Dodaj do ulubionych

Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa!!!!!

• slo-onko zaden pech dzisiaj tylko cud:) ponoc drugi?:) 13.05.05, 18:09
      do pistacji wrocila ta wazna przesylkasmile zdarzyla sie nieprzyjemna sytuacja na poczcie, ktos zalal koperte. poniewaz adresat byl juz nieczytelny to zapakowano je w folie, wlozono list z przeprosinami i wyslano nadawcy czyli orzeszkowismile orzeszek ma je wyslac poleconym do Nicka smile huuuuurasmile))))))
      • kendo Re: zaden pech dzisiaj tylko cud:) ponoc drugi?:) 13.05.05, 18:27
        slo-onko napisała:

> do pistacji wrocila ta wazna przesylkasmile zdarzyla sie nieprzyjemna sytuacja
        na
        > poczcie, ktos zalal koperte. poniewaz adresat byl juz nieczytelny to
        zapakowano
        > je w folie, wlozono list z przeprosinami i wyslano nadawcy czyli
        orzeszkowismile
        > orzeszek ma je wyslac poleconym do Nicka smile huuuuurasmile))))))

tylko pogratulowac takiego zakonczeniasmile)
        czy to jedna ksiazka czy tez dwie??
        • slo-onko Re: zaden pech dzisiaj tylko cud:) ponoc drugi?:) 13.05.05, 18:46
          kendo napisała:

> slo-onko napisała:
          >
          > > do pistacji wrocila ta wazna przesylkasmile zdarzyla sie nieprzyjemna sytuac
          > ja
          > na
          > > poczcie, ktos zalal koperte. poniewaz adresat byl juz nieczytelny to
          > zapakowano
          > > je w folie, wlozono list z przeprosinami i wyslano nadawcy czyli
          > orzeszkowismile
          > > orzeszek ma je wyslac poleconym do Nicka smile huuuuurasmile))))))
          >
          > tylko pogratulowac takiego zakonczeniasmile)
          > czy to jedna ksiazka czy tez dwie??

dwie smile)))))))))
    • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 18:12
      nieslusznie osadzilam,ze ksiazki przykleily sie do raczek jakiemus pocztylionowi. powinnam to odszczekac smile no to odszczekuje :hau hau haubig_grin
      Poczta Polska SA jest the bestbig_grin
      • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 18:30
        z moich dawnych doswiadczen mieszkania w kraju tak byle,ze pocztowcom sie do
        rak wszystko kleilo,
        wiec moze tym razem juz sie nauczyli szanowac cudze mienie.
        • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 18:47
          kendo napisała:

> z moich dawnych doswiadczen mieszkania w kraju tak byle,ze pocztowcom sie do
          > rak wszystko kleilo,
          > wiec moze tym razem juz sie nauczyli szanowac cudze mienie.

keidys to nawet listy czytalibig_grinDDD
          teraz jest to prywatna firma wiec chyba nie moga sobie pozwolic na takie cudasmile
          • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 19:46
            chyba kazdy kazdego teraz pilnuje....
            szukajacych pracy jest wiele,
            i pracodawca jest stanowczy i chyba zwalnia za takie przewinienia.
            • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:11
              kendo napisała:

> chyba kazdy kazdego teraz pilnuje....
              > szukajacych pracy jest wiele,
              > i pracodawca jest stanowczy i chyba zwalnia za takie przewinienia.

a przede wszytskim poczta roznoszona jest nawet w soboty. z tego pocztowcy sa chyba najmniej zadowoleni. poza tym duzo zlego slyszy sie o pracodawcach w urzedach pocztowych. dobrze,ze ja tam nie pracuje smile
              • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:18
                u nas poczta nie roznosza w soboty....
                a pracodawcy chyba wszedzie sa tacy sami....
                • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:24
                  kendo napisała:

> u nas poczta nie roznosza w soboty....
                  > a pracodawcy chyba wszedzie sa tacy sami....

u nas kiedys tez nie roznosili. kiedys strach bylo isc na poczte, bo kolejki byly koszmarnie dlugie i panie malo przyjemne. dzis jest zupelnie inaczej, poczta sie powieksza, zwieksza sie ilosc okienek i panie sa uprzejme. na poczcie mozna kupic gazety, kosmetyki, soki, i inen bajerybig_grin
                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:29
                    wow....
                    u nas poczte zlikwidowali,przeniesli do sklepu,
                    kasjerki obsuguja poczte....w odzielnym okienku na wysylki...
                    a znaczki mozna kupic w kasie,gdzie placi sie jedzenie,
                    ale mamy nadal wszystko w jednym ciagu....jak juz kiedys wspominalam-takie
                    sitiwink
                    • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:33
                      kendo napisała:

> wow....
                      > u nas poczte zlikwidowali,przeniesli do sklepu,
                      > kasjerki obsuguja poczte....w odzielnym okienku na wysylki...
                      > a znaczki mozna kupic w kasie,gdzie placi sie jedzenie,
                      > ale mamy nadal wszystko w jednym ciagu....jak juz kiedys wspominalam-takie
                      > sitiwink

to cos podobnego dzieje sie na naszych pocztach, niedlugo beda tu spzredawac mieso, proszek do prania i papier sciernybig_grin
                      • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:50
                        poczta idzie z duchem czasuwink)
                        tam,gdzie Mama mieszka to widzialam gazety na razie,
                        ciekawe co teraz zobaczewink),pracuje tam moja kolezanka z podstawuwki.
                        • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:54
                          wchodze tez na -ogrody-ze zdjeciami...
                          cuda piekne maja....niektore ogrody chcialabym takie miec swojsmile
                          • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:56
                            kendo napisała:

> wchodze tez na -ogrody-ze zdjeciami...
                            > cuda piekne maja....niektore ogrody chcialabym takie miec swojsmile

tez pewnie jest pieknysmile
                            tylko u kogos wydaje sie ladniejsze zawszesmile
                            ja nie mam ogrodu, tylko tyle co zobacze przez oknosmile
                            nawet kwiatow za duzo miec nie moge, zostaly mi tylko 3.
                            • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:00
                              sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego,
                              a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja,
                              musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac,
                              a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy,
                              tylko realizowacwink
                              • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:03
                                kendo napisała:

> sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego,
                                > a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja,
                                > musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac,
                                > a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy,
                                > tylko realizowacwink

no to trzymam kciuki za pomysly i szybka realizacje smile
                                • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:09
                                  slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                  >
                                  > > sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego,
                                  > > a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja,
                                  > > musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac,
                                  > > a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy,
                                  > > tylko realizowacwink
                                  >
                                  > no to trzymam kciuki za pomysly i szybka realizacje smile

pracownik juz zalatwiony,brakuje tylko plytek do wylozenia,
                                  kwiaty dzis ogladalm ,juz wiem jakie wstawiesmile)
                                  zrobie zdjecie i wysle caly proces powstawania..tak seriasmile
                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:15
                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                    >
                                    > > kendo napisała:
                                    > >
                                    > > > sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego,
                                    > > > a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja,
                                    > > > musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac,
                                    > > > a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy,
                                    > > > tylko realizowacwink
                                    > >
                                    > > no to trzymam kciuki za pomysly i szybka realizacje smile
                                    >
                                    > pracownik juz zalatwiony,brakuje tylko plytek do wylozenia,
                                    > kwiaty dzis ogladalm ,juz wiem jakie wstawiesmile)
                                    > zrobie zdjecie i wysle caly proces powstawania..tak seriasmile

bedzie co ogladacsmile
                                    uwielbiam ogladac takie czarujace miejscasmile
                                    nie musza byc duze ale musza miec swoj uroksmile
                                    ja swoj ogrodek moge zalozyc w skrzynce balkonowejwink
                                    • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:19
                                      slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                      >
                                      > > slo-onko napisała:
                                      > >
                                      > > > kendo napisała:
                                      > > >
                                      > > > > sloo,bedzie ladny,jak sie przyloze do niego,
                                      > > > > a to jak sie przykladam to i do mnie sie bole przykladaja,
                                      > > > > musze wlozyc z tamtego roku zdjecia z kwiatkami i wyslac,
                                      > > > > a do opalania zamias wazywniaka tez juz naszicowany plan lezy
                                      > ,
                                      > > > > tylko realizowacwink
                                      > > >
                                      > > > no to trzymam kciuki za pomysly i szybka realizacje smile
                                      > >
                                      > > pracownik juz zalatwiony,brakuje tylko plytek do wylozenia,
                                      > > kwiaty dzis ogladalm ,juz wiem jakie wstawiesmile)
                                      > > zrobie zdjecie i wysle caly proces powstawania..tak seriasmile
                                      >
                                      > bedzie co ogladacsmile
                                      > uwielbiam ogladac takie czarujace miejscasmile
                                      > nie musza byc duze ale musza miec swoj uroksmile
                                      > ja swoj ogrodek moge zalozyc w skrzynce balkonowejwink

mialam balkon tu...
                                      i mialam pieknie,nawet pomidory mialam w donicach
                                      pelno kwiatowsmile)
                                      • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:24
                                        a ja nie umiem zadbac o kwiaty, albo jak to mowia nie mam do nich reki. bylo kilka na ktore dmuchalam chuchalam i zdychaly. obecnie mam skrzydlokwiat jest sliczny i rosnie pewnie dlatego,ze to od moich dzieci na dzien matki dostalam w ub. rokusmile
                                        kolejny, ktory nie wymaga troskliwej pielegnacji to taki posplity laciate listki. jesli zapomni sie go podlac to i tak rosniesmile taka kulinarna roslinka, lubi pichcenie , bo stoi w kuchni i nie narzeka smile
                                        hoja-o tego to dbam, to moj pieszczochsmile i nie zdychawink
                                        • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:27
                                          domowe kwiatki,tez mam,ale bidule nedzne,
                                          zawsze zapomne podlac....musze coz zakupic ciekawego,
                                          ale na altany/balkony to lubie kwitnace kwieciewink
                                          • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:30
                                            a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w pracy oczywiście.
                                            • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:33
                                              nick000 napisał:

> a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w pracy oczywiście.

ale masz tez ogrodeczek?
                                              i piekne kwiaty pisales zeszle go latasmile
                                              • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:34
                                                kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                                >
                                                > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w pracy oczywiście
                                                > .
                                                >
                                                > ale masz tez ogrodeczek?
                                                > i piekne kwiaty pisales zeszle go latasmile

jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półtora miesiąca, ale tulipany ślicznoścismile
                                                • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:38
                                                  nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                                  >
                                                  > > nick000 napisał:
                                                  > >
                                                  > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w pracy oczy
                                                  > wiście
                                                  > > .
                                                  > >
                                                  > > ale masz tez ogrodeczek?
                                                  > > i piekne kwiaty pisales zeszle go latasmile
                                                  >
                                                  > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półtora miesiąca,
                                                  ale
                                                  > tulipany ślicznoścismile

ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja
                                                  a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty
                                                  a i konwalje juz zaczynaja zakwitacwink)
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:39
                                                    kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > nick000 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone, w prac
                                                    > y oczy
                                                    > > wiście
                                                    > > > .
                                                    > > >
                                                    > > > ale masz tez ogrodeczek?
                                                    > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go latasmile
                                                    > >
                                                    > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półtora miesiąca
                                                    > ,
                                                    > ale
                                                    > > tulipany ślicznoścismile
                                                    >
                                                    > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja
                                                    > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty
                                                    > a i konwalje juz zaczynaja zakwitacwink)

aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie, uwaga zaraz naplynie zdjatko na poczte smile
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:40
                                                    poszlosmile
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:43
                                                    slo-onko napisała:

> poszlosmile

i doszło, ładneeeeeeeesmile)))
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:46
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > poszlosmile
                                                    >
                                                    > i doszło, ładneeeeeeeesmile)))

moja corka je dostala od swojego facetawink sa sliczne roznokolorowe (nawet koloru brunatnego) i takie miesiste.
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:50
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > poszlosmile
                                                    > >
                                                    > > i doszło, ładneeeeeeeesmile)))
                                                    >
                                                    > moja corka je dostala od swojego facetawink sa sliczne roznokolorowe (nawet
                                                    kolo
                                                    > ru brunatnego) i takie miesiste.

lubie je kupowac wczesna wiosna,wtedy humorek mi sie poprawiawink)
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:52
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > poszlosmile
                                                    > > >
                                                    > > > i doszło, ładneeeeeeeesmile)))
                                                    > >
                                                    > > moja corka je dostala od swojego facetawink sa sliczne roznokolorowe (nawe
                                                    > t
                                                    > kolo
                                                    > > ru brunatnego) i takie miesiste.
                                                    >
                                                    > lubie je kupowac wczesna wiosna,wtedy humorek mi sie poprawiawink)

przed sw. wielk. zakupilam zolte i czerwone. ponoc kazde kwiecie zoltego koloru sa bardziej wytrwale i stoja w wazonie dluzej niz inne kolorowe kwiaty. fakt faktem,ze staly dluzej niz czerwone.
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:58
                                                    moze cos w tym jest....zawsze kupuje czerwone tulipanysmile
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:45
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak szalone,
                                                    > w prac
                                                    > > y oczy
                                                    > > > wiście
                                                    > > > > .
                                                    > > > >
                                                    > > > > ale masz tez ogrodeczek?
                                                    > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go latasmile
                                                    > > >
                                                    > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półtora mi
                                                    > esiąca
                                                    > > ,
                                                    > > ale
                                                    > > > tulipany ślicznoścismile
                                                    > >
                                                    > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja
                                                    > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty
                                                    > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitacwink)
                                                    >
                                                    > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie, uwaga
                                                    zara
                                                    > z naplynie zdjatko na poczte smile

no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....slicznie
                                                    teraz musi bycsmile)
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:47
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > nick000 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > kendo napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak sza
                                                    > lone,
                                                    > > w prac
                                                    > > > y oczy
                                                    > > > > wiście
                                                    > > > > > .
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > ale masz tez ogrodeczek?
                                                    > > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go latasmile
                                                    > > > >
                                                    > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półt
                                                    > ora mi
                                                    > > esiąca
                                                    > > > ,
                                                    > > > ale
                                                    > > > > tulipany ślicznoścismile
                                                    > > >
                                                    > > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja
                                                    > > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty
                                                    > > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitacwink)
                                                    > >
                                                    > > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie, uwag
                                                    > a
                                                    > zara
                                                    > > z naplynie zdjatko na poczte smile
                                                    >
                                                    > no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....slicznie
                                                    > teraz musi bycsmile)
                                                    niby jest zimno i pogoda nie sprzyja ale zieleń o tej porze roku jest piękna, soczysta, wiosenna
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:51
                                                    nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > kendo napisała:
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna j
                                                    > ak sza
                                                    > > lone,
                                                    > > > w prac
                                                    > > > > y oczy
                                                    > > > > > wiście
                                                    > > > > > > .
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > ale masz tez ogrodeczek?
                                                    > > > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go latasmile
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac
                                                    > z półt
                                                    > > ora mi
                                                    > > > esiąca
                                                    > > > > ,
                                                    > > > > ale
                                                    > > > > > tulipany ślicznoścismile
                                                    > > > >
                                                    > > > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzym
                                                    > aja
                                                    > > > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty
                                                    > > > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitacwink)
                                                    > > >
                                                    > > > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie
                                                    > , uwag
                                                    > > a
                                                    > > zara
                                                    > > > z naplynie zdjatko na poczte smile
                                                    > >
                                                    > > no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....sliczn
                                                    > ie
                                                    > > teraz musi bycsmile)
                                                    > niby jest zimno i pogoda nie sprzyja ale zieleń o tej porze roku jest
                                                    piękna,
                                                    > soczysta, wiosenna

to prawda....az serducho sie raduje na ten widok
                                                    i samopoczucie sie poprawia,nadzieje wzrastajawink)
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:48
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > nick000 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > kendo napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna jak sza
                                                    > lone,
                                                    > > w prac
                                                    > > > y oczy
                                                    > > > > wiście
                                                    > > > > > .
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > ale masz tez ogrodeczek?
                                                    > > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go latasmile
                                                    > > > >
                                                    > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac z półt
                                                    > ora mi
                                                    > > esiąca
                                                    > > > ,
                                                    > > > ale
                                                    > > > > tulipany ślicznoścismile
                                                    > > >
                                                    > > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzymaja
                                                    > > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty
                                                    > > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitacwink)
                                                    > >
                                                    > > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie, uwag
                                                    > a
                                                    > zara
                                                    > > z naplynie zdjatko na poczte smile
                                                    >
                                                    > no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....slicznie
                                                    > teraz musi bycsmile)

akurat na podworko widok mamy bosko cudny, widac te soczysta zielen, mozna patzrec i nasyciac sie zielenia. ptaki rano tak sie dra jeden pzrez drugiego jak przekupy na bazarzesmile dobrze,ze choc w takim miejscu mieszkam gdzie spiew i w miare swierze powietrzesmile
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:53
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > a ja za bardzo o kwiaty nie dbam a rosna j
                                                    > ak sza
                                                    > > lone,
                                                    > > > w prac
                                                    > > > > y oczy
                                                    > > > > > wiście
                                                    > > > > > > .
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > ale masz tez ogrodeczek?
                                                    > > > > > > i piekne kwiaty pisales zeszle go latasmile
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > jeszcze te najpiękniejsze nie kwitną, trzeba poczekac
                                                    > z półt
                                                    > > ora mi
                                                    > > > esiąca
                                                    > > > > ,
                                                    > > > > ale
                                                    > > > > > tulipany ślicznoścismile
                                                    > > > >
                                                    > > > > ja mam same czerwone tulipanki Darvin odmiane,dlugo sie trzym
                                                    > aja
                                                    > > > > a w sasiedztwie rosna perlowe hiacynty
                                                    > > > > a i konwalje juz zaczynaja zakwitacwink)
                                                    > > >
                                                    > > > aaaaaaaaa to ja WAm pokaze jakie stulone pany stoja u mnie na oknie
                                                    > , uwag
                                                    > > a
                                                    > > zara
                                                    > > > z naplynie zdjatko na poczte smile
                                                    > >
                                                    > > no...ladniunie....a przez okienko widac jak juz sie zazielenilo....sliczn
                                                    > ie
                                                    > > teraz musi bycsmile)
                                                    >
                                                    > akurat na podworko widok mamy bosko cudny, widac te soczysta zielen, mozna
                                                    patz
                                                    > rec i nasyciac sie zielenia. ptaki rano tak sie dra jeden pzrez drugiego jak
                                                    pr
                                                    > zekupy na bazarzesmile dobrze,ze choc w takim miejscu mieszkam gdzie spiew i w
                                                    mia
                                                    > re swierze powietrzesmile

cudnie sloo mieszkasz....
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:55
                                                    w tym okresie kiedy bylas u mnie to nie bylo widokow do podziwiania.
                                                    okres wiosny i lata jest piekny jak wszedzie z reszta. u sieie masz las wiec sama wiesz doskonale co to za piekny widoksmile
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:56
                                                    a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach....
                                                    pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....sad(
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:59
                                                    kendo napisała:

> a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach....
                                                    > pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....sad(

zima tu jest piekna jak jest bialo. wtedy tez pzryjemnie chodzic pos krzypiacym sniegusmile choc nasza zima nie rowna sie do zimy w krainie Nickawink
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:01
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach....
                                                    > > pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....sad(
                                                    >
                                                    > zima tu jest piekna jak jest bialo. wtedy tez pzryjemnie chodzic pos krzypiacym
                                                    > sniegusmile choc nasza zima nie rowna sie do zimy w krainie Nickawink

brrr, pomimo jej niezaprzeczalnego piękna nie mówcie prosze o zimie.
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:05
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach....
                                                    > > > pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....sad(
                                                    > >
                                                    > > zima tu jest piekna jak jest bialo. wtedy tez pzryjemnie chodzic pos krzy
                                                    > piacym
                                                    > > sniegusmile choc nasza zima nie rowna sie do zimy w krainie Nickawink
                                                    >
                                                    > brrr, pomimo jej niezaprzeczalnego piękna nie mówcie prosze o zimie.

trzeba jednak przyznac,ze przy nadmorskich miastach klimat jest lagodniejszy
                                                    zimasmile
                                                    wiosna wczesniej przychodzi....
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:07
                                                    kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > a zima tez ladnie bylo,pokazywalas na zdjeciach....
                                                    > > > > pozna jesien jest ponura i te gole drzewa....sad(
                                                    > > >
                                                    > > > zima tu jest piekna jak jest bialo. wtedy tez pzryjemnie chodzic po
                                                    > s krzy
                                                    > > piacym
                                                    > > > sniegusmile choc nasza zima nie rowna sie do zimy w krainie Nickawink
                                                    > >
                                                    > > brrr, pomimo jej niezaprzeczalnego piękna nie mówcie prosze o zimie.
                                                    >
                                                    > trzeba jednak przyznac,ze przy nadmorskich miastach klimat jest lagodniejszy
                                                    > zimasmile
                                                    > wiosna wczesniej przychodzi....

zdecydowanie tak, kiedyś lubiłem zimę ale po ostatniej przestalem pałać do niej miłością, była długa, mroźna i paskudna, najchętniej przeniósłbym sie do cieplych krajów gdzie śnieg mozna zobaczyć tylko w TV a mróz w lodówce.
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:10
                                                    ja obstaje przy swoim...kocham zime i juzsmile
                                                    obojetnie jaka jest....
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:11
                                                    kendo napisała:

> ja obstaje przy swoim...kocham zime i juzsmile
                                                    > obojetnie jaka jest....

hehehe, miłość jest slepa, ja kocham lato i plus trzydziesci w cieniusmile)))
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:16
                                                    nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > ja obstaje przy swoim...kocham zime i juzsmile
                                                    > > obojetnie jaka jest....
                                                    >
                                                    > hehehe, miłość jest slepa, ja kocham lato i plus trzydziesci w cieniusmile)))

i wiem co jeszcze kochaszsmile)
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:18
                                                    kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > ja obstaje przy swoim...kocham zime i juzsmile
                                                    > > > obojetnie jaka jest....
                                                    > >
                                                    > > hehehe, miłość jest slepa, ja kocham lato i plus trzydziesci w cieniusmile)
                                                    > ))
                                                    >
                                                    > i wiem co jeszcze kochaszsmile)

ja tez wiemwink))))
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:20
                                                    nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > ja obstaje przy swoim...kocham zime i juzsmile
                                                    > > > > obojetnie jaka jest....
                                                    > > >
                                                    > > > hehehe, miłość jest slepa, ja kocham lato i plus trzydziesci w cie
                                                    > niusmile)
                                                    > > ))
                                                    > >
                                                    > > i wiem co jeszcze kochaszsmile)
                                                    >
                                                    > ja tez wiemwink))))

daltego napisalamsmile)ze wiem co Ty wiesz wink)
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:10
                                                    na dzisiejsza noc zapowiedziano przymrozek, juz teraz jest bardzo zimno, cały dzień była dziwaczna pogoda, od rana lało, później zerwał sie potężny wiatr i swiecilo słońce, zrobiło sie ciepło, pod wieczor chmury zaciągnęły niebo a teraz zimnica, dziwy nad dziwami, podobno mamy maj.
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:18
                                                    nick000 napisał:

> na dzisiejsza noc zapowiedziano przymrozek, juz teraz jest bardzo zimno,
                                                    cały
                                                    > dzień była dziwaczna pogoda, od rana lało, później zerwał sie potężny wiatr i
                                                    s
                                                    > wiecilo słońce, zrobiło sie ciepło, pod wieczor chmury zaciągnęły niebo a
                                                    teraz
                                                    > zimnica, dziwy nad dziwami, podobno mamy maj.

tak mamy niemal co drugi dzien,
                                                    dzis wyjatkowo cieplo bylo +17 stopni...ale teraz jak i u Ciebiesad(
                                                    aby do latasmile)
                                      • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:29
                                        hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje o poczcie i nie tylkosmile
                                        • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:30
                                          nick000 napisał:

> hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje o pocz
                                          > cie i nie tylkosmile

na poczcie to chyba byleswink
                                          • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:31
                                            slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                            >
                                            > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje
                                            > o pocz
                                            > > cie i nie tylkosmile
                                            >
                                            > na poczcie to chyba byleswink

jasne, dopiero co wróciłemwink
                                            • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:36
                                              nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                              >
                                              > > nick000 napisał:
                                              > >
                                              > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dys
                                              > kusje
                                              > > o pocz
                                              > > > cie i nie tylkosmile
                                              > >
                                              > > na poczcie to chyba byleswink
                                              >
                                              >
                                              > jasne, dopiero co wróciłemwink

tralalalalalala smile))))))))))))
                                        • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:31
                                          nick000 napisał:

> hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje o
                                          pocz
                                          > cie i nie tylkosmile

ach...no dobrze uznaje usprawiedliwieniewink)
                                          a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)
                                          • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:33
                                            kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                            >
                                            > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytalem dyskusje
                                            > o
                                            > pocz
                                            > > cie i nie tylkosmile
                                            >
                                            > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwieniewink)
                                            > a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)

kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręczwink
                                            • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:35
                                              nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                              >
                                              > > nick000 napisał:
                                              > >
                                              > kusje
                                              > > o
                                              > > pocz
                                              > >
                                              > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwieniewink)
                                              > > a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)
                                              >
                                              > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręczwink

no wiem przeciezwink)
                                            • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:37
                                              nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                              >
                                              > > nick000 napisał:
                                              > >
                                              > kusje
                                              > > o
                                              > > pocz
                                              > >
                                              > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwieniewink)
                                              > > a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)
                                              >
                                              > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręczwink

a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami?big_grin
                                              • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:40
                                                slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                >
                                                > > kendo napisała:
                                                > >
                                                > > > nick000 napisał:
                                                > > >
                                                > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo przeczytal
                                                > em dys
                                                > > kusje
                                                > > > o
                                                > > > pocz
                                                > > > > cie i nie tylkosmile
                                                > > >
                                                > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwieniewink)
                                                > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)
                                                > >
                                                > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręczwink
                                                >
                                                > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami?big_grin

zasadniczawink tralalalasmile))
                                                • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:43
                                                  nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                  >
                                                  > > nick000 napisał:
                                                  > >
                                                  > > > kendo napisała:
                                                  > > >
                                                  > > > > nick000 napisał:
                                                  > > > >
                                                  > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony bo prze
                                                  > czytal
                                                  > > em dys
                                                  > > > kusje
                                                  > > > > o
                                                  > > > > pocz
                                                  > > > > > cie i nie tylkosmile
                                                  > > > >
                                                  > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwieniewink)
                                                  > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)
                                                  > > >
                                                  > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręczwink
                                                  > >
                                                  > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami?big_grin
                                                  >
                                                  > zasadniczawink tralalalasmile))

zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mnasmile
                                                  juz wiemwink sa malutkie?smile
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:45
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > nick000 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > kendo napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliwiony b
                                                    > o prze
                                                    > > czytal
                                                    > > > em dys
                                                    > > > > kusje
                                                    > > > > > o
                                                    > > > > > pocz
                                                    > > > > > > cie i nie tylkosmile
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwieniewink)
                                                    > > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)
                                                    > > > >
                                                    > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręczwink
                                                    > > >
                                                    > > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami?big_grin
                                                    > >
                                                    > > zasadniczawink tralalalasmile))
                                                    >
                                                    > zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mnasmile
                                                    > juz wiemwink sa malutkie?smile

powiedziałbym, ze maleńkiewink
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:49
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem usprawiedliw
                                                    > iony b
                                                    > > o prze
                                                    > > > czytal
                                                    > > > > em dys
                                                    > > > > > kusje
                                                    > > > > > > o
                                                    > > > > > > pocz
                                                    > > > > > > > cie i nie tylkosmile
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwieniewink)
                                                    > > > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręczwink
                                                    > > > >
                                                    > > > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami?big_grin
                                                    > > >
                                                    > > > zasadniczawink tralalalasmile))
                                                    > >
                                                    > > zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mnasmile
                                                    > > juz wiemwink sa malutkie?smile
                                                    >
                                                    > powiedziałbym, ze maleńkiewink

to TY Nick kochasz same stokrotki i niezapominajkiwink
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:53
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > nick000 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > slo-onko napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > kendo napisała:
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem uspraw
                                                    > iedliw
                                                    > > iony b
                                                    > > > o prze
                                                    > > > > czytal
                                                    > > > > > em dys
                                                    > > > > > > kusje
                                                    > > > > > > > o
                                                    > > > > > > > pocz
                                                    > > > > > > > > cie i nie tylkosmile
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwieniewink)
                                                    > > > > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręczwink
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszkami?big_grin
                                                    > > > >
                                                    > > > > zasadniczawink tralalalasmile))
                                                    > > >
                                                    > > > zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mnasmile
                                                    > > > juz wiemwink sa malutkie?smile
                                                    > >
                                                    > > powiedziałbym, ze maleńkiewink
                                                    >
                                                    > to TY Nick kochasz same stokrotki i niezapominajkiwink

bardzo, wiecie ze 15 maja jest dzień niezapominajki? prześlijmy zyczenia wszystkim, których lubimysmile))
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:55
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > slo-onko napisała:
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > kendo napisała:
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > > hej, spóźniłem sie ale jestem
                                                    > uspraw
                                                    > > iedliw
                                                    > > > iony b
                                                    > > > > o prze
                                                    > > > > > czytal
                                                    > > > > > > em dys
                                                    > > > > > > > kusje
                                                    > > > > > > > > o
                                                    > > > > > > > > pocz
                                                    > > > > > > > > > cie i nie tylkosmile
                                                    > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > ach...no dobrze uznaje usprawiedliwie
                                                    > niewink)
                                                    > > > > > > > > a nick tez lubi kwiatki prawda?smile)
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > kwiatki lubię a kwiatuszki uwielbiam wręcz
                                                    > wink
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > a jaka jest roznica miedzy kwiatami , a kwiatuszk
                                                    > ami?big_grin
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > zasadniczawink tralalalasmile))
                                                    > > > >
                                                    > > > > zaraz Ci tu dam droczyc sie ze mnasmile
                                                    > > > > juz wiemwink sa malutkie?smile
                                                    > > >
                                                    > > > powiedziałbym, ze maleńkiewink
                                                    > >
                                                    > > to TY Nick kochasz same stokrotki i niezapominajkiwink
                                                    >
                                                    > bardzo, wiecie ze 15 maja jest dzień niezapominajki? prześlijmy zyczenia
                                                    wszys
                                                    > tkim, których lubimysmile))

OK..tak zrobimy....
                                                    zawsze mi zakwitaja przy sasiada murku niezapominajki,
                                                    a w tym roku jakos niezauwazylamsad(
                                                    jutro pojde na zwiadywink
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:55
                                                    cos slyszalam ale nawet nie wiedzialam,ze 15-go maja.
                                                    ah to taki dzien pamieci o innych?smile
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:00
                                                    slo-onko napisała:

> cos slyszalam ale nawet nie wiedzialam,ze 15-go maja.
                                                    > ah to taki dzien pamieci o innych?smile

dokładnie, jest to inicjatywa gazety wyborczej sprzed kilku lat z tego co pamiętam. Kiedyś niezapominajki były bardzo pospolitymi kwiatkami, pięknie kwitły na łąkach, było az niebiesko od nich, dzisiaj już jest ich malo, człowiek sie do tego przyczyniłsad Pamiętacie wierszyk o nich?
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:01
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > cos slyszalam ale nawet nie wiedzialam,ze 15-go maja.
                                                    > > ah to taki dzien pamieci o innych?smile
                                                    >
                                                    > dokładnie, jest to inicjatywa gazety wyborczej sprzed kilku lat z tego co pami
                                                    > ętam. Kiedyś niezapominajki były bardzo pospolitymi kwiatkami, pięknie kwitły n
                                                    > a łąkach, było az niebiesko od nich, dzisiaj już jest ich malo, człowiek sie do
                                                    > tego przyczyniłsad Pamiętacie wierszyk o nich?

niezapominajki to sa kwiatki z bajki
                                                    rosna nad potoczkiem i mrugaja oczkiemsmile
                                                    dalej nie pamietamsmile
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:03
                                                    o..ja niepamietam wierszykasad(
                                                  • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 22:03
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > cos slyszalam ale nawet nie wiedzialam,ze 15-go maja.
                                                    > > > ah to taki dzien pamieci o innych?smile
                                                    > >
                                                    > > dokładnie, jest to inicjatywa gazety wyborczej sprzed kilku lat z tego c
                                                    > o pami
                                                    > > ętam. Kiedyś niezapominajki były bardzo pospolitymi kwiatkami, pięknie kw
                                                    > itły n
                                                    > > a łąkach, było az niebiesko od nich, dzisiaj już jest ich malo, człowiek
                                                    > sie do
                                                    > > tego przyczyniłsad Pamiętacie wierszyk o nich?
                                                    >
                                                    > niezapominajki to sa kwiatki z bajki
                                                    > rosna nad potoczkiem i mrugaja oczkiemsmile
                                                    > dalej nie pamietamsmile

i to wszystko tylko końcówka jest troche inna: - patrzą pięknym oczkiemsmile
                        • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 20:58
                          kendo napisała:

> poczta idzie z duchem czasuwink)
                          > tam,gdzie Mama mieszka to widzialam gazety na razie,
                          > ciekawe co teraz zobaczewink),pracuje tam moja kolezanka z podstawuwki.

to zobaczysz sklepowy misz-maszsmile swojego zcasu kupowalam rajstopy i lakier do wlosow big_grin
                          • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:10
                            oj!,to juz mi sie niepodoba...
                            OK,jakas mapa/przewodnik,no ostatecznie gazeta
                            ale wszystko inne to nich sprzedaja gdzie indziejwink
                            • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:18
                              kendo napisała:

> oj!,to juz mi sie niepodoba...
                              > OK,jakas mapa/przewodnik,no ostatecznie gazeta
                              > ale wszystko inne to nich sprzedaja gdzie indziejwink

heh malo tego,ze robi sie mini market to jeszcze zmuszaja pracownikow poczty do zakupowania towarow z poczty,zeby byl wiekszy obrot. byl nawet program tv o tym.
                              tylko u nas moze byc taki cyrk na kolkach.
                              • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:23
                                slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                >
                                > > oj!,to juz mi sie niepodoba...
                                > > OK,jakas mapa/przewodnik,no ostatecznie gazeta
                                > > ale wszystko inne to nich sprzedaja gdzie indziejwink
                                >
                                > heh malo tego,ze robi sie mini market to jeszcze zmuszaja pracownikow poczty
                                do
                                > zakupowania towarow z poczty,zeby byl wiekszy obrot. byl nawet program tv o
                                ty
                                > m.
                                > tylko u nas moze byc taki cyrk na kolkach.

oj!,ale chyba juz taniej jak dla pracownikow ,
                                tak maja u nas sprzedawcy w sklepach,ze kupuja do domu swe zakupy taniej chyba
                                o 10%czy 15 %
                                • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 13.05.05, 21:25
                                  kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                  >
                                  > > kendo napisała:
                                  > >
                                  > > > oj!,to juz mi sie niepodoba...
                                  > > > OK,jakas mapa/przewodnik,no ostatecznie gazeta
                                  > > > ale wszystko inne to nich sprzedaja gdzie indziejwink
                                  > >
                                  > > heh malo tego,ze robi sie mini market to jeszcze zmuszaja pracownikow poc
                                  > zty
                                  > do
                                  > > zakupowania towarow z poczty,zeby byl wiekszy obrot. byl nawet program t
                                  > v o
                                  > ty
                                  > > m.
                                  > > tylko u nas moze byc taki cyrk na kolkach.
                                  >
                                  > oj!,ale chyba juz taniej jak dla pracownikow ,
                                  > tak maja u nas sprzedawcy w sklepach,ze kupuja do domu swe zakupy taniej chyba
                                  > o 10%czy 15 %

u nas jeszcze tak dobrze nie ma. na swoich tez tzreba zarobic, szantazem ale tzreba smile
                                  • slo-onko Re: Piate-koniec dnia :(((( 13.05.05, 22:00
                                    zostawiam Was kochani, juz nie moge dluzejsad
                                    wypoczywajcie slodko i do zobaczenia jutrosmilecmoksmile
                                    ah pospiewam sobie na dobranoc: trlalalala smile)))))
                                    • nick000 Re: Piate-koniec dnia :(((( 13.05.05, 22:04
                                      slo-onko napisała:

> zostawiam Was kochani, juz nie moge dluzejsad
                                      > wypoczywajcie slodko i do zobaczenia jutrosmilecmoksmile
                                      > ah pospiewam sobie na dobranoc: trlalalala smile)))))

tralalalasmile śpij dobrze mała Slosmile)))
                                    • kendo Re: Piate-koniec dnia :(((( 13.05.05, 22:09
                                      slo-onko napisała:

> zostawiam Was kochani, juz nie moge dluzejsad
                                      > wypoczywajcie slodko i do zobaczenia jutrosmilecmoksmile
                                      > ah pospiewam sobie na dobranoc: trlalalala smile)))))

i poszlo sobie rozspiewane sloo do lozeczkasmile
                                      odpoczywaj....do jutra.
                                      • kendo Re: Piate-koniec dnia :(((( i wieczor nastal:( 13.05.05, 22:15
                                        mowie pieknie DOBRANOC nicku....i dla reszty czytaczy i piszacych...

miejcie spokoja /wypoczeta noc.
                                        • nick000 Re: Piate-koniec dnia :(((( i wieczor nastal:( 13.05.05, 22:17
                                          czas i na mnie, dobrej nocy Kendosmile pozdrów Odina i powiedz, ze go za dzisiejszy dzień podziwiamwink))), no nosmile))
                                          • kendo Re: Piate-koniec dnia :(((( i wieczor nastal:( 13.05.05, 22:21
                                            nick000 napisał:

> czas i na mnie, dobrej nocy Kendosmile pozdrów Odina i powiedz, ze go za
                                            dzisiejs
                                            > zy dzień podziwiamwink))), no nosmile))

dziekuje w jego imieniu...pozdrowie i przekazesmile)
                                            a zreszta nagonie niech sobie sam poczyta -leniuch netowywink)
    • mala20033 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 00:34
      A jutro juz sobota wiec Wspaniale jest..
      • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 07:44
        spóźniony dzisiaj jestem, nie moja wina i czuję sie usprawiedliwiony.
        Spokojnego piatku życzesmile
        • mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 08:14
          witam was w piątkowy,słoneczny poraneksmile
          milutkiego dnia życzę i biegnę zdać relacje z filmuwink
          • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 10:12
            witam,witam.....
            na razie slonecznie ale wietrznie....zapowiadaja opadysad(

** mycha....dzieki za relacje z sali kinowejwink)film ciekawy.

** cos nick ostatnio sie zaczyna nam spozniac i jeszcze sam daje sobie
            usprawiedliwienie hmmmmmmmm??wink)
            ale chyba usprawiedliwimy go ,prawda?wink

** a nasze sloo??
            wiem,wiem.....usprawiedliwiona od wczorajszego wieczorka....
            miej sobie dobrzesloo

milego dnia zycze.
            • kendo Re: Piatek.. i znow pozar w mym miescie:( 20.05.05, 10:17
              poprzednio palil sie budynek na "malym targu"
              rozebrali juz zgliszcza i teraz wielka czelusc widniejesad(

a dzis na "duzym targu"(nazwy zostaly od dziejow powstania miasta)
              restauracja-pub,
              blisko mojej siostry...dzwonilam do niej,nie odpowiada na tel.
              chyba nieewakuowali ich,bo to nastepna ulica,a wiatr dzis zmienny.
              • nick000 Re: Piatek.. i znow pozar w mym miescie:( 20.05.05, 10:20
                kendo napisała:

> poprzednio palil sie budynek na "malym targu"
                > rozebrali juz zgliszcza i teraz wielka czelusc widniejesad(
                >
                > a dzis na "duzym targu"(nazwy zostaly od dziejow powstania miasta)
                > restauracja-pub,
                > blisko mojej siostry...dzwonilam do niej,nie odpowiada na tel.
                > chyba nieewakuowali ich,bo to nastepna ulica,a wiatr dzis zmienny.

postuluje ograniczyc Szwedom dostęp do zapałek, jak widać nie potrafią sie
                nimi odpowiednio bawic, czego jednak wymagac od ludzi pijących trunki o
                zawartości 10,5% wody ognistej wink
                • kendo Re: Piatek.. i znow pozar w mym miescie:( 20.05.05, 10:35
                  jak gazeta podaje to juz drugi pozar u teg wlasciciela...
                  uprzednio spolnela mu restauraja w srodkowej szwecjii,
                  moze podlozony pozar?sad,przez konkutrenta?
            • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 10:18
              przed chwila w radio był bardzo ważny komunikat, lektor nadzwyczaj powaznym
              głosem obwieścił, ze nasza Slo jest czasowo odcieta od netu, zrobiły to jakieś
              złośliwe trolle lub inne paskudy, w miare rozwoju sytuacji będą podawane
              dodatkowe komunikatywink
              • kendo Re: Piatek z komunikatami :-)))))))))))))) 20.05.05, 10:38
                dziekuje nicku za wesci....
                trzymamy kciuki za jak najszybsze rozwiazanie bledu.
                pozdrawiajac sloo cieplutko-prosze przekaz to dla Niejsmile)
                • kendo Re Piatek z komunikatami,moje miasto plonie.. 20.05.05, 11:16
                  www.kristianstadsbladet.se/
                  **
                  jak pod zdjeciem klikniecie nasuspiciousförstora bild<,dokladniej mozna zobaczyc,
                  za budynkiem znajduje sie zaraz muzeum,a patrzac w lewa strone za klebem dymu
                  mieszka moja siostra na nastepnej ulicy,
                  dwie kobiety odwiezino do specjalistycznego szpitala,
                  gdzie maja specyjalna komore na uszkodzenia "dymowe"
                  pojade po spacerze psiunowym obadac co sie z nia dzieje,moze mnie wpuszcza w
                  tamta strone,bo centrum zamkniete dla ruchu kolowegosad(
                  • odin-2 Re: Re Piatek z komunikatami,moje miasto plonie.. 20.05.05, 12:03
                    postuluje ograniczyc Szwedom dostęp do zapałek, jak widać nie potrafią sie
                    nimi odpowiednio bawic, czego jednak wymagac od ludzi pijących trunki o
                    zawartości 10,5% wody ognistej wink

Starsi szwedzi wypija i trzymaja buzie na kludke,nie widac chwiejacych sie
                    na nogach spacerowiczow ,
                    inaczej z mlodzieza ,wypija pare mocnych piw i dra japy na najwyzszy regulator,
                    zaczyna tez niestety przybywac "rajdowcow" co to na dwuch gazach jezdza ,
                    chyba wzrosna premie ubezpieczeniowe ...
                    • kasikk witam :)) 20.05.05, 12:43

• kasikk witam :)) 20.05.05, 12:44
                      remontowa praca wre smile)
                      i jakos tak... sie wszystko dzieje

kenduś, odin - to u was jakoś często takie rzeczy się dzieją...
                      • nick000 Re: witam :)) 20.05.05, 13:18
                        a nasza Slo nadal odcięta od świata, fatum jakieś czy co?
                  • mala20033 Re: Re Piatek z komunikatami,moje miasto plonie.. 20.05.05, 19:35
                    ..wspolczuje...
    • mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 18:56
      no i nikogo nie masad
      wiem, wiem, ładna pogoda i nie sposób usiedzieć w domu...
      nareszcie wiosnasmile)))
      • kasikk Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:01
        ja jestem i kiepsko mi...
        • mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:16
          oj... sad
          a u mnie w bloku na przeciwko coś się dzieje.
          trzy wozy strażackie i karetka i siłą wyjmowali słupki, żeby dojechać bliżej
          bloku...
          znowu cośsad
          • kasikk Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:24
            u mnie też się dzieje - pan własnie wierci i przestawia rurki w kuchni...
            • mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:30
              współczuję sąsiadomsmile
              ale niech się cieszą, że za ścianą mają was. wyraz a na dobre. nie zmieniacie
              upodobańwink
              • kasikk Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:32
                no... chyba nas błogosławią od jakiegoś czasu wink)
                ale każdy to robił, więc nikt nic nie mówił
                • mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:39
                  hiehiehie
                • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:42
                  ** niedlugo remoncik sie skonczy...cierpliwosci kasikkuwink

**to jakis feralny piatek,akurat przecztyalam w naszej gazecie,
                  ze w Chorzowie w ZOO kobieta wpadla do niedziwiedzi i piec szt.ja rozszarpalosad(

**a sloo dalej odcieta,nawet w domu od netu??

milego wieczorusmile)
                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:52
                    no nareszcie sie dorwalamsmile))
                    witajcie smile))))))))
                    zyc nie da sie bez vistuli, oj nie da.
                    • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:56
                      witaj !!
                      narescie sie cieze,ze Cie widzesmile)
                      • mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 19:59
                        witam sloo, super!! cieszę się, że znowu jesteś między nami nareszciesmile))
                        • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:01
                          mycha napisała:

> witam sloo, super!! cieszę się, że znowu jesteś między nami nareszciesmile))

ojej a jak ja sie ciesze smile caly dzien bez Was to jak jakas karasmile a posprzatac chcialam na jutro i czytalam to o czym popiskiwaliscie w dzien smile
                          • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:05
                            ja juz nicnie mowie,
                            ale sama wiem jak ciezko bez vistuli,doswiadczam to co roku na urlopiesad
                            tesknota serce rozdziera....
                            • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:07
                              kendo napisała:

> ja juz nicnie mowie,
                              > ale sama wiem jak ciezko bez vistuli,doswiadczam to co roku na urlopiesad
                              > tesknota serce rozdziera....

to juz uzaleznienie smile jeden dzien bez vistuli i zwariowac mozna smile
                              dobrze,ze choc poprzez telefon mozna sie komunikowac i przekazac co nieco albo dowiedziec sie co sie dzieje?smile
                              • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:15
                                prawda....mozna wybierac komunikacje "towarzyska" wrazie potrzeby...
                                ach...dobrodziej nasz XXI wieksmile)
                                • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:17
                                  kendo napisała:

> prawda....mozna wybierac komunikacje "towarzyska" wrazie potrzeby...
                                  > ach...dobrodziej nasz XXI wieksmile)

otoz to smile
                                  Kendus spraw sobie komoreczke to choc esemski bede Tobie wysylacsmile a TY bedziesz mi donosic co na vistulce sie dzieje w razie potzrebywink
                                  • mycha Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:25
                                    aj cieszę się sloo, że znowu jesteś z namismile brakowoło mi rozmowy w dzieńwink
                                    • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:30
                                      mycha jak sloo sie rozkreci czasmi to do pozniej nocywink)

PS;..golabeczke poslany do mychysmile)
                                      • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:31
                                        kendo napisała:

> mycha jak sloo sie rozkreci czasmi to do pozniej nocywink)
                                        >
                                        > PS;..golabeczke poslany do mychysmile)

rzadko to sie zdarza, bo albo padam albo ktos mnie stad wyganiabig_grin a mam takich dwoch czortow co to mnie ganiaja, a ja daje sie wyganiac i sama nie wiem dlaczegowink)))))
                                    • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:31
                                      mycha napisała:

> aj cieszę się sloo, że znowu jesteś z namismile brakowoło mi rozmowy w dzieńwink

naaaaaaprawde?smile))))) to i ja sie cieszesmile milo to czytacsmile)))))
                                      wiesz zcasem jak mam czas to tak sobie popisuje w ciagu pracysmile
                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:31
                                    tak liczylam,ze dostane na urodzinki,
                                    a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic,
                                    ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapkewink)
                                    • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:32
                                      kendo napisała:

> tak liczylam,ze dostane na urodzinki,
                                      > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic,
                                      > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapkewink)

chyba sie pogubilamsad o czym mowisz?smile
                                      • slo-onko plis, plisssssss pomocy!!!! 20.05.05, 20:37
                                        powiedzcie mi jak nazywa sie taka babeczka co to spiewa taka piekna piosenka pt Casablanca? na poczatku tego utworu wystepuje wlasnie slowo casablanca.
                                        • kendo Re: plis, plisssssss pomocy!!!! 20.05.05, 20:39
                                          slo-onko napisała:

> powiedzcie mi jak nazywa sie taka babeczka co to spiewa taka piekna piosenka
                                          pt
                                          > Casablanca? na poczatku tego utworu wystepuje wlasnie slowo casablanca.

oj,ja chyba niewiemsad(
                                          • slo-onko Re: plis, plisssssss pomocy!!!! 20.05.05, 20:42
                                            kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                            >
                                            > > powiedzcie mi jak nazywa sie taka babeczka co to spiewa taka piekna piose
                                            > nka
                                            > pt
                                            > > Casablanca? na poczatku tego utworu wystepuje wlasnie slowo casablanca.
                                            >
                                            > oj,ja chyba niewiemsad(

nie wiem jak nazywa sie ta kobitka, ale piosenka sliczna, jak ja sciagne to przesle CI Kendus, sama posluchaszsmile

a sluchasz zcasem tego francuza z tym seksownym glosem co spiewa o plazy w Monaco?smile
                                            • kendo Re: plis, plisssssss pomocy!!!! 20.05.05, 20:56
                                              slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                              >
                                              > > slo-onko napisała:
                                              > >
                                              > > > powiedzcie mi jak nazywa sie taka babeczka co to spiewa taka piekna
                                              > piose
                                              > > nka
                                              > > pt
                                              > > > Casablanca? na poczatku tego utworu wystepuje wlasnie slowo casabl
                                              > anca.
                                              > >
                                              > > oj,ja chyba niewiemsad(
                                              >
                                              > nie wiem jak nazywa sie ta kobitka, ale piosenka sliczna, jak ja sciagne to
                                              prz
                                              > esle CI Kendus, sama posluchaszsmile
                                              >
                                              > a sluchasz zcasem tego francuza z tym seksownym glosem co spiewa o plazy w
                                              Mona
                                              > co?smile

sluchalam...
                                              teraz mam niedokonca ustawione jeszcze,
                                              musze w koncu dzieciecie swe zwabic do domu,
                                              od razu skaner ustawi....i zdjecia powysylamwink
                                      • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:39
                                        slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                        >
                                        > > tak liczylam,ze dostane na urodzinki,
                                        > > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic,
                                        > > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapkewink)
                                        >
                                        > chyba sie pogubilamsad o czym mowisz?smile

o komorce soo,mowiewink)
                                        • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:40
                                          kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                          >
                                          > > kendo napisała:
                                          > >
                                          > > > tak liczylam,ze dostane na urodzinki,
                                          > > > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic,
                                          > > > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapkewink)
                                          > >
                                          > > chyba sie pogubilamsad o czym mowisz?smile
                                          >
                                          > o komorce soo,mowiewink)

ahaaaaasmile
                                          i dobrze Kendus smilewybierzesz sobie taka, ktora bedzie TObie odpowiadalasmiletaka sliczna damskasmile bo wiesz, facet to ma inny gustwink))))
                                          • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:44
                                            slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                            >
                                            > > slo-onko napisała:
                                            > >
                                            > > > kendo napisała:
                                            > > >
                                            > > > > tak liczylam,ze dostane na urodzinki,
                                            > > > > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic,
                                            > > > > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapkewink)
                                            > > >
                                            > > > chyba sie pogubilamsad o czym mowisz?smile
                                            > >
                                            > > o komorce soo,mowiewink)
                                            >
                                            > ahaaaaasmile
                                            > i dobrze Kendus smilewybierzesz sobie taka, ktora bedzie TObie odpowiadalasmiletaka
                                            s
                                            > liczna damskasmile bo wiesz, facet to ma inny gustwink))))

i chyba bede musiala tak zrobic,bo wszyscy moi znajomi maja ,
                                            ja tylko jestem bezsad(
                                            • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:47
                                              kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                              >
                                              > > kendo napisała:
                                              > >
                                              > > > slo-onko napisała:
                                              > > >
                                              > > > > kendo napisała:
                                              > > > >
                                              > > > > > tak liczylam,ze dostane na urodzinki,
                                              > > > > > a tu tylko koperta...i pewnie sama mam sobie kupic,
                                              > > > > > ale to nie bedzie juz to samo co ja dostac w lapkewink)
                                              > > > >
                                              > > > > chyba sie pogubilamsad o czym mowisz?smile
                                              > > >
                                              > > > o komorce soo,mowiewink)
                                              > >
                                              > > ahaaaaasmile
                                              > > i dobrze Kendus smilewybierzesz sobie taka, ktora bedzie TObie odpowiadalasmile
                                              > taka
                                              > s
                                              > > liczna damskasmile bo wiesz, facet to ma inny gustwink))))
                                              >
                                              > i chyba bede musiala tak zrobic,bo wszyscy moi znajomi maja ,
                                              > ja tylko jestem bezsad(

pamietam jak weszly na rynek te telefony i kiedys nawet nie myslalam o tym , by miec takie cacko. myslalm,ze jest mi to niepotrzebne skoro ma sie dostep do tel. w domu i w pracy ale teraz wiem jak czasem jest bardzo potrzebna. czesto uzywa sie tez dla przyjemnosci czy tez przekazania milych wiadomosci ale tak juz jest,ze trzeba isc z postepem, a nie cofac sie wsteczsmile
                                              • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:49
                                                masz racje...ale jaka nietechnicznasad
                                                ale moze sie nauczewink
                                                • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:53
                                                  kendo napisała:

> masz racje...ale jaka nietechnicznasad
                                                  > ale moze sie nauczewink

i Ty w to watpisz???????? widzialas moja mame?smile a tez posiadywa i nawet umie smsy wyslacsmile))
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:55
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > masz racje...ale jaka nietechnicznasad
                                                    > > ale moze sie nauczewink
                                                    >
                                                    > i Ty w to watpisz???????? widzialas moja mame?smile a tez posiadywa i nawet umie
                                                    s
                                                    > msy wyslacsmile))

o rany !! nawet smsy umie?? moze sie nauczewink,
                                                    musze w koncu isc do przodu z duchem wieku wink
                                                • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:53
                                                  dzis bylam w sklepie i ogladalam do ogrodow rozne swiatelka na sloneczne cele,
                                                  musiala mi pani poroskrecac i pokazac jak toto dzial,
                                                  bo nieumialam sobie tego wyobrazicwink)
                                                  i zakupie sbie...
                                                  sa jeszcze tez rozne figorki dzialajace w ten sam sposob,
                                                  nawet jest slo-oneczkowink)

acha i sa jeszcze takie 30X30 plytki co siwieca w roznych motywachsmile
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 20:57
                                                    kendo napisała:

> dzis bylam w sklepie i ogladalam do ogrodow rozne swiatelka na sloneczne cele,
                                                    > musiala mi pani poroskrecac i pokazac jak toto dzial,
                                                    > bo nieumialam sobie tego wyobrazicwink)
                                                    > i zakupie sbie...
                                                    > sa jeszcze tez rozne figorki dzialajace w ten sam sposob,
                                                    > nawet jest slo-oneczkowink)
                                                    >
                                                    > acha i sa jeszcze takie 30X30 plytki co siwieca w roznych motywachsmile

hmmm ciekawie musi to potem wygladacsmile
                                                    jest w czym wybierac, choc czasem jak za duzo to trudno zdecydowac, ktore zakupic?smile
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:02
                                                    swiatelka wiem juz jakie kupie,
                                                    bylam tez u ogrodnika innego popatrzec na kwiaty,
                                                    kupilam tylko jeden,nic ciekawego nie znalazlam,co by mnie zachwycilo....

czekam az kolomnie beda gotowe pelasie rozowe,
                                                    na garzu powiesze z lobelia biala wink)
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:07
                                                    kendo napisała:

> swiatelka wiem juz jakie kupie,
                                                    > bylam tez u ogrodnika innego popatrzec na kwiaty,
                                                    > kupilam tylko jeden,nic ciekawego nie znalazlam,co by mnie zachwycilo....
                                                    >
                                                    > czekam az kolomnie beda gotowe pelasie rozowe,
                                                    > na garzu powiesze z lobelia biala wink)

juz sobie wyobrazam jak wspaniale bedzie to wygladacsmile czy wyznaczylas sobie jakis termin, by to wykonac?
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:10
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > swiatelka wiem juz jakie kupie,
                                                    > > bylam tez u ogrodnika innego popatrzec na kwiaty,
                                                    > > kupilam tylko jeden,nic ciekawego nie znalazlam,co by mnie zachwycilo....
                                                    > >
                                                    > > czekam az kolomnie beda gotowe pelasie rozowe,
                                                    > > na garzu powiesze z lobelia biala wink)
                                                    >
                                                    > juz sobie wyobrazam jak wspaniale bedzie to wygladacsmile czy wyznaczylas sobie
                                                    ja
                                                    > kis termin, by to wykonac?

chcialam byc gotowa do wtorku,
                                                    ale niestety wszystko sie odwleklo,przez te me "ciecia"
                                                    ale to nie caly swiat....kwiaty juz w doniczki moge powsadzac,
                                                    reszte poprzesadzam ....pomaluje biedroneczke kolo kufla
                                                    i bedzie rowniez vistula w ogrodziewink)
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:14
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > swiatelka wiem juz jakie kupie,
                                                    > > > bylam tez u ogrodnika innego popatrzec na kwiaty,
                                                    > > > kupilam tylko jeden,nic ciekawego nie znalazlam,co by mnie zachwyci
                                                    > lo....
                                                    > > >
                                                    > > > czekam az kolomnie beda gotowe pelasie rozowe,
                                                    > > > na garzu powiesze z lobelia biala wink)
                                                    > >
                                                    > > juz sobie wyobrazam jak wspaniale bedzie to wygladacsmile czy wyznaczylas so
                                                    > bie
                                                    > ja
                                                    > > kis termin, by to wykonac?
                                                    >
                                                    > chcialam byc gotowa do wtorku,
                                                    > ale niestety wszystko sie odwleklo,przez te me "ciecia"
                                                    > ale to nie caly swiat....kwiaty juz w doniczki moge powsadzac,
                                                    > reszte poprzesadzam ....pomaluje biedroneczke kolo kufla
                                                    > i bedzie rowniez vistula w ogrodziewink)

hehehe smilefajnie to wymyslilaswink))
                                                    tylko pamietaj aby fotki potem porobc, by my bedziemy komisja odbiorczawink
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:19
                                                    oczywiscie....
                                                    *mam zdjecie z tamtego roku z wazywniakiem(obraz nedzy i rozpaczy)
                                                    *teraz zrobilam jak jest tylko co nieco pitruszki
                                                    *pozniej bedzie z plytkami
                                                    *i na koniec zagospodarowane miesjce calesmile)
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:20
                                                    sloo?,
                                                    a gdzie reszta ludzikow??
                                                    przecie mu tylko tu same jestesmy?sad
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:26
                                                    kendo napisała:

> sloo?,
                                                    > a gdzie reszta ludzikow??
                                                    > przecie mu tylko tu same jestesmy?sad

tak. myszke porwal kasikk big_grin a nIck doprowadza sie do stanu czystosci big_grinDD chyba musial byc oblocony skoro to tak dlugo trwawink))))))
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:30
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > sloo?,
                                                    > > a gdzie reszta ludzikow??
                                                    > > przecie mu tylko tu same jestesmy?sad
                                                    >
                                                    > tak. myszke porwal kasikk big_grin a nIck doprowadza sie do stanu czystosci big_grinDD
                                                    chy
                                                    > ba musial byc oblocony skoro to tak dlugo trwawink))))))

a moze kocur jakis zamiast kasikkawink)

a chwali sie nick kiedys,ze szybciutko mu to idziewink)
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:34
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > sloo?,
                                                    > > > a gdzie reszta ludzikow??
                                                    > > > przecie mu tylko tu same jestesmy?sad
                                                    > >
                                                    > > tak. myszke porwal kasikk big_grin a nIck doprowadza sie do stanu czystosci big_grin
                                                    > DD
                                                    > chy
                                                    > > ba musial byc oblocony skoro to tak dlugo trwawink))))))
                                                    >
                                                    > a moze kocur jakis zamiast kasikkawink)
                                                    >
                                                    > a chwali sie nick kiedys,ze szybciutko mu to idziewink)

dzis tez sie chwaliwink
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:27
                                                    myslalm,ze dzis mogloby by byc tak wesolo jak niegdys ale widac to jeszcze nie ten dziensmile
                                                    czy watki znow ukazuja sie z opoznieniem?
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:32
                                                    slo-onko napisała:

> myslalm,ze dzis mogloby by byc tak wesolo jak niegdys ale widac to jeszcze
                                                    nie
                                                    > ten dziensmile
                                                    > czy watki znow ukazuja sie z opoznieniem?

tak,sama zwatpilam,myslalam,ze niewyslalam wpisu....
                                                    zaczynaja juz weekendzik na gazeciewink)

a wesolosci beda sloo,jeno nick nie bedzie przesiadywal w topielach zadlugowink)
                                                  • kasikk Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:31
                                                    a nie big_grin
                                                  • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:35
                                                    kasikk napisała:

> a nie big_grin

jak ans bobas vistulowy dzis sie czuje?smile
                                                  • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 21:36
                                                    kasikk napisała:

> a nie big_grin

nie porwalas mychy tak ??
                                                    czy ze niejestesmy same ze sloo??
                                                    bo teraz przyszlaswink
    • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 20.05.05, 22:44
      Znowu jestem mocno spóźniony, siła wyższa, zamiary miałem dobre, nie wyszło.
      Pilnie przeczytałem wszystkie wieczorne wpisy w wątku piatkowym, przede
      wszystkim wpadła mi w oko obecność, no kogowink, jasne ze Slosmile, stęskniła sie
      jak widać za vistulą i nami, wcale się jej nie dziwię. Pamiętam jak przed
      rokiem spotkałem na innym forum Kendo, był to dla mnie szczęśliwy zbieg
      okolioczności. Tegop konkretnego dnia straszna niechęć do pracy poczułem,
      zdesperowany wielce zaczełem bawić sie internetem i przypadkowo trafiłem na
      fora gazety. Jakaś bidula zaliła sie tam na niegodziwości zycia, włączyłem sie,
      przyznaję, ze dosyć złośliwie, poparła mnie, nie znana mi wówczas, Kendo i tak
      zaczeła sie moja forumowa przygoda. Zaprosiła mnie nasza szefowa (wiem Kenduś,
      ze nie lubisz tego określenia ale odrobina złośliwości nikomu nie zaszkodzi) na
      Vistulę i tak wsiąkłem w nią, ze nie mam zamiaru z niej rezygnować, chyba ze
      mnie siłą z rzeczki wyciągniecie ale i tak odwołam sie wówczas do trybunału
      praw człowiekawink Mam nadzieję, ze naszą nową vistulankę Mychę porwie nurt
      vistulowy i, podobnie jak wszyscy stali bywalcy, żyć juz bez Kendusiowego forum
      nie bedzie umiała. Siłą vistuli jest roztaczane przez nią ciepełko, jest jak
      dom, chce sie do niej wracać chociaz na chwilę zeby dobrą atmosferą nasiąknąć,
      pogawedzić, poplotkować, posmiać sie czy posmucić razem. Mówimy tu o wszystkim,
      dzisiejszy wieczór okazał się typowo vistulowy, pomieszanie z poplataniem,
      narowienie wątków, swoja droga fajne określeniewink, było o ogrodzie, piosenkach
      i komórkach, o tesknotach i rozmowach, jak w zyciu. Swoje dwa grosze dołożę do
      tematu komórkowego, uważałem kiedyś telefon komórkowy za swojego osobistego
      wroga, swoistą smycz, coś co krępować i ograniczać zaczyna moja wolność,
      dzisiaj zmieniłem zdanie, nie powiem za czyja sprawą, ale mozna poprzez
      komórkowe łącza usłyszeć kogoś mmmmmmmmsmile))) No co, tak sobie tylko głośno
      pomyslałemsmile Pytałaś Slo o Casablankę a raczej o wykonawczynię piosenki z tym
      słowem na poczatku, nie wiem kto to jest, nie kojarze utworu ale pamiętam
      wielokrotnie ogladany przeze mnie film o takim tytule z Bogartem i Bergman w
      raolach głownych. Jest w nim scena w knajpie, Bogart stoi przy fortepianie i
      prosi czarnoskórego pianistę o powtórne zagranie tej samej melodii, zawsze mnie
      ten fragment filmu urzekał z powodu wspaniałej niezapomnianej muzyki, jeszcze
      dźwięczy mi ona w uszach, piekna, taka spokojna i wyciszająca, coś co
      polecałbym słuchac naszej Kasikk, miałabyś jeszcze lepsze samopoczuciesmile)) Ale
      sie rozpisałem, miało być tylko jedno zdanko i cześćsmile Acha, musze Wam
      powiedzieć, ze dostałem dzisiaj e-mail od naszej koleżanki Kajtulosmile i wiecie
      co, podziwiam ja coraz bardziejsmile)
      • slo-onko Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 21.05.05, 09:23
        a ja podziwiam Ciebie smile pozadroscic takiej wenysmile w jednym "krotkim" poscie az tyle o wszystkimsmile
        jesli chodzi o Casablance to znalazlam kilka w rozbym wykonaniu ale zadna nie jest ta ktora szukamsad a jest po prostu cudna, slysze ja wciaz .
        teraz zmykam, zobaczymy sie wieczoremsmile)))))
        • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 21.05.05, 09:36
          witajcie vistuleta choc to sobota,w piatkowym watku musze odpowiedziecwink

az dziw mnie ogarnal,widzac chyba najduzszy wpis nicka do tej pory w dziejach
          vistulowychwink)
          ciekawe co Go sklonilo do tak dlugiego kolabratuwink) i jeszcze cuski napisal,ze
          zlosliwie gdzies Mu tam odpisalam?? hmmmm..ciekawe o co chodzilo wtedy,bo juz
          niepamietamsad(..??

a tak pozatem,to sie i tak ciesze,ze jestescie zemna 0smile)
          nowo przybyli:mycha i mazia,jak i "stara gwardia"wink)
          • nick000 Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 21.05.05, 09:40
            kendo napisała:

> witajcie vistuleta choc to sobota,w piatkowym watku musze odpowiedziecwink
            >
            > az dziw mnie ogarnal,widzac chyba najduzszy wpis nicka do tej pory w dziejach
            > vistulowychwink)
            > ciekawe co Go sklonilo do tak dlugiego kolabratuwink) i jeszcze cuski
            napisal,ze
            > zlosliwie gdzies Mu tam odpisalam?? hmmmm..ciekawe o co chodzilo wtedy,bo juz
            > niepamietamsad(..??
            >
            > a tak pozatem,to sie i tak ciesze,ze jestescie zemna 0smile)
            > nowo przybyli:mycha i mazia,jak i "stara gwardia"wink)

ech szefowowink)) nigdy nic zlośliwego mnie z Twojej strony nie spotkałosmile,
            przeczytaj uwaznie post, widać żeś jeszcze spiącasmile)))
            • kendo Re: Piate!!!!Piatek!!!Wolnosci poczatek!!!!Hurraa 21.05.05, 09:46
              nick000 napisał:

> kendo napisała:
              >
              > > witajcie vistuleta choc to sobota,w piatkowym watku musze odpowiedziecwink
              > >
              > > az dziw mnie ogarnal,widzac chyba najduzszy wpis nicka do tej pory w dzie
              > jach
              > > vistulowychwink)
              > > ciekawe co Go sklonilo do tak dlugiego kolabratuwink) i jeszcze cuski
              > napisal,ze
              > > zlosliwie gdzies Mu tam odpisalam?? hmmmm..ciekawe o co chodzilo wtedy,bo
              > juz
              > > niepamietamsad(..??
              > >
              > > a tak pozatem,to sie i tak ciesze,ze jestescie zemna 0smile)
              > > nowo przybyli:mycha i mazia,jak i "stara gwardia"wink)
              >
              >
              > ech szefowowink)) nigdy nic zlośliwego mnie z Twojej strony nie spotkałosmile,
              > przeczytaj uwaznie post, widać żeś jeszcze spiącasmile)))

no?? moze jeszcze w srodeczku jeszcze spie jak zwykle zreszta o tej porzewink)
              kolo lunchu dopiero jestem bardziej soba i sklonna do rozsadniejszych dzialanwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka