mala20033 28.05.03, 20:03 Wszyscy pomalu zaczynaja miec tu swe skrzyneczki..Milemu Krakowianinowi zakladam ja ...Mala Cudownego czytania..Mala Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: rb13... 29.05.03, 07:13 Rb, chyba juz zdazyles sie zorientowac , ze Vistula pomalu,upodabnia sie do systemu Szufladowego,ale to chyba nikomu nie przeszkadza.... Pozdrawiam Cieplutko,,,,,PA;.... Odpowiedz Link
mala20033 ciekawosc.. 29.05.03, 17:00 W Krakowie podobno najwiekszy dom handlowy splonal..czemu??? Troche upalow i zapach lili z ogrodka i zycze Ci udanego dnia ..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: rb13...?? 30.05.03, 17:14 A to poznajesz???...Mala Erotyczna tęsknota Erotyczne przygody czyli straszna tęsknota starego kocura Kocica Isia gdzieś się zawieruszyła Mówią ,że mieszkanie zamieniała Codziennie zadaje sobie to pytanie Och co się z naszą miłością stanie? Siedzę sam na dachu i w dal patrzę Czy w gwiazdach Cię nie zobaczę I dziwię się - co samotny tutaj robię Kochanie - żyć bez Ciebie nie mogę Więc za nim za Isią umrę z tęsknoty Opiszę me erotyczne do niej ciągoty Trzy miesiące już jej nie widziałem Więc tęsknie za jej słodkim ciałem Kocica Isia piękna jest i słodka A sex z nią to wprost pychotka W nocy dręczą mnie koszmary Isia mówi -na miłostki żeś za stary Kolejną noc znów spędzę marnie Wystawiony na katuszę i męczarnię Bujnej erotycznej mej wyobraźni Czy z pragnie mnie Isiu na jaźni ? Przyjdzie dzień ,że Ci nie daruję I znów wnętrze Twe spenetruję Z twarzą pełną radości i uśmiechu Tak do syta i bez grzechu Przekażę ci pełną gamę czułości Pocałunków, pieszczot i radości Jaką tylko z sexu można mieć Tylko każdy musi tego chcieć Na początek mocno się przytulę Do twej mordki bardzo czule Ty zaś za uszkiem poliż mnie Przymknę oczy – czy ja śnię Kto mi pieszczoty tak oddaje Aż mi ogonek do góry staje To Isia głaszcze mnie tak czule A ja jak dziecko do niej się tulę Co tam moje lata i siwe skronie Kiedy wszystko we mnie płonie Do wszystkiego ją nakłonię Och - zaraz będę w Isi łonie Ależ wzbudzę tam pożogę Bo powtórzyć jeszcze mogę Ona miauknie - miau,miau Och byś mnie co noc tak brał Ach co piękny sen o Isi miałem Wszystko to Wam tu opisałem Teraz stary kocur cicho zapłacze Czy ja Isię kiedyś jeszcze zobaczę Ryś B. Kraków 30.05.2003 r. godz. 1257 Odpowiedz Link
kajtek43 Re: rb13...?? 30.05.03, 17:54 rb, rb, może gdzieś nasze drogi się przecinają w tym Krakówku? Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 30.05.03, 19:25 Pewnie ,że poznaje ,bo to napisałem dziś na tragicznie nudnej nasiadówce. Buziaki. Przygotowuję sie do wyjazdu w Tatry. Ma byc cudna pogoda i nie mniej cudna trasa nas czeka. Dolina Pieciu Stawów , Szpiglasowa przełęcz , Morskie Oko. Opisze w poniedziałek.Buziaki dla wszystkich. Ps. Nie bedę witał Busha bHuuuu ...jak Prezydent Krakowa. Ale afera ! Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 30.05.03, 19:36 Rb-bus,ostatnio dolki mnie nie opuszczaly,(zdrowe i chore) pomysle nad czyms lub cosik znajde Cudownego weekendowania...i pogody....PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: rb13... 31.05.03, 00:02 Cudownej wyprawy w Tatry..ale Ci ZAZDROSZCZE..wsciekle!!!!!!!!!!!!!!Mala Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 01.06.03, 19:46 na poezji II ,wpisalam dwa wiersze, moze Cie zainspiruja.... 01-06-2003 * 10:29 ==K,Pieczynskiego 01-06-2003 * 19:27 ==K,Illakowiczowna - "Chmury" Pozdrawiam,,,,zyczac polotnych mysli,,,,PA;..kendo mysle,ze weekend byl udany.... Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 02.06.03, 16:30 ...och weekend był wyjątkowy. Plany były ambitne. Tatry z pieknym przejściem ... a wszystko skończyło sie w piatek o 2230. Kontuzja dwóch kolan mojego Kotka uziemniła nas w chacie i zapoznała z całą nas NFZ . Praca pogotowia ratunkowegow Krakowie to jeden skandal. Ile trzeba mieć zdrowia aby ckorzystać z jego usług ten tylko sie dowie kto dostąpi zaszczytu korzystania z krakowskiego pogotowia! Odpowiedz Link
kajtek43 Re: rb13... 02.06.03, 16:56 O ile wiem, to strajkują, bo przeznaczono im SKANDALICZNIE mało pieniędzy na dziłalność. W ostatnim czasie wychorowałam się nadmiernie, wiem więc trochę więcej jak to wygląda... Pieniądze i to niezłe biorą ci, którzy nic wspólnego z leczeniem nie mają. Miałam dwie ciężkie operacje, nie dałam nikomu ANI ZŁOTÓWKI, a byłam traktowana bardzo solidnie Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 02.06.03, 22:00 Witaj Rb, mam nadzieje,ze kontuzja nie jest powazna. Zycze Twojemu Kotkowi szybkiego powrotu do zdrowia a Tobie dobrego humorku w potrzymywaniu Kotka na duszy i lagodzeniu bolu. Pozdrawiam Cieplutko,,,,, PS,nie wiem ,jak funkcjonuja pogotowia ratunkowe w Polsce, oj i nie chce doswiadczyc tego na sobie .... PA;....kendo Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 04.06.03, 10:09 Witaj Rb.... szczesciaz z Ciebie,,,sycisz oczeta swoje powabami i wdziekami mini spodniczek nadawal bys sie do skandynawskiego klimatu, tu nie zawsze jest +30 stopni, ja lubie ciepelko i sloneczko, moze byc caly rok tak cieplutko. "Wspomnienia" ladnie to napisales,jak zwykle jestem pod wrazeniem.... Pozdrawiam Cieplutko,,,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
kajtek43 Re: rb13... 05.06.03, 12:50 ja chętnie zamienię sięklimatami, nie znoszę upałów)) Niestety, oprócz ślicznych dziewcząt, swoje cielska pokazują również bardzo brzydkie panie, to kwestia smaku. Nie lubię również panów w krótkich spodenkach(( Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 05.06.03, 14:15 kajtek43 napisała: > ja chętnie zamienię sięklimatami, nie znoszę upałów)) ***** Costy Kajtus,nie lubisz ciepelka ????, ***** oj!,ja w sloneczku pod parasolem moge sie lenic wiecznosc. Niestety, oprócz > ślicznych dziewcząt, swoje cielska pokazują również bardzo brzydkie panie, to > kwestia smaku. ***** i tu Kajtus sie z toba zgodze,ze granica wdzieku kobiety polega nie na ***** obnarzaniu,a dyskretnym jego zakrywaniu,ale starsze panie co nieco ***** zapomnialy juz o tej zasadzie. Nie lubię również panów w krótkich spodenkach(( ***** a ja lubie,a jeszcze jak nogi odpowiednio wizualnie pod moj smaczek to ***** hmmmmmmmm.... Pozdrawiam Cieplutko.... Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 05.06.03, 14:27 Och o gustach się nie dyskutuje. Kobiety są zawsze piękne.Inna sprawa ,że pewne rzeczy w ubiorze czy w makijażu musza dostosować do swego wieku! Za to nie cierpie w mieście panów w krótkich spodniach .Zawsze mi się kojarzy taki men z przedszkolakiem...Osobiście chodze w krótkich spodniach wysoko w górach mimo ,że moja mama twierdzi - synu ty nóżki masz śloczne jak dziewczynka? Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 05.06.03, 16:52 mala20033 napisała: > ..pokaz..hi,hi,..Mala a ,costy Mala,,,,tutaj ma Ci Rb pokazywac ??????... te swoje piekne nozki..... Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 05.06.03, 14:28 Ach na poezji II zamieszczam swe dzisiejsze "arcydzieło" Odpowiedz Link
nict1 nie tylko ONO Twoje :-) 05.06.03, 14:41 do tego trzeba DWOJE Czy masz to gdzies pozbierane? Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 05.06.03, 18:03 Mam to w swoim komputerze. Troche też publikuję na www.wiersze.nex.pl pod psuedo rb13( Ryś B.). Toż moje wiersze to grafomania - przynajmniej ja tak uważam! Odpowiedz Link
nict1 przemysl to :-) 06.06.03, 17:32 rb13 napisał: > Mam to w swoim komputerze. to juz cos! > Troche też publikuję na www.wiersze.nex.pl pod psuedo rb13( Ryś B.). dzieki za adres, zagladne > Toż moje wiersze to grafomania - przynajmniej ja tak uważam! niezupelnie Pozdrowionka p.s. odbierz gazetowa @ Odpowiedz Link
mala20033 Re: przemysl to :-) 07.06.03, 17:44 Wiersze..sa czyms wspanialym..i slodkim..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: przemysl to :-) ,,Rb 07.06.03, 20:01 a nie myslales nigdy zeby wydac maly zbior wierszy???? Byla bym pierwsza w kolejce ,zeby kupic,,,,,, masz ciekawe i ladne wiersze, naprawde, mowie powaznie Rb,,,pomysl,,,, Pozdrawiam poetycko,,,,kendo.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: rb13... 08.06.03, 18:27 Milej Niedzieli...Mala Wino samotnych Jeszcze jeden krok, mała wieczność Ta minuta trwać może sto lat Obok twoich póz niedorzeczność Jest samotność jak lustro i walc To twój cień objął cię chłodem szarym Szepce ci: jesteś nikt, nie ma cię Nie ma prawd, nie ma kłamstw Jedno wiesz, jesteś sam I tak będzie, zostanie jak jest Wypij do dna Gorzkie wino samotnych Wypij I ty i ja Potrafimy z tym żyć Śmierć oczy ma Z wypłowiałych afiszy W ciszy Gorzkie wino samotnych Wypij do dna Jeszcze masz jakąś twarz, jakieś ciało Celę, w której uwięził cię byt Jeszcze się dotąd nic nie udało Jedno wiesz, było głupio i wstyd W pustych dni gęstą sieć zaplątany W węzłach żył słyszysz szum ciemnej krwi Nie ma prawd, nie ma kłamstw Jedno wiesz, jesteś sam Pogodzony z swą klęską ktoś... nikt... Wypij do dna Gorzkie wino samotnych Wypij Niech czarny blask Zamigoce we szkle W świecie ze ścian Tylko siebie usłyszysz W ciszy Gorzkie wino samotnych Wypij do dna Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 09.06.03, 13:47 Wczoraj w górach patzryłem , patrzyłem na zachwycające widoki i w myslach cos mi sie tam układało i ułożyło...w postaci dwóch moich nowych wierszy. Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 09.06.03, 13:48 Świstówka Grań tą górale Świstówka nazywają Tu wciąż bystre wichry świstają Dziś głuszą mój zachwytu okrzyk Przekrzykując dalekiej Siklawy ryk W dole Pięć Stawów srebrzy się i mieni Omamia melodią chmurnych cieni Otoczone Orlej Perci ostrymi graniami Ukryte między olbrzymimi głazami W dali Buczynowa dolina się wciska W grań Wołoszyna strome urwiska Ścieżka na Krzyżne wije się jak żmija Nitki wodospadów bokiem omija Co ze skał z hukiem w dół spadają I po chwili znów w ponorach znikają Siklawa stąd jak nitka mleczno-biała Wydaje się niewinna ,niegroźna ,mała Niczym sierść zebry leżą śnieżne jęzory W żlebach mimo prawie letniej już pory Zatrzymując się na krzakach kosodrzewiny Gdzie schodziły śnieżne jęzorów lawiny Cieknie z nich tysiąc drobnych strumieni W szczelinach już nieśmiało się zieleni Mech i porosty i górskich krzewinek gaje Znak to - w dolinie czas wiosna nastaje Ryś B. Świstówka 08.06. 2003 godz. 1250 Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 09.06.03, 13:49 Siklawa Ze stawu z poszumem spada Trójramienna spieniona kaskada Kroplami perełek wokół ciska Tęczowymi ognikami błyska Oszalała igraszkami promieni W ciszę po chwili się zamieni Penetrując śniegowe pieczary W lodzie żłobi podziemne jary Zdziwiona lodowym zniewoleniem W ten widząc światła promienie Uderza z impetem w szare skały Zamieniając się w potok biały Po skalnych stopniach się ciska Wodnym mlekiem wokół pryska Wypada tysiącem małych strumieni Tam gdzie kosodrzewina się zieleni Tu w szerokiej Roztoki dolinie Cicho , majestatycznie już płynie Ryś B. Pod Siklawą 08.06.2003 godz. 1118 Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 09.06.03, 16:44 Jak ,zawsze jestem pod wrazeniem Rb. czytajac dzisiejsze Twe "dziela" przenioslam sie w Tatry,nie opuszczajac Skandynawii. Pozdrawiam Cieplutko,,,,kendo Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 16.06.03, 18:43 Rb,,,gdzie jestes po weekendzie ???? chyba jakas gorska kozica Cie nietrzymala,,,,???? Pozdrawiam Cieplutko,,,, Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 17.06.03, 08:27 Jestem , jestem.Dzis ból nóg juz zanika ,bo daliśmy sobie porządnie w kośc tym razem w Słowackich Tatrach. Mielismy wszystko deszcz , słońce , mgłę, resztki sniegu . I najfajniejsze to pomylilismy szlaki i zamiast na Rysy wyszliśmy na Ostov. A to tylko1 1998 m npm, a Rysy prawie 2500 m. A wszystko to przez mojego szwagra daltoniste który na mapie kolor szlaku zielony odczytał jako czerwony i poszlismy nie wtym kierunku co trzeba. A do tego urwanie głowy w pracy bo wszystko chcę pokończyc przed długim weekendem który spędzamy w Karkonoszach.Chcemy powspominac dawne czasy ,bo to miejsce które pierwszy raz spędzilismy wspólnie z moja przyszłą żoną...Ach co to były za wspaniałe noce i dni też!Miało sie kiedys kondycję( i tu łza mi się w oku zakreciła) Ha ,ha .... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 18.06.03, 13:22 Witam Cie milutko Rb. milo Cie znow poczytac, nigdy nie sluchaj szfagra,bo na zle sciezki Cie prowadzi.... Pozdrow Karkonosze odemnie i Sniezke, za ktorej widokiem tesknie ogromnie. Zycze szybkiego uporania sie z nawalem obowiazkuw i zycze pieknego weekendu, bogatego w wiele znow niezapomnianych wspomnien. Pozdrawiam Cieplutko,,,,kendo Odpowiedz Link
kendo Re: rb13...SRODEK LATA 20.06.03, 13:31 Pozdrawiam "hymnem zabkowym" bo u nas wielka uroczystosc dzis, powitanie lata..... Baw sie milutko Rb,i pieknej pogody zycze,,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13...SRODEK LATA 24.06.03, 10:31 Wróciłem .Pełen wrażeń zachwycony Karkonoszami. Nie byłem tam ponad 35 lat.W ciagu czterech dni zaliczylismy Szlak Szrenica, Łabski szczyt, Śnieżne Kotły, schronisko pod łabskim szczytem, Kamieńczyk, wodospad Szklarki, Czeskie Karkonosze . Przezylismy słońce , deszcz, wichure, śnieg z deszczem na łabskim szczycie i prawie zimową temperature + 4 st i mnóstwo wrażeń...A teraz przelewam to na wierszyki i jak zwykle z tego powodu nie mam czasu! Buziaki dla wszystkich co za mna tesknili???? Odpowiedz Link
kendo Re: rb13...SRODEK LATA ,, Karkonosze ,, 24.06.03, 22:24 ,,Rb,, jestem pod wrazeniem,,,,, o! ja chce do Polski nad Kamienczyk,,,, cudownie to opisales,,,, Pozdrawiam szemzac,,,kendo Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13...SRODEK LATA ,, Karkonosze ,, 25.06.03, 09:55 Och dzis w nocy przesladowały mnie widoki z Karkonoszy.Jeden juz gotowy to Widok z Łabskiego Szczytu, a drugi ..cóż rano nie wyglada na taki piekny jak pisany noca . Musze nad nim popracować. Buziaki! Odpowiedz Link
kendo Re: rb13...SRODEK LATA ,, Karkonosze ,, 25.06.03, 13:52 ..Rb witaj,ale przezywasz Swoje dziela mi sie podobaj wszystkie,a KMIENCZYK to juz jak bym byla tam,,,, mam troche stresu,ale obiecuje przejde na WIERSZE i zaglosuje, Pozdrawiam Cieplutko,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 25.06.03, 14:11 Hura skończyłem to co pół nocy pisałem .Nazwałem to Karkonoski wiatr. Szukajcie to "moje dzieło" na Poezji II! Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 25.06.03, 14:17 juz frune na skrzydelkach,,,, dzieki,ale zadowolony az monitor mi sie smieje....hi,hi,. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 25.06.03, 14:26 hmmmmmm...czytajac , wiedzialam,ze to o Snierznych Kotlach i Szrenicy powrociles mi wspomnienia z tamtej okolicy... Bylam wlasnie tam na wedrownym obozie ze szkoly taz nas niepogoda spotkal z takimi samymi niespodziankami niezgola,,,,, jak zawsze pod wrazeniem bardzo trafnie,,,, Pozdrawiam i dziekuje,jestes Prawdziwna Perla Vistuli Rb13 Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 26.06.03, 19:12 Rbusiu,Tess dziekuje za buziaczki,,,,hmmmm,,,, Obiecuje wpasc na "Wiersze",jak malarz juz sobie pojdzie,bo juz byl czas odnowic fasady i inne czynosci konserwacyjne domu. Do poludnia zabardzo niemam czasu,wieczorem jestem troche zmeczona ,ale poczlapie tam i zloze swoje "glosiki"obiecuje,,,, PA;..przesylam buziaczki lobuziaczki,,,,kendo Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 27.06.03, 13:37 Rekwiem Tato Tatusiu - mój ukochany Stoję przy Twoim grobie Mimo lat upływu Serce me wciąż w żałobie Wszystkie Twe Na życie pomysły Podmuchem losu zgaszone W jednej chwili prysły Zdmuchnięte niczym świecy płomień Wieczna ciszą stłumione W proch wspomnień Rozsypują się ślady Wciąż mam przed oczami Obraz Twej twarzy blady Tato Tatusiu -mój ukochany Natrętne myśli powracają nocą Jaki cel żyć na tej ziemi Żyjemy - ale po co Wszystko przemija Myśli nachodzi Przerażenia dreszcz Tylko Ty - Boże wiesz A ja- wciąż nie wiem Kiedy nastanie czas Odprawić moje rekwiem A potem... Szary proch zostanie z nas Ryś B. Kraków 27.06.2003 godz. 1336 Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 27.06.03, 15:22 bez komentarza oczeta sie moje mocno spocily,,,,, strasznie mi brak Mojego Taty,,,, Pozdrawiam,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 28.06.03, 10:53 Milego weekendu.... czekamy ,jak zwykle na Twoje poezyjne refleksje,,,, Pozdrawiam Cieplutko,,,,Usciski i buziaczki,,,,tak przy weekendzie ,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: rb13... 29.06.03, 18:17 Nade mną Błękit nieba Zanurzyć się w nim I utonąć Pode mną Zieleń trawy Wsłuchać się w jej szelest I zapomnieć Przede mną Zakurzona droga Prowadząca nie wiadomo gdzie Zdająca się nie mieć końca Obok mnie .............. To cały mój świat... Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 30.06.03, 11:04 Wczoraj porównałem dwa zdjęcia robione w tym samym miejscu i w podobnych pozach przy wodospadzie Kamieńczyk w Szklarskiej Porebie i.... Zdjęcia Nie czuję upływu czasu Wciąż w duszy jestem młody Choć mam siwe już włosy Wciąż nie brak mi urody Dwa zdjęcia leżą na stole Różnica - ach głupie 35 lat Wodospad nic się nie zmienił Tylko coś z osobami nie tak Ryś B. Kraków 30.06.2003r godz.1100 Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 30.06.03, 13:22 Witaj Rb ale dobre,czasami tez tak mam. najwazniejsze , ze dusza mloda i zdroweczko dopisuje a reszte przychodzi samo.... Pozdrawiam cieplutko z rozplakanej skandynawii....PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: rb13... 30.06.03, 21:16 Kochani..u mnie parno,cieplo..i nie ma czym oddychac..pojechalabym gdzies w gory..gdzies,,...Mala Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 03.07.03, 10:10 Nie wiem jak u Was ale Kraków wciąż upalny . Dla ochłody przeniosłem swą duszę nad skute lodem Srebrne jezioro. A rezultaty jak zwykle na PoezjaII Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 03.07.03, 10:31 Rb,,, jestes wspanialy ze Swoimi wierszami,,,, gdybym byla malarzem i umiala bym namalowac Twoj wiersz "Srebrne jezioro" bylby to najpiekniejszy obraz ,,,, Pozdrawiam Cieplutko,,,,, PS; u nas niestety,chlodno i wietrznie bez sloneczka,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 03.07.03, 14:02 Dostales dzis naplyw venny Rb..... piszesz wiersze w akordowym tepie,,,,, podoba mi sie "Wiem",,,,samo zycie,,,,PA;.. Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 04.07.03, 10:56 wieczorne picie kawy ma kojace działanie na moje spanie. Zamiast usnąc przychodzą mi do głowy poetyckie zwroty... Wczoraj dręczył mnie póznym wieczorem C.K. Norwid. Poeta którego w czasach szkolnych nie cierpiałem. A od jakiegoś czasu mój ulubieniec. I tak po północy powstał "Norwidowski lament". Patrz poezja II lub www.wiersze.nex.pl Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 04.07.03, 14:31 " Norwidowski lament" dobrze Ci to wyszlo, dla porownania przeczytalam orginal,,,, Pozdrawiam Zyczac Milego Weekendu,,,PA;.. Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 08.07.03, 09:26 Chmurno , ponuro i coś wisi w powietrzu ...Coś co wyzwala ukryte pragnienia...Faluje wyobrażnia ,płyną zapomniane wspomnienia... Raz wesoło raz smutno.Jakieś niedopowiedzenia, jakieś przemyślenia... I to wszystko w moich ostatnich wierszach na Poezji II Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 08.07.03, 10:42 Hej Rb13 oj! biedaczysko z Ciebie hi,hi, mnie chmurne dni,tez nieraz w taki nastruj wpedzaja, niemniej jednaka,zawsze jest milo siegnac pamiecia w chwile uniesien i wspomnien. Dobrze refleksje. Pozdrawiam Rb milutko z promyczkami slonca, u nas tez chyba zaraz zacznie padac....PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 11.07.03, 18:41 Witaj Rys! wydaje mi sie ,ze jestes niecierpliwy, na Poezja II mozna bylo jeszcze pare wierszy wpisac, na,ale mozemy to zarezerwowac tylko dla Twoich wierszy,jak chcesz. Nie obaz sie ,to nie krytyka a moja forma pytania, "Dentysta" dobre Ci to wyszlo, ja mam detyste mezczyzne,ale nigdy tak jeszcze nie myslalam a chodze co roku na kontrole,kiedys bylo duzo czesciej ale to byla koniecznosc przed i po operacji,,,,chyba bys tego nie wytrzymal bo moje slubne swierdzilo,ze bylam bardzo odwazna godzac sie . Pozdrawiam cieplutko,,,,zyczac milego weekendu. PS;..niewiem jak bedzie w nastepnym tygodniu bo wybieram sie do Polski,zalezy czy bedzie miejsce w autokarze Oslo-Wroclaw.PA; Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 14.07.03, 10:58 Hej! Ale masz ostatnio nastroje ponure. Ciesz sie zyciem Rys, czas urlopowy , napisz cos innego-przepraszam ale to " Zycie" pasuje na jesienne wieczory. Pozdrawiam Cieplutko. PS;,,,,od jutra mam urlopik ha,ha,ha,,,,,kendo Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 14.07.03, 14:52 Ech ...to tylko poetycki nastrój grozy... Tez jestem przed urlopem tylko czekam na zmiane pogody i chyba pojedziemy na tydzień w Sudety.Ale to jak narazie tylko plany takie sobie snujemy... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 14.07.03, 16:33 O! a ja jutro wyjezdzam ze szwecji,i bede w srode w Sudetach... Ale bede miala piekny urlop, tam remoncik sie juz dzis zaczal, a ja bede ta najwyzsza instancja nadzorcza hi,hi, Bedzie przymusowe siedzenia az do zakonczenia prac remontowych czyli az do sierpnia,przewiduja byc gotowi 8 VIII,zobaczymy czy dotrzymaja umowy... " Kraina zapomnienia" aaaaaaaaaa to chociaz smutne to ladne,,,,, stawiam plusa hi,hi,,,powaznie podoba mi sie naprawde,,,, Pozdrawiam Cieplutko,,,,Tess Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 15.07.03, 09:54 W ostatni dzien w Szwecij zycze Ci Rb,,pieknych dni urlopowych niezapomnianych wrazen i pieknych przygod.... Zagladaj jednak na Vistule,jezeli bedziesz mial okazje.... A jak bedziesz w Sutetach to moze gdzies przy kawce sie mozemy spotkac ???? Pozdrawiam Cieplutko,,,,ale bede tesknic za Wami,,,,kendo. Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 15.07.03, 14:18 Witam Cię bardzo ciepło w nie zagorącej Polsce. Być może zobaczymy sie w Sudetach - takie mamy plany urlopowe. Co z tego wyjdzie - nie wiem. Moja pracy niestety jest taka ,że nigdy nie wiem kiedy będzie luz.A do tego wybór firmy co ma prywatyzować HTS determinuje wszystkie plany. Wylądujemy jak wyjazd dojdzie do skutku albo w Szklarskiej Porebie w pensjonacie Caro, lub w Dusznikach w Polonezie! To może zobaczymy się wtedy osobiście. Buziaki i dużo wrażeń z polskiej krainy... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 22.07.03, 11:20 Witaj Rb.... fajne wiersze,,,,, akurat na rostania urlopowe... poniewaz czas mnie goni napisze pozniej cos wiecej a na razie zycze milch dni,,,,,pozdrawiam cieplutko,,PA:..Kendo... Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13...Kendo 22.07.03, 13:19 Uropp spedzam... w pracy. Urwalismy sie na jeden dzień na Słowacje . Pod Gerlach niestety nie wyszlismy bo szlak jest tam udostepniany tylko za zgodą TANAPu. Ale było bajernie .W Smokowcu 32 st na górze 14 więc życ nie umierać .Tylko powrót koszmar ostatnie 50 km od Lubnia do Krakowa to ponad trzy godziny jazdy.Buziaki .Milego pobytu w Sudetach. Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13... 28.07.03, 16:46 Furia Mrok złości Skrycie skrada się Niczym dziki kot Wystarczyło Twoje jedno spojrzenie Z szybkością geparda Słowa niczym dwa sztylety Wyfrunęły z moich ust Ostrzami brzytew Uderzyły w Twą postać Zatapiając się w ciele Rozcinając je szarpiącymi ranami Morze nienawiści Dopadło Cię z szybkością tajfunu W uszy uderzyła Kakofonia wyzwisk Krwawe Łzy bólu Spłynęły po Twoich policzkach Ogłuszona Bezwiednie zasłoniłaś się Ręka przed ciosem Tym gestem Spotęgowałaś gniew Czarna burzowa chmura Przez moment Przysłoniła mój umysł Błysk błyskawicy Oświetlił umysł pytaniem Dlaczego? Spójrz na łzy ! Co robisz? Z szarej mgły zapomnienia Wolno z rozpostartym żaglem Napłynęło pytanie O co poszło? Wgryzając się niczym kornik Boże ! Nie pamiętam W geście rozpaczy poszukałem dłoni Uklękłem Całując ją w niemej prośbie Przebacz mi Moja Ukochana ! Ryś B. Kraków 28.07.200r. godz. 1448 Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 12.08.03, 18:00 Rys, witam Cie ponownie cieplutko. Widze,ze podczas mojego pracowitego urlopu, rowniez pracowales "paluszkami" ,w przeciwienstwie do mnie, jak zawsze jestem pod wrazeniem czytajac Twoje wiersze. Gdyby nie remont,to urlop pod wzgledem pogody bylby wspanialy. Pozdrawiam cieplutko,zyczac milego wieczoru,,,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 14.08.03, 18:04 Witaj Rys!! tak ladnie mi piszesz,,,,, ale wiesz urlopowe wspomnienia mimo remontu, sa bardzo hmmmm....powiedzialabym ze marze co dzien o podrozy zpowrotem..... w tym samym towarzystwie.... Zostalam nazwana "lowczynia serc" byl:bar,drinki,mgla i czarna czelusc na pokladzie statku, gra slow,,,,,(moze cos o tym????? ,a moze potrzebujesz wiecej szczegulow,to pytaj) a staralam sie byc tylko mila i usmiechnieta,,,, Pozdrawiam cieplutko,,,,,Tess Odpowiedz Link
rb13 Re: rb13...Kendo 14.08.03, 18:27 Och Tess...pewnie ,że chce to skrobnij coś na e-maila.Czekam ! Odpowiedz Link
kendo Re: rb13.. 18.08.03, 16:55 Rb,,,, swietny tytul roboczy,,, moze byc Krolowa hmmmm,,,,, @ odpisze pozniej-przepraszam ale dzis jestem w strasznym stanie,,,,pozdrawiam....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13.. 19.08.03, 17:55 moze byc Rb, wiecej napisze w @ jak bedzie dzialac pozdrawiam...PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13.. 29.08.03, 09:33 ,,, Rb,,, gdzie jestes??? czybys sie bal szerokiej "wody" Vistuli???? czy zatoniecia w jej spokojnych nutrach???? moja propozycja: nie wpisuje nic na Poezja III,zostawiam Ci otwarte okienko na Twoja poezje,,,, Pozdrawiam Cieplutko,,,zyczac milego weekendu z "Mimoza" Odpowiedz Link
kendo Re: rb13.. 29.08.03, 19:50 ciesze sie niezmiernie, widzac Twoj wpis,ale jeszcze bede bardziej sie cieszyc gdy przeczytam na Poezji III Twoje "Mimozy",,,, czekam z utesknieniem,,,, ja bym nie poszla w Tatry przy takim sztormie,,,,uwazajcie na Siebie Milego weekendu,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13.. 29.08.03, 20:58 Rb, ale jestem dzis nieprzytomna przepraszam,nie zauwazylam "Mimozy", bo oczekiwalam,jej w innym miejscu... ale jest dobra.... nie widzialam tego kwiatka niegdy ale mowia,ze sie zamykaja listki ,gdy sie ich dotyka....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13.. ,, Czarna Niedziela ,, 01.09.03, 13:17 Plonie kamienna Tatr korona, A cisza siada miedzy granie, Rozleniwiala,rozmarzona, Nad przepasciami niema stanie, Sennosc przelewa w mgiel opary, Po skalach wiesza zadumanie. Ani sie ozwie bor prastary: Ona milczeniem gniecie smerki, Unieruchamia ich konary. Przez caly przestwor,przez daleki, Glucha za soba tesknosc wlecze, Snadz dziwigajaca wieki,,,wieki,,, Za nia,jak zdroj,co ledwo ciecze, Snuja sie ciezkie mysli czlowiecze,,, **********************************J.Kasprowicz Szybkiego powrotu do "zdrowka".... Pozdrawiam cieplutko,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13..a gory i tak sa piekne,,,, 01.09.03, 17:30 Rb,,, pewnie,nic sie nie stalo,,,,, ale z mojej uwaznej obserwacji widze, ze prawie z kazda wycieczka w gory cos sie Wam przydaza,,,, ciekawe kto komu przynosi pecha,,,,???? zawsze sobie obiecuje,ze wybiore sie w gory, jak bede w Polsce,ale nikt mi sie nie nadaza do towarzystwa; tez kocham gory ,,,i zycie,,,, satyra "Boy" jest OK, on tez kochal zycie..... Pozdrawiam cieplutko,,,zyczac mniej bolu,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13..a gory i tak sa piekne,,,, 02.09.03, 09:57 RB,,, jak paluszek dzis sie czuje,czy w gipsie??? Pozdrawiam cieplutko,,,, buziaczki lobuziaczki sle na ewentualne zlagodzenie bolu,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13..a gory i tak sa piekne,,,, 03.09.03, 13:24 Rb- i jak dzis paluszek sie czuje ????? pozdrawiam cieplutko i szybkiego wplyniecia na Vistule;;;;; Odpowiedz Link
kendo Re: rb13..a gory i tak sa piekne,,,, 07.09.03, 15:38 ,,Rb,,, mam nadzieje,ze "lapka" juz chyba nie boli,,,,,???? chyba nie poczlapales w gory, a spedziles weekend w domowych pieleszach, przy szarlotce i KOTCE.....???? Milego Dnia,,,,,szybkiego powrotu do "zdrowka",,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: rb13...Poswiatowska..moja ulubiona.. 09.09.03, 16:14 Cudownego Dnia,,...Mala świat jest ładny to bezsilność uszminkowała świat do fotografii śnieg upudrowal kiełki konwalii i drzewa mają wygięte rzęsy prześwietlone okrągłym księżycem - świat jest taki ładny - na ulicy długi cień latarni wplątał się w deski płotu milczącego podłużnie w bramie - na przekór skrzypiącym krokom kwitną pocałunki słyszysz - dzwonią jak drzemiące główki konwalii - świat jest taki ładny - po drugiej stronie zamkniętych okien Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... ,, NIEOBECNOSC ,, 09.09.03, 18:49 Twoja nieobecnosc jest jak tlum ludzi- Wszdzie jej pelno,W ogrodzie i w miescie. Wciaz mnie otacza.A gdy zasne wreszcie, Tysiacem oczu patrzacych mnie budzi,,,,, ***************************************** M.P -Jasnorzewska Milego popoludnia Rys i wracaj do nas,,,,,pozdrawiam cieplutko,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... ,, NIEOBECNOSC ,, 09.09.03, 18:54 hmmmm,,,,, zazdroszcze Ci tylko tych pieknych widokow, a zwlaszcza o tej porze roku,,,,, tam jest po prostu majestatycznie -cudownie i ten zapach jesieni gorskiej,,,,,,o! ja chce w goryyyyyyy buuuuuu,,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... i znow mgla,?????? ,,, 10.09.03, 14:07 ,,,,bardzo malownicze,,,, ja bym jeszcze cos o zorzy dodala o perlach mieniacych sie jak krysztal pozdrawiam cieplutko,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 10.09.03, 23:08 ,, Ksiezyc ,, hmmmm,,,,,,Rys,jestes pod wrazeniem pelni ksiezyca,,,,,?????? ladne, na koncu nie bardzo rozumie ostatnie Twoje obreslenie ,,somnamulicznie,, tz.somna=usypiac,usnac -------------a reszty sie domyslam,ale niewiem czy dobrze,chodzi o wielokrotne usypianie,zasypianie?????? pierwszy raz zetknelam sie z tym okresleniem. pozdrawiam i bede wdzieczna za odpowiedz,,,,dziekuje,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: rb13... 10.09.03, 23:48 Rysiu.."Prosząc cichaczem wstań z tego łoża Już czas Twój nastał -taka wola Boża"..co Ty????..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 12.09.03, 15:50 OK,Rys,,,, slicznie dziekuje za wytlumaczenie,,, bylam blisko tego wytlumaczenia,ale jednak zdziebko inaczej.... uczymy sie cale zycie,,,, Biedactwo,kiedy bedziesz mogl tym paluszkiem w koncu cos pokazywac,,,, zycze wytrwania i udanej rekonwalestencji,,, Milego weekendu ,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 14.09.03, 23:24 Pieknego tygodnia Rys Ci zycze,,,, "lapka "chyba juz sie w koncu zagoila ???? Pozdrawiam cieplutko,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13...,,Widok spod Zawratu,, 17.09.03, 12:52 Witaj Rys,,,, wiesz,ze chyba nie bede musiala tesknic za wycieczka Twoimi szlakami,,,, wystarczy jak poczyta sie Twoje wiersze sa takie malownicze,ze czytajac je od razu przenosze sie na Twoje Szlaki wedrowne,,, Pozdrawiam cieplutko,,,,a jak ,lapka,, ???? Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 17.09.03, 16:50 to milo slyszec, o poprawiajacej sie lace,,,, zycze powodzenia,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13...,,Jak glupia II ,, 22.09.03, 18:18 Rys!! ale to ladne,,,,, zaraz poczlapie sobie poczytac Sawe. pozdrawiam cieplutko,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: rb13... 24.09.03, 01:10 cieszę się, że choc "połowka" dolazła i... donosze, że druga też dolezie tylko sie wpierw musi "do końca" urodzić Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 24.09.03, 21:08 az mi perelki sie w oczetach zakrecily na "zle wspomnienia" tak duzo jest podobnych zdazen,,,,, "dobre wspomnienia" hmmmmmm,,,,,,nawiedzila Cie piekna vena,,,, milego wieczoeu i pieknej nocy,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 26.09.03, 18:55 Rys pieknego weekendu Ci zycze i owocnej romantycznej veny poezyjnej....PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: rb13... 01.10.03, 16:24 Rysiu..piekny psalm..szczerze mnie wzruszyles...Dnia pelnego Usmiechow Bliskich Ci Osob..lubie Twe wiersze..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 01.10.03, 17:17 ja,jak zwykle jestem pod wrazeniem,,,,, pozdrawiam cieplutko,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 01.10.03, 21:51 usch,,,,makabra.... Rys takie cos serwujesz do poduni???? litosci,,,, boje sie cmentarzy teraz,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13...POMOCY 02.10.03, 09:34 Rys! otworz okienko.... pozdrawiam cieplunio.... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13...Jestes Wielki RYS 02.10.03, 11:51 dzieki przesliczne,,, chodzilo mi wlasnie o to,,,,, podziekowalam rowniez przeslicznie, tak mi sie wydaje hi,hi, zajzyj do @ milego dnia,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Wielki RYS 07.10.03, 21:00 Dzieki Rb, poczytalam hmmmmm,,,,,, odpowiem zdziebko pozniej,bardzo Cie przepraszam,,,,nie gniewaj sie bo meczy mnie reakcja po szczepionce przeciwgrypowej, robie na sobie experyment-kupilam toto w Polsce,bazowane na ziolach jeszcze trzy fiolki zostaly, moze przezyje,,,,, a wiersze przesliczne,malownicze, maluje je w myslach, och gdybym umiala malowac ,,,,,,, nie dziwie sie ,,,,,,taryfe ulgowa hi,hi,..... pozdrawiam cieplunio,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 25.03.04, 21:01 Rys, poslalam golabka, czekam na odpowiedzi PA;..pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
aniouek1 Rb13... 07.10.03, 21:05 małpeczke nakarmiłam, odesłałam z adresem ale nie wiem czy trafiła, doszła, czy gdzieś się może w wirt-świecie zagubiła.. Odpowiedz Link
kendo Re: Rb13... 08.10.03, 19:39 Rys,,,przepraszam prosze poczekaj jeszcze chwilke na odpowiedz,,,,, dziekuje za Twa cierpliwosc.... pozdrawiam cieplunio,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Rb13... 15.10.03, 22:11 i znow musze Ci prosic Rb o cierpliwosc, czas mnie przegania,a ja nie umie go zlapac.... odpisze przed wyjazdem obiecuje,,,, pozdrawiam skandynawska piekna jesienia przesylajac usciski,,,PA;... Odpowiedz Link
kendo Re: Rb13... 18.10.03, 01:11 juz odpisalam @ Rys,,,,,przepraszam za czekanie.... dziekuje malarzu-poezyjny za "obraz" - "Noc nad Gorcami" pozdrawiam cieplutko zyczac pieknego jesiennego gorskiego weekendu....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Rb13... 18.10.03, 20:47 Rys,,,, ,,,jeszcze cieply,,,,(cyt)i malowniczy ,jak zwykle.... Sluchaj,jak idziecie na taka eskapade,czy filmujesz kraiobrazy , piekna kolekcje mozna stworzyc,,,, i pozniej zatrudnic malarza,,,,, pozdrawiam cieplunio zyczac przyjemnego wieczoru i niedzieli,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Rb13... 19.10.03, 12:28 O! do pozna siedziales w wieczor sobotni,,,, ale widac nie na prozno..... "Mgla w Puszczy Niepolomickiej" bym zakonczyla inaczej,niewiem czemu,ale "dzik " mi nie pasuje,,,, ,,Tylko w ciszy zlowrogo czasem puszczyk zawola,, ****a lisi krzyk chce rozsunac zaslony mgielne**** to ja tak widze ostatnia linijke w Twoim wierszu,chyba niemasz mi tego zazle,ze tak mi pasuje ???? pozdrawiam cieplunio,zyczac milej niedzieli,,,, Odpowiedz Link
rb13 Re: Rb13...Tess 20.10.03, 09:22 Mhmm - juz Ci chyba pisałem Tess ,że nigdy sie nie gniewam. Zamienić dzika na lisa ? Hmmm krzyku lisa nie słyszałem , natomiast chrząknięcia dzików w zaroslach naprawdę robia wrażenie !Pzdr. Odpowiedz Link
kendo Re: Rb13... 20.10.03, 13:34 Rys, a ja slyszalam wlasnie krzyk lisow u nas, akurat jak byla mgla wieczorem, i naprawde robi niesamowite wrazenie,,,, rozdziera dusze w krzyku przerazajacego strachu,,,brrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! a dzika natomiast slyszalam tylko w TV, wiec akustyke rzeczywistosci odebralam zupelnie inaczej.... to tylko byla moja refleksja na ten temat Pozdrawiam Cie jednak ,jak slowiczek(chyba slyszales ich piekny glos w rzeczywistosci),PA;..Rys... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 20.10.03, 22:40 i ja tez ich slyszalam spiewy milosne..... a teraz jesien,prawie zima u nas i spiewu ptaszynek brak,,,, smutna pora roku ale za to bardzo barwna w kolory,,,,,to bardzo lubie... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 07.11.03, 12:39 "" Dzien Zaduszny"",bardzo to ladnie namalowales Rb, dzis odpoczywam,a pozniej nadrabiam straty Pozdrawiam cieplutko....PA;..jeszcze wydaje mi sie ,ze jade autokarem i plyne promem... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 08.11.03, 15:12 Rys a co to sie dzieje,,,,, czyzby naprawde wena Cie opuscila ?????? a tak na powaznie, to slyszalam o tragicznych wypadkach w Tatrach, to straszne ,smutne,,,, pozdrawiam cieplunio,czekajac znow na cos pieknego. PS;poznalam starszego pana teraz, maluje jako amator,pisze rowniez wiersze, zamalo mialam czasu,zeby Go wprowadzic w Twoje wiersze, pomyslalam,ze moze cos by namalowal. Nastepnym razem zaciagne Go do kompa i niech poczyta "Twoje Twory", moze cos wybierze i namaluje ,mam rowniez obiecany w prezencie obraz. PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 10.11.03, 13:02 Rys chyba nie piszesz powaznie "Wbrew sobie" mam ta cicha nadzieje,ze jeszcze bede czytala Twoje malownicze,piekne i erotyczne wiersze. Pozdrawiam cieplutko z nadzieja na wiecej do poczytania,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 10.11.03, 20:35 To mnie zaskoczyles Rb,,,, wiesz przed wyjazdem zawsze czas mnie goni, gdy wroce to aklimatyzacja od nowa, nastruj "pod zdechlym Azorkiem" i jakos nie moge sie pozbierac do niczego.... obiecuje poczytac,,,, pozdrawiam cieplunio.... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 12.11.03, 11:59 Rys dla Ciebie Poswatowska zyczac pieknego dnia,taki jaki u mnie teraz jest.... *** rosliny dusza jest w sloncu zwierze ma slonce w sobie na przyklad widac to dokladnie w glowie law od ktorej koliscie odchodz promienie lew jest skupiony i czujny swieci slonce nie uzywamy imion alasnych na chwile a powinnysmy uzyc Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 15.11.03, 14:16 Witaj Rys! Oooooooooo,widze,ze dzis w domciu zostaliscie,,,, dobrze ,,,poczytalam z wielka przyjemnoscia, podumalam nad refleksja zycia i "niedziela" udana,,,, Pozdrawiam ,,,zyczac milego/ pieknego weekendu,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 19.11.03, 12:37 Rys,,, o! jakie to slodziutkie co napisales,,,, dzieki Ci.... pozdrawiam cieplunio i milunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 19.11.03, 16:47 O! nie panikuj,,,, poczekam teraz ja ,,,,, pozdrawiam cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 21.11.03, 12:38 Witaj Rys wyslalam orzed chwileczka odpowiedz,,,, a dzisiejsza poczta ,dziala ,jak chce, choc zostala wiadomosc wyslana nie wpadlo potwierdzenie do foldera.... Milego weekendu pelnego pieknych wrazen zycze,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 25.11.03, 13:03 Witaj Rys dziekuje za placz i rados, prztwierdzone pocalunkiem II milego dnia,,,,usciski,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 26.11.03, 17:20 Witaj Rys ladny hold napisales dla zaginionych w gorach,,,, a Matrona....jak zawsze celnie ujeta,miejmy nadzieje, ze bedzie w rzadach rownie dobra .... pozdrawiam cieplunio zyczac milego wieczoru.... Odpowiedz Link