boli :>

W piłkę? Wygraliście? :-))) Na jakiej pozycji grasz?

Roy...cokolwiek by zrobił jest wielki :-)

Nie słuchałam tych komentatorów, masz rację, pletli trzy po trzy.
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:31
                                                    thank_you napisała:

> Nigdzie nie pójdę, trzymam wartę z Tobą! :D Ale ja nic nie rozpijam, bo mnie żo
                                                    > łądek boli :>
                                                    >
                                                    przesadziłas z sliwkami w czekoladzie?:)
                                                    masz kropelki mietowe?, boski lek
                                                    > W piłkę? Wygraliście? :-))) Na jakiej pozycji grasz?
                                                    >

na pieska:PP

atak zasadniczo ale jak cza to i na obronie se popykam
                                                    przykry temat bo mielismy ostry dym dzis w druzynie (nie wygralismy :))
                                                    i trza jakas burze mózgów zrobic przed nastepnymi kolejkami

> Roy...cokolwiek by zrobił jest wielki :-)
                                                    >
                                                    > Nie słuchałam tych komentatorów, masz rację, pletli trzy po trzy.
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:34
                                                    Nie, rozbolał mnie w kinie 3D :D Mój mózg nie nadążał za nagraniem i żołądek został poszkodowany :-) Nie mam kropelek ;/

Ale której rasy? :D

Aaa, już wiem której :-) Była kłótnia?
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:39
                                                    thank_you napisała:

> Nie, rozbolał mnie w kinie 3D :D Mój mózg nie nadążał za nagraniem i żołądek zo
                                                    > stał poszkodowany :-) Nie mam kropelek ;/
                                                    >

kup se i miej plissss, przydają się
                                                    bo zoladek napierdziela w nocy czesto
                                                    i zamiast lokalizowac apteke 24h lepiej miec pod reka

a teraz mi powiedz na czym byłas w kinie ?

> Ale której rasy? :D
                                                    >
                                                    no ten no....francuski:)
                                                    albo nie..bokser

> Aaa, już wiem której :-) Była kłótnia?

straciłem wątek niestety:)
                                                    bo raz ze serwer nosi gdzie chce, dwa ze odpowiadasz bez moich cytatów
                                                    czszy ze w pyte wątków poruszamy a do 5.00 poruszymy w pyte do kwadratu chyba ze
                                                    wymiekniesz i pojdziesz spac;)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:43
                                                    Niepamiętam kiedy ostatnio bolał mnie żołądek - ogólnie twarda jestem i wolę nie faszerowac się lekami. Nie daję się łatwo bólowi :D

Afrykańska przygoda ;D Pokazali dwa razy słonie, raz hipopotamy, 2 razy lwa, dwa razy lwice, dwie sowy, pelikany i deltę rzeki Okawango. Tzn. jej rozlewiska ;-)

Rozumiem, że ciało masz jak Adamek? :D:D

Chodziło mi o to, że już wiem, na której pozycji grasz i pytałam, czy się pokłóciliście z chłopakami :-)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:55
                                                    thank_you napisała:

> Niepamiętam kiedy ostatnio bolał mnie żołądek - ogólnie twarda jestem i wolę ni
                                                    > e faszerowac się lekami. Nie daję się łatwo bólowi :D
                                                    >
                                                    ale kropelki to taki paralek, w dodatku skuteczny, przynajmniej u mnie
                                                    zamiast zgrywac bohaterke walnełabys na lyche cukru i nie musiałbym sie z toba w
                                                    bólu łaczyc:)

> Afrykańska przygoda ;D Pokazali dwa razy słonie, raz hipopotamy, 2 razy lwa, dw
                                                    > a razy lwice, dwie sowy, pelikany i deltę rzeki Okawango. Tzn. jej rozlewiska ;
                                                    > -)
                                                    >

o i tu znowu nie wiem o co chodzi ale za czas jakis bede wiedział
                                                    jak przelukam co było wczesniej
                                                    ale jestem zamotany

> Rozumiem, że ciało masz jak Adamek? :D:D
                                                    >
                                                    yhy
                                                    tylko który?
                                                    Czesław Adamek, fryzjer damski z Sochaczewa pewnie;)

> Chodziło mi o to, że już wiem, na której pozycji grasz i pytałam, czy się pokł
                                                    > óciliście z chłopakami :-)

aha, chłopaki sie pokłocili miedzy sobą, było blisko bitki na boisku
                                                    ogólnie kiła mogiła, jak dzieci, no ale to emocje
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:58
                                                    No dobrze :D Ten wątek umarł śmiercią naturalną :D Mam za wąski monitor!

Zaraz rozpoczyna się gala, już napisy Cienkiej Czerwonej Linii lecą :-)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:02
                                                    Zgiń, przepadnij siło nieczysta :D W życiu się nie przyznam :D I uważam, że stąpamy po grząskim gruncie :D:D:D He he ;-) Mogę ew. na priva sprzedac :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:06
                                                    thank_you napisała:

> Zgiń, przepadnij siło nieczysta :D W życiu się nie przyznam :D I uważam, że stą
                                                    > pamy po grząskim gruncie :D:D:D He he ;-) Mogę ew. na priva sprzedac :D
                                                    >

za ile?:)
                                                    nie bój, wal smiało, do tej odnogi wątku pies z kulawą nogą nie zajrzy jak
                                                    zobaczy ze tu o boksie sie rozmawia;)

Hsirk to przypadek tj wyjatek potwierdzajacy regułe:DD

ale co mowi twoj indeks BMI czy jak to tam leci?
                                                    zaszokujesz mnie dopiero waga wieksza ode mnie czyli ca >70 kg!:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:12
                                                    Nie powiem tutaj :D 70 kg mogę ważyc będąc kiedyś w ciąży - przy moim wzroście to nie będzie takie złe ;-)

Moje BMI kłamie, bo twierdzi, że wszystko jest ja najbardziej ok :D
                                                    Ale nie mam kompleksów. Miałam kiedyś, gdy kości mi wystawało i powiem Ci, że o wiele lepiej czuję się w aktualnym wydaniu - co nie znaczy, że nie mogłabym stracic z 3-4 kg. Zabieram się za to :-)

O, to Ty chudziutki jesteś :-) Lubię chudych :D Wiesz, zasada że przeciwieństwa się przyciągają ;-)))
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:16
                                                    thank_you napisała:

> Nie powiem tutaj :D 70 kg mogę ważyc będąc kiedyś w ciąży - przy moim wzroście
                                                    > to nie będzie takie złe ;-)
                                                    >
                                                    > Moje BMI kłamie, bo twierdzi, że wszystko jest ja najbardziej ok :D
                                                    > Ale nie mam kompleksów. Miałam kiedyś, gdy kości mi wystawało i powiem Ci, że o
                                                    > wiele lepiej czuję się w aktualnym wydaniu - co nie znaczy, że nie mogłabym st
                                                    > racic z 3-4 kg. Zabieram się za to :-)
                                                    >

tak a w jakis sposób?

> O, to Ty chudziutki jesteś :-) Lubię chudych :D Wiesz, zasada że przeciwieństwa
                                                    > się przyciągają ;-)))

ci dam chudziutki, same mięsnie:PP
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:18
                                                    W jaki sposób się zabieram? Salsa, cwiczenia, basen i rower.

No ale jesteś drobnokościsty, nie? :-) Za to wasabi wsuwasz jak Miszcz :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:26
                                                    thank_you napisała:

> W jaki sposób się zabieram? Salsa, cwiczenia, basen i rower.
                                                    >

ooooo
                                                    kompleksowo
                                                    to na pewno ci sie uda
                                                    o diecie nie zapomnij jakiejs umiarkowanej

> No ale jesteś drobnokościsty, nie? :-) Za to wasabi wsuwasz jak Miszcz :D

no chyba jestem drobnokoscisty i drobny wogóle ale
                                                    same miesnie:D

fajne to wasabi,wyglada niewinnie jak guacamole czy cuś a pali rure
                                                    solidnie:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:29
                                                    :D Mało jem :-( Wbrew pozorom. :D Mam jakąś kiepską przemianę materii.

No właśnie, drobne kości a na nich potężne mięśnie, przed do których drży żeńska częśc forum :D:D

Fajne fajne, nie zdążyliśmy krzyknąc :D Zachowałeś się jak prawdziwy mężczyzna, bo ja do tej pory myślałam, że ta ostrośc nie zrobiła na Tobie żadnego wrażenia :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:33
                                                    thank_you napisała:

> :D Mało jem :-( Wbrew pozorom. :D Mam jakąś kiepską przemianę materii.
                                                    >
                                                    > No właśnie, drobne kości a na nich potężne mięśnie, przed do których drży żeńsk
                                                    > a częśc forum :D:D
                                                    >

cały ja:D
                                                    zaro walne ze smiechu o kant biurka:)

>
                                                    > Fajne fajne, nie zdążyliśmy krzyknąc :D Zachowałeś się jak prawdziwy mężczyzna,
                                                    > bo ja do tej pory myślałam, że ta ostrośc nie zrobiła na Tobie żadnego wrażeni
                                                    > a :D
                                                    >
                                                    och dziękujęęęęę
                                                    przyjmuje ponadnormatywną dawkę koplementów
                                                    aczkolwiek zasłużonych:D
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:40
                                                    Widzisz jak znam się na ludziach? :D Powinnam zastanowic się nad jakimś interesem, nie? :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:42
                                                    thank_you napisała:

> Widzisz jak znam się na ludziach? :D Powinnam zastanowic się nad jakimś interes
                                                    > em, nie? :D

no może
                                                    jak bede mógł ci jakos pomóc to wal
                                                    choć wątpię
                                                    o tej porze??;)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:45
                                                    Zostałeś moim pacjentem nr 1! :-))))))
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:47
                                                    thank_you napisała:

> Zostałeś moim pacjentem nr 1! :-))))))

a na czym polega terapia?:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:49
                                                    NA leczeniu lekarza ;D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:01
                                                    thank_you napisała:

> NA leczeniu lekarza ;D

oooooooo
                                                    dobre nawet:D
                                                    tv czas załączyć
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:09
                                                    Ten zawodnik zgubił buty! :DDDDDD
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:14
                                                    thank_you napisała:

> Ten zawodnik zgubił buty! :DDDDDD

tak mówili?
                                                    czas cos przylukac a nie walic jak idiota po klawiszach
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:15
                                                    Pierwsza walka zakończona. Phi!
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:42
                                                    thank_you napisała:

> Pierwsza walka zakończona. Phi!

druga zakonczona (ta z kolanem na brode)
                                                    teraz trzecia
                                                    wychodzi jakis zawodnik o twarzy Elvisa nieco
                                                    ojjj, przesadziłem:))
                                                    bardziej z Wałujewa ma akcenty na twarzy:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:45
                                                    :D:D:D Ale ma zajebiste pekaesy :D
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:47
                                                    Ómieeeeeeeraaaaaaaam :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:56
                                                    thank_you napisała:

> :D:D:D Ale ma zajebiste pekaesy :D

kurde ty sie smiejesz a mi sie przypomniała taka sytuacja na placu zamkowym
                                                    nasi siatkarze byli po jakims sukcesie, był spęd ludnosci
                                                    i na telebimie pokazywali jakies archiwalne filmy z czasów
                                                    wielkosci polskiej siatkówki (gdzies połowa lat 70-tych)
                                                    no i serwuje jakis mistrz olimpijski, duch wielkiego wyczynu wisi w powietrzu itd
                                                    a tu jakas dziewusia do lubego "o kurde ale kolo ma pekaesy" i smiech-brecht
                                                    ta młodziez ma w zadkach tych miszczów sportu, fak!;)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 03:01
                                                    Bo to już kultowy tekst :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 03:09
                                                    thank_you napisała:

> Bo to już kultowy tekst :D

no moze i kultowy w morde jeża ale miszcze to byli miszcze a nie jakies kola z
                                                    pekaesami

check your mail, butelka, jakosc fatalna ale nie chce mi sie teraz
                                                    bawic z zorką

i bokserska czesc wreszcie poleci
                                                    musze zobaczyc co ten BJ Flores sobą reprezentuje
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 03:20
                                                    To byli miszcze z pekaesami ;-)

Sprawdzam!

Oglądamy :-) Za kim jesteś? Za BJ F?
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:05
                                                    Forumowicz, żyjesz? :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:09
                                                    thank_you napisała:

> Forumowicz, żyjesz? :D

spooooko:DD
                                                    dla mnie to czysta przyjemnosc:)

mam tez jeszcze winiaka:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:22
                                                    <przełyka ślinę> :D

Życie jest czystą przyjemnością? :D Ale maraton sobie urządziliśmy, co? :D
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:28
                                                    Eeeeeeeeee........... Dziwny ten wynik? :>
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:46
                                                    thank_you napisała:

> Eeeeeeeeee........... Dziwny ten wynik? :>

o czym mówisz i co widzisz?
                                                    ja widze dwóch pedziów tarzających sie po podłodze
                                                    i to wszytsko o godz. 4.45, porze nieodbrej na ogladanie sportów które nam nie leżą
                                                    na co mi to karwa:)
                                                    dawac Roya, w morde
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:57
                                                    Ta poprzednia walka bokserska :-)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 05:38
                                                    Ej, bez przesady. Tyle czekania?
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 05:43
                                                    Nie wiem jak Ty, ale ja jestem strasznie zawiedziona. Idę spac!

Dobranoc :-(
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 05:48
                                                    thank_you napisała:

> Nie wiem jak Ty, ale ja jestem strasznie zawiedziona. Idę spac!
                                                    >

no bywa, nie łam sie
                                                    ja kiedys na pojedynek Gołoty z Lewisem czekałem
                                                    i też, zaczął się koło 5-6 rano, media napompowały mega balon oczekiwań, a tu
                                                    jeb jeb 95 sekund...po walce... i spać...:)
                                                    to był zawód

> Dobranoc :-(

no, kolorowych, jak nie będą ci się spoceni bokserzy śnili to jestes dobra:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 17:11
                                                    Ja wtedy nie zdążyłam na walkę, wpadłam do domu ciut po nokaucie Gołoty :-)

Nie pamiętam co mi się śniło. Na pewno nie Roy :>
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 20:51
                                                    thank_you napisała:

> Ja wtedy nie zdążyłam na walkę, wpadłam do domu ciut po nokaucie Gołoty :-)
                                                    >
                                                    > Nie pamiętam co mi się śniło. Na pewno nie Roy :>

mi tez nie:)
                                                    ale wątas
                                                    na szpile go :DD
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 23.03.09, 00:11
                                                    Chciałam poprawic sobie humor, połaziłam po sklepach i na film poszłam. Jeszcze bardziej wkurzona jestem :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 05:45
                                                    thank_you napisała:

> Ej, bez przesady. Tyle czekania?

sędzia kalosz, tyle powiem, bywają tacy nadgorliwcy
                                                    Roy w dobrej formie mimo 40-tki, rywal taki sobie

chyba idziemy w kime , co?:D
                                                    tzn ja zamierzam
                                                    więc dobranoc, jakkolwiek to głupio brzmi:)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:08
                                                    thank_you napisała:

> To byli miszcze z pekaesami ;-)
                                                    >
                                                    > Sprawdzam!
                                                    >
                                                    > Oglądamy :-) Za kim jesteś? Za BJ F?

za nikim, neutralnie se lukam
                                                    tj lukałem
                                                    niezła walka
                                                    Flores mógłby troche kłopotow Adamkowi sprawic,ale czy wygrac? wątpię
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:18
                                                    Ja mam do Adamka zbyt emocjonalne podejście :-)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:47
                                                    thank_you napisała:

> Ja mam do Adamka zbyt emocjonalne podejście :-)

bo to dobry bokser jest:)

dwóch pedziów przestało sie tarzac, tera sie obsciskują przy linach
                                                    baaaaardzo ciekawe..........
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 04:58
                                                    No, już koniec :-) Teraz Roy! :D:D
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:18
                                                    Spadłam z drzewa!
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:23
                                                    thank_you napisała:

> Spadłam z drzewa!

dobrze ze mam winiak pod ręką bo
                                                    serwer zaczyna sypac postami at random:D
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:26
                                                    Jaki jaki? :-)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:41
                                                    thank_you napisała:

> Jaki jaki? :-)

z Francji jakaś lura
                                                    za 20 złotych ponad:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 01:46
                                                    Czerwone?
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:05
                                                    thank_you napisała:

> Czerwone?

yhy
                                                    niezłe
                                                    z polecenia tutejszego konesera:)
                                                    ale ja słabo sie znam, wchodzi dobrze - tyle moge powiedziec na razie;)

wiesz ta gala to polaczenie boksu z bzdetami typu mma, tzn dla mnie bzdetami bo
                                                    nie lubie takich hybryd sportów walki
                                                    mam nadzieje ze nie przysne na jakims tego typu "widowisku";)
                                                    dawac boks!
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:08
                                                    Jakie? Podziel się nazwą :-) Lubie przepuścic wszystko przez własną wątrobę :D

Eee, MMA. Też wolę prawdziwy boks. Jeśli zaśniesz to Ci opowiem, cios po ciosie :D
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:12
                                                    thank_you napisała:

> Jakie? Podziel się nazwą :-) Lubie przepuścic wszystko przez własną wątrobę :D
                                                    >

no to co hsirk polecał i ręczył głową za jakośc
                                                    zaraz ci podaje
                                                    chateau de lazerme 2005

cotes de roussillon
                                                    13 proc vol:)

załączyc foto flaszy?:)

> Eee, MMA. Też wolę prawdziwy boks. Jeśli zaśniesz to Ci opowiem, cios po ciosie
                                                    > :D

nie zasne, żartowałem:)
                                                    choc poczatkowo przestraszyłem sie ze Janisz bedzie komentował boks
                                                    a to by faktycznie groziło zasnieciem:)
                                                  • thank_you Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:14
                                                    Załącz, będzie łatwiej znaleźc na półce :-)

Ale nudy, kotłują się w parterze :>
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 02:40
                                                    thank_you napisała:

> Załącz, będzie łatwiej znaleźc na półce :-)
                                                    >
                                                    oks, zara zdejme przy pomocy zorki

> Ale nudy, kotłują się w parterze :>

no nie lubie tego i nie polubie
                                                    w ostatniej walce kolo mu pociagnał z kolana tak ze sie skuliłem:)
                                                    błeee:)
    • funny_game Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:19
      by (bodajze) M. Wańkowicz
      • forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:21
        funny_game napisała:

> by (bodajze) M. Wańkowicz
        >
        >
        pierwsza częśc to na pewno Wankowicz
        a druga to nie wiem:)
        • funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:31
          Legenda mówi, że miał w dupie hasło, za które dostał kasę :)
          • forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:35
            funny_game napisała:

> Legenda mówi, że miał w dupie hasło, za które dostał kasę :)
            >
            >

czyli jak to?
            tzn stworzył hasło z którym sie nie identyfikował??
            ot prekursor copywriterstwa polskiego;)
            • funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:41
              Yhy :)
              Wiesz, że jak byś był kostką cukru, to niektórzy by Cię lizali? :)
              • forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:43
                funny_game napisała:

> Yhy :)
                > Wiesz, że jak byś był kostką cukru, to niektórzy by Cię lizali? :)
                >
                >

doobre

ale czekaj
                czy to jest komplement w ogóle???:D
                • funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:47
                  Nie :)
                  Bo jak bys byl ziarenkiem piasku, to...? :)
                  Ale ja tak samo, więc podajmy sobie ręce :D
                  • forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:51
                    funny_game napisała:

> Nie :)
                    > Bo jak bys byl ziarenkiem piasku, to...? :)

aaaaaa nie koduj az tak bardzo
                    informuje uroczyscie ze o 1.49
                    ziarenko piasku kojarzy mi sie z przebojem zespołu De Su
                    a moze nie De Su hmmm?
                    cos tam "jestes ziarenkiem w klepsydrze <czymś tam> wsrod fal ":)

> Ale ja tak samo, więc podajmy sobie ręce :D
                    >
                    podaje, moge cie tez polizac
                    albo nie:P
                    • funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:54
                      forumowicz_pospolity napisał:

> aaaaaa nie koduj az tak bardzo

To zajaraj czasem, toz to zioło, zdrowe :DDD

> informuje uroczyscie ze o 1.49
                      > ziarenko piasku kojarzy mi sie z przebojem zespołu De Su
                      > a moze nie De Su hmmm?
                      > cos tam "jestes ziarenkiem w klepsydrze <czymś tam> wsrod fal ":)

na wszelki wypadek, nie wiem... fuj?! ;)

>
                      > > Ale ja tak samo, więc podajmy sobie ręce :D
                      > >
                      > podaje, moge cie tez polizac
                      > albo nie:P

Pewnie nie, to ;pozycz stowę!

>
                      >
                      • forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 01:59
                        funny_game napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
                        >
                        > > aaaaaa nie koduj az tak bardzo
                        >
                        > To zajaraj czasem, toz to zioło, zdrowe :DDD
                        >

:DD
                        konsultantka MZ ds ziól sie odezwała
                        ja z ziół to tylko miętka, rumianeczek, pokrzywa;)

>
                        > > informuje uroczyscie ze o 1.49
                        > > ziarenko piasku kojarzy mi sie z przebojem zespołu De Su
                        > > a moze nie De Su hmmm?
                        > > cos tam "jestes ziarenkiem w klepsydrze <czymś tam> wsrod fal ":
                        > )
                        >
                        > na wszelki wypadek, nie wiem... fuj?! ;)
                        >
                        zachęcasz mnie do poszukiwań i wysyłki:D

>
                        > >
                        > > > Ale ja tak samo, więc podajmy sobie ręce :D
                        > > >
                        > > podaje, moge cie tez polizac
                        > > albo nie:P
                        >
                        > Pewnie nie, to ;pozycz stowę!
                        >

ni mom:D
                        bida kryzys, w kieszeni pustki albo dziury
                        no w ostatecznosci stówe moze to tak
                        ale w 20-tkach płaconych co tydzien:P

> >
                        > >
                        >
                        >
                        • funny_game Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 02:04
                          forumowicz_pospolity napisał:

> :DD
                          > konsultantka MZ ds ziól sie odezwała
                          > ja z ziół to tylko miętka, rumianeczek, pokrzywa;)

I sam jestes ziółko.

> > na wszelki wypadek, nie wiem... fuj?! ;)
                          > >
                          > zachęcasz mnie do poszukiwań i wysyłki:D

Ale zcegos innego. Umiesz wyjść poza swoje upodobania muzyczne? :)
                          Poważnie pytam :)

> ni mom:D
                          > bida kryzys, w kieszeni pustki albo dziury
                          > no w ostatecznosci stówe moze to tak
                          > ale w 20-tkach płaconych co tydzien:P

No to jednak poliż :D

>
                          > > >
                          > > >
                          > >
                          > >
                          >
                          >
                          • forumowicz_pospolity Re: Cukier krzepi, wódka lepiej! 22.03.09, 02:08
                            funny_game napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
                            >
                            > > :DD
                            > > konsultantka MZ ds ziól sie odezwała
                            > > ja z ziół to tylko miętka, rumianeczek, pokrzywa;)
                            >
                            > I sam jestes ziółko.
                            >

ee tam
                            lipa:D

> > > na wszelki wypadek, nie wiem... fuj?! ;)
                            > > >
                            > > zachęcasz mnie do poszukiwań i wysyłki:D
                            >
                            > Ale zcegos innego. Umiesz wyjść poza swoje upodobania muzyczne? :)
                            > Poważnie pytam :)
                            >

rozwiń

>
                            > > ni mom:D
                            > > bida kryzys, w kieszeni pustki albo dziury
                            > > no w ostatecznosci stówe moze to tak
                            > > ale w 20-tkach płaconych co tydzien:P
                            >
                            > No to jednak poliż :D
                            >

polisz jor inglisz:)

ej ty nic nie palisz, albo jakąś słabizne, wogóle ortograficznie nie kulejesz:?

>
                            > >
                            > > > >
                            > > > >
                            > > >
                            > > >
                            > >
                            > >
                            >
                            >
    • razzmatazzy Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 10:44
      Nie ogarniam tego wątku ;)

A gdzie bym nie chciała pojechać?! Tak na pierwszy ogień to bym chciała do
      Ameryki Południowej, zacząć od Hornu i piąć się w górę ;)

Afryka dzika też by mnie kręciła. I Japonia. Północna Kanada, Nowa Zelandia.

No, ale pojadę se dziś do miasta, też fajnie, nie? :D
    • llatarnik Re: Podróże kształcą :-) 22.03.09, 21:58
      Będę mało oryginalny - Gruzja, Tybet, Alaska, Kapsztad, Chorwacja, Nowa Zelandia