slo-onko zaden pech dzisiaj tylko cud:) ponoc drugi?:) 13.05.05, 18:09 do pistacji wrocila ta wazna przesylka zdarzyla sie nieprzyjemna sytuacja na poczcie, ktos zalal koperte. poniewaz adresat byl juz nieczytelny to zapakowano je w folie, wlozono list z przeprosinami i wyslano nadawcy czyli orzeszkowi orzeszek ma je wyslac poleconym do Nicka huuuuura)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: zaden pech dzisiaj tylko cud:) ponoc drugi?:) 13.05.05, 18:27 slo-onko napisała: > do pistacji wrocila ta wazna przesylka zdarzyla sie nieprzyjemna sytuacja na > poczcie, ktos zalal koperte. poniewaz adresat byl juz nieczytelny to zapakowano > je w folie, wlozono list z przeprosinami i wyslano nadawcy czyli orzeszkowi > orzeszek ma je wyslac poleconym do Nicka huuuuura)))))) tylko pogratulowac takiego zakonczenia) czy to jedna ksiazka czy tez dwie?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: zaden pech dzisiaj tylko cud:) ponoc drugi?:) 13.05.05, 18:46 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > do pistacji wrocila ta wazna przesylka zdarzyla sie nieprzyjemna sytuac > ja > na > > poczcie, ktos zalal koperte. poniewaz adresat byl juz nieczytelny to > zapakowano > > je w folie, wlozono list z przeprosinami i wyslano nadawcy czyli > orzeszkowi > > orzeszek ma je wyslac poleconym do Nicka huuuuura)))))) > > tylko pogratulowac takiego zakonczenia) > czy to jedna ksiazka czy tez dwie?? dwie ))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 18:12 nieslusznie osadzilam,ze ksiazki przykleily sie do raczek jakiemus pocztylionowi. powinnam to odszczekac no to odszczekuje :hau hau hau Poczta Polska SA jest the best Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 18:30 z moich dawnych doswiadczen mieszkania w kraju tak byle,ze pocztowcom sie do rak wszystko kleilo, wiec moze tym razem juz sie nauczyli szanowac cudze mienie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 18:47 kendo napisała: > z moich dawnych doswiadczen mieszkania w kraju tak byle,ze pocztowcom sie do > rak wszystko kleilo, > wiec moze tym razem juz sie nauczyli szanowac cudze mienie. keidys to nawet listy czytaliDDD teraz jest to prywatna firma wiec chyba nie moga sobie pozwolic na takie cuda Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 19:46 chyba kazdy kazdego teraz pilnuje.... szukajacych pracy jest wiele, i pracodawca jest stanowczy i chyba zwalnia za takie przewinienia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:11 kendo napisała: > chyba kazdy kazdego teraz pilnuje.... > szukajacych pracy jest wiele, > i pracodawca jest stanowczy i chyba zwalnia za takie przewinienia. a przede wszytskim poczta roznoszona jest nawet w soboty. z tego pocztowcy sa chyba najmniej zadowoleni. poza tym duzo zlego slyszy sie o pracodawcach w urzedach pocztowych. dobrze,ze ja tam nie pracuje Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:18 u nas poczta nie roznosza w soboty.... a pracodawcy chyba wszedzie sa tacy sami.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:24 kendo napisała: > u nas poczta nie roznosza w soboty.... > a pracodawcy chyba wszedzie sa tacy sami.... u nas kiedys tez nie roznosili. kiedys strach bylo isc na poczte, bo kolejki byly koszmarnie dlugie i panie malo przyjemne. dzis jest zupelnie inaczej, poczta sie powieksza, zwieksza sie ilosc okienek i panie sa uprzejme. na poczcie mozna kupic gazety, kosmetyki, soki, i inen bajery Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:29 wow.... u nas poczte zlikwidowali,przeniesli do sklepu, kasjerki obsuguja poczte....w odzielnym okienku na wysylki... a znaczki mozna kupic w kasie,gdzie placi sie jedzenie, ale mamy nadal wszystko w jednym ciagu....jak juz kiedys wspominalam-takie siti Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:33 kendo napisała: > wow.... > u nas poczte zlikwidowali,przeniesli do sklepu, > kasjerki obsuguja poczte....w odzielnym okienku na wysylki... > a znaczki mozna kupic w kasie,gdzie placi sie jedzenie, > ale mamy nadal wszystko w jednym ciagu....jak juz kiedys wspominalam-takie > siti to cos podobnego dzieje sie na naszych pocztach, niedlugo beda tu spzredawac mieso, proszek do prania i papier scierny Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:50 poczta idzie z duchem czasu) tam,gdzie Mama mieszka to widzialam gazety na razie, ciekawe co teraz zobacze),pracuje tam moja kolezanka z podstawuwki. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:54 wchodze tez na -ogrody-ze zdjeciami... cuda piekne maja....niektore ogrody chcialabym takie miec swoj Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:56 kendo napisała: > wchodze tez na -ogrody-ze zdjeciami... > cuda piekne maja....niektore ogrody chcialabym takie miec swoj tez pewnie jest piekny tylko u kogos wydaje sie ladniejsze zawsze ja nie mam ogrodu, tylko tyle co zobacze przez okno nawet kwiatow za duzo miec nie moge, zostaly mi tylko 3. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:00 sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego, a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja, musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac, a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy, tylko realizowac Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:03 kendo napisała: > sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego, > a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja, > musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac, > a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy, > tylko realizowac no to trzymam kciuki za pomysly i szybka realizacje Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:09 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego, > > a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja, > > musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac, > > a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy, > > tylko realizowac > > no to trzymam kciuki za pomysly i szybka realizacje pracownik juz zalatwiony,brakuje tylko plytek do wylozenia, kwiaty dzis ogladalm ,juz wiem jakie wstawie) zrobie zdjecie i wysle caly proces powstawania..tak seria Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:15 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego, > > > a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja, > > > musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac, > > > a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy, > > > tylko realizowac > > > > no to trzymam kciuki za pomysly i szybka realizacje > > pracownik juz zalatwiony,brakuje tylko plytek do wylozenia, > kwiaty dzis ogladalm ,juz wiem jakie wstawie) > zrobie zdjecie i wysle caly proces powstawania..tak seria bedzie co ogladac uwielbiam ogladac takie czarujace miejsca nie musza byc duze ale musza miec swoj urok ja swoj ogrodek moge zalozyc w skrzynce balkonowej Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:19 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego, > > > > a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja, > > > > musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac, > > > > a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy > , > > > > tylko realizowac > > > > > > no to trzymam kciuki za pomysly i szybka realizacje > > > > pracownik juz zalatwiony,brakuje tylko plytek do wylozenia, > > kwiaty dzis ogladalm ,juz wiem jakie wstawie) > > zrobie zdjecie i wysle caly proces powstawania..tak seria > > bedzie co ogladac > uwielbiam ogladac takie czarujace miejsca > nie musza byc duze ale musza miec swoj urok > ja swoj ogrodek moge zalozyc w skrzynce balkonowej mialam balkon tu... i mialam pieknie,nawet pomidory mialam w donicach pelno kwiatow) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:24 a ja nie umiem zadbac o kwiaty, albo jak to mowia nie mam do nich reki. bylo kilka na ktore dmuchalam chuchalam i zdychaly. obecnie mam skrzydlokwiat jest sliczny i rosnie pewnie dlatego,ze to od moich dzieci na dzien matki dostalam w ub. roku kolejny, ktory nie wymaga troskliwej pielegnacji to taki posplity laciate listki. jesli zapomni sie go podlac to i tak rosnie taka kulinarna roslinka, lubi pichcenie , bo stoi w kuchni i nie narzeka hoja-o tego to dbam, to moj pieszczoch i nie zdycha Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:27 domowe kwiatki,tez mam,ale bidule nedzne, zawsze zapomne podlac....musze coz zakupic ciekawego, ale na altany/balkony to lubie kwitnace kwiecie Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:30 a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w pracy oczywiście. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:33 nick000 napisał: > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w pracy oczywiście. ale masz tez ogrodeczek? i piekne kwiaty pisales zeszle go lata Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:34 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w pracy oczywiście > . > > ale masz tez ogrodeczek? > i piekne kwiaty pisales zeszle go lata jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półtora miesiąca, ale tulipany śliczności Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:38 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w pracy oczy > wiście > > . > > > > ale masz tez ogrodeczek? > > i piekne kwiaty pisales zeszle go lata > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półtora miesiąca, ale > tulipany śliczności ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty a i konwalje juz zaczynaja zakwitac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:39 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w prac > y oczy > > wiście > > > . > > > > > > ale masz tez ogrodeczek? > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go lata > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półtora miesiąca > , > ale > > tulipany śliczności > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty > a i konwalje juz zaczynaja zakwitac) aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie, uwaga zaraz naplynie zdjatko na poczte Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:43 slo-onko napisała: > poszlo i doszło, ładneeeeeeee))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:46 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > poszlo > > i doszło, ładneeeeeeee))) moja corka je dostala od swojego faceta sa sliczne roznokolorowe (nawet koloru brunatnego) i takie miesiste. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:50 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > poszlo > > > > i doszło, ładneeeeeeee))) > > moja corka je dostala od swojego faceta sa sliczne roznokolorowe (nawet kolo > ru brunatnego) i takie miesiste. lubie je kupowac wczesna wiosna,wtedy humorek mi sie poprawia) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:52 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > poszlo > > > > > > i doszło, ładneeeeeeee))) > > > > moja corka je dostala od swojego faceta sa sliczne roznokolorowe (nawe > t > kolo > > ru brunatnego) i takie miesiste. > > lubie je kupowac wczesna wiosna,wtedy humorek mi sie poprawia) przed sw. wielk. zakupilam zolte i czerwone. ponoc kazde kwiecie zoltego koloru sa bardziej wytrwale i stoja w wazonie dluzej niz inne kolorowe kwiaty. fakt faktem,ze staly dluzej niz czerwone. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:58 moze cos w tym jest....zawsze kupuje czerwone tulipany Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:45 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, > w prac > > y oczy > > > wiście > > > > . > > > > > > > > ale masz tez ogrodeczek? > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go lata > > > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półtora mi > esiąca > > , > > ale > > > tulipany śliczności > > > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitac) > > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie, uwaga zara > z naplynie zdjatko na poczte no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....slicznie teraz musi byc) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:47 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak sza > lone, > > w prac > > > y oczy > > > > wiście > > > > > . > > > > > > > > > > ale masz tez ogrodeczek? > > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go lata > > > > > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półt > ora mi > > esiąca > > > , > > > ale > > > > tulipany śliczności > > > > > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja > > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty > > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitac) > > > > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie, uwag > a > zara > > z naplynie zdjatko na poczte > > no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....slicznie > teraz musi byc) niby jest zimno i pogoda nie sprzyja ale zieleń o tej porze roku jest piękna, soczysta, wiosenna Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:51 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna j > ak sza > > lone, > > > w prac > > > > y oczy > > > > > wiście > > > > > > . > > > > > > > > > > > > ale masz tez ogrodeczek? > > > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go lata > > > > > > > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac > z półt > > ora mi > > > esiąca > > > > , > > > > ale > > > > > tulipany śliczności > > > > > > > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzym > aja > > > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty > > > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitac) > > > > > > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie > , uwag > > a > > zara > > > z naplynie zdjatko na poczte > > > > no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....sliczn > ie > > teraz musi byc) > niby jest zimno i pogoda nie sprzyja ale zieleń o tej porze roku jest piękna, > soczysta, wiosenna to prawda....az serducho sie raduje na ten widok i samopoczucie sie poprawia,nadzieje wzrastaja) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:48 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak sza > lone, > > w prac > > > y oczy > > > > wiście > > > > > . > > > > > > > > > > ale masz tez ogrodeczek? > > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go lata > > > > > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półt > ora mi > > esiąca > > > , > > > ale > > > > tulipany śliczności > > > > > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja > > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty > > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitac) > > > > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie, uwag > a > zara > > z naplynie zdjatko na poczte > > no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....slicznie > teraz musi byc) akurat na podworko widok mamy bosko cudny, widac te soczysta zielen, mozna patzrec i nasyciac sie zielenia. ptaki rano tak sie dra jeden pzrez drugiego jak przekupy na bazarze dobrze,ze choc w takim miejscu mieszkam gdzie spiew i w miare swierze powietrze Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:53 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna j > ak sza > > lone, > > > w prac > > > > y oczy > > > > > wiście > > > > > > . > > > > > > > > > > > > ale masz tez ogrodeczek? > > > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go lata > > > > > > > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac > z półt > > ora mi > > > esiąca > > > > , > > > > ale > > > > > tulipany śliczności > > > > > > > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzym > aja > > > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty > > > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitac) > > > > > > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie > , uwag > > a > > zara > > > z naplynie zdjatko na poczte > > > > no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....sliczn > ie > > teraz musi byc) > > akurat na podworko widok mamy bosko cudny, widac te soczysta zielen, mozna patz > rec i nasyciac sie zielenia. ptaki rano tak sie dra jeden pzrez drugiego jak pr > zekupy na bazarze dobrze,ze choc w takim miejscu mieszkam gdzie spiew i w mia > re swierze powietrze cudnie sloo mieszkasz.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:55 w tym okresie kiedy bylas u mnie to nie bylo widokow do podziwiania. okres wiosny i lata jest piekny jak wszedzie z reszta. u sieie masz las wiec sama wiesz doskonale co to za piekny widok Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:56 a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach.... pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:59 kendo napisała: > a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach.... > pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....( zima tu jest piekna jak jest bialo. wtedy tez pzryjemnie chodzic pos krzypiacym sniegu choc nasza zima nie rowna sie do zimy w krainie Nicka Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:01 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach.... > > pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....( > > zima tu jest piekna jak jest bialo. wtedy tez pzryjemnie chodzic pos krzypiacym > sniegu choc nasza zima nie rowna sie do zimy w krainie Nicka brrr, pomimo jej niezaprzeczalnego piękna nie mówcie prosze o zimie. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:05 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach.... > > > pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....( > > > > zima tu jest piekna jak jest bialo. wtedy tez pzryjemnie chodzic pos krzy > piacym > > sniegu choc nasza zima nie rowna sie do zimy w krainie Nicka > > brrr, pomimo jej niezaprzeczalnego piękna nie mówcie prosze o zimie. trzeba jednak przyznac,ze przy nadmorskich miastach klimat jest lagodniejszy zima wiosna wczesniej przychodzi.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:07 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach.... > > > > pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....( > > > > > > zima tu jest piekna jak jest bialo. wtedy tez pzryjemnie chodzic po > s krzy > > piacym > > > sniegu choc nasza zima nie rowna sie do zimy w krainie Nicka > > > > brrr, pomimo jej niezaprzeczalnego piękna nie mówcie prosze o zimie. > > trzeba jednak przyznac,ze przy nadmorskich miastach klimat jest lagodniejszy > zima > wiosna wczesniej przychodzi.... zdecydowanie tak, kiedyś lubiłem zimę ale po ostatniej przestalem pałać do niej miłością, była długa, mroźna i paskudna, najchętniej przeniósłbym sie do cieplych krajów gdzie śnieg mozna zobaczyć tylko w TV a mróz w lodówce. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:10 ja obstaje przy swoim...kocham zime i juz obojetnie jaka jest.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:11 kendo napisała: > ja obstaje przy swoim...kocham zime i juz > obojetnie jaka jest.... hehehe, miłość jest slepa, ja kocham lato i plus trzydziesci w cieniu))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:16 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > ja obstaje przy swoim...kocham zime i juz > > obojetnie jaka jest.... > > hehehe, miłość jest slepa, ja kocham lato i plus trzydziesci w cieniu))) i wiem co jeszcze kochasz) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:18 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > ja obstaje przy swoim...kocham zime i juz > > > obojetnie jaka jest.... > > > > hehehe, miłość jest slepa, ja kocham lato i plus trzydziesci w cieniu) > )) > > i wiem co jeszcze kochasz) ja tez wiem)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:20 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > ja obstaje przy swoim...kocham zime i juz > > > > obojetnie jaka jest.... > > > > > > hehehe, miłość jest slepa, ja kocham lato i plus trzydziesci w cie > niu) > > )) > > > > i wiem co jeszcze kochasz) > > ja tez wiem)))) daltego napisalam)ze wiem co Ty wiesz ) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:10 na dzisiejsza noc zapowiedziano przymrozek, juz teraz jest bardzo zimno, cały dzień była dziwaczna pogoda, od rana lało, później zerwał sie potężny wiatr i swiecilo słońce, zrobiło sie ciepło, pod wieczor chmury zaciągnęły niebo a teraz zimnica, dziwy nad dziwami, podobno mamy maj. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:18 nick000 napisał: > na dzisiejsza noc zapowiedziano przymrozek, juz teraz jest bardzo zimno, cały > dzień była dziwaczna pogoda, od rana lało, później zerwał sie potężny wiatr i s > wiecilo słońce, zrobiło sie ciepło, pod wieczor chmury zaciągnęły niebo a teraz > zimnica, dziwy nad dziwami, podobno mamy maj. tak mamy niemal co drugi dzien, dzis wyjatkowo cieplo bylo +17 stopni...ale teraz jak i u Ciebie( aby do lata) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:29 hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje o poczcie i nie tylko Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:30 nick000 napisał: > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje o pocz > cie i nie tylko na poczcie to chyba byles Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:31 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje > o pocz > > cie i nie tylko > > na poczcie to chyba byles jasne, dopiero co wróciłem Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:36 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dys > kusje > > o pocz > > > cie i nie tylko > > > > na poczcie to chyba byles > > > jasne, dopiero co wróciłem tralalalalalala )))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:31 nick000 napisał: > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje o pocz > cie i nie tylko ach...no dobrze uznaje usprawiedliwienie) a nick tez lubi kwiatki prawda?) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:33 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje > o > pocz > > cie i nie tylko > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwienie) > a nick tez lubi kwiatki prawda?) kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:35 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dys > kusje > > o > > pocz > > > cie i nie tylko > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwienie) > > a nick tez lubi kwiatki prawda?) > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz no wiem przeciez) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:37 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dys > kusje > > o > > pocz > > > cie i nie tylko > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwienie) > > a nick tez lubi kwiatki prawda?) > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:40 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytal > em dys > > kusje > > > o > > > pocz > > > > cie i nie tylko > > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwienie) > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?) > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami? zasadnicza tralalala)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:43 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo prze > czytal > > em dys > > > kusje > > > > o > > > > pocz > > > > > cie i nie tylko > > > > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwienie) > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?) > > > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz > > > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami? > > zasadnicza tralalala)) zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mna juz wiem sa malutkie? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:45 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony b > o prze > > czytal > > > em dys > > > > kusje > > > > > o > > > > > pocz > > > > > > cie i nie tylko > > > > > > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwienie) > > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?) > > > > > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz > > > > > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami? > > > > zasadnicza tralalala)) > > zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mna > juz wiem sa malutkie? powiedziałbym, ze maleńkie Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:49 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliw > iony b > > o prze > > > czytal > > > > em dys > > > > > kusje > > > > > > o > > > > > > pocz > > > > > > > cie i nie tylko > > > > > > > > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwienie) > > > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?) > > > > > > > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz > > > > > > > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami? > > > > > > zasadnicza tralalala)) > > > > zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mna > > juz wiem sa malutkie? > > powiedziałbym, ze maleńkie to TY Nick kochasz same stokrotki i niezapominajki Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:53 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem uspraw > iedliw > > iony b > > > o prze > > > > czytal > > > > > em dys > > > > > > kusje > > > > > > > o > > > > > > > pocz > > > > > > > > cie i nie tylko > > > > > > > > > > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwienie) > > > > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?) > > > > > > > > > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz > > > > > > > > > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami? > > > > > > > > zasadnicza tralalala)) > > > > > > zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mna > > > juz wiem sa malutkie? > > > > powiedziałbym, ze maleńkie > > to TY Nick kochasz same stokrotki i niezapominajki bardzo, wiecie ze 15 maja jest dzień niezapominajki? prześlijmy zyczenia wszystkim, których lubimy)) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:55 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem > uspraw > > iedliw > > > iony b > > > > o prze > > > > > czytal > > > > > > em dys > > > > > > > kusje > > > > > > > > o > > > > > > > > pocz > > > > > > > > > cie i nie tylko > > > > > > > > > > > > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwie > nie) > > > > > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?) > > > > > > > > > > > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz > > > > > > > > > > > > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszk > ami? > > > > > > > > > > zasadnicza tralalala)) > > > > > > > > zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mna > > > > juz wiem sa malutkie? > > > > > > powiedziałbym, ze maleńkie > > > > to TY Nick kochasz same stokrotki i niezapominajki > > bardzo, wiecie ze 15 maja jest dzień niezapominajki? prześlijmy zyczenia wszys > tkim, których lubimy)) OK..tak zrobimy.... zawsze mi zakwitaja przy sasiada murku niezapominajki, a w tym roku jakos niezauwazylam( jutro pojde na zwiady Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:55 cos slyszalam ale nawet nie wiedzialam,ze 15-go maja. ah to taki dzien pamieci o innych? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:00 slo-onko napisała: > cos slyszalam ale nawet nie wiedzialam,ze 15-go maja. > ah to taki dzien pamieci o innych? dokładnie, jest to inicjatywa gazety wyborczej sprzed kilku lat z tego co pamiętam. Kiedyś niezapominajki były bardzo pospolitymi kwiatkami, pięknie kwitły na łąkach, było az niebiesko od nich, dzisiaj już jest ich malo, człowiek sie do tego przyczynił Pamiętacie wierszyk o nich? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:01 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > cos slyszalam ale nawet nie wiedzialam,ze 15-go maja. > > ah to taki dzien pamieci o innych? > > dokładnie, jest to inicjatywa gazety wyborczej sprzed kilku lat z tego co pami > ętam. Kiedyś niezapominajki były bardzo pospolitymi kwiatkami, pięknie kwitły n > a łąkach, było az niebiesko od nich, dzisiaj już jest ich malo, człowiek sie do > tego przyczynił Pamiętacie wierszyk o nich? niezapominajki to sa kwiatki z bajki rosna nad potoczkiem i mrugaja oczkiem dalej nie pamietam Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:03 o..ja niepamietam wierszyka( Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > cos slyszalam ale nawet nie wiedzialam,ze 15-go maja. > > > ah to taki dzien pamieci o innych? > > > > dokładnie, jest to inicjatywa gazety wyborczej sprzed kilku lat z tego c > o pami > > ętam. Kiedyś niezapominajki były bardzo pospolitymi kwiatkami, pięknie kw > itły n > > a łąkach, było az niebiesko od nich, dzisiaj już jest ich malo, człowiek > sie do > > tego przyczynił Pamiętacie wierszyk o nich? > > niezapominajki to sa kwiatki z bajki > rosna nad potoczkiem i mrugaja oczkiem > dalej nie pamietam i to wszystko tylko końcówka jest troche inna: - patrzą pięknym oczkiem Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:58 kendo napisała: > poczta idzie z duchem czasu) > tam,gdzie Mama mieszka to widzialam gazety na razie, > ciekawe co teraz zobacze),pracuje tam moja kolezanka z podstawuwki. to zobaczysz sklepowy misz-masz swojego zcasu kupowalam rajstopy i lakier do wlosow Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:10 oj!,to juz mi sie niepodoba... OK,jakas mapa/przewodnik,no ostatecznie gazeta ale wszystko inne to nich sprzedaja gdzie indziej Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:18 kendo napisała: > oj!,to juz mi sie niepodoba... > OK,jakas mapa/przewodnik,no ostatecznie gazeta > ale wszystko inne to nich sprzedaja gdzie indziej heh malo tego,ze robi sie mini market to jeszcze zmuszaja pracownikow poczty do zakupowania towarow z poczty,zeby byl wiekszy obrot. byl nawet program tv o tym. tylko u nas moze byc taki cyrk na kolkach. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:23 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > oj!,to juz mi sie niepodoba... > > OK,jakas mapa/przewodnik,no ostatecznie gazeta > > ale wszystko inne to nich sprzedaja gdzie indziej > > heh malo tego,ze robi sie mini market to jeszcze zmuszaja pracownikow poczty do > zakupowania towarow z poczty,zeby byl wiekszy obrot. byl nawet program tv o ty > m. > tylko u nas moze byc taki cyrk na kolkach. oj!,ale chyba juz taniej jak dla pracownikow , tak maja u nas sprzedawcy w sklepach,ze kupuja do domu swe zakupy taniej chyba o 10%czy 15 % Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:25 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > oj!,to juz mi sie niepodoba... > > > OK,jakas mapa/przewodnik,no ostatecznie gazeta > > > ale wszystko inne to nich sprzedaja gdzie indziej > > > > heh malo tego,ze robi sie mini market to jeszcze zmuszaja pracownikow poc > zty > do > > zakupowania towarow z poczty,zeby byl wiekszy obrot. byl nawet program t > v o > ty > > m. > > tylko u nas moze byc taki cyrk na kolkach. > > oj!,ale chyba juz taniej jak dla pracownikow , > tak maja u nas sprzedawcy w sklepach,ze kupuja do domu swe zakupy taniej chyba > o 10%czy 15 % u nas jeszcze tak dobrze nie ma. na swoich tez tzreba zarobic, szantazem ale tzreba Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate-koniec dnia :(((( 13.05.05, 22:00 zostawiam Was kochani, juz nie moge dluzej wypoczywajcie slodko i do zobaczenia jutrocmok ah pospiewam sobie na dobranoc: trlalalala ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate-koniec dnia :(((( 13.05.05, 22:04 slo-onko napisała: > zostawiam Was kochani, juz nie moge dluzej > wypoczywajcie slodko i do zobaczenia jutrocmok > ah pospiewam sobie na dobranoc: trlalalala ))))) tralalala śpij dobrze mała Slo))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate-koniec dnia :(((( 13.05.05, 22:09 slo-onko napisała: > zostawiam Was kochani, juz nie moge dluzej > wypoczywajcie slodko i do zobaczenia jutrocmok > ah pospiewam sobie na dobranoc: trlalalala ))))) i poszlo sobie rozspiewane sloo do lozeczka odpoczywaj....do jutra. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate-koniec dnia :(((( i wieczor nastal:( 13.05.05, 22:15 mowie pieknie DOBRANOC nicku....i dla reszty czytaczy i piszacych... miejcie spokoja /wypoczeta noc. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate-koniec dnia :(((( i wieczor nastal:( 13.05.05, 22:17 czas i na mnie, dobrej nocy Kendo pozdrów Odina i powiedz, ze go za dzisiejszy dzień podziwiam))), no no)) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate-koniec dnia :(((( i wieczor nastal:( 13.05.05, 22:21 nick000 napisał: > czas i na mnie, dobrej nocy Kendo pozdrów Odina i powiedz, ze go za dzisiejs > zy dzień podziwiam))), no no)) dziekuje w jego imieniu...pozdrowie i przekaze) a zreszta nagonie niech sobie sam poczyta -leniuch netowy) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 00:34 A jutro juz sobota wiec Wspaniale jest.. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 07:44 spóźniony dzisiaj jestem, nie moja wina i czuję sie usprawiedliwiony. Spokojnego piatku życze Odpowiedz Link
mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 08:14 witam was w piątkowy,słoneczny poranek milutkiego dnia życzę i biegnę zdać relacje z filmu Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 10:12 witam,witam..... na razie slonecznie ale wietrznie....zapowiadaja opady( ** mycha....dzieki za relacje z sali kinowej)film ciekawy. ** cos nick ostatnio sie zaczyna nam spozniac i jeszcze sam daje sobie usprawiedliwienie hmmmmmmmm??) ale chyba usprawiedliwimy go ,prawda? ** a nasze sloo?? wiem,wiem.....usprawiedliwiona od wczorajszego wieczorka.... miej sobie dobrzesloo milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek.. i znow pozar w mym miescie:( 20.05.05, 10:17 poprzednio palil sie budynek na "malym targu" rozebrali juz zgliszcza i teraz wielka czelusc widnieje( a dzis na "duzym targu"(nazwy zostaly od dziejow powstania miasta) restauracja-pub, blisko mojej siostry...dzwonilam do niej,nie odpowiada na tel. chyba nieewakuowali ich,bo to nastepna ulica,a wiatr dzis zmienny. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek.. i znow pozar w mym miescie:( 20.05.05, 10:20 kendo napisała: > poprzednio palil sie budynek na "malym targu" > rozebrali juz zgliszcza i teraz wielka czelusc widnieje( > > a dzis na "duzym targu"(nazwy zostaly od dziejow powstania miasta) > restauracja-pub, > blisko mojej siostry...dzwonilam do niej,nie odpowiada na tel. > chyba nieewakuowali ich,bo to nastepna ulica,a wiatr dzis zmienny. postuluje ograniczyc Szwedom dostęp do zapałek, jak widać nie potrafią sie nimi odpowiednio bawic, czego jednak wymagac od ludzi pijących trunki o zawartości 10,5% wody ognistej Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek.. i znow pozar w mym miescie:( 20.05.05, 10:35 jak gazeta podaje to juz drugi pozar u teg wlasciciela... uprzednio spolnela mu restauraja w srodkowej szwecjii, moze podlozony pozar?,przez konkutrenta? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 10:18 przed chwila w radio był bardzo ważny komunikat, lektor nadzwyczaj powaznym głosem obwieścił, ze nasza Slo jest czasowo odcieta od netu, zrobiły to jakieś złośliwe trolle lub inne paskudy, w miare rozwoju sytuacji będą podawane dodatkowe komunikaty Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek z komunikatami :-)))))))))))))) 20.05.05, 10:38 dziekuje nicku za wesci.... trzymamy kciuki za jak najszybsze rozwiazanie bledu. pozdrawiajac sloo cieplutko-prosze przekaz to dla Niej) Odpowiedz Link
kendo Re Piatek z komunikatami,moje miasto plonie.. 20.05.05, 11:16 www.kristianstadsbladet.se/ ** jak pod zdjeciem klikniecie naförstora bild<,dokladniej mozna zobaczyc, za budynkiem znajduje sie zaraz muzeum,a patrzac w lewa strone za klebem dymu mieszka moja siostra na nastepnej ulicy, dwie kobiety odwiezino do specjalistycznego szpitala, gdzie maja specyjalna komore na uszkodzenia "dymowe" pojade po spacerze psiunowym obadac co sie z nia dzieje,moze mnie wpuszcza w tamta strone,bo centrum zamkniete dla ruchu kolowego( Odpowiedz Link
odin-2 Re: Re Piatek z komunikatami,moje miasto plonie.. 20.05.05, 12:03 postuluje ograniczyc Szwedom dostęp do zapałek, jak widać nie potrafią sie nimi odpowiednio bawic, czego jednak wymagac od ludzi pijących trunki o zawartości 10,5% wody ognistej Starsi szwedzi wypija i trzymaja buzie na kludke,nie widac chwiejacych sie na nogach spacerowiczow , inaczej z mlodzieza ,wypija pare mocnych piw i dra japy na najwyzszy regulator, zaczyna tez niestety przybywac "rajdowcow" co to na dwuch gazach jezdza , chyba wzrosna premie ubezpieczeniowe ... Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 20.05.05, 12:44 remontowa praca wre ) i jakos tak... sie wszystko dzieje kenduś, odin - to u was jakoś często takie rzeczy się dzieją... Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 20.05.05, 13:18 a nasza Slo nadal odcięta od świata, fatum jakieś czy co? Odpowiedz Link
mala20033 Re: Re Piatek z komunikatami,moje miasto plonie.. 20.05.05, 19:35 ..wspolczuje... Odpowiedz Link
mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 18:56 no i nikogo nie ma wiem, wiem, ładna pogoda i nie sposób usiedzieć w domu... nareszcie wiosna))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:01 ja jestem i kiepsko mi... Odpowiedz Link
mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:16 oj... a u mnie w bloku na przeciwko coś się dzieje. trzy wozy strażackie i karetka i siłą wyjmowali słupki, żeby dojechać bliżej bloku... znowu coś Odpowiedz Link
kasikk Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:24 u mnie też się dzieje - pan własnie wierci i przestawia rurki w kuchni... Odpowiedz Link
mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:30 współczuję sąsiadom ale niech się cieszą, że za ścianą mają was. wyraz a na dobre. nie zmieniacie upodobań Odpowiedz Link
kasikk Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:32 no... chyba nas błogosławią od jakiegoś czasu ) ale każdy to robił, więc nikt nic nie mówił Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:42 ** niedlugo remoncik sie skonczy...cierpliwosci kasikku **to jakis feralny piatek,akurat przecztyalam w naszej gazecie, ze w Chorzowie w ZOO kobieta wpadla do niedziwiedzi i piec szt.ja rozszarpalo( **a sloo dalej odcieta,nawet w domu od netu?? milego wieczoru) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:52 no nareszcie sie dorwalam)) witajcie )))))))) zyc nie da sie bez vistuli, oj nie da. Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:56 witaj !! narescie sie cieze,ze Cie widze) Odpowiedz Link
mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:59 witam sloo, super!! cieszę się, że znowu jesteś między nami nareszcie)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:01 mycha napisała: > witam sloo, super!! cieszę się, że znowu jesteś między nami nareszcie)) ojej a jak ja sie ciesze caly dzien bez Was to jak jakas kara a posprzatac chcialam na jutro i czytalam to o czym popiskiwaliscie w dzien Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:05 ja juz nicnie mowie, ale sama wiem jak ciezko bez vistuli,doswiadczam to co roku na urlopie tesknota serce rozdziera.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:07 kendo napisała: > ja juz nicnie mowie, > ale sama wiem jak ciezko bez vistuli,doswiadczam to co roku na urlopie > tesknota serce rozdziera.... to juz uzaleznienie jeden dzien bez vistuli i zwariowac mozna dobrze,ze choc poprzez telefon mozna sie komunikowac i przekazac co nieco albo dowiedziec sie co sie dzieje? Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:15 prawda....mozna wybierac komunikacje "towarzyska" wrazie potrzeby... ach...dobrodziej nasz XXI wiek) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:17 kendo napisała: > prawda....mozna wybierac komunikacje "towarzyska" wrazie potrzeby... > ach...dobrodziej nasz XXI wiek) otoz to Kendus spraw sobie komoreczke to choc esemski bede Tobie wysylac a TY bedziesz mi donosic co na vistulce sie dzieje w razie potzreby Odpowiedz Link
mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:25 aj cieszę się sloo, że znowu jesteś z nami brakowoło mi rozmowy w dzień Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:30 mycha jak sloo sie rozkreci czasmi to do pozniej nocy) PS;..golabeczke poslany do mychy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:31 kendo napisała: > mycha jak sloo sie rozkreci czasmi to do pozniej nocy) > > PS;..golabeczke poslany do mychy) rzadko to sie zdarza, bo albo padam albo ktos mnie stad wygania a mam takich dwoch czortow co to mnie ganiaja, a ja daje sie wyganiac i sama nie wiem dlaczego))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:31 mycha napisała: > aj cieszę się sloo, że znowu jesteś z nami brakowoło mi rozmowy w dzień naaaaaaprawde?))))) to i ja sie ciesze milo to czytac))))) wiesz zcasem jak mam czas to tak sobie popisuje w ciagu pracy Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:31 tak liczylam,ze dostane na urodzinki, a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic, ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapke) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:32 kendo napisała: > tak liczylam,ze dostane na urodzinki, > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic, > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapke) chyba sie pogubilam o czym mowisz? Odpowiedz Link
slo-onko plis, plisssssss pomocy!!!! 20.05.05, 20:37 powiedzcie mi jak nazywa sie taka babeczka co to spiewa taka piekna piosenka pt Casablanca? na poczatku tego utworu wystepuje wlasnie slowo casablanca. Odpowiedz Link
kendo Re: plis, plisssssss pomocy!!!! 20.05.05, 20:39 slo-onko napisała: > powiedzcie mi jak nazywa sie taka babeczka co to spiewa taka piekna piosenka pt > Casablanca? na poczatku tego utworu wystepuje wlasnie slowo casablanca. oj,ja chyba niewiem( Odpowiedz Link
slo-onko Re: plis, plisssssss pomocy!!!! 20.05.05, 20:42 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > powiedzcie mi jak nazywa sie taka babeczka co to spiewa taka piekna piose > nka > pt > > Casablanca? na poczatku tego utworu wystepuje wlasnie slowo casablanca. > > oj,ja chyba niewiem( nie wiem jak nazywa sie ta kobitka, ale piosenka sliczna, jak ja sciagne to przesle CI Kendus, sama posluchasz a sluchasz zcasem tego francuza z tym seksownym glosem co spiewa o plazy w Monaco? Odpowiedz Link
kendo Re: plis, plisssssss pomocy!!!! 20.05.05, 20:56 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > powiedzcie mi jak nazywa sie taka babeczka co to spiewa taka piekna > piose > > nka > > pt > > > Casablanca? na poczatku tego utworu wystepuje wlasnie slowo casabl > anca. > > > > oj,ja chyba niewiem( > > nie wiem jak nazywa sie ta kobitka, ale piosenka sliczna, jak ja sciagne to prz > esle CI Kendus, sama posluchasz > > a sluchasz zcasem tego francuza z tym seksownym glosem co spiewa o plazy w Mona > co? sluchalam... teraz mam niedokonca ustawione jeszcze, musze w koncu dzieciecie swe zwabic do domu, od razu skaner ustawi....i zdjecia powysylam Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > tak liczylam,ze dostane na urodzinki, > > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic, > > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapke) > > chyba sie pogubilam o czym mowisz? o komorce soo,mowie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:40 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > tak liczylam,ze dostane na urodzinki, > > > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic, > > > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapke) > > > > chyba sie pogubilam o czym mowisz? > > o komorce soo,mowie) ahaaaaa i dobrze Kendus wybierzesz sobie taka, ktora bedzie TObie odpowiadalataka sliczna damska bo wiesz, facet to ma inny gust)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > tak liczylam,ze dostane na urodzinki, > > > > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic, > > > > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapke) > > > > > > chyba sie pogubilam o czym mowisz? > > > > o komorce soo,mowie) > > ahaaaaa > i dobrze Kendus wybierzesz sobie taka, ktora bedzie TObie odpowiadalataka s > liczna damska bo wiesz, facet to ma inny gust)))) i chyba bede musiala tak zrobic,bo wszyscy moi znajomi maja , ja tylko jestem bez( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:47 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > tak liczylam,ze dostane na urodzinki, > > > > > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic, > > > > > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapke) > > > > > > > > chyba sie pogubilam o czym mowisz? > > > > > > o komorce soo,mowie) > > > > ahaaaaa > > i dobrze Kendus wybierzesz sobie taka, ktora bedzie TObie odpowiadala > taka > s > > liczna damska bo wiesz, facet to ma inny gust)))) > > i chyba bede musiala tak zrobic,bo wszyscy moi znajomi maja , > ja tylko jestem bez( pamietam jak weszly na rynek te telefony i kiedys nawet nie myslalam o tym , by miec takie cacko. myslalm,ze jest mi to niepotrzebne skoro ma sie dostep do tel. w domu i w pracy ale teraz wiem jak czasem jest bardzo potrzebna. czesto uzywa sie tez dla przyjemnosci czy tez przekazania milych wiadomosci ale tak juz jest,ze trzeba isc z postepem, a nie cofac sie wstecz Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:49 masz racje...ale jaka nietechniczna ale moze sie naucze Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:53 kendo napisała: > masz racje...ale jaka nietechniczna > ale moze sie naucze i Ty w to watpisz???????? widzialas moja mame? a tez posiadywa i nawet umie smsy wyslac)) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:55 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > masz racje...ale jaka nietechniczna > > ale moze sie naucze > > i Ty w to watpisz???????? widzialas moja mame? a tez posiadywa i nawet umie s > msy wyslac)) o rany !! nawet smsy umie?? moze sie naucze, musze w koncu isc do przodu z duchem wieku Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:53 dzis bylam w sklepie i ogladalam do ogrodow rozne swiatelka na sloneczne cele, musiala mi pani poroskrecac i pokazac jak toto dzial, bo nieumialam sobie tego wyobrazic) i zakupie sbie... sa jeszcze tez rozne figorki dzialajace w ten sam sposob, nawet jest slo-oneczko) acha i sa jeszcze takie 30X30 plytki co siwieca w roznych motywach Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:57 kendo napisała: > dzis bylam w sklepie i ogladalam do ogrodow rozne swiatelka na sloneczne cele, > musiala mi pani poroskrecac i pokazac jak toto dzial, > bo nieumialam sobie tego wyobrazic) > i zakupie sbie... > sa jeszcze tez rozne figorki dzialajace w ten sam sposob, > nawet jest slo-oneczko) > > acha i sa jeszcze takie 30X30 plytki co siwieca w roznych motywach hmmm ciekawie musi to potem wygladac jest w czym wybierac, choc czasem jak za duzo to trudno zdecydowac, ktore zakupic? Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:02 swiatelka wiem juz jakie kupie, bylam tez u ogrodnika innego popatrzec na kwiaty, kupilam tylko jeden,nic ciekawego nie znalazlam,co by mnie zachwycilo.... czekam az kolomnie beda gotowe pelasie rozowe, na garzu powiesze z lobelia biala ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:07 kendo napisała: > swiatelka wiem juz jakie kupie, > bylam tez u ogrodnika innego popatrzec na kwiaty, > kupilam tylko jeden,nic ciekawego nie znalazlam,co by mnie zachwycilo.... > > czekam az kolomnie beda gotowe pelasie rozowe, > na garzu powiesze z lobelia biala ) juz sobie wyobrazam jak wspaniale bedzie to wygladac czy wyznaczylas sobie jakis termin, by to wykonac? Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:10 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > swiatelka wiem juz jakie kupie, > > bylam tez u ogrodnika innego popatrzec na kwiaty, > > kupilam tylko jeden,nic ciekawego nie znalazlam,co by mnie zachwycilo.... > > > > czekam az kolomnie beda gotowe pelasie rozowe, > > na garzu powiesze z lobelia biala ) > > juz sobie wyobrazam jak wspaniale bedzie to wygladac czy wyznaczylas sobie ja > kis termin, by to wykonac? chcialam byc gotowa do wtorku, ale niestety wszystko sie odwleklo,przez te me "ciecia" ale to nie caly swiat....kwiaty juz w doniczki moge powsadzac, reszte poprzesadzam ....pomaluje biedroneczke kolo kufla i bedzie rowniez vistula w ogrodzie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:14 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > swiatelka wiem juz jakie kupie, > > > bylam tez u ogrodnika innego popatrzec na kwiaty, > > > kupilam tylko jeden,nic ciekawego nie znalazlam,co by mnie zachwyci > lo.... > > > > > > czekam az kolomnie beda gotowe pelasie rozowe, > > > na garzu powiesze z lobelia biala ) > > > > juz sobie wyobrazam jak wspaniale bedzie to wygladac czy wyznaczylas so > bie > ja > > kis termin, by to wykonac? > > chcialam byc gotowa do wtorku, > ale niestety wszystko sie odwleklo,przez te me "ciecia" > ale to nie caly swiat....kwiaty juz w doniczki moge powsadzac, > reszte poprzesadzam ....pomaluje biedroneczke kolo kufla > i bedzie rowniez vistula w ogrodzie) hehehe fajnie to wymyslilas)) tylko pamietaj aby fotki potem porobc, by my bedziemy komisja odbiorcza Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:19 oczywiscie.... *mam zdjecie z tamtego roku z wazywniakiem(obraz nedzy i rozpaczy) *teraz zrobilam jak jest tylko co nieco pitruszki *pozniej bedzie z plytkami *i na koniec zagospodarowane miesjce cale) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:20 sloo?, a gdzie reszta ludzikow?? przecie mu tylko tu same jestesmy? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:26 kendo napisała: > sloo?, > a gdzie reszta ludzikow?? > przecie mu tylko tu same jestesmy? tak. myszke porwal kasikk a nIck doprowadza sie do stanu czystosci DD chyba musial byc oblocony skoro to tak dlugo trwa)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:30 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo?, > > a gdzie reszta ludzikow?? > > przecie mu tylko tu same jestesmy? > > tak. myszke porwal kasikk a nIck doprowadza sie do stanu czystosci DD chy > ba musial byc oblocony skoro to tak dlugo trwa)))))) a moze kocur jakis zamiast kasikka) a chwali sie nick kiedys,ze szybciutko mu to idzie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:34 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > sloo?, > > > a gdzie reszta ludzikow?? > > > przecie mu tylko tu same jestesmy? > > > > tak. myszke porwal kasikk a nIck doprowadza sie do stanu czystosci > DD > chy > > ba musial byc oblocony skoro to tak dlugo trwa)))))) > > a moze kocur jakis zamiast kasikka) > > a chwali sie nick kiedys,ze szybciutko mu to idzie) dzis tez sie chwali Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:27 myslalm,ze dzis mogloby by byc tak wesolo jak niegdys ale widac to jeszcze nie ten dzien czy watki znow ukazuja sie z opoznieniem? Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:32 slo-onko napisała: > myslalm,ze dzis mogloby by byc tak wesolo jak niegdys ale widac to jeszcze nie > ten dzien > czy watki znow ukazuja sie z opoznieniem? tak,sama zwatpilam,myslalam,ze niewyslalam wpisu.... zaczynaja juz weekendzik na gazecie) a wesolosci beda sloo,jeno nick nie bedzie przesiadywal w topielach zadlugo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:35 kasikk napisała: > a nie jak ans bobas vistulowy dzis sie czuje? Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:36 kasikk napisała: > a nie nie porwalas mychy tak ?? czy ze niejestesmy same ze sloo?? bo teraz przyszlas Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 22:44 Znowu jestem mocno spóźniony, siła wyższa, zamiary miałem dobre, nie wyszło. Pilnie przeczytałem wszystkie wieczorne wpisy w wątku piatkowym, przede wszystkim wpadła mi w oko obecność, no kogo, jasne ze Slo, stęskniła sie jak widać za vistulą i nami, wcale się jej nie dziwię. Pamiętam jak przed rokiem spotkałem na innym forum Kendo, był to dla mnie szczęśliwy zbieg okolioczności. Tegop konkretnego dnia straszna niechęć do pracy poczułem, zdesperowany wielce zaczełem bawić sie internetem i przypadkowo trafiłem na fora gazety. Jakaś bidula zaliła sie tam na niegodziwości zycia, włączyłem sie, przyznaję, ze dosyć złośliwie, poparła mnie, nie znana mi wówczas, Kendo i tak zaczeła sie moja forumowa przygoda. Zaprosiła mnie nasza szefowa (wiem Kenduś, ze nie lubisz tego określenia ale odrobina złośliwości nikomu nie zaszkodzi) na Vistulę i tak wsiąkłem w nią, ze nie mam zamiaru z niej rezygnować, chyba ze mnie siłą z rzeczki wyciągniecie ale i tak odwołam sie wówczas do trybunału praw człowieka Mam nadzieję, ze naszą nową vistulankę Mychę porwie nurt vistulowy i, podobnie jak wszyscy stali bywalcy, żyć juz bez Kendusiowego forum nie bedzie umiała. Siłą vistuli jest roztaczane przez nią ciepełko, jest jak dom, chce sie do niej wracać chociaz na chwilę zeby dobrą atmosferą nasiąknąć, pogawedzić, poplotkować, posmiać sie czy posmucić razem. Mówimy tu o wszystkim, dzisiejszy wieczór okazał się typowo vistulowy, pomieszanie z poplataniem, narowienie wątków, swoja droga fajne określenie, było o ogrodzie, piosenkach i komórkach, o tesknotach i rozmowach, jak w zyciu. Swoje dwa grosze dołożę do tematu komórkowego, uważałem kiedyś telefon komórkowy za swojego osobistego wroga, swoistą smycz, coś co krępować i ograniczać zaczyna moja wolność, dzisiaj zmieniłem zdanie, nie powiem za czyja sprawą, ale mozna poprzez komórkowe łącza usłyszeć kogoś mmmmmmmm))) No co, tak sobie tylko głośno pomyslałem Pytałaś Slo o Casablankę a raczej o wykonawczynię piosenki z tym słowem na poczatku, nie wiem kto to jest, nie kojarze utworu ale pamiętam wielokrotnie ogladany przeze mnie film o takim tytule z Bogartem i Bergman w raolach głownych. Jest w nim scena w knajpie, Bogart stoi przy fortepianie i prosi czarnoskórego pianistę o powtórne zagranie tej samej melodii, zawsze mnie ten fragment filmu urzekał z powodu wspaniałej niezapomnianej muzyki, jeszcze dźwięczy mi ona w uszach, piekna, taka spokojna i wyciszająca, coś co polecałbym słuchac naszej Kasikk, miałabyś jeszcze lepsze samopoczucie)) Ale sie rozpisałem, miało być tylko jedno zdanko i cześć Acha, musze Wam powiedzieć, ze dostałem dzisiaj e-mail od naszej koleżanki Kajtulo i wiecie co, podziwiam ja coraz bardziej) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 21.05.05, 09:23 a ja podziwiam Ciebie pozadroscic takiej weny w jednym "krotkim" poscie az tyle o wszystkim jesli chodzi o Casablance to znalazlam kilka w rozbym wykonaniu ale zadna nie jest ta ktora szukam a jest po prostu cudna, slysze ja wciaz . teraz zmykam, zobaczymy sie wieczorem))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 21.05.05, 09:36 witajcie vistuleta choc to sobota,w piatkowym watku musze odpowiedziec az dziw mnie ogarnal,widzac chyba najduzszy wpis nicka do tej pory w dziejach vistulowych) ciekawe co Go sklonilo do tak dlugiego kolabratu) i jeszcze cuski napisal,ze zlosliwie gdzies Mu tam odpisalam?? hmmmm..ciekawe o co chodzilo wtedy,bo juz niepamietam(..?? a tak pozatem,to sie i tak ciesze,ze jestescie zemna 0) nowo przybyli:mycha i mazia,jak i "stara gwardia") Odpowiedz Link
nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 21.05.05, 09:40 kendo napisała: > witajcie vistuleta choc to sobota,w piatkowym watku musze odpowiedziec > > az dziw mnie ogarnal,widzac chyba najduzszy wpis nicka do tej pory w dziejach > vistulowych) > ciekawe co Go sklonilo do tak dlugiego kolabratu) i jeszcze cuski napisal,ze > zlosliwie gdzies Mu tam odpisalam?? hmmmm..ciekawe o co chodzilo wtedy,bo juz > niepamietam(..?? > > a tak pozatem,to sie i tak ciesze,ze jestescie zemna 0) > nowo przybyli:mycha i mazia,jak i "stara gwardia") ech szefowo)) nigdy nic zlośliwego mnie z Twojej strony nie spotkało, przeczytaj uwaznie post, widać żeś jeszcze spiąca))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 21.05.05, 09:46 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > witajcie vistuleta choc to sobota,w piatkowym watku musze odpowiedziec > > > > az dziw mnie ogarnal,widzac chyba najduzszy wpis nicka do tej pory w dzie > jach > > vistulowych) > > ciekawe co Go sklonilo do tak dlugiego kolabratu) i jeszcze cuski > napisal,ze > > zlosliwie gdzies Mu tam odpisalam?? hmmmm..ciekawe o co chodzilo wtedy,bo > juz > > niepamietam(..?? > > > > a tak pozatem,to sie i tak ciesze,ze jestescie zemna 0) > > nowo przybyli:mycha i mazia,jak i "stara gwardia") > > > ech szefowo)) nigdy nic zlośliwego mnie z Twojej strony nie spotkało, > przeczytaj uwaznie post, widać żeś jeszcze spiąca))) no?? moze jeszcze w srodeczku jeszcze spie jak zwykle zreszta o tej porze) kolo lunchu dopiero jestem bardziej soba i sklonna do rozsadniejszych dzialan Odpowiedz Link