kasha101 25.01.09, 11:00 Dzis mam wene forumowa. Zabijam stresa. Jutro wsiadam do samolotu i lece. I od tego juz od kilku dni miekna mi kolana. W razie czego, to....no, bywalam tu:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzmatazzy Re: No dobra. 25.01.09, 11:02 A daleko lecisz? Nie stresuj się, pomyśl ile samolotów dziennie bezpiecznie startuje i ląduje na choćby jednym dużym lotnisku. Odpowiedz Link
kasha101 Re: No dobra. 25.01.09, 11:06 Blisko lece. Do Polski:) Mysle o tym od kliku dni, powtarzam jak mantre, ale nie dziala:( Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: No dobra. 25.01.09, 11:11 Aaa, to Ty z odległych krain klikasz ;) Na Heathrow ląduje samolot chyba co 30 sekund, tak przez cały dzień. A wiesz ile samolotów Ci nad głową codziennie przelatuje? ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: No dobra. 25.01.09, 11:15 Samolot to jak taki większy autobus :) Zamknij okienko, żeby chmur nie widzieć i już... :)))) Będzie dobrze! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: No dobra. 25.01.09, 11:16 :))) Wyobraziłam sobie właśnie takie starego latającego 'ogórka' :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: No dobra. 25.01.09, 11:17 hehehhe, z silnikiem w takiej wielkiej skrzyni w środku? Chciałabym kiedyś zobaczyć taki autobus :)))) Odpowiedz Link
kasha101 Re: No dobra. 25.01.09, 11:18 Czesc Gapuchna! Moze ja tak mam dlatego, ze moj umysl nie ogarnia niektorych rzeczy:), jak na przyklad tego, ze taki duuuuzy autobus moze wznesc sie swobodnie w powietrze... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra. 25.01.09, 11:26 Grunt to nie przejmować się, że tak strasznie skrzypi, trzeszczy i trzęsie podczas startu :) Dobrym rozwiązaniem jest też usiąść koło kogoś kto będzie zanudzał Cię opowieściami przez cały lot, przestajesz wtedy myśleć o strachu. Odpowiedz Link
gapuchna Re: No dobra. 25.01.09, 12:05 Kasha :))) Ja ci powiem: ty się nie zastanawiaj, czemu tak się dzieje, tylko ze tak się dzieje i już :))) zauważyłam, ze im mniej myślimy i im bardziej bierzemy życie tak z rozpędu, tym łatwiej. Będzie dobrze! Odmelduj się na forum po lądowaniu :)))) KONIECZNIE! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No dobra. 26.01.09, 01:24 Po co? Przecie jeśli samolot lecący do Polski się roztrzaska, powiedzą o tym w wieczornym wydaniu Wiadomości :) PS No, żartuję. Też się boję latać samolotami. Odpowiedz Link
niski.oktan Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 12:00 Do czego to panie dojszło?! Zima be, latać też nie. W dupach sie od tej wolności poprzewracało!!! Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 12:06 Oktan, jak ty potrafisz lać balsam na zalęknione serduszko ...... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 12:14 Co, balsam? Ja i balsam??? =O A co ja niby, Vidal Sasoon jestem czy jak?! :D To była diagnoza socjologiczna. Przenikliwa i bezkompromisowa. No dobra, ostatecznie mogę wytłumaczyć jak lata samolot. Ale to już będzie nieprzekraczalna granica kompromisu. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 12:25 Heheheh, ty i kompromis! Nie ma to jak rozbawienie u progu rozpoczynającego się dnia :))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 12:27 Do zachodu Słońca trzy i pół godziny. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 12:28 Co ja zrobię, ze mi się dzień z nocą poplątał? Zyję do nadrana:) - to i wstaję o południu :))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 12:36 Jeden z maliną, drugi z cytryną, uważa szanowny klyjent. :) Ja tam się zaprawiam od rana. Przynajmniej teraz. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 12:39 Z pożytkiem? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 12:43 Tak. Dobrze jest zaczynać jeszcze przed śniadaniem. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 13:10 Tylko wcześniej zaserwuj sobie jakąś słoninkę - byleby nie pusty żołądek :) Widzisz, jak ja się przejmuję. Bierz wzór Oktanie Niski:))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 13:22 Właśnie odwrotnie - z obciążonym trzeba dwie godziny siedzieć na dupie i czekać. :( Wzór? Z ciebie?! =O Weśbo mam zajady! :D Ale w jakiej sprawie ten wzór, zasadniczo? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 14:27 niski.oktan napisał: > Właśnie odwrotnie - z obciążonym trzeba dwie godziny siedzieć na dupie i czekać = a to mamy inne szkoły spożywania:D > . :( > > Wzór? Z ciebie?! =O = no oczywiście, a z kogo? Jam piekna, mąndra i bogata. To jak nie brać wzora? > Weśbo mam zajady! :D = a gdzie? Publicznie czy intymnie? > > Ale w jakiej sprawie ten wzór, zasadniczo? = w każdej Kiciuś, w każdej!!!! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 25.01.09, 14:56 gapuchna napisała: > a to mamy inne szkoły spożywania:D A kto tu mówi o spożywaniu? =O Ja mówiłem o zaprawie. > Jam piekna, mąndra i bogata. Wielkie mecyje. Ja też. :cool: Zaimponuj mi czymś. > a gdzie? Publicznie czy intymnie? Tu, gdzie mógłby im zaszkodzić śmiech. Ja śmieję się częścią publiczną. A czym ty, nie wiem. :D > Ale w jakiej sprawie ten wzór, zasadniczo? = w każdej Kiciuś, w każdej!!! Dobrze, Żabeczko. :* Stać mnie na koncyliacyjną postawę. Przynajmniej dopóki dzieli nas 500 kilometrów. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 01:17 Skąd wiesz, ze dzieli nas 500 km? A i wierzę, z jednak śmiejesz się częścią publiczna, tylko nie wiem, co to dla ciebie znaczy :))))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 01:25 gapuchna napisała: > Skąd wiesz, ze dzieli nas 500 km? Eee, ze szkoły?... > A i wierzę, z jednak śmiejesz się częścią publiczna, tylko nie wiem, co to dla ciebie znaczy :))))) Żadnych ekstrawagancji. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 01:53 To gdzie ty mieszkasz? Na środku bałtyku???? Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 02:02 W Bieszczadach :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 02:09 A to może byc 500 km :) Ale że on tak na węch to stwierdził, no no...... Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 02:10 Od Ciebie to jedynie Bieszczady mi pasowały. Oczywiście w obrębie naszego kraju ;-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 02:16 Aaaaaa, ale patrz, chyba do wyrka poszybował? A ja dopiero co niedawno wróciłam i mam baaaardzo dobry nastrój. jeszcze nie wiem, w jakim kierunku może ewaluować, ale na razie jest ok :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 05:21 :-) A ja napiłam się z kumplem winka, wygadaliśmy się za wszystkie czasy, on teraz śpi a ja myślę, co by tu spsocic :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 09:56 O widzisz - o tej porze, to jednak mnie zmogło. A ja wczoraj też sporo fajnych rzeczy próbowałam. A szampanem jako początkiem, ale dziś humor się ulotnił. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 26.01.09, 20:09 gapuchna napisała: > To gdzie ty mieszkasz? Na środku bałtyku???? A po co aż na środku? =O Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 00:03 A, znaczy przy brzegu :) Ok. Na wydmach? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 00:17 Niezupełnie na wydmach. Przycupnięty pod klifem. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 01:00 Ten klif??? ten jeden jedyny? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 01:11 A bo to jednemu psu Burek? :/ Ale drugiego klifu nie widać. Ten pierwszy zasłania. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 18:39 No to jakie 500 km????? Toć ty somsiad ukochany :)))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 19:56 Do Ślunska 500 km. I to samolotem. To Szefowo nie na Ślunsku urzęduje? =O Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 19:58 Pewnie że nie. Ciut krzyżaczkam :)))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:05 Znaczy krzyżaczkiem? To jakiś ścieg, czy azymut podajesz? =O Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:08 Tam ścieg - prędzej już ściek podam. No jasne że drogowskaz:)))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:21 Nieźle się zaczyna. Jak wiadomo, są cztery kierunki interkardynalne. W moim przypadku trzy z nich nie prowadzą do wody. Nie ma co, drogowskaz po byku. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:33 Odwróć się przodem do tyłu i będzie ok:) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:35 A czy ja narzekam? Teraz też jest dobrze. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:10 A wyjaśnij - dlaczego jest ci teraz dobrze? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:11 Gdyż nie kręcę się w kółko. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:18 A to źle - patrząc na moją Niuńkę - całkiem dobry kierunek:) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:24 Przetestuj na własnej sobie i opowiedz. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:29 Nie mogę, nie mam zwisającej stabilizacji, jak niektórzy. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:32 Ejże, a nie skarżyłaś się tu na rozmiar miseczki? :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:37 Wypraszam sobie! Jeszcze mnie nie dynda!!!!!!!!! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 22:05 Agresywność 1. Ale swoją drogą, spanielek też piesek niczego sobie. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 23:06 Agresywność u kogo? Jaki spanielek???? Chlopie- ty samymi zagadkami rzucasz. Pisz Waść po naszemu. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 23:26 Co, znów nie nadanża biedactwo? :/ Było tak: Moje pierwsze zdanie (a mówiąc precyzyjnie - równoważnik) było do twojego pierwszego zdania (a mówiąc precyzyjnie - równoważnika). A moje zdanie drugie zdanie było do ... no, no ... Tak! Do twojego drugiego zdania. :) Wyjaśnić coś jeszcze?:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 23:51 No i musiałam się roześmiać. Nie nie, dziękuje Mileńki, starczy objaśniania. Mam nadzieję, że i w innych kwestach nadajesz równie obrazowo:) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 00:46 Szkoda. że już nie. Ale ta nadzieja to co niby? Masz jakieś plany, powinienem się bać? :/ Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 13:06 Nadzieja - to w sumie nie wiem, bo są dwie opcje: dla głupich albo na zaś. A co do bania - zawsze , wszędzie, o każdej porze dnia i nocy mężczyzna powinien czuć strach i respekt przed kobietą! Wężykiem, wężykiem.... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 13:56 Ale to ty przecież miałaś nadzieję, nie ja. To co mie filozujesz tutej, że nie wiesz? Natchnęli cię ci od żeber? :D A bać się to ja umiem. I to dobrze. Niełatwo mnie złapać. :cool: Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 16:11 niski.oktan napisał: Natchnęli cię ci od żeber? :D = mówiłam, ze ja z Milka to chłonę :))) > > A bać się to ja umiem. I to dobrze. > Niełatwo mnie złapać. :cool: = nie imputuj mi czegoś, czego gardło me nie wymówiło. W takiej sytuacji to tylko buch na kolana i prosić o rękę! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 17:00 > ja z Milka to chłonę :))) A z kim, kiedy, i jak - nie moja sprawa. Jestem człowiekiem epoki przedtabloidowej. W szczegóły życia intymnego nie wnikam. > W takiej sytuacji to tylko buch na kolana i prosić o rękę! Chyba naprawdę chcesz, żebym uciekł! :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 17:08 niski.oktan napisał: > > ja z Milka to chłonę :))) > A z kim, kiedy, i jak - nie moja sprawa. > Jestem człowiekiem epoki przedtabloidowej. W szczegóły życia intymnego nie wnikam.= no nie mów, że ty i zgorszenie? ja z Millusia chłonę inteligencję! > > > W takiej sytuacji to tylko buch na kolana i prosić o rękę! > Chyba naprawdę chcesz, żebym uciekł! :D = ty widzisz, który to już jest post? Może czas się zwinąć? A nie ma lepszego starszaka niż obietnica ślubu :)))))))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 17:24 Nie zgorszenie. Niewścibstwo. > ty widzisz, który to już jest post? A to jest kindersztuba. Ale może już czas? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 21:15 No to podejmij męską decyzję - w te albo we wte :))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 21:50 Nie mogę cię wyrzucić. Jestem gospodarzem tego ćwierćwątku. Kindersztuba. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 22:07 Fiu fiu... nie wiem, czy mam na kolana padać z wdzięczności, czy w odwrócić się na pięcie? (i całus i policzek ozwały sie pospołu.....) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 22:09 Jak ci wygodniej. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: No sama nie wiem? 28.01.09, 22:34 Oryginalna interpretacja. Przyznaję :))))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: No sama nie wiem? 28.01.09, 22:56 No ba! - ma się ten dzień dobroci dla Zwierzaków :)))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: No sama nie wiem? 28.01.09, 23:10 Raz do roku to i żmija nie kujnie. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: No sama nie wiem? 29.01.09, 00:08 Pas:) Dobranoc ci Oktanie - najniższy z niskich:))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: No sama nie wiem? 29.01.09, 00:28 Czulej to nie mógłbyś?????? Palce by ci posłuszeństwa odmówiły? Klawiatura napięcia by nie wytrzymała? monitor by eksplodował???? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: No sama nie wiem? 29.01.09, 00:32 Coda. Zatoczywszy wielkie koło powróciłem do tytułu wątku. Zgodnie z cykliczną koncepcją czasu. :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:13 Przepraszam, że się wtrącę :D Tydzień czasu w lipcu się klifowałam ;-))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:17 :))))) - ja w sierpniu. śmy się rozminęły :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:17 Ooo, a gdzie mieszkałaś? :-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:10 Centralnie w Gdańsku :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:15 E, ja w Gdyni była ;-/ Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:19 Phi! też różnica..... 5 minut samochodem. A w Gdyni też byłam - Galerię zwiedzałam hehhehhe Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:24 O pacz, a ja galerię wew Gdańsku zwiedzała :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:30 Nie spieram się - Gdańsk, Gdynia, ważne, ze na suficie parkowałam :))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:36 Ej, ale ja nie mówię, że w Gdyni nie ma. Tylko że się tak zabawnie rozmijałyśmy, nawet na zakupach ;-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:38 Szkoda, prawda:))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:54 Ale ale :D Następnym razem poznam Cię po Niuńce :-D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:57 O żesz! No faktycznie :))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:18 No było już rozmawiane. Ale to jakaś ściema, nie wiedziałaś nawet, gdzie ryba na plaży. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:23 Bosz, ale mam krótką pamięc :D Ważne, że się z gapuchną minęłam. A raczej smutne :> Nie na ryby tam pojechałam :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:26 Każdy jakiś jest. Ty akurat mówisz, co wiesz, ale nie wiesz, co mówisz. Ale nie peniaj, już przywykłszy. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:28 Byzydura. :D No, to lecę :-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 20:31 Już? A ja dopiero za tydzień. I dwa dni. :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:04 Już wylądowałam ;-) Chwilowo dalszych lotów nie przewiduję. No, chyba że kogoś przekonam i złamię dane sobie słowo ;-/ Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:10 A ja owszem, a ja tak. :cool: To już postanowione. Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:14 Który kierunek? Ponownie narty? :-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:21 Prorok jaki panie, cy co? =O Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:24 I ja bym pojechała. Plany były, ale się rozmyły ;-/ Przez kopytko :-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:31 Co znowu? =O To prócz ner cóś jeszcze rypie? :( Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:34 Przypałętało się kiedyś do mnie choróbsko i trzeba kontrolować nogę co jakiś czas :-) Odezwało się przed Sylwestrem, była panika, ale teraz nie boli. Wizyta u lekarza już zamówiona, więc trzeba iść, choć znając mnie najchętniej bym nie poszła. Jak będzie ok to kupuję ochraniacze na nogi, czerwone spodnie lub kurtkę i drżyjcie na stoku :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:41 No dobra, nie chcesz mówić, to nie mów. Ale stabilizator na kobiecej nodze jest extremely sexy. :) Wiesz, miniówa, kozaczki, tipsiki i ... stabilizator. Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:53 Gdyby to stabilizator był...:-) Ja potrzebuję jakiegoś pancerza :D Miałam to, co chodzi tyłem do przodu. Miniówa w moim wydaniu to tunika, antygwałty emu plus krótkie paznokcie :D I co, jestem sexy? :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 22:18 Ważne, że już przestało chodzić to coś. A z tą miniówą to ja poważnie - tylko oczywiście sportowa w kroju, butki oczywiście też sportowe. I do tego stabilizator. Miodio. :) A tunika też OK, zasadniczo. Rzecz jasna, o ile nie Demis Roussos w niej paraduje. :D I nie wiem, co to emu. Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 22:46 Dokładnie :-))))) Ja nie wierzę, że ty na forum cokolwiek i kiedykolwiek na poważnie :D Emu: A tunika taka o: Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 23:19 Emo da radę. Dlaczego od razu antygwałty? W pornolu byłyby bardzo na miejscu. :D Powiem więcej - nie tylko w niemieckim pornolu. :D Tylko skąd ta nazwa? Tunika też spoko. Tylko ten nadruk taki jakiś ponury jakby. Nie masz czegoś z bardziej optymistycznym wzorkiem? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 23:29 Bo to takie ruskie walonki :-) Ale masz rację, nie wyglądają źle na nagiej kobiecie ;D Emu bo z Australii. To buty plażowe :D Moje tuniki mają tylko i wyłącznie optymistyczne wzory, kolory i faktury. Ta nie moja. A i tak najsensniejsza, bo reszta w guglach była strasznie tantetna ;-) Podoba mi się: pl.youtube.com/watch?v=lbR8k25ATMs Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 23:41 Widzę, że nieźle se tam dogadzasz w tym lokalu mieszkalnym w tej Warsiawie. I na ogrzewaniu nawet na golasa możesz zaoszczędzić - na nogach emu, na głowie włosy. :D I o ja gupi. Nosz pszeciesz jasne, że plażowe. :D To wszystko przez to, że ja nieplażowy. A tubę skomętuję później, jeśli pozwolisz. Jak obejrzę. :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 23:49 Lubię panować nad sytuacją ;D A biednych nie stać na przepłacanie ;-) O ty gupi i wszyscy śnięci :D Toć na pierwszy "rzut okiem" widać, że to plażowe ;D Pozwolę..jeszcze :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 00:43 Co prawda, to prawda - nie stać człowieka. Wszystko przez te kapryśne automaty. No niewyróba, nie idzie wyrobić z rynty. :D Kto widać, ten widać. Wtedy, kiedy na plaży bywa naród, ja oglądam ją co najwyżej od strony wody. I to z takiej odległości, że na brzegu widać jedynie rój. :cool: Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 00:51 Każde dziecko chce być rencistą lub emerytem :D Wtedy kiedy na plaży jest rój to ja jestem w górach :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 01:02 To skąd wiesz, że masz plażowe obuwie? A w tych górach to w japonkach, ma się rozumieć... :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 01:06 Bo przeczytałam w Bravo Girl. <foch> Nie-e. O takie: gusa.stores.yahoo.net/681069611.html Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 01:13 No, trochę dziwne masz zwyczaje - w takich jak te twoje "górskie" to ja nurkuję. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 01:17 Szambonurek? ;-))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 17:02 Co cofasz? =O Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 01:28 Bywało. Ale w prawdziwym syfie to w jeszcze cięższych. Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 01:30 Moje są lekkie :-) Kiedyś wdepłam w jakąś rozgwiazdę czy cuś w morzu i bolaaaaaało. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 01:40 Też trzeba było ją kujnąć! :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 01:48 Czym? Tipsem? :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 01:58 A co tam miałaś pod ręką. Niezła z ciebie żmijka, to pewnie i wtedy bezbronna nie byłaś. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 02:03 Wypraszam sobie. :D Ja żmija? Jak gryzę się w język to nie umieram :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 21:26 Nie mówi się: się, tylko se. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 22:08 A to do kogo niby? I do czego? Bo chyba nikt nie wie. :/ Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 22:09 Tzn. chiba. Chiba nikt nie wie. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 23:17 Jak to do kogo? Do ciebie, mądralo! Wiwat. Udało mi się stówkę ustrzelić:) Dumna jestem z własnych mozliwości. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 27.01.09, 23:29 To weź jeszcze może zacytuj to, co komentujesz, ba nie mam na stanie takiej długiej lenijki, żeby przyłożyć i zobaczyć. Nie uczyli na przysposobieniu bibliotecznym, jak powinno się takie rzeczy pisać? :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 13:08 Przysposobienia nie przechodziłam - już nie te czasy! hehehhhe Mnie od razu przed kompem posadzono! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 13:57 I widać efekty. :/ Z prostym cytatem sobie nie radzą młode kadry nauki polskiej. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 20:52 A masz racje - wyjątkowo zgadzam się z tobą - oczywiście, za moim skromnym wyjątkiem.... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Co to sie z tym narodem porobiło qrvapanie??? 28.01.09, 21:15 Jedna jaskółka... Tak w temacie zgody, jak i wyjątku. :( Odpowiedz Link
niski.oktan Może jeszcze nie jest za późno... 26.01.09, 00:30 ... i zdążysz zobaczyć przed podróżą... youtube.com/watch?v=BieVgyrfglQ Pomysł podsunęła mi koleżanka z forum. :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Może jeszcze nie jest za późno... 26.01.09, 00:31 niski.oktan napisał: > ... i zdążysz zobaczyć przed podróżą... > > youtube.com/watch?v=BieVgyrfglQ > > Pomysł podsunęła mi koleżanka z forum. :D > Sadysta.:-D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Może jeszcze nie jest za późno... 26.01.09, 00:37 niski.oktan napisał: > > Pomysł podsunęła mi koleżanka z forum. :D ... a ja go zinterpretowałem po swojemu ;p Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Może jeszcze nie jest za późno... 27.01.09, 20:44 Jak mawia Klasyk: Nikt mi nie zabroni nadinterpretowania faktów. Źródło: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=90377714&a=90418081 Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Może jeszcze nie jest za późno... 27.01.09, 23:45 Etam, tak od razu. A buzi wcześniej nie? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Może jeszcze nie jest za późno... 27.01.09, 23:48 Nie całuję się z obcymi :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Może jeszcze nie jest za późno... 28.01.09, 00:52 <rozgląda się uważnie..> Tu nie ma dam :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Może jeszcze nie jest za późno... 28.01.09, 01:08 Jakiejś z gminu tym bardziej nie dam! :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Może jeszcze nie jest za późno... 28.01.09, 01:12 Powiat, kochany, powiat :D Odpowiedz Link