kendo Re: Aniouek.. 28.05.03, 17:39 o Anioueczku, widze,ze Mala gniazdeczko Ci przygotowala.... Rozgosc sie w nim wygodnie i czuj sie w nim jak w "szufladce". Pozdrawiam Was Cieplutko,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 28.05.03, 17:56 O ,,Anioueczku,czy moge Cie rowniez prosic , zaluz "temacik" dla Rb13.. z gory dziekuje....slicznie.... widze , ze uwielbasz to robic(calkiem powaznie to pisze). Pozdrawiam Cieplutko ,,,kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 29.05.03, 07:16 Ha,Anioueczku, Mala Cie juz wyprzedzila, niemniej zawsze jestes u nas mile widziana z nowymi ideami i tematami.... Pozdrawiam Cieplutko.....PA;.. Chyba dzisiaj spisalam sie na medal hi,hi, sprawdzilam liste obecnosci....i zaraz slicznie sie podpisze....PA;....kendo Odpowiedz Link
mala20033 Anielskosci... 29.05.03, 17:02 Kocham czytac Remarquea..a Ty??? Cudownego Dnia pelnego usmiechow bliskich Ci osob...Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: Aniouek.. 03.06.03, 15:37 ..na werande zanioslam czekoladki...Cudownego Dnia Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 04.06.03, 10:14 Witaj Anioueczku Tak,Nictus wprowadzil swietny pomyl z organizacja forum. Podoba mi sie system. Czekamy na Nictusia,moze sie kiedys zjawi.... Myslalam o systemie "tygodniowym", ale na razie to chyba wystarczy to co mamy, mamy rozne tematy,ktore mozna wykorzystac..... A Ty Anioueczku,chyba nie masz nam za zle, ze upodabniamy sie szblonowo do "szufladki", to oznaka,ze podoba mi sie Wasz system.... Pozdrawiam Cieplutko,,,,Milego Dnia,,,,kendo Odpowiedz Link
nict1 Aniouku NASZ system to chyba sukces hehehe :) 06.06.03, 17:58 Zaraza skrytkowo-dniowa szerzy sie w zastraszajacym siec tempie hehehe Jeszcze troche i wszystkie fora beda jak jedno ))))))))))))) Kolejne zamowionka do SZUFLADY w drodze Pozdrowionka p.s. mnie tez dopadla zaraza i juz sam nie wiem na ktorym forum listy do Twoich skrytek upychac hehehe )))) Mloteeeeeek !!!! Na wypadek wszelki to samo wsadze gdzies jeszcze hehehe Odpowiedz Link
mala20033 Re: Aniouku NASZ system to chyba sukces hehehe :) 07.06.03, 17:43 Mnostwo slodkosci..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouku NASZ system to chyba sukces hehehe :) 07.06.03, 20:13 oczywiascie Anioueczku,bardzo praktyczny system... Nictus tez niech sie cieszy,,,, Niedlugo bedzie duzy fest 1000-sieczny wpis Anioeczku, zapraszam.... Pozdrawiam Cieplutko,,,,kendo Odpowiedz Link
mala20033 Re: Aniouku NASZ system to chyba sukces hehehe :) 08.06.03, 18:24 Anioleczkowi...Mala Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć W rytmie wietrznej tęsknoty Wraca fala do plaży Ty pamiętaj wciąż o tym Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouku 08.06.03, 22:23 Gratuluje Ci Skarbie, dokonalas cudu,,,,1000 -wpis powiem szczeze ,ze nie wierzylam ,ze to nastapi,dziekuje Ci,,,,, Pozdrawiam ,,,kendo Odpowiedz Link
kajtek43 Aniouku 16.06.03, 16:41 Aniouku, też Ciebie mi brak na co dzień... Może niedługo przyjdę tu na dłużej, przynisę Wam miłe słowa)) Jeśli masz czas i chęć, napisz mi o Twoim zdrówku coś więcej, proszę)) Coś tam wiem, ale nie dokładnie, ale myślę, że dbasz o siebie? Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouku 16.06.03, 18:48 Skarbus ,Nasz ,jak zwykle zdazy wszedzie obchod zrobic hi,hi, Pozdrawiam Cieplutko.... Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouku 18.06.03, 13:42 Pieknego dlugiego weekendu Anioueczku Ci zycze,,,,odpoczywaj,odpoczywaj.... mam cicha nadzieje, ze promyczki sloneczne beda laskawe w weekend dla Ciebie. Pozdrawiam Cieplutko,,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouku 20.06.03, 13:54 Pierwszy dzien lata w skandynawii Zycze Ci Anioueczku pieknego lata i cudownych dni Pozdrawiam "hymnem zabkowym",,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Anioueczku 24.06.03, 22:36 dziekuje Ci slicznie za codzienne odwiedziki, to tak strasznie milo mic Cie wsrod nas Pozdrawiam Cieplutko,,,,kendo Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Anioueczku 26.06.03, 18:08 Anioueczku, czy dostałaś ode mnie@? Zadałam tyle pytań, bo mam pomysły. W Poznaniu zero kontaktów, martwię się, bo niewiele mogę.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: Anioueczku 26.06.03, 18:35 Odrobine Ciepelka jak spiewal Kofta..choc odrobinke Ci sle z Atlanty.. Odpowiedz Link
kendo Re: Anioueczku 28.06.03, 11:04 Cudownego weekendu.... Oj! zaganiany nasz Aniueczek,,,niema czasu,nawet nas odwiedzic.... Pozdrawiam,,,,Usciski i caluski,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Aniouek.. 29.06.03, 18:19 Anielskiej Dziewczynie... Każdej nocy o tej samej godzinie Wysyłam Ci szept którego zadaniem jest Muskać Twe usta Każdej nocy O tej samej godzinie Mój szept Po długiej podróży Obija się o Twoje zamknięte okno Spływa powoli po szybie I umiera Mając na sumieniu Niespełnioną misję... Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 15.07.03, 10:11 ,,Anioueczku, i Tobie rowniez zycze duzo promyczkow sloneczkowo -urlopowych i duzo strzalow w dziesiatke,,, nie zapomnij czasami odwiedzic Vistule,,,, Pozdrawiam cieplutko,,,,PA;..PA;....walizeczka za mala,zeby slubnego tam upchac hi,hi,opisze swoje wzazenia,,,,PA;..kendo.... Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 18.08.03, 21:20 Witaj Anioueczku Skrzydlaty!!!! wiesz jakos nie moge dojsc po Polsce do siebie. W niedziele,niby bylo juz lepiej tyle planow wieczorem usnulam na poniedzialek i nic dzis z tego nie wyszlo. Moge tylko szukac usprawiedliwienia w pogodzie bo tylko +18 stopni,sloneczko marnie grzeje. Ach,jutro bedzie pewnikiem lepiej..... Pozdrawiam pelna optymizmu,,,PA;..Skrzydlata Duszko,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 14.09.03, 23:44 wiecznie gdzies zabiegany,,,, ale moze kiedys kiedys przyfrunie do Nas..... Pozdrawiam cieplutko,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 24.09.03, 12:27 Witaj Anioueczku!!!! hi,hi,niezle popsotkowalas,,,,zrobilas mi niespodzianke,,,,, dziekuje ,oto wlasnie mi chodzilo, ale dlaczego Tobie zniklo a mnie niechce, jak teraz z tym Tematem - "Horoskop **** Mody Zodiakow ****" zostalo tylko przekreslone,i dalej figuruje. czy robie jakis blad?????? chyba jestem zla "czarodziejka",,,,, Pozdrawiam Cieplutko i nisko w pas sie klaniam dziekujac przeslicznie,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 24.09.03, 14:11 masz racje Anioueczku tak zrobilam i nic nie zobaczylam, a jak zrobilam na odwrot to znow mnie to straszy..... czarujesz niezle hi,hi, ale ,ze jeszcze musze sie tego nauczyc to nie wnikam glebiej bo wtedy naprawde dostane "krecka" hi,hi, dzieki siliczne,bo wiem ,ze to Twoja Rozdzka Zaczarowana zaczela dzialac....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 26.09.03, 18:58 szerokich lotow weekendowych.... laduj bespiecznie,Bys do nas przybyla,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek..POMOCY 02.10.03, 09:38 Skarbie,moze zajrzysz tu najpierw, to prosze Cie otwoz okienko.... pozdrawiam cieplunio.... Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek,,,, 05.10.03, 12:22 Anioutku! juz jestem,,,,,melduje sie ,,,, do smiechu mi niejest,ale jest chyba "dobrze" dziekuje Ci Slicznie za chec pomocy,naprawde,,,, ale wiesz, ja jestem z tych ,co smi musza niektore sprawy rostrzygnac chyba mnie rozumiesz i niemasz urazu za moje milczenie,,,, Pozdrawiam cieplutko ze sloneczkiem jesiennym,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek,,,, 05.10.03, 17:25 Masz racje, moze kiedys bedzie DOBRZE,kiedys!!?? i tak duzo dostalam z "powrotem" dzieki przeslicznie.... Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek,,,, 08.10.03, 19:28 Czas mnie zacza gonic przed wyjazdem Anioueczku. Postawilam chyba sobie za duaz poprzeczke,,, ale chce zdazyci ze wszystkim przed wyjazdem. Jestem zdziebko i tam i tu.... po przyjezdzie bede pewnie aktywniejsza.... pozdrawiam cieplunio"uhakana"kendo,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek,,,, 18.10.03, 01:16 wspanialego weekendu na ziemi Aniueczku..... nie "odfruwaj" za daleko,,,,, pozdrawiam cieplutko....PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Aniouek.. 07.11.03, 22:52 A Aniolkowi tez pozycze Snow Kolorowych przetykanych Slodkimi Marzeniami..Caluski Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 12.11.03, 12:41 Poswiatowska zycze Ci pieknej jesieni *** moim sasiadem jest aniol on strzeze ludzkich snow dlatego wraca pozno do domu na schodach slysze dyskretne kroki i szelest zwijanych skrzydel on rano staje w moich drzwiach otwartych na osciez i mowi twoje okno znowu swicilo dlugo w noc Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 12.11.03, 16:54 och,! u mnie z tym chodzeniem nana to strasznosci.... juz gdy chce wylaczyc "pudelko" ach,to ostatni kalejdoskop robie i przewaznie gdzies ugrzezne.... dopiero jak podmarzne zdziebelko to zdaje sobie sprawe, ze to ja juz ubrana do luzeczka ....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 17.11.03, 16:27 dzis mialam pare spraw do pobiegania i dopiero teraz zasiadlam do kompa i probuje odpoczywac,,,, wpadne na kawunie do Was,,,, Milego dnia/ wieczoru/ nocy....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 03.12.03, 11:47 milusinskich dni Skrzydlaty Aniele,,,, przyfruni czasami do nas,,,, pozdrawiam cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 16.01.04, 16:58 w Nowym Roku wszystkiego naj,naj lepszego... pozdrawiam cieplunio zyczac milego weekendu,,,,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 07.02.04, 17:40 Nazdrowko..... a to tak bylo malutko..... pozdrawiam karnawalowo..... Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek.. 07.02.04, 17:42 i znow zderzenie,,, ba,nawet trzeciego stponia,,,,, na balu zaprosze na szampanika.... dzieki Anioueczku.... Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek..nic te guzy 07.02.04, 17:58 ja sobie tylko tak troszke zartuje.... juz chcialam wysuszyc Vistule ale TY jak zwykle UPARCIUSZKOWO patyczkiem nurt rzeki wzburzasz -DZIEKUJE CI Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek..nic mikrofon 11.02.04, 22:50 postukac paluszkami tez mozemy hi,hi, jak najdzie Cie ochota tylko to ja praktycznie od 16:00 juz waruje na net,hi,hi, pozdrawiam cieplunio Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek..zawsze optymistyczny 19.02.04, 13:48 no,wlasnie, chcialam na "suszenie" wystawic Vistulusie.... to dzieki chyba Sloneczkowi co za fieraneczki co dzien tu zaglada.... i chyba od karnawalowej zabawy tez,,,,, jedynie co umie piec drozdzowego to chleb i buleczki slodkie nawet nie upieklam nigdy zwyklego ciasta drozdzowego takiego z kruszonka mniam,mniammmm,,,,, zawsze siostra mi to piecze a ja co innego i tym sposobem mamy duzo wszystkiego.... pozdrawiam z tlustym czwartkiem.... Odpowiedz Link
kendo Re: Aniouek..i nie zdaze i juz 24.02.04, 22:38 czas mnie dzis przescigal,,,, niedam rady juz reka /noga ruszyc w kuchni.... poczekam na potem,,,,,dziekuje przeslicznie za doping...)))))))) a jutro zato pocieszac sie bede sledzikami/rybkami mniam,mniam,,,,,bo lubie....beda na sniadanie/lunsch/obiadek i/kolacje w roznej postaci Odpowiedz Link
aniouek1 ...już od dawna miałam i mam tu "swoje" miejsce ;) 25.04.05, 11:29 pamiętam, że jest i że jest moje Odpowiedz Link
kendo Re: ...a ja dzis juz nic niewidze.... 25.04.05, 12:18 mowilam,ze jestem "niepozbierana" ) zaraz przeniose/zlacze i juz... nie lubie nic podwojnego) Odpowiedz Link
kendo Re: ...a ja dzis juz nic niewidze.... 25.04.05, 12:21 • aniouek1 kendo 25.04.2005 10:59 + odpowiedz nareszcie wlasny "schowek" dla szufladuni .... niech sie zapelnia serduszkowymi wiadomosciami) • Re: aniouek1 kendo 25.04.2005 11:00 + odpowiedz wroce jak najszybciej....obiecuje) • Ha! teraz mam tu miejsca DWA! aniouek1 25.04.2005 11:31 + odpowiedz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=6230726 Dziekuję ))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: ...a jednak znalazlas:)) 23.02.06, 10:20 jestes niesamowicie ciepliwa w szukaniu, tak mi sie cieplunio od razu zrobilo,czytaja siebie.... przesliczne dzieki za "odnalezienie mnie" rozwaznego tlustego czwartku) Odpowiedz Link
odin-2 Re: Aniouek.. 11.03.06, 10:32 Autor: aniouek1 Data: 11.03.06, 09:54 coś Ci podpowiem ...kwaśnica Ci pomóc może tylko...czy Ty Odinku wiesz co to takiego? Wiem co to kwasnica ale u nas nawet na lekarska recepte kiszonej po polsku kapusty kupic sie nie da,jest niemiecki substitut ´kapusta kwaszona kiepskim winem` - to nie to . Zdaje sie ze w spizarni jest jeszcze jedna torebka bialego barszczu z polski- musze sie tym zadowolic ,w kazdym razie lepsze niz utrwalacz (pyfko). Pzdr. Odpowiedz Link
kendo Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku 22.12.06, 15:52 a nader wszystko to ZDROWIA,ZDROWIA i powrotu do nas img48.imageshack.us/my.php?image=jul12ht4.jpg Odpowiedz Link