mavika_88 31.08.16, 22:19 Mam... Wode ^^ tego mi bylo trzeba. Zimnej ze srednim nasyceniem Co2 a teraz... to ja ide spac. Umordowany czlek to na nic sily nie ma i wystarcza mu lyk pyszniutkiej wody Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mavika_88 Re: Mam wszystko... 01.09.16, 18:27 Ha. Dzisiaj w pracy bylo o gumce. O zakladaniu... o naciaganiu.... taki jeden przyrzad (wole noe mowic co by za duzo o sobie nie mowic). W pewnym momencie powkedzialam.ze mi spadla gumka i stalo sie to pierwszy raz (nie wiedzialam co.soe w takiej sytuaxji robi wiec zapytalam starsze osoby bardziej doswiadczone w tej pracy. Ja bez podtekstu a tutaj osobki jakies aluzje z usmieszkiem. Dopiero pozniej widzialam tam drugie dno a te osobki to... baby. (Z tego wszystkiego po pracy to mi sie seksu zachcialo z racji ze sie pozniej o nim myslalo) ach te baby... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 01.09.16, 18:29 * wole nie mowic co by za duzo o sobie nie zdradzac. Troche niestylistycznie wczesniej napisalam Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 01.09.16, 21:17 mavi, dużo chodzi podobno w pracy, a kto nie ma w głowie zbyt wiele musi mieć w nogach Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 01.09.16, 22:06 Oj..glowka to mi musi pracowac. Mega szybko.musze reagowac. Przewidywac analizowac, wylapywac. No i... wszedzie jestem. Wkurwiajace w tym wszystkim jest to ze kazdy czegos chce a przez to sie komplikuje. No i... specyficzne srodowisko. Duzo ludzi. Kazdy cos powie, przeinaczy. Ciagle.sie ucze.... jak funkcjonowac w tym srodowisku. Ludzie sa falszywi i wszystko.sie rozchodzi z predkoscia swiatla. korpora.... Ciezki mi zlapac kontakt z ludzmi gdy jestem skupiona na pracy. A ludzie to odbieraja jako ignorancje.... w moim zyciu bylo tyle spokoju a teraz poszlo to w druga strone. Czasem sie gubie w tej calej wichurze. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 01.09.16, 22:46 Hmmmm taaaa w tym tyg jeden dzien to juz chyba dochodzilam do granic wytrzymalosci.... spore je mam. Jednak...to nie byl najtrudnieszy dzien. Beda gorsze. Pewnie w natepnym tyg sie zacznie. Cos nowego. Czpowiek w tej pracy czuje sie czasem (czesto) jakby byl bombardowany pileczkami do tenisa z automatu. Nie jest latwo to na pewno. Bywa okrutnie ciezko.... ale bywa i satysfakcja, bo i sie odnalzlam ... jeszcze tylko poprawic swoje funkcjonowanie... DN (Nawet czasu nie mam czytac co sie dzieje na forum. Z reszta.... juz dawno.sie od tego miejsca oddalilam) Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 01.09.16, 22:12 Taaa.... W tym tyg mialam chyba najciezszy dzien w pracy (na pewno!!). Fizycznie troche umordowana (duuuuzo poruszania) no i wiadomo. Wszystkiego trzeba dopilnowac. Po tym dniu... w trakcie... mialam mysli ze chce zrezygnowac ze nie dam tady. Kurde... troche fizycznie niedomagam tzn. Chyba spore przemeczenie. Glowa ciezka... jakby sie krecilo. Hmmm przez pierwsze 3 dni nic w rohocie nie zjadlam... no.... nie bylo kiedy.... Ech. Musze zdrowko ogarnac a raczej... nie dolewac oliwy do ognia. Diete trzeba odpowiednia (Zdrowa) zastsowac. A tymczasem.... ide spac. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 01.09.16, 22:57 Wiemy ze czas jest jak wiatr. Wazne jest tylko by zyc Z piosenki Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 15:21 Oddaliłas sie,a jednak mimo to czasem wracasz Chyba coś Cię tu przyciąga? Sentyment? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 17:51 nie podpuszczaj bo wiesz jaka mawika jest twardzielka i jak w końcu powie 'nie' to będzie 'nie' i tyle ja będziemy widzieli a niektórzy będą tęsknić 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 20:25 Dokladnie. A tak na prawde ... to juz tylko wisi na wlosku Juz tylko resztka zostala zeby sie urwalo calkowicie. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 20:35 Mam... tez nowy zapach CK I mam... weeekend... piwko pojdzie. Przemeczonam... Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 20:45 haha już prędzej ja przesatnę pisać na forum ps jak w szkocji? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 20:51 przestanie przestanie ☺ od kiedy przestałem jej odpisywać i nakręcac te zenade to brak jej bodźców. a sama dla siebie? ona lubi się popisywac przed kimś a prócz mnie czy ciebie to rzadko kto reagował. ale ja to robie dla niej. jest tak zajefajny ze szkoda jej by się marnowala w internecie kiedy w realu takie powodzenie wśród prostaczkow 'za te oczy szalone szalone... ona tańczy dla mnieeee' Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:18 Haha Tedeefku bylo wlasnie w druga strone. Ja przestalam pisac. Przestalam czytac... czasu brak.. a szkocja? Wysle Ci kiedys Fripusiu fotki. Krajobrazu Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:22 mavi ty ze mną już się nie kontaktuj prywatnie, starczy mi na całe życie Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:24 Nawet nie mam zamiaru kiedy ja do Ciebie pisalam. To Ty chciales... ja odpuscilam. Nie boj sie. Nie bedziemy miec na prywacie kontaktu. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:35 ja dziękuję za taki kontak kiedy jedna osoba pisze i pisze i pisze rozpiłbym się tylko przez o bo na trzeźwo mawciu z całym szacunkiem ale z tobą nie można... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:23 Wiem ze bedziecie tesknic jak mi.sie zamilknie ^^ Wy najbardziej Nie lubie robic czegos po odrobinie. Wole sie w pelni oddawac. W.pisaniu to.robilam. na forum. Teraz... czuje jakby mnie tu nie bylo. Czuje... na forum pustke.. a kiedys moje zycie wypelnialo. Jest inaczej. Jest na pewno lepiej.. Piwko.sobie plynie w mych trzewiach Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:27 Kurde... przeszlo tysiaka bede musiala wydac.... za..... zebisko Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:35 W srodku sie sprawa rozgrywa kanlowy leczony w dawnych czasach. Nawet nie pamietam tego leczenia... tak dawno temu. Wiadomo.ze.nie tesknisz. Ty w ogole ludzi przeciez jie lubisz.bo ludzie to samo.zlo. falszywe bestie. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:38 a za co mam ludzi lubić? ano fałszywe bestyje to fakt Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:33 ja nie tęsknię za internetowymi ludkami..... Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:33 >Czuje... na forum pustke.. a kiedys moje zycie wypelnialo. To był czas bezpowrotnie zmarnowany. Ciesz się że się w porę opamietałaś. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:36 ja ma taki sam wniosek - forum to marnowanie czasu Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:41 nie no nie przesadzaj ona jeszcze chyba nie ma 30-tkiz tego co pisze to jakąs prace ma może jeszcze wyjdzie na ludzi Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:44 a długo do 30? dwa lata raptem mavi już pierwszej młodości nie jest, sporo życia zmarnowała na bzdury i nadal marnuje tylko tego nie widzi, albo udaje, że nie widzi Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:49 jeszcze parę lat młodości przed nią 28 lat najlepszy wiek dla kobiety. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:51 Wyjde na ludzi robota jest. (Facet sie kreci.... dobrze jest... ) Plany sa. Troche mam zaleglosci z zycia. Troche do zrealizowania. Swiata trzeb w koncu pozwiedzac. Wawe tez odwiedze. Tylko... czasu troche brak.... Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:53 ja się cieszę , ze już wawy odwiedzać nie muszę, zaraz rok w październiku minie jak się wyniosłem, wcale nie tęsknię za tym miastem Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:04 > (Facet sie kreci.... dobrze jest... ) Korzystaj póki możesz uwierz mi to nie będzie trwało wiecznie Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:17 Nis bedzie.... nie bedzie trwalo wiecznie. Chcialabym go poznac... zamieszkac... ale plany sa inne. Zwinie mi sie. Nie na wszystko czlowiek ma wplyw..los bywa ze krzyzyje, utrudnia kontakt. Zobaczymy jak to bedzie czas pokaze. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:20 ty to masz glupie szczęście do wyjeżdżających. pamiętam ze paziek tez miał wyjeżdżać. ej a może to taka ich taktyka żebyście nie marnowali czasu i przechodzili do rzeczy Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:54 Moge sie starzec ale z odpowoednia osoba Starosci sie nie boje. Ona... jest czyms normalnym. Zdrowia jedynie bym chciala. Lepszego.zdrowia. nie jest zle.. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:56 hehe ale oznaki starości zauważasz i mi pisałaś o tym, czyli tak do końca nie akceptujesz;P Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:57 28 lat i odmladzanie??? Każdy stary kawaler ma jazdę na jakims punkcie a jak nie każdy to większość ale takiego żeby miał na punkcie odmładzania to jak zyje nie spotkalem orginał jesteś na skalę kraju Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:02 znasz drugiego podobnego do Ciebie? ;-P Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:55 nie wierzę w nią. za dużo czasu marnotrawi w poradniach nfz. a z wiekiem się to zintensyfikuje. normalny człowiek to robi badanie by odbebnic a ta jest zawiedziona gdy jej nic nie wykaże i powtarza do skutku Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:57 widzę że jakieś ciekawostki mnie ominęły z życia mavci, o badaniahc 1 czytam Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:20 Haha. Nie wiem skad takie info. Nic nie powtarzam jak nie wychodzi. A kontrolowac sie musze. Musze robic badania. Powinnam co 3.miechy. czasem robilam po roku... a co do innych badan. To lekarza zlecaja rowniez. Ostsnio pewien sie zainteresowal nieprawidlowoscia. Zlymi wynikami. Nie znasz mnie Tedeefie Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:38 Wiem!! Ale... nie do koncan zmarnowany... nikt nie ma pojecia ile korzysxi z tego wynioslam. Dzieki forum zaczelam miec chec na ludzi. Zaczelam sie dzielic soba.. a nigdy tego nie robilam. Takbwiec... wirtualne znajomosci mnie rozwinely. Obudzily mnie na czlowieka.... Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:53 Eee tam pisz prawdę poczytałaś co poniektóre posty z moimi włącznie i dotarło do Ciebie że od ślęczenia na forum do dziwactwa droga niedaleka. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:54 Wiadomo!! Wzielam.sobie do serca Wasze rady Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:01 Za kilka lat dotrze do Ciebie a może już dotarło ile czasu tu zmarnowałaś. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:04 obawiam się, że do mavci nigdy nie dotrze, szkoda mi jej trochę były momenty kiedy lubiłem tego łobuziaka Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:09 nie za bardzo czytałem jej posty straszny chaos w nich był ale co nieco śledziłem soap opera z nią i jej byłym w rolach głównych. Ze facet się zgadzał żeby takie szczegóły z życia na forum opisywać to nie mogę pojąć. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:16 haha on pewnie nie był niczego świadomy zresztą to pionek posłużył mavci za mięso armatnie i dostał kopniaka, wiedziałem, ze tak skończy ten koleś Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:07 Oj tam... juz dotarlo. Ale nie uwazam tego czasu tylko za stracony. Sa i pozytywy Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:09 a co ona by robiła w tym czasie? inaczej ten czas marnowala. ludzkości by nie zbawila. fripka chciała naprostowac dobry uczynek zrobić. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:12 fripka naprostować? ona chciała niby mi pomagać a cały czas pisała o sobie , monologi do bólu, mavi nie nadaje się na terapeutę Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:41 mawi dla mnie możesz kończyć nawet już teraz. jestem gotowy innych też nie musisz przygotowywać tymi wielokrotnym zapowiedziami. ale rozumiem ze to tak sama sobie dodajesz animuszu. musisz to wiele razy napisać żeby zmierzyć się z rzeczywistością 😊 Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:42 cała mavi- odchodzi odchodzi i odejść nie może Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:47 Wiadomo. Musze sie do.tego przygotowac jak odejsc to raz a dobrze. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:49 moja babcia 20 lat umierała, z twoim odejściem z forum będzie podobnie jak nie gorzej Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:33 odwrotnie? ja tu byłem jak ciebie nie było jestem i będę doskonale się bez ciebie obchodze. bylem czasem zainteresowany twoimi tekstami ale ile można? znudzilas mi się i nie zatesknie Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:41 Haha probujesz siebie przygotowac do mojej mniejszosci i do tego jakby mnie nie bylo Wierze Ci ze sie znudzilam. I tak Cie podziwiam ze Ci sie chcialo.mnie czytac Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:46 hehe normalniejszy od ciebie, ty mavcia masz jakieś braki, cała ta pisanina - powinni cię przebadać specjaliśći Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:50 no to przodu ruszyłaś, jeszcze masz mnóstwo życia przed sobą Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:54 haha a rok temu umierająca byłaś po tym ukąszeniu kleszcza czy może to była anakonda już nie pamiętam? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:57 Kleszczucha nadal.mam w sobie.(wyniki nadal zle. Tzn pozytywne). ale pierdole to. Tzn. Wiem jak poprawic swoje zdrowie. Przelaze na odpowoednia zdrowa.diete i wiem ze bedzie lepiej Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:59 ile czasu już przelazisz na te dietę? przejdziesz równocześnie z opuszczeniem forum? 😊 rozumiem... będziesz miała odskocznie - układanie i trzymanie się diety Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:00 www.japonskimotyl.pl/2015/03/o-sabej-tarczycy-hashimoto-i-cukrzycy.html?m=1 Odpowiednia dieta. Zdrowy tryb zycia. Malo stresu (praca oktutnie strsujaca. Odpowiedzialna. Ja i tak spokojnie do niej podchodze. Najwyzej mnie wywala nic nie trace). Zaczne zdrowo zyc.. i jeszcze chwile pozyje Tego artykulu co wyslalam jeszcze do konca nie orzeczytalam ale sensowny sie wydaje Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:02 jak cię wywalą to masz sklep u rodziców po pifko i czipsiki będziesz śmigać Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:07 ty masz stresująca prace? jesteś zwykłym szeregowym pracownikiem. nic od ciebie nie zależy. dobrze wytresowana malpa bylaby w stanie cie zastapic. stresująca prace to ma ktoś kto ma cele nie do zrealizowania i musi mocno kombinować by choć część z nich zrobić. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:09 Nie wiesz jak jest.... ale niewazne. Nie wnikajmy w to. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:10 ja jestem szeregowym robolem a jak sam nie wymyślę jak coś zrobić to mi nikt z tzw góry nie pomoże Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:14 na początku tak, ale to było ponad 10 lat temu, przecież mnie nie wywalą z pracy, a jak wywalą to mi to lata za kilka dni bym miał coś innego, mam średniotrudną prace Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:14 Ja musze w wielu wypadkach decydowac. To ode mnie zalezy co zrobia szeregowi. Nie do konca jest tak nie stresujaco ale trzeba miec wlasciwe podejscie. Najwyzej mnie wyrzuca. I tak juz dlugo popracowalam ;p Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:15 Szczerze mowiac... wolalabym byc szeregowa. Przynajmniej normalnie bym z.pracy wychodzila... Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:18 o masz władzę a ile ci płącą? może ja jednak odwiedzę Rzeszów Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:24 podoba mi się głos mavi, ale znajome kobiety odradziły mi z nią znajomość Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:29 ps. głos... 😊 nie sądziłem ze jesteś taki sentymentalny 😊😊 mięciutki fripuncio Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:35 Fripcia nie bylo stac by odebrac tel. Choc.. nr podal. Spenial. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:37 a co by dała rozmowa z tobą? ja ma tylko jeden temat we łbie więc nie miałabyś o czym pogadać tak jak i oczym popisać Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:31 nie dostałm filmik i na nim było słychać mavi Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:35 nie dla mnie, nie pamiętam do pieska coś tam mówiła czy do innego zwierza Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:37 Wiadomo.... nagralam filmik... jak.sie... zabawiam... Z pieskiem mnie tak nie bylo. Cp robimy chlopcy? Juz Was chyba wystarczajaco dopiescilam slowem? Wiem ze teskniliscie idziemy spac ? Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:39 ja nie tęsknię za tobą, tylko nie mam co robić w piątkowy wieczór, jutro do pracy znowu jak co łikend, do wiosny obłożeni jesteśmy zamówieniami podobno, samotnośc mavi to stan którego ty czy inni tutaj nie znają Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:44 Siebie nie lubie nagrywac. Mam fajne filmiki w aparacie. Noooo zajebisty jest, jesli chodzi o filmiku. Cudowna ostrosc lapie nawet przy sporym.zoomie. filmiki zwierzakow nagrane. Ostatnio w wysokosciach obserwalam (nagrywalam) dwa jelonki. Przkomarzaly sie ktory ma wieksze rogi. Zeby je powiekszyc... nabieraly rogami roznosci. Jakies slomki..bo i na sciernisku byly. Obok ogromne walcowate bale. Oczywiscie wyszlam na jeden. Oki. Ktos mnie podrzucil. fotki zle nie wychodza. W koncu soe moge cos.zabawic. hmmm sporo ich juz napstrykalam..32.GB to chyba za malo kiedys... sprawie sobie jeszcze lepszy. Jakas lustrzanka mi sie nalezy ten na poczatek jest ok Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:47 Hmmm jak sie na tyg spi po 5 godz tczlowiek troche zmeczony... Zobaczymy kiedy odlece. Na razie serialik ciagle leci w tle Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:49 ok to zatańczysz brzuchem czy nie? bo idę spać Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:52 dla mnie może puścić bąka i umieścić na yt 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:01 Idz ;P Takie rzeczy to tylko.... w lozku Mowa o.spaniu Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:22 Haha smieszny Fripeczku jestes. Specjalnie to robisz. Ujawniasz mnie. Czy to jest Fair. Mam.sie odgryzc.? Moglabym.... uwierz ze moglabym Ci pocisnac. Sam bys sie zdziwil ile o Tobie wiem.. tak wiec Fripusienku. Lepiej soe opanuj. Ok? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:25 mawi nie histeryzuj. przecież wiele razy pisałaś z jakich okolic jesteś. i o moście teczowym... 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:30 Dobrze wiesz o co chodzi i Fripk nie bron..nalezy mu sie. Noech sie opanuje Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:33 ja jetem szalony jak ten no wiatr wpadnę do was na chate kiedyś, hehehe ciekawi mnie jaka będziesz miała minę Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:39 Ty? Oj... boidupko Ty ze.mna bales sie spotkac Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:43 nie miałoby sensu nasze spotkanie z innych światów jesteśmy Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:43 frip znasz nazwę tej podrzeszowskiej wsi? nie podawaj! 😜 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:50 Powiem tylko.ze.o Fripie wiem sporo i moge sie odzwdzieczyc. Sama nie zaczynam ale jak trzeba bedzie.... bede musiala sie odwdzieczyc. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:53 hahaha a co o mnie wiesz? tyle samo co i ja o tobie, pare głupot nic nie znaczących taka prawda mavi, nawet gdybym chciał to i tak nie mam czym cię skompromoitować Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:55 mawice jest głupio po tym co tu wypisuje i nie chce żeby ją ktoś z okolic dopasowal do tej twórczości. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:58 a bo to mało dziwaków mamy w kraju?kogo by to obchodziło, może kilku gimbusów by się pośmiało to wszystko Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:57 Wiem wiecej niz myslisz, A.J ;P Ale niewazne. Jesli piszesz... pisz o.tym.co na forum a nie poza nim. Ok? Pasuje niedlugo pojsc spac. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:00 hahah przecież to nie moje imię i nazwisko ale widzę, że plotkarzy na forum nie brakuje, a mavi się w detektywa bawi Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:50 przecież mowie żeby nie podawał. ja nie przyjadę 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:51 Ty miales zaszczyt jestes jednym z nielicznych. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:56 może byłeś jednym z niewielu którzy pytali 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:59 Kiedys w Ciebie wierzylam, ze jestes reformowalny. Ale...Ty nie chciales. Twoj problem.jest taki ze Ty nie chcesz... (mimo ze bardzo chfesz.. lecz... nie potrafisz.) Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:04 Wie ze nie ma sensu? On sie boi... boi sie cierpiec... wrazliwy facet. Wiec wg Niego.lepiej nie probowac a wine zwalic na cos zipelnie innego. Nikt mu nie pomoze jesli sam nie zechce. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:09 Ale ludzie probuja. Cos robia. Hmm Kto.sie nie boi? Co jesli powiem... ze ja? Ja nie cierpie. Moze bez uczuc jestem? pewien znajomy (dobrze jest) powiedzial ze mnie nie chfe zranic. Nje chce zebym cierpiala. Powiedzialam ze mnie sie nie da zranic. Ale to wynika rowniez z tego z jakimi osobami sie zadaje. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:13 ależ wy pierdolety gadacie. 'nie chce cię zranic' lol i to facet takie rzeczy gada? usłyszał w filmie i powtarza jako dobry bajer? masakra nie facet Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:22 a mawi jak zwykle niezlomna - 'mnie nie można zranic' 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:25 Bywa ze ktos nie chce wchodzic w zwiazek. Ze ciagle w serduchu tkwi jedna. Dlugoletni zwiazek. Nie bede mowic o co chodzi. U niektorych pojawia sie strach. Nie tylko o siebie. Ja sie tam nie znam. Jakos.... ciezko mi do.zakochania. (choc teraz jest dobrze....). Sa tacy ktorzy w sercu maja ciagle kogos... nie znam sie... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:29 pokazuje ci jaki to on wrażliwy... stary dobry chwyt. a wie ze ty lubisz ludziom pomagać 😄 Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:35 o tak mavika i pomaganie mi też miała pomóc a nawijała o sobie non stop a ja czytałem z nudów Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:42 pamiętam kilka lat przed tobą miałem podbny przypadek, trzeci raz już nie dam rady....... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:49 Wiem..... Za wrazliwy jestes. Wolisz unikac. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:53 Ale.... co ja bym Ci miala zrobic? Po spotkaniu kolezenskim jakby do niego doszlo Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:54 wyśmiać mój wygląd przy sprzeczce na forum Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:59 Ales Ty duuuuurnyyyy. I wiem (przeczucie) ze niczego sobie jestes. Strasznie tylko.wymagajacu. nie tylko.wobec swojego wygladu (tutaj wiadomo) ale wobec innych. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:35 Tak. Ty wiesz lepiej Daleko mu do.wrazliwosci. wredny jest!! Wiadomo.ze nie mozna mnie zranic..nie dam sie. To my wybieramy ludzi z ktorymi.mamy kontakt. Na pewno ten blizszy kontakt Ha. Ostatnio ktos mi powiedzial.ze.niewrazliwa jextem. Nieczula. Nie zal mi bylo odchodzacego.zwierzaka. tak bylo lepiej dla niego... Aaa kolega dzisiaj podeslal mi filmik. Zadziwil mnje.... nie wiedziala ze gad tak sie dobiera do gryzonia. Niezly jest.... www.sadistic.pl/obiadek-vt424018.htm Dla ludzi o mocniejszych nerwach szarlotcie sie nie spodoba. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:06 hehe wypracowałem sobie bezpieczne miejsce życiowe psuć tego nie zamierzam, bo nie ma sensu tak jak tadek pisze Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:01 zmiana nastawienia idzie za zmianą wyglądu w mim przypadku Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:06 Aha aha. Niewiadomo jaki bys nie byl.piekniutki to ciagle bedzie za malo... na nic Ci Clark..na nic Ci 2 metry. Ciagle by Ci czegos brakowalo. Masz pomysl.czego?.kogo? Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 23:14 jak koń pod górkę kombinował to batem dostał Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:15 masz ludzi pod sobą? awansowalas i nic nam nie napisałaś! obraziłem się! 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:19 Mam mam. To ja im mowie co.maja robic... a swojej roboty mam.tyle ze na przerwe czasem ciezko.sie wyrwac... dzisiaj bylam 10min!! Wypilam.kawe i bulke zjadlam. Nie zawsze mi sie to zdarza ;P Ale serio... wolalabym byc nizej.... Bylby mniejszy zapiernicz... Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:22 teraz nie odczujesz teo, ale za kilka lat może być zonk, to niby ten zdrowy tryb życia? ja jak mi się chce jeść to idę i mam w dupie która godzina Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:23 mawi ma zajawke jak się poglodzi ze schudnie i będzie szprycha Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:27 Nie!! Nie chce sie glodzic. Zeby schudnac. Nie musze. Zle.mi gdy za chudy mam.tlow ;p ud sie pasuje pozbyc ale to... moze na silowni. Tylko uda mi przeszkadzaja ale ich niejedzenie na pewno nie zminimalizuje. A dieta?.prozdrowtna. na pewno jie w celu schudniecia. Nie potrzebuje tego ;p Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:57 kleszcze komary pajaki tamto autoimmuno coś tam... na mawi to wszystkie plagi egipskie spadają Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:02 Haha tak mnie wszystko lubi Jeszcze z nadnerczami mam problem..nadproduktywne sa.... Niestety jak ma sie jakiegos autoagresiaka to mozna miec inne Ale... Mysle ze mozna to.mimo.wszystko powstrzymac. Zdrowy styl.zycia. sie wezme za to. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:11 przecież to ty kierujesz swoim organizmem. zakaz mu! i ćwicz jogę Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:16 Jak mi sie zechce to dam zakaz Nie no... serio w zdrowym trybie zycia jest ogromna sila. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:19 to może i ja skorzystam z tych twoich złotych rad 😅 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:24 Nooo i piwo sie skonczylo. Jego akurat jie powinnam pic ;p lepszejsze winko.czerwone. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 22:28 Nie wiem.co to.zgaga ;p A winko pysznitenkie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 02.09.16, 21:52 na poczatku ciekawie było poczytać jak ktoś zaklina rzeczywistość i oszukuje sam siebie i jak daleko może się w tym posuwac 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 21:52 No i wrocilam., z rowera tak jak pisalam w innym watku ze sie na niego wybieram.. Co i tak zostalo wyciachane. Stad pisze tutaj. Ponoc tutaj tylko mi wolno. Rozmowy z Fripem zostaly cachniete a rozmawilismy grzecznie. O pracy... o zmianach... hmmn mozna zadac sobie pytanie ile osob pisze na temat ^^ spoko... przyjdzie taki czas ze czlowiek nie bedzie sie zastanawiac gdzie mu wolno a gdzie nie... No to wrocilam. Rowerkiem sie przejechalam. A jak lowy? Dosc dobre. Choc moglyby byc duzo lepsze. Jeden moment spierniczylam. Nie zlapaalam go jak powinnam. Labedz ktory pokazywal.swoja sile, rozlozyl w pelni skrzydla i wypial jak najwyzej szyje. Zlapalam go... ale... przy okazji ucielam mu glowe ;P procz labedzi (a byo ich 3. Dwa stare, jedno brzydkie, juz piekniejace, kaczatko) byly kaczuchy, zwykle krzyzwoki i nurkujace (nie pamietam jak sie nazywaja...). Nad glowa latala tez czapla czy siwa? Hmmm nie widzialam za bardzo koloru. Wysoko byla ale szyja wygieta zdradzila ja, ze ten ptak wlasnie czapla jest. Pod wieczor mnostwo nietoperkow. Ze 30 sci jak nic. Zanim nad wodospadem sie znalzlam do sklepy skoczylam. Po bulki. Do pracy no i desperados i chipsy. Na sucho nie pojechalam nad wodospad. Usiadlam na gorze. Wodospad pode mna. W pewnym momncie przyszedl koles. Zaczal nuci. Nieprzerwanie nucil... jakas piesn religijna (zaraz Tedeef napisze ze trafiam na dziwnych ludzi. Ano... ten koles lekko zeswirowany. Juz go pare razy widzialam) usiadl w koncu naprzeciw mnie 2/3 m. Gdy mialam dosc tej monotonnej melodii (zle nie nucil) zeszlam na dol. Skaczac po glazach usiadlam na przeciw wodospadu. Bylam juz na rownym poziimie. Zamiast sluchac nucacego kolesia posluchalam szumu wodospadu. Fajke spalilam. Powrot do domu bo siwatls nie wzielam. Tak to zleciala moja wycieczka w somotnje. Czasem bardzo tego potrzebuje. Odciac sie od lidzi... bardzo.... Aaaa dzisiaj widzialam jeszcze bociana. Zastanawialamsie... czy juz odleciy. Mysle ze tak... dwa tyg lub 3 tyg temu widzialam nascie bockow. Pewnie juz sejmikowaly sobie. Ciekawe czy ten nie odlecial czy dopiero nosi sie z takim zamiarem. Tyle mnie i tak za duzo. Pora na mnie. Pora juz pewnie spac. Zeby nie wyszlo mi 5 godz snu. DN Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 21:59 ciachnal i dobrze zrobił żebyś zbyt nie gwiazdorzyla 😊 Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:04 ja to bym cie tak dla utemperowania częściej wyciął żebyś się głupio zastanawiała a dlaczego? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:33 poplakalas się do lesia na priwie? taaaa 😊😊😊 skoro już wiesz ze tylko tu można ci pisać 😊 hahaha dooobreeee. ale dlacego dlacego psecies pisałam o pracy 😭😭😭😭 ajjjj cialbym cie dopóki nie napisalabys czegoś z sensem 😊😊 Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:52 tadek nie odpisuj mavice kilka tygodni to przestanie pisać. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:56 ja wiem... wiem ze chciałbyś ją mieć na wyłączność na priwie. (jak tu jęk nie napisze to będzie tam się produkpwac) ten filmik z głosem to nowym aparatem był nagran Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:00 Haha z Fripusiem juz daaaaawno nie mam kontaktu na priv. Mimo ze to on chcial. . Rok... napewno. Mialam kontakt jak w niego wierzylam. Filmik nagrywany jeszcze ze 2/3 lata temu. Na starym telefoni-nawet sobie popisujcie. Ja mykam.spac. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:02 no no zaskoczyła mnie bo myślałem ze się tak podniecilas aparatem ze musiałaś komuś wysłać nagranie i padło na fripcia 😅😅😅 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:15 No widzisz. Nikomu fimiku zadnego nie wyslalam z aparatu nowego. A cos by sie znalazlo. Ba... nawet nie wyslalam nikomu zdjecia. Nikomu wirtualnemu. Ani z wysokosci ani z innych wypadow ktore mialy miejsce w przeciagu ostatnich 2 miesiecy. Bedziecie.... piersi... pare fot moze kiedys strzele. Ladne widoczki ale to jak sie zmobilizuje. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 05.09.16, 20:28 hahaha brak kontaktu z tobą akurat na dobre mi wyszedł nie mam nic do ciebie ale na innych falach nadajemy Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:57 Nie bedzie musial nawet jakby chcial to przyjdzie taki czas ze nie bedzie mial sposobnosci. Tedeef juz kiedys napisal. Wie jaka jestem. Oki. Spac!! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:00 każdy kiedyś przestanie pisać. z różnych powodów. a ty pokazujesz ze ciężko ci to zrobić tak od razu. duuuuzo to dla ciebie znaczy Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:06 Aha ^^ Po prostu jak skoncze to w widocznym momencie. Trzeba ciachnac raz a dobrze. Ike razy Ty przestawales pisac? Mnie tak na prawde tytaj ju-nic nie trzyma. Odwyklam od pisania. Fakt... w dawnych czasach byloby mi ciezej calkowicie zerwac bo forum bylo moja codziennoscia. Teraz jest zpelniie inaczej... nie mam nawet czasu by czytac. Malo mnie w tym swiecie... wiec ni)bedzie problemu by mnie w ogole nie bylo. A ostatni watek to pasuje zalozyc jakis.... Musze znalezc na niego czas. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:10 widzisz juz nawet lesiu ci nie daje pisać na takich prawach jak innym mozesz tylko w izolacji 😁😁😁 jak oblakana 😂😂😂 Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:21 idź juz spać jak ci fripoo radzi. on chce dla ciebie dobrze martwi się o długość twojego snu. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 05.09.16, 05:24 Milo ze i Ty sie troszczysz ;P Jak pisales to ja juz pewnie odchodzilam w Morfeusza strony. Nie ma to jak "dobrze przespana" noc... przed polnoca juz wybudzenia - problemik ludka... przed druga ponowne... burza cudowna z wyrka mnie podniosla. Odlaczylo sie zasilanie (net), okno zamknelo. Praca przysnila sie. Ciezko bylo a i bedzie. Przetrzymac trn dzien. Oki. Odezwe sie jak przyjdzie pora. Jak sie zbiore w sobie. Na razie. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 05.09.16, 05:55 Ha. Kociak z rana zrobil preznet. Zostawil go pod domem na wycieraczce. Z czarnym paskiem. Prezent w ogole nie rozpakowany. Mysz cala z paskiem nie libi. Inna pewnie by zezarl. Ta orzyniosl by sie pochwalic. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 05.09.16, 20:59 Rano... wychodzac z domu (jak wchodzilam "do"to myche zobaczylam) wychodzac... zapomnialam o niej i... nadepnelam mycha jeszcze miecutka byla a ja podskoczylam. Dzisiaj 15 kilosow na nozkach zrbione. Nie mam czasu byc dac slowo pisane. Umorodowany czlowiek. Znowu sie dzieje. Duuuuuuzo sie dziej Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 05.09.16, 21:02 Obiadek dopiero zjadlam. Rosolek. Wpierw musialam telefony powykonywac i takie tam. Jeszcze jeden musze.... zeby wszystko digrac. I tak beda jutro zjebki ^^ normalka. Juz przyzwyczajonam. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:04 spoko wodzu od jutra jej nie odpisuje. pomogę jej rzucić bo widzę jak ciężko jęk idzie 😂😂😂 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:09 Hahaha smieszny jestes Tedeefie wiesz ze bedzie mnie mniej... wiesz ze nie bede pisac na tyg . To i nie bedziesz mial sposobnosci mi odpo. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:11 a skąd ja mam wiedzieć że Cię nie będzie? uważasz ze tak się przygotowuje do tej rozłąki? 😂😂😂 Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 23:16 kabaret! 😊 jak mam ochotę się z kogoś pośmiać to pisze pod tobą 😄😄😄 ale starczy bo to grzech 😇😇😇 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:30 To juz moj szczyt. Musialam sie wyzyc za to co Lesio wyciachal. Musialam dodac utracone slowa. A tutaj wiedzialam ze moge pisac ile chce. I nikt powodu nie znajdzie zeby ciachnac. No wiec... odzyskalam tamte slowa, choc... innne... Pora spac. Dobrej nocy Wam. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:34 hahahaha tu możesz pisać ile chcesz? a kto ci pozwolił? ? 😅😅😅 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:52 Sama sobie. Jakbym ch!la to moglabym pisac epopeje jak kiedys. Niezaleznie czy mnie ktos by czytal czy nie. Bo i nie po to pisalam. Tak wiec moglabym... ale to co bylo ju-nie wroci. Lepiej isc do prawdziwych ludzi. A i mojaforma niee tutaj ma rosnac. A co do Lesia... nic n0a pivach nie musialam pisac. Juz nieraz mowil zebym sobie zalozyla wlasny watek i w nim pisala. Wiec... bez rozmowy z Nim wiedzialam o co chodzi. Dobrqnoc kofaniutcy, buziaczki ( ) Odpowiedz Link
fripooo Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:46 lesiu cię wycina? hahaha mnie stale jakoś problemu nie ma Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:54 Ciebie tez po poludniu wycial. Bos pisal do mnie Nie chodzi mi o to ze mni'ciachal ale skoro wladza sie trzyma jakis zasad to niech bedzie konsekwentny rowniez w stosunku do innych. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam wszystko... 04.09.16, 22:58 władza nie musi być konsekwentna a jak ci się nie podoba to ciao 😅😅😅 Odpowiedz Link