kasikk 09.09.04, 12:57 biedna Kendo jest bez dostępu i "wróci, kiedy będzie" z upoważnienia Kasikk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.09.04, 12:59 kasikk napisała: > biedna Kendo jest bez dostępu i "wróci, kiedy będzie" > z upoważnienia > Kasikk o żeszzzzzzzz...... ale trudno zostawimy jej "kawalek plynu" Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.09.04, 13:00 ...STRASZNE STRASZNE STRASZNE... ...KTO ŚMIAŁ ZABLOKOWAĆ KENDO... ...CO ROBIĄ OBROŃCY PRAW CZLOWIEKA... Odpowiedz Link
kasikk Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.09.04, 14:25 jakiś paskudnik zablokował nam Kendusia ( Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.09.04, 17:32 kasikk napisała: > jakiś paskudnik zablokował nam Kendusia ( ..ludziki juz jestem..... usch! mialam wielkiego stracha bo myslalam ze sie jaki "rzep" mnie uczepil.... dopiero w roadio lokalnym rzeki, ze przy podlanczaniu nowego osiedla willowego, zamkneli dostep......) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.09.04, 08:43 uprzedzam przyzwyczajonych, odbierajacych "smieszna" poczte,ze dzis jej brak pozostaje mi pisacw ylacznie listy))))) powinnam zlozyc reklamacje u dosylaczy w/w smiesznosci. poprosze o ksiazke skarg zyczen i zazalen))))))) pamietacie te ksiazki jak wisialy na scianach? nigdy nie mialam powodu by wpisac sie w taka ksiazke. ale slyszalam o tym, ze jesli sie ktos juz wpisal to personel wyrywal taka kartke a ksiazka byla w dalszym ciagu nie skalana Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.09.04, 09:46 slo-onko napisała: > uprzedzam przyzwyczajonych, odbierajacych "smieszna" poczte,ze dzis jej brak > pozostaje mi pisacw ylacznie listy))))) > powinnam zlozyc reklamacje u dosylaczy w/w smiesznosci. poprosze o ksiazke > skarg zyczen i zazalen))))))) > pamietacie te ksiazki jak wisialy na scianach? > nigdy nie mialam powodu by wpisac sie w taka ksiazke. > ale slyszalam o tym, ze jesli sie ktos juz wpisal to personel wyrywal taka > kartke a ksiazka byla w dalszym ciagu nie skalana > niemam zlego co by na dobre nie wyszlo sloo ja jeszcze nie obejzalam wszystkiego z braku czasu wczoraj.... = mis = byl MAKABRA brrrrrrrrrrrrr... a co juz kasiaski te ze sklepow zniknely???? czyzby handel stal sie nieskazitelny???? wiele razy chcialam sie w nia wpisac.... a zwlasza gdy zaczelam przyjezdzac do kraju. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.09.04, 09:54 tak mi sie wydaje,ze juz ich nie widze chyba dlatego,ze jest to prywatny handel. choc po mojemu tez powinny byc. a tak w ogole to czesc Kenusio kochanie )))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.09.04, 10:11 slo-onko napisała: > tak mi sie wydaje,ze juz ich nie widze > chyba dlatego,ze jest to prywatny handel. choc po mojemu tez powinny byc. > a tak w ogole to czesc Kenusio kochanie )))))))) witaj sloo ....promyczku poranny.... humorek od razu sie poprawia czytajac Ciebie.... a micha sie cieszy widzac nicka.... witajcie !!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.09.04, 09:53 ...skarg zero... ...zażaleń zero... ...życzeń nieprzebrane ilości... Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.09.04, 10:13 z moich obserwacji,zdazaja sie jeszcze "niedociagniecia handlowe" zwlaszcza w sklepach spzywczy tych malych.....brrrrrrrrrrrrr zachowuja sie czasem jak za dawnych lat.... Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.09.04, 10:19 kendo napisała: > z moich obserwacji,zdazaja sie jeszcze "niedociagniecia handlowe" > zwlaszcza w sklepach spzywczy tych malych.....brrrrrrrrrrrrr > zachowuja sie czasem jak za dawnych lat.... ...znam sklepy duże i te małe osiedlowe sklepiki... ...niektóre są ok... ...ale w innych strach zakupy robić... ...przeterminowany towar i wszechobecni zaślimaczeni konsumenci browaru... ...a przecież piwo smakuje najlepiej w pubie... Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.09.04, 15:37 tez zdazaja sie u nas przeterminowane artykuly, wlasnie w tych malych osiedlowych sklepikach, pic piwa kolo sklepu lub w sklepie,zabronione.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.09.04, 14:33 a jednak reklamcja byla skuteczna wystarczylo tylko pomyslec braku pzresylek i sa odbierzcie przyslowia Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 26.09.04, 16:15 wiecie,siostra zadzwonila przed chwila, zamkneli miasto bo w sklepie super markiet nawiekszym podlozyli babe.... jak uslyczycie wielkie BUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i straszny wrzask,to znaczy, ze kedulo gdzies sobie leci w nieznane..... Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 26.09.04, 19:44 w lunch ktos zadzwonil do centrum handlowego z pogrozkami, wartownik znalazl karton schowany w piwnicy, zlozyli te fakty razm i zawiadomili policje, ewakuowali ludziska z jadlodajni: Burger King/Mac Donalda/sklepu/kina/przystanku miejskiego autousowego, zawiadomili saperow z Malmö, okazalo sie ,ze alarm byl falszywy.... biedna moja siostra ...ale sie wystraszyla, mieszka blisko centrum handlowego brrrrrrrrrrrrrrr... Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 26.09.04, 22:21 ...10 tys postów dzisiaj zrobimy???... ...czy jutro... Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 26.09.04, 22:31 nick000 napisał: > ...10 tys postów dzisiaj zrobimy???... > ...czy jutro... wszystko jest mozliwe..... ale jutro na 100 % Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 27.09.04, 14:18 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...10 tys postów dzisiaj zrobimy???... > > ...czy jutro... > > wszystko jest mozliwe..... > ale jutro na 100 % ludziki kochane szykujcie sie na libacyje wiekla dzis wpada nam piekny okraglaczek.... Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 27.09.04, 14:45 kendo napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...10 tys postów dzisiaj zrobimy???... > > > ...czy jutro... > > > > wszystko jest mozliwe..... > > ale jutro na 100 % > > ludziki kochane szykujcie sie na libacyje wiekla > dzis wpada nam piekny okraglaczek.... ...szampan już sie chłodzi... ...zamiast kawioru zjemy kaszankę))... ...z wyglądu podobna a o niebo smaczniejsza... Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 27.09.04, 16:17 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ...10 tys postów dzisiaj zrobimy???... > > > > ...czy jutro... > > > > > > wszystko jest mozliwe..... > > > ale jutro na 100 % > > > > ludziki kochane szykujcie sie na libacyje wiekla > > dzis wpada nam piekny okraglaczek.... > > > ...szampan już sie chłodzi... > ...zamiast kawioru zjemy kaszankę))... > ...z wyglądu podobna a o niebo smaczniejsza... czyli szynka murzynka ok mozemy poszalec zcemu nie? a 1000 bedzie jakz nalazl takie cyfry sa bardzo mobilizujace do dalszego dzialania ktos tu juz cos takiego powiedzial: w miare jedzenia apetyt nam rosnie Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 27.09.04, 16:59 ale fajne, pierwszy raz slysze "szynka murzynka" hi,hi, i bardzo ja lubie.... oj! zeby sie tylko udalao) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 27.09.04, 17:44 ...chyba pęknę ze smiechu z "szynak z murzynka"... ...niepoprawne politycznie ale zmakowite... Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 27.09.04, 17:47 nick000 napisał: > ...chyba pęknę ze smiechu z "szynak z murzynka"... > ...niepoprawne politycznie ale zmakowite... hi,hi, ja sie smieje do tej pory dobre co??? tez chyba pierwszy raz to "slyszysz?????" Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 01.10.04, 20:51 czemu wszystko mnie dzis irytuje.... zajzalam do szkrzynki o 18:30 niewiedzialam zadnego "ogloszenia" ze poczta bedzie podczas dwoch dni w modernizajcjiod 22:00 i moga wystapic zaklucenia.... czy nie mogli tego napisac wczesniej, zeby zaplanowac ewentualne pisanie/odpisywanie.... swiecie!.. Odpowiedz Link
jtka Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 01.10.04, 22:14 Kendo, gdyby to wczesniej ogłosili , to by nie była atrakcja z logowaniem i pisaniem wątków))) bo mnie po kazdym wpisie wywala)))) ;DD pyszczek sobie obiję i tyle bedzie Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 01.10.04, 22:17 jtka napisała: > Kendo, gdyby to wczesniej ogłosili , to by nie była atrakcja z logowaniem i > pisaniem wątków))) bo mnie po kazdym wpisie wywala)))) > ;DD > pyszczek sobie obiję i tyle bedzie ello)))))))) a mnie nie wywalilo i mam andzieje,ze nie wywali bo jak sie wkurze to..... zaczne rzucac miesem Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 01.10.04, 22:25 slo-onko napisała: > jtka napisała: > > > Kendo, gdyby to wczesniej ogłosili , to by nie była atrakcja z logowaniem > i > > pisaniem wątków))) bo mnie po kazdym wpisie wywala)))) > > ;DD > > pyszczek sobie obiję i tyle bedzie > > > ello)))))))) > a mnie nie wywalilo > i mam andzieje,ze nie wywali > bo jak sie wkurze to..... > zaczne rzucac miesem wpisac post ..jakos sie zalogowalam, nie probuje poczty, ((((((((( to jest ponizej krytyki(((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 01.10.04, 22:24 zaczyna mnie wywalac!!!!!!!!! i teraz zaczne rzucac miesem!!!!!!!!!! jak juz usiadlam zeby cos wpisac to wpisuje juz 5 raz!!!!!!!! glupia gazeta. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 01.10.04, 22:28 slo-onko napisała: > zaczyna mnie wywalac!!!!!!!!! > i teraz zaczne rzucac miesem!!!!!!!!!! > jak juz usiadlam zeby cos wpisac to wpisuje juz 5 raz!!!!!!!! > glupia gazeta. sa niepoprawni.... i juz wrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!.. strasznie mnie cos takiego zawsze wnerwia Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 01.10.04, 22:30 i tak nic zrobic nie mzoemy((((( nawet jutro spokojnie popisac nie mozna((((( Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 01.10.04, 22:32 slo-onko napisała: > i tak nic zrobic nie mzoemy((((( > nawet jutro spokojnie popisac nie mozna((((( a moze sie zagapia i zostawia program) a druga alternatywa:ze znow ze skrzynek wszystko zniknie jak zawsze, a jak wroci to bedzie poprzestawiane( Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 01.10.04, 22:39 ..dobrze dziewczyny...miejcie sobie dobrze.... ja sie w cien nocy usuwam..by zaoszczedzic sobie "nerwa gazetowego" PA,..PA;.... do jutra.. usciski na dobranoc Wszystkim ~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.10.04, 16:57 za ok. 160 postow znow bedziemy na szczycie))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.10.04, 17:26 slo-onko napisała: > za ok. 160 postow znow bedziemy na szczycie))))) hi,hi, a ja wcale nie patrze na licznik))))) ale nam to szybko sie "liczy"))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 13:22 ludziczki wysylam WAm fotke z moja wlasnorecznie wykonana Pania Jesienia, popatzrcie )))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 13:25 slo-onko napisała: > ludziczki wysylam WAm fotke z moja wlasnorecznie wykonana Pania Jesienia, > popatzrcie )))) juz lece na poczte Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 13:27 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > ludziczki wysylam WAm fotke z moja wlasnorecznie wykonana Pania Jesienia, > > > popatzrcie )))) > > juz lece na poczte u mnie listowy nic do skrzyneczki nie wlozyl buuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! "ja chce jesien") Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 13:28 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > ludziczki wysylam WAm fotke z moja wlasnorecznie wykonana Pania Jesienia, > > > popatzrcie )))) > > juz lece na poczte spokojnie )))) zalacza sie )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 13:49 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > ludziczki wysylam WAm fotke z moja wlasnorecznie wykonana Pania Jes > ienia, > > > > > popatzrcie )))) > > > > juz lece na poczte > > spokojnie )))) zalacza sie )))))) swietna aranzacje skonponowalas, plus kasztany...blyszczace dobrze miec je w domku, wyrownuja nam jonizacje(czy jak toto sie zwie) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 18:11 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > ludziczki wysylam WAm fotke z moja wlasnorecznie wykonana Pan > ia Jes > > ienia, > > > > > > > popatzrcie )))) > > > > > > juz lece na poczte > > > > spokojnie )))) zalacza sie )))))) > > swietna aranzacje skonponowalas, > plus kasztany...blyszczace > dobrze miec je w domku, > wyrownuja nam jonizacje(czy jak toto sie zwie) Można z nich robić ludziki, zwierzątka i inne ptaszka)))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 20:17 ..zawsze z Tata robilismy ludziki z kasztanow i zoledzi) droga do szkoly wiodla przez park i w tornistrach zawsze przynioslysmy z siostra) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 20:38 kendo napisała: > ..zawsze z Tata robilismy ludziki > z kasztanow i zoledzi) > droga do szkoly wiodla przez park > i w tornistrach zawsze przynioslysmy z siostra) idąc do szkoły mijaliśmy wielkie stare ksztanowce, kieszenie pełne ksztanów, tornistry też, ludziki, zwierzaki, grzybki super. dzisiaj juz nawet kasztanowców nie widać Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 20:40 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > ..zawsze z Tata robilismy ludziki > > z kasztanow i zoledzi) > > droga do szkoly wiodla przez park > > i w tornistrach zawsze przynioslysmy z siostra) > > idąc do szkoły mijaliśmy wielkie stare ksztanowce, kieszenie pełne ksztanów, > tornistry też, ludziki, zwierzaki, grzybki super. dzisiaj juz nawet > kasztanowców nie widać prawda???jakie piekne wspomnienia.... staly sobie ludziki nieraz tygodniami.... nie wolno bylo ich wyrzucic... Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 20:43 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > ..zawsze z Tata robilismy ludziki > > > z kasztanow i zoledzi) > > > droga do szkoly wiodla przez park > > > i w tornistrach zawsze przynioslysmy z siostra) > > > > idąc do szkoły mijaliśmy wielkie stare ksztanowce, kieszenie pełne ksztan > ów, > > tornistry też, ludziki, zwierzaki, grzybki super. dzisiaj juz nawet > > kasztanowców nie widać > > prawda???jakie piekne wspomnienia.... > staly sobie ludziki nieraz tygodniami.... > nie wolno bylo ich wyrzucic... sam dotyk kasztana, gładki i jedwabisty, zapach. le najpiękniejsze były kasztanowce kwitnące, tu sa dopiero wspomnienia Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 20:47 dokladnie,lubialam odlupywac kasztany, byly na poczatku takie sliskie/lsniace..... a kasztany zawsze kojaza mi sie z koncem szkoly.... Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 20:49 kendo napisała: > dokladnie,lubialam odlupywac kasztany, > byly na poczatku takie sliskie/lsniace..... > > a kasztany zawsze kojaza mi sie z koncem szkoly.... kwitnące, bo te brązowe to początek. Wszystko zaczyna i kończy sie wraz z kasztanami, fajne)) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 20:52 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > dokladnie,lubialam odlupywac kasztany, > > byly na poczatku takie sliskie/lsniace..... > > > > a kasztany zawsze kojaza mi sie z koncem szkoly.... > > kwitnące, bo te brązowe to początek. Wszystko zaczyna i kończy sie wraz z > kasztanami, fajne)) o! trafne spostrzezenie,nie myslalam pod tym kontem... ja raczej cieplo wspomina bzy kwitnace)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 20:57 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > dokladnie,lubialam odlupywac kasztany, > > > byly na poczatku takie sliskie/lsniace..... > > > > > > a kasztany zawsze kojaza mi sie z koncem szkoly.... > > > > kwitnące, bo te brązowe to początek. Wszystko zaczyna i kończy sie wraz z > > > kasztanami, fajne)) > > o! trafne spostrzezenie,nie myslalam > pod tym kontem... > ja raczej cieplo wspomina bzy kwitnace)))))))))))))) piękne liliowe czy białe, jak one pachniały. W naszym parku było ich zatrzęsienie, burza kwiecia ale to był widok. Z gałązek bzu , takich rozwidlonych, robiliśmy proce. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 20:59 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > dokladnie,lubialam odlupywac kasztany, > > > > byly na poczatku takie sliskie/lsniace..... > > > > > > > > a kasztany zawsze kojaza mi sie z koncem szkoly.... > > > > > > kwitnące, bo te brązowe to początek. Wszystko zaczyna i kończy sie > wraz z > > > > > kasztanami, fajne)) > > > > o! trafne spostrzezenie,nie myslalam > > pod tym kontem... > > ja raczej cieplo wspomina bzy kwitnace)))))))))))))) > piękne liliowe czy białe, jak one pachniały. W naszym parku było ich > zatrzęsienie, burza kwiecia ale to był widok. Z gałązek bzu , takich > rozwidlonych, robiliśmy proce. no to ladnie znow slodki lobuziak z Nicka wychodzi) a wiesz gdy pierwszy raz przyjechalismy do kraju z dziecieciem Tato moj zrobil Mu wlasnie proce) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 21:04 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > dokladnie,lubialam odlupywac kasztany, > > > > > byly na poczatku takie sliskie/lsniace..... > > > > > > > > > > a kasztany zawsze kojaza mi sie z koncem szkoly.... > > > > > > > > kwitnące, bo te brązowe to początek. Wszystko zaczyna i kończ > y sie > > wraz z > > > > > > > kasztanami, fajne)) > > > > > > o! trafne spostrzezenie,nie myslalam > > > pod tym kontem... > > > ja raczej cieplo wspomina bzy kwitnace)))))))))))))) > > piękne liliowe czy białe, jak one pachniały. W naszym parku było ich > > zatrzęsienie, burza kwiecia ale to był widok. Z gałązek bzu , takich > > rozwidlonych, robiliśmy proce. > > no to ladnie znow slodki lobuziak > z Nicka wychodzi) > > a wiesz gdy pierwszy raz przyjechalismy do kraju z dziecieciem > Tato moj zrobil Mu wlasnie proce) zuch Tato i zuch chłopak, z tymi procami to był szał, były wypieszczone, malowane, wygładzone, prawie jak kobieta. Ile razy dostalo sie od ojc w skórę za wybitą szybę czy inna szkodę, w sumie wspomina sie dobrze Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 21:09 jeeeeeeesteeeeeeemmmmmm))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 21:13 slo-onko napisała: > jeeeeeeesteeeeeeemmmmmm))))))))))))) fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 21:15 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > dokladnie,lubialam odlupywac kasztany, > > > > > > byly na poczatku takie sliskie/lsniace..... > > > > > > > > > > > > a kasztany zawsze kojaza mi sie z koncem szkoly.. > .. > > > > > > > > > > kwitnące, bo te brązowe to początek. Wszystko zaczyna i > kończ > > y sie > > > wraz z > > > > > > > > > kasztanami, fajne)) > > > > > > > > o! trafne spostrzezenie,nie myslalam > > > > pod tym kontem... > > > > ja raczej cieplo wspomina bzy kwitnace)))))))))))))) > > > piękne liliowe czy białe, jak one pachniały. W naszym parku było i > ch > > > zatrzęsienie, burza kwiecia ale to był widok. Z gałązek bzu , takic > h > > > rozwidlonych, robiliśmy proce. > > > > no to ladnie znow slodki lobuziak > > z Nicka wychodzi) > > > > a wiesz gdy pierwszy raz przyjechalismy do kraju z dziecieciem > > Tato moj zrobil Mu wlasnie proce) > zuch Tato i zuch chłopak, z tymi procami to był szał, były wypieszczone, > malowane, wygładzone, prawie jak kobieta. Ile razy dostalo sie od ojc w skórę > za wybitą szybę czy inna szkodę, w sumie wspomina sie dobrze hi,hi,tu taka zabawa jest nieznana, zabralo dziecie sobie "ta bron" tutaj i zabawa byla na calego, leza teraz schowane w garderobie w pudle z wszystkimi pamiatkami z lat dziecinnych dzieciecia.... oj cieszyl sie dziadek,jak wnuk uzywala zabawki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 21:17 musialam Was poczytac pzreciez)))))))) na jakim watku zostajemy dzisiaj?))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 21:19 slo-onko napisała: > musialam Was poczytac pzreciez)))))))) > na jakim watku zostajemy dzisiaj?))))))))))) cześć Slo, miło Cie widzieć Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 21:22 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > musialam Was poczytac pzreciez)))))))) > > na jakim watku zostajemy dzisiaj?))))))))))) > > cześć Slo, miło Cie widzieć ..mozemy przejsc na rezerwe?? jak chcecie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.10.04, 21:22 mozemy czesc NIk dawno sie nie widzielismy)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.10.04, 17:52 uwaga uwaga ide na spotkanie z orzeszkiem trzymac kciuczki wypijemy za Wasze zdroofko)))))))))) i bedziemy Was wspominac vistulaki kochane )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.10.04, 18:40 ale fajniusio masz..... wysciskaj Orzeszka odemnie i ucaluj) i miejcie sobie przyjemniusio.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 11:44 przekazuje od orzeszka najcieplejsze orzeszkowe usciski)))) oczywiscie Slo ma skleroze wiec przekazuje je dzis. ps.orzeszek chyba nas polubila Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 13:22 slo-onko napisała: > przekazuje od orzeszka najcieplejsze orzeszkowe usciski)))) > oczywiscie Slo ma skleroze wiec przekazuje je dzis. > > ps.orzeszek chyba nas polubila my zaś bardzo lubimy Orzeszka Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 13:44 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > przekazuje od orzeszka najcieplejsze orzeszkowe usciski)))) > > oczywiscie Slo ma skleroze wiec przekazuje je dzis. > > > > ps.orzeszek chyba nas polubila > > my zaś bardzo lubimy Orzeszka my wszyscy lubimy sie na wzajem)))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 15:37 dziekujemy Orzeszkowi za pamiec sciskamy mocno posylajac caluskow 1000..... ech,to prawda lubimy sie na wzajem) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 16:10 kendo napisała: > dziekujemy Orzeszkowi za pamiec > > sciskamy mocno posylajac caluskow 1000..... > > ech,to prawda lubimy sie na wzajem) nie wiedziałem, że takie miejsca jeszcze istnieją, i ludzie też. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 16:22 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > dziekujemy Orzeszkowi za pamiec > > > > sciskamy mocno posylajac caluskow 1000..... > > > > ech,to prawda lubimy sie na wzajem) > > nie wiedziałem, że takie miejsca jeszcze istnieją, i ludzie też. gdzies bardzo daleko ale jednak))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 16:25 ..i kto by pomyslal, ze tak sie polubimy??????????????? jak ja bez Was wytrzymam az dwa tygodnie....buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 16:28 kendo napisała: > ..i kto by pomyslal, > ze tak sie polubimy??????????????? > > jak ja bez Was wytrzymam az dwa tygodnie....buuuuuuuuuuu a ja wlasnie zaczelam znow czytac. ale co? nie moglam opanowac sie by tu nie zajrzec))))))) ps. Kenuds odbierz list)))))))))) wazne Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 16:29 zastanawiam sie od kiedy tak sobie regularnie zasiadamy pzred naszymi kompikami i tworzymy posciki? pamieta ktos od kiedy to sie zaczelo?))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 16:32 zaczelismy poznym latem a tak dokladnie intensywnie to gdy sie poznalismy dokladniej) PS;..juz lece na poczte. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 16:34 kendo napisała: > zaczelismy poznym latem > a tak dokladnie intensywnie > to gdy sie poznalismy dokladniej) > PS;..juz lece na poczte. tak masz racje. pamietam pzred wyjazdem moim na wakacje pisalam jak bardzo bede tesknic a teraz nie mzona podarowac sobie ani jednego wieczoru))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 16:48 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > zaczelismy poznym latem > > a tak dokladnie intensywnie > > to gdy sie poznalismy dokladniej) > > PS;..juz lece na poczte. > > tak masz racje. pamietam pzred wyjazdem moim na wakacje pisalam jak bardzo bede > > tesknic a teraz nie mzona podarowac sobie ani jednego wieczoru))) > mowia ze internet wciaga.... ale mi sie wydaje,ze to ludziska ,ktorych sie poznalo sprawiaja ,ze sie chetnie zasiada do netu by spotkac Ich znowu i wymienic sie myslami cieplymi weszlismy w nasze zycie codzienne,ktorym sie dzielimy i chcemy wiecej,wiecej tych przyjemnych chwil) usch,ale mnie dzis wzielo na szczerosci) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 16:56 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > zaczelismy poznym latem > > > a tak dokladnie intensywnie > > > to gdy sie poznalismy dokladniej) > > > PS;..juz lece na poczte. > > > > tak masz racje. pamietam pzred wyjazdem moim na wakacje pisalam jak bardz > o > bede > > > > tesknic a teraz nie mzona podarowac sobie ani jednego wieczoru))) > > > mowia ze internet wciaga.... > ale mi sie wydaje,ze to ludziska ,ktorych sie poznalo > sprawiaja ,ze sie chetnie zasiada do netu > by spotkac Ich znowu i wymienic sie myslami cieplymi > weszlismy w nasze zycie codzienne,ktorym sie dzielimy > i chcemy wiecej,wiecej tych przyjemnych chwil) > usch,ale mnie dzis wzielo na szczerosci) każde napisane przez Ciebie Kenduś słowo jest prawdziwe, nie widze innego powodu dla którego gromadzimy sie tu co wieczór i wpadamy w ciagu dnia. Bardzo ciepło jest w Twojej vistuli, naszej vistuli i to cała tajemnica Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:01 ciesze sie Nicku, ze dobrze sie czujesz w rzeczce.. chyba wszyscy po koleji dokladamy "cegielke ciepla" fajni jestescie...usciski o-)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:05 nic dodac nic ujac. wszystko to co pisze Kendo to prawda)))))) my lubimy siebie a nie net. net to tylko lacznik pomiedzy nami))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:10 ludzie co sie ze mna dzieje???????? powinnam byc w markecie na zakupach albo czytac ksiazke !!!! ) a ja siedze tu pijac bawarke sluchajac dzemu (Sen o Viktorii-piekny utwor) i czytam Was))))))) gdybym byla zakochana to co innego , a tak to co moze byc powodem takiego lenistwa?)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:16 hi,hi,...dzialamy na siebie jak magnes.... niema co ukrywac,mamy mila atmosfere, jak juz sami wiele razy wspomnielisci ja powinam juz cos zjesc,po goscinie....zglodnialo mi sie.... siedze i podczytuje Was.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:19 kendo napisała: > hi,hi,...dzialamy na siebie jak magnes.... > niema co ukrywac,mamy mila atmosfere, > jak juz sami wiele razy wspomnielisci > > ja powinam juz cos zjesc,po goscinie....zglodnialo mi sie.... > > siedze i podczytuje Was.... no to ja ide spozytkowac czas i wroce pozniej. do zobaczenia kochani)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:22 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > hi,hi,...dzialamy na siebie jak magnes.... > > niema co ukrywac,mamy mila atmosfere, > > jak juz sami wiele razy wspomnielisci > > > > ja powinam juz cos zjesc,po goscinie....zglodnialo mi sie.... > > > > siedze i podczytuje Was.... > > > no to ja ide spozytkowac czas i wroce pozniej. > do zobaczenia kochani)))))) ja w koncu cos spapusiam od lunchu nic nie jadlam a byly smakowitosci indyjskie, czy jak to sie teraz zwie,co mlodzi sobie serwuja i slodki deserek) wieczorkiem spotkanko Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:16 a teraz spiewa moj ulubieniec Leonar C. "In My Secret Life")))) po prostu rozplywam sie przy nim)))) swoim glosem potrafi wycisnac ostatnia lezke)) dusza spiewa przy nim a cialo zaczyna wirowac w rytm melodii spiewa o tajemnicy zycia. ciekawe co jest ta tajemnica jego zycia? Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:19 slo-onko napisała: > a teraz spiewa moj ulubieniec Leonar C. "In My Secret Life")))) > po prostu rozplywam sie przy nim)))) > swoim glosem potrafi wycisnac ostatnia lezke)) > dusza spiewa przy nim a cialo zaczyna wirowac w rytm melodii > spiewa o tajemnicy zycia. > ciekawe co jest ta tajemnica jego zycia? hmmmm...sloo dobre pytanie..chyba kazdy ma "Swoja Tajemnice Zycia" kazdy chyba cos innego prijorituje a nie beda to inaczej Marzenia?????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:21 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > a teraz spiewa moj ulubieniec Leonar C. "In My Secret Life")))) > > po prostu rozplywam sie przy nim)))) > > swoim glosem potrafi wycisnac ostatnia lezke)) > > dusza spiewa przy nim a cialo zaczyna wirowac w rytm melodii > > spiewa o tajemnicy zycia. > > ciekawe co jest ta tajemnica jego zycia? > > hmmmm...sloo > dobre pytanie..chyba kazdy ma "Swoja Tajemnice Zycia" > kazdy chyba cos innego prijorituje > a nie beda to inaczej Marzenia?????? > nie osmielilam sie zadac tego pytania o tajemnicy kazdego z nas marzenia? hmm, moze?))))) ps. no i co ja tu jeszcze robie??????? Slo!!!!!!!! do garow !!!!!!!))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:23 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > a teraz spiewa moj ulubieniec Leonar C. "In My Secret Life")))) > > > po prostu rozplywam sie przy nim)))) > > > swoim glosem potrafi wycisnac ostatnia lezke)) > > > dusza spiewa przy nim a cialo zaczyna wirowac w rytm melodii > > > spiewa o tajemnicy zycia. > > > ciekawe co jest ta tajemnica jego zycia? > > > > hmmmm...sloo > > dobre pytanie..chyba kazdy ma "Swoja Tajemnice Zycia" > > kazdy chyba cos innego prijorituje > > a nie beda to inaczej Marzenia?????? > > > nie osmielilam sie zadac tego pytania o tajemnicy kazdego z nas > marzenia? hmm, moze?))))) > > ps. no i co ja tu jeszcze robie??????? > Slo!!!!!!!! do garow !!!!!!!))))) > hi,hi,...a kyszzzzzzzzzzzz....ja tez juz zmykam) PA;.. Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:55 na ziemię dziewczyny , żartuję fajnie było poczytać wasze posty, takie duszoszczipatielnyje, a teraz ide polatać i przy okazji pomyśleć Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 17:55 Pozdr Wsiem i Kendusiowi w szczegolnosci..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 18:50 **a to Ty nas podgladasz Nicku ??) przyjemnych chwil biegnacych i myslacych..... **malenka witaj i miej sobie bezbolowo.... moze podziel sie "tym bolem" z reszta, mowie Ci,o polowe lepiej sie poczujesz, chyba najgorsza trauma minela????, jak niemozesz ,moge w skrocie naswietli "strasznosci" sama podejmij decyzje....usciski. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 20:28 ding dooooongggg !!!!!!! diiiiingggg doooongggggg))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 20:31 hi,hi, razem weszlysmy na forum... musimy innego watka poszukac bo ten juz wystarczajaco znarowilysmy)..szukamy.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 16.10.04, 20:33 a moze wiadomoscz ostatniej chwili zalozony pzrez kajtulo na 3 stronie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 20.10.04, 08:23 w rzeczpospolitej widze reklame meskiej wody toaletowej CHANEL- ALLURE czy ktos zna ten zapach? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 20.10.04, 08:26 slo-onko napisała: > w rzeczpospolitej widze reklame meskiej wody toaletowej CHANEL- ALLURE czy ktos > > zna ten zapach? Sloo jakie Ty mądre pisma czytasz..... no nie spodziewałam się tego po Tobie ))) zapachu nie znam.... ale chętnie obwącham na jakims przystojniaku ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.10.04, 22:10 uwaga! dzisiejszego wieczoru zaginely dwie kobiety w wieku mieszanym. znalazcow czeka wysoka nagroda Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 22.10.04, 22:34 slo-onko napisała: > uwaga! > dzisiejszego wieczoru zaginely dwie kobiety w wieku mieszanym. > znalazcow czeka wysoka nagroda hi,hi, a jaki to wiek mieszany????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 13.11.04, 09:10 to teraz po porci rozmow ide ogladac Igraszki losu. zobaczymy czy ta romantyczna historia powali mnie na kolana? czy istnieje prawdziwa milosc jak sie o niej mowi czy nie? Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 13.11.04, 09:21 .. sloo tak sobie mysle,ze juz chyba jestes "powalona na kolanka" zycze pieknego dreszczyku.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 13.11.04, 10:48 kendo napisała: > .. sloo > tak sobie mysle,ze juz chyba jestes "powalona na kolanka" > zycze pieknego dreszczyku.... nie nie jestem powalona na kolanka choc film bardzo przyjemneyw ogladaniu))) i jesli lubisz romantyczne komedie to masz ten film ode mnie ))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 13.11.04, 10:53 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > .. sloo > > tak sobie mysle,ze juz chyba jestes "powalona na kolanka" > > zycze pieknego dreszczyku.... > > nie nie jestem powalona na kolanka choc film bardzo przyjemneyw ogladaniu))) > i jesli lubisz romantyczne komedie to masz ten film ode mnie ))))))))) > romantyke lubie w literaturze i filmie, ale znowu cos otrzymac od Ciebie sloo to juz za duzo by bylo tych dobroci) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 13.11.04, 11:03 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > .. sloo > > > tak sobie mysle,ze juz chyba jestes "powalona na kolanka" > > > zycze pieknego dreszczyku.... > > > > nie nie jestem powalona na kolanka choc film bardzo przyjemneyw > ogladaniu))) > > i jesli lubisz romantyczne komedie to masz ten film ode mnie ))))))))) > > > romantyke lubie w literaturze i filmie, > ale znowu cos otrzymac od Ciebie sloo > to juz za duzo by bylo tych dobroci) daj spokoj Kendo to same drobiazgi))) najwazniejsze, by CI sie podobalo Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 13.11.04, 11:04 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > .. sloo > > > > tak sobie mysle,ze juz chyba jestes "powalona na kolanka" > > > > zycze pieknego dreszczyku.... > > > > > > nie nie jestem powalona na kolanka choc film bardzo przyjemneyw > > ogladaniu))) > > > i jesli lubisz romantyczne komedie to masz ten film ode mnie )))) > ))))) > > > > > romantyke lubie w literaturze i filmie, > > ale znowu cos otrzymac od Ciebie sloo > > to juz za duzo by bylo tych dobroci) > > > daj spokoj Kendo to same drobiazgi))) > najwazniejsze, by CI sie podobalo aż miło poczytać)) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 13.11.04, 11:07 tak,milutkie deklaracje, ktore sa milymi niespodziankami, ale ja sie pozniej zle czuje,jak nie moge sie czyms zrewanzowac, ale tez mam plan sloo Kochana i zobaczymy czy "wypali" i wtedy biada Ci bedzie cokolwiek protestowac:o-))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 13.11.04, 11:11 kendo napisała: > tak,milutkie deklaracje, > ktore sa milymi niespodziankami, > ale ja sie pozniej zle czuje,jak nie moge sie czyms zrewanzowac, > ale tez mam plan sloo Kochana i zobaczymy czy "wypali" > i wtedy biada Ci bedzie cokolwiek protestowac:o-))))))) Kendo najwazniejsza niespodzianka i przyjemnoscia bedzie Twoj przyjazd a te bibeloty to sama zobaczysz, sa niemal darmowe))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.12.04, 19:57 ludziki kochane,czy moglibyscie miedzy 20:21:00 godzina dzisiaj zachwile... skierowac swe cieple fluidy w eter?? potrzebuje naszej pomocy >jeden ludek< a im wiecej zdrowych fluidkow wyslemy w eter napewno tym pomozemy.... ja w to wierze.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 09.12.04, 20:39 kendo napisała: > ludziki kochane,czy moglibyscie miedzy 20:21:00 godzina dzisiaj zachwile... > skierowac swe cieple fluidy w eter?? > potrzebuje naszej pomocy >jeden ludek< > a im wiecej zdrowych fluidkow wyslemy w eter > napewno tym pomozemy.... > > ja w to wierze.... nie wiem komu nie wiem po co ale co mi tam? wysylam <wsie fluidy Slo> )))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 17.12.04, 10:04 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ludziki kochane,czy moglibyscie miedzy 20:21:00 godzina dzisiaj zachwile. > .. > > skierowac swe cieple fluidy w eter?? > > potrzebuje naszej pomocy >jeden ludek< > > a im wiecej zdrowych fluidkow wyslemy w eter > > napewno tym pomozemy.... > > > > ja w to wierze.... > > nie wiem komu nie wiem po co ale co mi tam? wysylam > <wsie fluidy Slo> )))))))))))))))) > mala,sloo, to byl apel/prozba Anioueczka, akcja na razie zakonczona, mam nadzieje,ze przeslalismy zbawienne fluidki. Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 11.12.04, 19:01 Nie wiem o co chozzzzi, ale wysyłam wszelkie możliwe fluidki. Wysyłam też podkłady i cienie do powiek, hehe. Buzia! Powodzenia, jakkolwiek jest potrzebne! Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 14.12.04, 21:51 o!!!!!!!! a teraz ja sie strasznie wnerwilam na GW, gotowa jestem przeniesc sie gdzie indziej, tam gdzie niema odwiecznego problemu..... vistulaki,macie jakies inne forum na innej gazecie, to sie przenosimy. Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.12.04, 03:20 O Matko!!!Co sie stalo??Kendus napisz via Messenger..Buzka Basia Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.12.04, 10:20 mala20033 napisała: > O Matko!!!Co sie stalo??Kendus napisz via Messenger..Buzka Basia > mala, jest coraz gorzej z netem na GW, w godzinach lunchu/wieczorem,strasznie powoli otwiera kazda strone((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.12.04, 15:07 nasze gazety juz ostrzegaja przed virusem w czasie euforii swiatecznej.... najwiecej go bedzie wsrod kartek elektronicznych, bardzo bym sobie zyczyla niedostac ani jednej takiej karteczki, nie poradze sobie z czyszczeniem virusowym((((((((dziekuje. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 17.12.04, 12:53 no prosze jaki dzis pracowity dzien. Kendo wywraca wsio na lewa strone orzeszek pochloniety swoim Stefanem NIk utonal w papierach a slo czeka na piekny list ))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 17.12.04, 16:17 Od reki wysylam ..caluski Slo i dzieki za teczkeemailowa humoru..Buzka Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.12.04, 20:45 dzis nasz orzeszek baluje ze swoim Stefanem wyglada pewnie kwinaco Stefanowi oczki pewnie juz sie zrobily cielece na sam jej widok a innym facetom oczy wychodza z orbit))) ale im zazdroszcze no Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.12.04, 20:53 slo-onko napisała: > dzis nasz orzeszek baluje ze swoim Stefanem > wyglada pewnie kwinaco > Stefanowi oczki pewnie juz sie zrobily cielece na sam jej widok a innym facetom > > oczy wychodza z orbit))) > ale im zazdroszcze no ..ale szczesciara....niech sobie plasaja po parkiecie) orzeszek umie sobie poradzic z orbitami))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 14.01.05, 17:21 ludziki bede mogla byc dopiero o 21:00 PA;..do "zobaczenia" Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 14.01.05, 20:51 kendo napisała: > ludziki bede mogla byc dopiero o 21:00 > > PA;..do "zobaczenia" czekamy na Ciebie cierpliwie droga nasza kolezanko, wspaniala gospodyni ))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.01.05, 18:35 Wrocilam z kina i musze powiedziec,ze jestem pod wielkim wrazeniem. Znakomite przedstawienie, wspanialy, musical, znakomita produkcja. Cudowne arie lekko uwspolczesnione i muzyka, ktora zapierala dech w piersiach. Kazdy instrument powodowal dreszcze a kazda komorka ciala powodowala gesia skorke. Cos wspanialego ale trzeba to zobaczyc a przede wszytskim wspanialych utowrow muzycznych. Fabula jest kazdemu dobrze znana choc ogladany film w tv zupelnie tego nie oddaje. Mozna sie zachwycac i uronic lze, film godny polecenia. Zalaczam linke na ktorej sa kawalki wszystkich utworow z filmu. phantomthemovie.warnerbros.com/ najechac na: ENTER FLASH SITE i poczekac na zaladowanie strony. otworzy sie podokno a muzyka w kawalkach bedzie piescic Wasze uszy))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.01.05, 21:17 uszko napiescilam) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.01.05, 21:19 kendo napisała: > uszko napiescilam) to i tak nie taki efekt jaki chcialoby sie uslyszec niestety przydaloby sie kino domowe albo przynajmniej plyta z utworami tego filmu. jesli gdzies ja dostane to na pewno bedzie moja Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.01.05, 21:24 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > uszko napiescilam) > > to i tak nie taki efekt jaki chcialoby sie uslyszec niestety > przydaloby sie kino domowe albo przynajmniej plyta z utworami tego filmu. jesli > gdzies ja dostane to na pewno bedzie moja lubie sluchac taka muzyke, wszystkie "wloski mi sie podnosza wtedy")))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.01.05, 21:32 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > uszko napiescilam) > > > > to i tak nie taki efekt jaki chcialoby sie uslyszec niestety > > przydaloby sie kino domowe albo przynajmniej plyta z utworami tego filmu. > > jesli > > gdzies ja dostane to na pewno bedzie moja > > lubie sluchac taka muzyke, > wszystkie "wloski mi sie podnosza wtedy")))))))))) masz racje czasem nasze zespoly potrafia nagrac cos fajnegoz orkiestra wtedy tez fantastycznie brzmi Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 15.01.05, 21:43 szukam w ksiegarniach wysylkowych ale ceny?((((( bolesne albo jeszcze bardziej niz bolesne Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.01.05, 20:13 Dziwczyny i chlopiec prosze Was powymieniajcie sie adresami bo ciezko liste robic ,w jakiej kolejnosci wysylac, ja mam wszystkich adresy, ale nie moge jednoczesnie jednej ksiazki do wszystkich wyslac. Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.01.05, 20:19 kendo napisała: > Dziwczyny i chlopiec > prosze Was powymieniajcie sie adresami > bo ciezko liste robic ,w jakiej kolejnosci wysylac, > ja mam wszystkich adresy, > ale nie moge jednoczesnie jednej ksiazki do wszystkich wyslac. tak jest Wasza wielmożność, stanie się jak sobie życzysz Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.01.05, 20:20 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > Dziwczyny i chlopiec > > prosze Was powymieniajcie sie adresami > > bo ciezko liste robic ,w jakiej kolejnosci wysylac, > > ja mam wszystkich adresy, > > ale nie moge jednoczesnie jednej ksiazki do wszystkich wyslac. > > tak jest Wasza wielmożność, stanie się jak sobie życzysz Nick a TY moj adres tez chcesz? a pzryslesz mi milosny list?)))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.01.05, 20:25 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > Dziwczyny i chlopiec > > > prosze Was powymieniajcie sie adresami > > > bo ciezko liste robic ,w jakiej kolejnosci wysylac, > > > ja mam wszystkich adresy, > > > ale nie moge jednoczesnie jednej ksiazki do wszystkich wyslac. > > > > tak jest Wasza wielmożność, stanie się jak sobie życzysz > > Nick a TY moj adres tez chcesz? a pzryslesz mi milosny list?)))) sloo! uprasza sie o nie flirtowanie z kolega nickiem na watku"UWAGA" bo zaraz Was pousadzam do skrzyneczek) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.01.05, 20:36 nick000 napisał: Nick ja TObie wysle jak bede uwazala,ze jest CI niezbedny, zgadzasz sie? jesli bedziesz musial badz chcial cos wyslac Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 26.01.05, 16:28 dzis doszla do mnie ksiazka z cytatami )) cieszylam sie jak maly dzieciak))) bardzo ekscytujaca zabawa dla ludzi w naszym wieku))))))) kto nastepny w kolejce do jej otrzymania? Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 26.01.05, 16:32 Slo..wyslalam tez do Cie ksiazke ktora ma dostac..jitka na koncu....Buzka..Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 26.01.05, 16:38 mala20033 napisała: > Slo..wyslalam tez do Cie ksiazke ktora ma dostac..jitka na koncu....Buzka..Mala aaaaaaaa juz wiem o co chodzi))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 26.01.05, 16:51 a ja tez wczoraj gdziesk poslam ksiazeczke,tak sobie, calkiem prywatnie )))))))))) i cieszylam sie jak dzieciuch))))))))))) i tez dostalam od sloo i nicka wspolna od nich,))))))))))) a tak pozatem jeszcze nic nie dostalam do rozeslania i tak jeszcze powiem,ze to super z wedrujaca ksiazka))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 05.02.05, 19:46 ludzie z vistuli odpisac mi czy doszly fotki mojego dziecka? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 05.02.05, 19:48 slo-onko napisała: > ludzie z vistuli odpisac mi czy doszly fotki mojego dziecka? > taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk superanckie są ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 05.02.05, 20:03 prosze Was jesli mamy rozmawiac to wybierzmy jeden krotki watek Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 05.02.05, 20:06 jeszcze nic mi nie przyszlo((((((((((((((((((((( ((((((((((( zaraz poszukam cos z malo wpisami) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 06.02.05, 00:02 nooooooooooooooooo !!!! doszły)) Twoja corka ma niczego sobie koleżankę Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 06.02.05, 11:23 nick000 napisał: > nooooooooooooooooo !!!! doszły)) Twoja corka ma niczego sobie koleżankę a to swieta prawda nicku w realu jeszcze bardziej powabniejsze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 06.02.05, 11:24 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > nooooooooooooooooo !!!! doszły)) Twoja corka ma niczego sobie koleżank > ę > > a to swieta prawda nicku > w realu jeszcze bardziej powabniejsze. uprasza sie w/w towrarzystwo vistulowe o nieplotkowanie Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 06.02.05, 11:30 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > nooooooooooooooooo !!!! doszły)) Twoja corka ma niczego sobie ko > leżank > > ę > > > > a to swieta prawda nicku > > w realu jeszcze bardziej powabniejsze. > > uprasza sie w/w towrarzystwo vistulowe o nieplotkowanie a tego nieda sie uniknac, jak sa takie dwie powabne istoty . Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 06.02.05, 11:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > nooooooooooooooooo !!!! doszły)) Twoja corka ma niczego so > bie ko > > leżank > > > ę > > > > > > a to swieta prawda nicku > > > w realu jeszcze bardziej powabniejsze. > > > > uprasza sie w/w towrarzystwo vistulowe o nieplotkowanie > > a tego nieda sie uniknac, > jak sa takie dwie powabne istoty . no juz Kendus nie przesadzaj mlode moze i powabne ale.......... ale mimo wszytsko dziekuje za komplementy to bardzo mile Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG, WNIMANI/desiderata 06.02.05, 11:34 tak mi sie wydaje,ze kasikk jednak ma racje co do watku"desiderata" pozostawmy go wolnym od okruszkow chlebka) Odpowiedz Link
kasikk Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG, WNIMANI/desiderata 06.02.05, 11:36 oj, nie!! to był żart!! Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG, WNIMANI/desiderata 06.02.05, 11:40 kasikk napisała: > oj, nie!! to był żart!! masz racje kasikku, niech chociaz cos orginalnego mamy bez "znarowienia" Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG, WNIMANI/desiderata 08.02.05, 22:19 sluchajcie!! a moze zaczniemy zakladac nowe watki tygodnia?? zaczynaja byc przydlugie.. jak myslicie ?? Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG, WNIMANI/desiderata 08.02.05, 22:41 kendo napisała: > sluchajcie!! > a moze zaczniemy zakladac nowe watki tygodnia?? > zaczynaja byc przydlugie.. jak myslicie ?? i tu masz Kendo rację, nie tylko nowe wątki, ale, to tylko moja propozycja, jden wątek powitalny, łatwiej szukać i istnieje szansa, ze nie zostanie "znarowiony" Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG, WNIMANI/desiderata 09.02.05, 10:01 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > sluchajcie!! > > a moze zaczniemy zakladac nowe watki tygodnia?? > > zaczynaja byc przydlugie.. jak myslicie ?? > > i tu masz Kendo rację, nie tylko nowe wątki, ale, to tylko moja propozycja, jd > en wątek powitalny, łatwiej szukać i istnieje szansa, ze nie zostanie "znarowio > ny" popieram nicku Twa propozycje, to zakladajcie cusik nowego jak przewracanie setnych stron Wam sie znudzi) Odpowiedz Link
kasikk Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG, WNIMANI/desiderata 09.02.05, 10:19 a ja myslę, że najdalej w piątym poście ktoś napisze coś o jedzeniu ;p Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG, WNIMANI/desiderata 09.02.05, 10:25 kasikk napisała: > a ja myslę, że najdalej w piątym poście ktoś napisze coś o jedzeniu ;p kasikku nie podpowiadaj)))))))))))))))) ale tak mysle,ze gdybysmy,jak nick zaproponowal mieli wspolny watek powitalny, moglibysmy w nim o wszystkim "bazgrac", no to ciekawsze zachowania,przenioslabym gdzies na odpowiednie miejsce. Prosze zglaszc propozycje reorganizacji Vistuli) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 17:13 czy wiecie,ze do 22000 znow nie duzo postow brakuje? zebysmy znow nie przegapili Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 17:39 slo-onko napisała: > czy wiecie,ze do 22000 znow nie duzo postow brakuje? > zebysmy znow nie przegapili > liczysz posty, patrzysz na licznik a ja tu cierpię bo mnie nie dostrzegasz, tylko Leon albo inny Izydor))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 17:45 Tu musze poprzec Nicka..zaden Leon,zaden Izydor...spojrz Slo wreszcie na Naszego Rodzynka Nika...Spojrz!!! Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 17:59 mala20033 napisała: > Tu musze poprzec Nicka..zaden Leon,zaden Izydor...spojrz Slo wreszcie na > Naszego Rodzynka Nika...Spojrz!!! masz swojego cichego wielbiciela pod ręką, ale nie, uparłaś sie szukac nie wiadomo gdzie, a nick bawarki by zrobił, po bułki skoczył)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:01 nick000 napisał: > mala20033 napisała: > > > Tu musze poprzec Nicka..zaden Leon,zaden Izydor...spojrz Slo wreszcie na > > Naszego Rodzynka Nika...Spojrz!!! > > masz swojego cichego wielbiciela pod ręką, ale nie, uparłaś sie szukac nie wia > domo gdzie, a nick bawarki by zrobił, po bułki skoczył)) hmmmmmm bulki powiadasz? a mleko tez bedzie? duzo mleka? Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:05 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > mala20033 napisała: > > > > > Tu musze poprzec Nicka..zaden Leon,zaden Izydor...spojrz Slo wreszc > ie na > > > Naszego Rodzynka Nika...Spojrz!!! > > > > masz swojego cichego wielbiciela pod ręką, ale nie, uparłaś sie szukac n > ie wia > > domo gdzie, a nick bawarki by zrobił, po bułki skoczył)) > > hmmmmmm bulki powiadasz? > a mleko tez bedzie? > duzo mleka? wielka rzeka pełna mleka, zeby nie pomoc i inspiracja Małej, tu niski ukłon, to nigdy nie powiedziałbym nic na ten temat i mnichem bym został jak nic)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:07 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > mala20033 napisała: > > > > > > > Tu musze poprzec Nicka..zaden Leon,zaden Izydor...spojrz Slo > wreszc > > ie na > > > > Naszego Rodzynka Nika...Spojrz!!! > > > > > > masz swojego cichego wielbiciela pod ręką, ale nie, uparłaś sie sz > ukac n > > ie wia > > > domo gdzie, a nick bawarki by zrobił, po bułki skoczył)) > > > > hmmmmmm bulki powiadasz? > > a mleko tez bedzie? > > duzo mleka? > > wielka rzeka pełna mleka, zeby nie pomoc i inspiracja Małej, tu niski ukłon, to > nigdy nie powiedziałbym nic na ten temat i mnichem bym został jak nic)) alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:21 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > mala20033 napisała: > > > > > > > > > Tu musze poprzec Nicka..zaden Leon,zaden Izydor...spojr > z Slo > > wreszc > > > ie na > > > > > Naszego Rodzynka Nika...Spojrz!!! > > > > > > > > masz swojego cichego wielbiciela pod ręką, ale nie, uparłaś > sie sz > > ukac n > > > ie wia > > > > domo gdzie, a nick bawarki by zrobił, po bułki skoczył)) > > > > > > hmmmmmm bulki powiadasz? > > > a mleko tez bedzie? > > > duzo mleka? > > > > wielka rzeka pełna mleka, zeby nie pomoc i inspiracja Małej, tu niski ukł > on, to > > nigdy nie powiedziałbym nic na ten temat i mnichem bym został jak nic) > ) > > alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) z dodatkowych atrakcji będzie wanna napełniona mlekiem z dodatkiem miodu a w środku Slo, nick stanie sobie skromnie w kąciku i będzie trzymał wielki ciepły ręcznik))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:23 nick000 napisał: > > alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) > > z dodatkowych atrakcji będzie wanna napełniona mlekiem z dodatkiem miodu a w śr > odku Slo, nick stanie sobie skromnie w kąciku i będzie trzymał wielki ciepły > ręcznik))) mniodu dotakiem? hmmm co raz wiekszy mam dylemat tylu propozycji w ciagu jednego dnia nie dostalam ani od Leona ani od Izydora o reczniku nie wspomne))))) a ten kacik przepraszam to daleko od wanny?)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:25 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) > > > > z dodatkowych atrakcji będzie wanna napełniona mlekiem z dodatkiem miodu > a w śr > > odku Slo, nick stanie sobie skromnie w kąciku i będzie trzymał wielki c > iepły > > ręcznik))) > > mniodu dotakiem? > hmmm co raz wiekszy mam dylemat tylu propozycji w ciagu jednego dnia nie dost > alam ani od Leona ani od Izydora > o reczniku nie wspomne))))) > a ten kacik przepraszam to daleko od wanny?)))))))) o rany!!!!!!!!!! a co tu w "uwagach sie dzieje"" mialo byc pocichutku zalatwione, a oni wlezli w "uwagi" ....ach niegrzeczne dzieciuchy)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:27 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) > > > > > > z dodatkowych atrakcji będzie wanna napełniona mlekiem z dodatkiem > miodu > > a w śr > > > odku Slo, nick stanie sobie skromnie w kąciku i będzie trzymał wi > elki c > > iepły > > > ręcznik))) > > > > mniodu dotakiem? > > hmmm co raz wiekszy mam dylemat tylu propozycji w ciagu jednego dnia ni > e > dost > > alam ani od Leona ani od Izydora > > o reczniku nie wspomne))))) > > a ten kacik przepraszam to daleko od wanny?)))))))) > > o rany!!!!!!!!!! > a co tu w "uwagach sie dzieje"" > mialo byc pocichutku zalatwione, > a oni wlezli w "uwagi" ....ach niegrzeczne dzieciuchy)))))))))))) no co? kapiel to wazna rzecz wiadomo nie od dzis ze, UWAGA slo sie kapie a w ogole to Nick mnie znarowil Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:30 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) > > > > > > z dodatkowych atrakcji będzie wanna napełniona mlekiem z dodatkiem > miodu > > a w śr > > > odku Slo, nick stanie sobie skromnie w kąciku i będzie trzymał wi > elki c > > iepły > > > ręcznik))) > > > > mniodu dotakiem? > > hmmm co raz wiekszy mam dylemat tylu propozycji w ciagu jednego dnia ni > e > dost > > alam ani od Leona ani od Izydora > > o reczniku nie wspomne))))) > > a ten kacik przepraszam to daleko od wanny?)))))))) > > o rany!!!!!!!!!! > a co tu w "uwagach sie dzieje"" > mialo byc pocichutku zalatwione, > a oni wlezli w "uwagi" ....ach niegrzeczne dzieciuchy)))))))))))) cześć Kenduś, w naszej wannie jest jeszcze wiele miejsca, wskakujesz?))) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:30 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) > > > > > > z dodatkowych atrakcji będzie wanna napełniona mlekiem z dodatkiem > miodu > > a w śr > > > odku Slo, nick stanie sobie skromnie w kąciku i będzie trzymał wi > elki c > > iepły > > > ręcznik))) > > > > mniodu dotakiem? > > hmmm co raz wiekszy mam dylemat tylu propozycji w ciagu jednego dnia ni > e > dost > > alam ani od Leona ani od Izydora > > o reczniku nie wspomne))))) > > a ten kacik przepraszam to daleko od wanny?)))))))) > > o rany!!!!!!!!!! > a co tu w "uwagach sie dzieje"" > mialo byc pocichutku zalatwione, > a oni wlezli w "uwagi" ....ach niegrzeczne dzieciuchy)))))))))))) cześć Kenduś, w naszej wannie jest jeszcze wiele miejsca, wskakujesz?))) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:28 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) > > > > z dodatkowych atrakcji będzie wanna napełniona mlekiem z dodatkiem miodu > a w śr > > odku Slo, nick stanie sobie skromnie w kąciku i będzie trzymał wielki c > iepły > > ręcznik))) > > mniodu dotakiem? > hmmm co raz wiekszy mam dylemat tylu propozycji w ciagu jednego dnia nie dost > alam ani od Leona ani od Izydora > o reczniku nie wspomne))))) > a ten kacik przepraszam to daleko od wanny?)))))))) przecież juz od wielu miesięcy staram sie powiedzieć ze ci różni goście nie są Ciebie warci, niech ida skąd przyszli, szeptac nie potrafią, nie znają wartości damskiej szyjki, nie potrafią napełniac wanny mlekiem Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:29 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) > > > > > > z dodatkowych atrakcji będzie wanna napełniona mlekiem z dodatkiem > miodu > > a w śr > > > odku Slo, nick stanie sobie skromnie w kąciku i będzie trzymał wi > elki c > > iepły > > > ręcznik))) > > > > mniodu dotakiem? > > hmmm co raz wiekszy mam dylemat tylu propozycji w ciagu jednego dnia ni > e dost > > alam ani od Leona ani od Izydora > > o reczniku nie wspomne))))) > > a ten kacik przepraszam to daleko od wanny?)))))))) > > przecież juz od wielu miesięcy staram sie powiedzieć ze ci różni goście nie są > Ciebie warci, niech ida skąd przyszli, szeptac nie potrafią, nie znają wartośc > i damskiej szyjki, nie potrafią napełniac wanny mlekiem o sledzcy sie znalazl a moze nas podgladales co?DD no dobra Nick co mi jeszcze obiecasz? Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:32 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > alez Nick wlewasz miod w moje sertse)))) > > > > > > > > z dodatkowych atrakcji będzie wanna napełniona mlekiem z doda > tkiem > > miodu > > > a w śr > > > > odku Slo, nick stanie sobie skromnie w kąciku i będzie trzy > mał wi > > elki c > > > iepły > > > > ręcznik))) > > > > > > mniodu dotakiem? > > > hmmm co raz wiekszy mam dylemat tylu propozycji w ciagu jednego d > nia ni > > e dost > > > alam ani od Leona ani od Izydora > > > o reczniku nie wspomne))))) > > > a ten kacik przepraszam to daleko od wanny?)))))))) > > > > przecież juz od wielu miesięcy staram sie powiedzieć ze ci różni goście > nie są > > Ciebie warci, niech ida skąd przyszli, szeptac nie potrafią, nie znają w > artośc > > i damskiej szyjki, nie potrafią napełniac wanny mlekiem > > o sledzcy sie znalazl a moze nas podgladales co?DD > no dobra Nick co mi jeszcze obiecasz? no nie, mozna o mnie wszystko powiedzieć ale nie to żem sledczy, a obiecuję codzienne sniadanie do łóżka i cos jeszcze))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:35 nick000 napisał: > > o sledzcy sie znalazl a moze nas podgladales co?DD > > no dobra Nick co mi jeszcze obiecasz? > > no nie, mozna o mnie wszystko powiedzieć ale nie to żem sledczy, a obiecuję > codzienne sniadanie do łóżka i cos jeszcze))) Nick Ty jestes po prostu o nich zazdrosny)))))) hehehe jak w filmie co? kolacja ze sniadaniemDDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:38 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > o sledzcy sie znalazl a moze nas podgladales co?DD > > > no dobra Nick co mi jeszcze obiecasz? > > > > no nie, mozna o mnie wszystko powiedzieć ale nie to żem sledczy, a obi > ecuję > > codzienne sniadanie do łóżka i cos jeszcze))) > > Nick Ty jestes po prostu o nich zazdrosny)))))) > hehehe jak w filmie co? kolacja ze sniadaniemDDDDDDD no cóż, nicki juz tak mają, ze mogą tylko pomarzyć o Slonku, świeci ono jasno i bardzo wysoko Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:40 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > o sledzcy sie znalazl a moze nas podgladales co?DD > > > > no dobra Nick co mi jeszcze obiecasz? > > > > > > no nie, mozna o mnie wszystko powiedzieć ale nie to żem sledczy, > a obi > > ecuję > > > codzienne sniadanie do łóżka i cos jeszcze))) > > > > Nick Ty jestes po prostu o nich zazdrosny)))))) > > hehehe jak w filmie co? kolacja ze sniadaniemDDDDDDD > > no cóż, nicki juz tak mają, ze mogą tylko pomarzyć o Slonku, świeci ono jasno > i bardzo wysoko sie Nick postaral o wanne mleka i mniód i bastuje Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:44 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > o sledzcy sie znalazl a moze nas podgladales co?DD > > > > > no dobra Nick co mi jeszcze obiecasz? > > > > > > > > no nie, mozna o mnie wszystko powiedzieć ale nie to żem sled > czy, > > a obi > > > ecuję > > > > codzienne sniadanie do łóżka i cos jeszcze))) > > > > > > Nick Ty jestes po prostu o nich zazdrosny)))))) > > > hehehe jak w filmie co? kolacja ze sniadaniemDDDDDDD > > > > no cóż, nicki juz tak mają, ze mogą tylko pomarzyć o Slonku, świeci ono > jasno > > i bardzo wysoko > > sie Nick postaral o wanne mleka i mniód i bastuje miód miodem, mleko mlekiem, ale czuję Slo, ze sie z lekka zagalopowałem, jeśli moje zarty wydały Ci sie niestosowne , to bardzo przepraszam i o wybaczenie proszę. w związku z tym, ze tak narozrabiałem usuwam sie w cień i z forum odchodzę<nick zabiera tobołek, wiesza go na kiju i odchodzi> Przepraszam Slo. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:47 nick000 napisał: > miód miodem, mleko mlekiem, ale czuję Slo, ze sie z lekka zagalopowałem, jeśli > moje zarty wydały Ci sie niestosowne , to bardzo przepraszam i o wybaczenie pr > oszę. > w związku z tym, ze tak narozrabiałem usuwam sie w cień i z forum odchodzę< > ;nick zabiera tobołek, wiesza go na kiju i odchodzi> > Przepraszam Slo. zart too zart....... wybaczam tylko wroc z tobolem czy bez ale wroc Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 18:51 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > miód miodem, mleko mlekiem, ale czuję Slo, ze sie z lekka zagalopowałem, > jeśli > > moje zarty wydały Ci sie niestosowne , to bardzo przepraszam i o wybacze > nie pr > > oszę. > > w związku z tym, ze tak narozrabiałem usuwam sie w cień i z forum odchod > zę< > > ;nick zabiera tobołek, wiesza go na kiju i odchodzi> > > Przepraszam Slo. > > zart too zart....... > wybaczam > > tylko wroc z tobolem czy bez ale wroc > Dzieki Slo, jesteś , tak jak wszystkie vistulanki, super babka)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 19:00 ciekawe co dzierzyl w tym tobole? pewnie skrzynke zubraDD Kendus TY sie pzrypadkiem nie obrazilas za znarowienie uwagi? bo az sie boje pisac? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 19:00 znikam ale jeszcze wroce no chyba,ze mi nie wolno? Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 19:43 i rozeszli sie... a ja poszlam po stroj kapielowy by popluskac sie z nimi i w dodatku z mleczku z midem jak wielka faraonka.... a czemu sie nie pluskaliscie w wannie?? Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 20:41 pamietam z innych lat, gdy z mala na innych forumach tez tak mielismy fantastycznie byly kapiele,wycieczki w gory..... a pozniej....ech,,szkoda slow..... ale mamy wlasnie dlatego vistule,gdzie nam nikt nie przeszkadza i nienabluzga. Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 21:13 kendo napisała: > pamietam z innych lat, > gdy z mala na innych forumach tez tak mielismy fantastycznie > byly kapiele,wycieczki w gory..... > a pozniej....ech,,szkoda slow..... > ale mamy wlasnie dlatego vistule,gdzie nam nikt nie przeszkadza > i nienabluzga. wiele juz razy pisałem, ze vistula to dobre i ciepłe miejsce, autentycznie znalazłem tu przyjaznych dobrych ludzi, mogę Ci Kenduś tylko dziękować Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 10.02.05, 21:17 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > pamietam z innych lat, > > gdy z mala na innych forumach tez tak mielismy fantastycznie > > byly kapiele,wycieczki w gory..... > > a pozniej....ech,,szkoda slow..... > > ale mamy wlasnie dlatego vistule,gdzie nam nikt nie przeszkadza > > i nienabluzga. > > wiele juz razy pisałem, ze vistula to dobre i ciepłe miejsce, autentycznie zna > lazłem tu przyjaznych dobrych ludzi, mogę Ci Kenduś tylko dziękować i za kazdym razem przyjmuje z wielka radoscia Twe podziekowanie....nazdrowko))))))))))) plywaj tu sobie nicku spokojnie, wrazie co to wiesz,patrol w pogotowiu czeka na ratunek)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 20.02.05, 11:16 niemam sily szukac w necie wiersza o motylach... a jest mi bardzo potrzebny macie jakis ,to prosze o niego.... dziekuje z gory....) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 20.02.05, 11:39 kendo napisała: > niemam sily szukac w necie wiersza o motylach... > a jest mi bardzo potrzebny > > macie jakis ,to prosze o niego.... dziekuje z gory....) e-randka.twojecentrum.pl/poetry_1.php?id=728&v=1 Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 20.02.05, 11:44 przecież Pawlikowska-Jasnorzewska napisała wiersz Motyl dotknęłam pana jak motyl egretą przepraszam to było niechcący pan jest jak czarny irys smutny i gorący zapomniałam że jestem kobietą. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 24.02.05, 20:23 nick000 napisał: > przecież Pawlikowska-Jasnorzewska napisała wiersz Motyl > > dotknęłam pana jak motyl egretą > przepraszam > to było niechcący > pan jest jak czarny irys smutny i gorący > zapomniałam > że jestem kobietą. wlasnie.....calkiem zapomniala o tym wierszu ale juz wpisalam inny,ktory zapodales link..dzieki. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA! * * od Kajtula 24.02.05, 20:27 Kajtulo przekazuje Wszystkim Vistulasiom i Vistulakom najcieplejsze pozdrowienia, zyczac zdrowka w obecnej aurze pogodowej.... moze niedlugo bedzie klikac z nami,jak z firma sie uporzadkuje i przypomina o dokonczeniu zaczetej powiesci)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA! * * od Kajtula 24.02.05, 20:35 kendo napisała: > Kajtulo > przekazuje Wszystkim Vistulasiom i Vistulakom > najcieplejsze pozdrowienia, > zyczac zdrowka w obecnej aurze pogodowej.... > > moze niedlugo bedzie klikac z nami,jak z firma sie uporzadkuje > i przypomina o dokonczeniu zaczetej powiesci)))))))))))) cieszymy sie na jej powrot i obiecujemy dokonczyc powiesc)))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,chyba czas na usuniecie kilku linkow 30.08.14, 11:49 z czolowki, * mysle zostawic te z Makowa/Strzalowo/oczywiscie psiuny co sadzice? * czy moze chcecie cos zostawiac wiecej?? * a moze cos dodac?? * do poniedzialku daje wam czas do przemyslenie... z powazaniem kendo Odpowiedz Link
jaga_22 Re: UWAGA,chyba czas na usuniecie kilku linkow 30.08.14, 16:42 O matko! a ja myślałam,że już wojna. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: UWAGA,chyba czas na usuniecie kilku linkow 30.08.14, 17:40 Ja też ...... ogromnie "gesto" tutaj i długo szukam i szukam tego i owego. A mozeby założyć Archiwum i wklejac każdą zakońnzoną "setke" w temacie ... zupełnie na tym nie znam się ale na pewno sa tu Ktosie co potrafią\ Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: UWAGA,chyba czas na usuniecie kilku linkow 30.08.14, 19:18 *Kendo, ja ogladam Makow i pieski co dziennie Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: UWAGA,chyba czas na usuniecie kilku linkow 30.08.14, 19:18 Acha, a zima aktualne Sstrzalowo. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,chyba czas na usuniecie kilku linkow 31.08.14, 09:35 *Alfredziu, jak watek ma juz kilka stron,to sa one oznaczone od 1 ...... klikasz w ta najwyzsza cyferke i trafiasz od razu do ostaniego wpisu przez nas zrobionego, staramy sie zakladac watki ktore sa juz "zapelnione o tej samej tresci" i na samym poczatku linkujemy te stare watki,ktre moga "spadac do lamusa" mysle ze taki system jest lepszy,bo gdybysmy po kazdej 100 zakladali nowy watek,a nie daj boze inna osoba z innym tytulem, to dopiero by sie narobil balagan... Odpowiedz Link