kendo 07.06.08, 08:27 samych pieknych dni, bez trosk i zmartwien, duzo zdrowka . buziaczki i usciski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala20033 Re: urodziny Grejs 07.06.08, 15:09 usmiechu od milego kwiatkow wiele bukietow dzionka slonecznego i czego sobie zyczysz...Mala Odpowiedz Link
nana_c Re: urodziny Grejs 07.06.08, 16:17 Najlepsze zyczenia urodzinowe sle ci znad Wezery Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Grejs 12.06.08, 11:07 greis, spóźnione ale szczere i mocne uściski i dużo, dużo, dużo zdrowia i szczęścia Odpowiedz Link
greis52 Re: urodziny Grejs 13.06.08, 13:35 dziekuje za zyczenia usciski dla wszystkich Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Grejs 07.06.09, 11:01 Skarbie, oby dzien dzisiejszy spelnul wsztkie Twe marzenia te najbardziej upragnione, occzywiscie duzo zdrowka tez zycze. usciski i buziaki gratulacyjne,,,, Odpowiedz Link
nana_c Re: urodziny Grejs 07.06.09, 17:52 Hej, znalazlyscie ten topik, bo ja juz gdzie indziej zyczonka wkleilam... tak wiec tutaj jeszcze dokleje prezencik urodzinowy Odpowiedz Link
kendo Re: dziekuje 07.06.09, 19:53 Greis dostawie jeszcze torcika, a co?? raz w roku mozna sobie"pogrzeszyc" Odpowiedz Link
greis52 Re: dziekuje 07.06.09, 21:00 smakowicie wyglada dziekuje ja juz dzisiaj pojadlam pierwszokomunijnego torcika ale jako lakomczuch spalaszuje kawalek Odpowiedz Link
kendo Re: dziekuje 07.06.09, 21:05 ach to dzis bylas w gosciach? mam nadzieje,ze bylo przyjemnie/smacznie i ze dziecie cieszylo sie z prezetu, bo jak sledzilam to w tym roku ,zresza jak co roku to niektorzy rodzice zapozyczaja sie by wystawic uczte i zakupic prezet komunijny. jeszcze raz wszystkiego dobrego w Twoje urodzinki, Odpowiedz Link
kendo Re: Greis 07.06.10, 08:45 w dniu tak uroczystym, jak dzisiaj, zycze Ci, duzo usmiechu na codzien, mnustwo przyjaciol, spelnienia najskrytszych marzen i zdrowka ,,:', Odpowiedz Link
irene.jg Re: Greis 07.06.10, 22:45 Wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeń. Odpowiedz Link
kendo Re:Greis urodziny 07.06.11, 10:21 Kochanie, jeszcze troszke a byc sie "schowala calkiem w archiwum" wszystkiego najlepszego w Twoje urodziny, by kazde marzenie spelnialo sie kazdego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re:Greis urodziny 07.06.11, 10:34 www.youtube.com/watch?v=sI5LWwC-cE8 chyba tez pamietasz ten utwor... wspanialy na prywatkach. milego siwtowania Odpowiedz Link
greis52 Re:Greis urodziny 07.06.11, 14:06 dziekuję za przypomnienie i umilenie tego dnia Odpowiedz Link
dorka556 Re:Greis urodziny 07.06.11, 19:07 Ja też dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
fleur1 Re:Greis urodziny 07.06.11, 22:03 Idzie misio, idzie słonik, idzie lalka no i konik, wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami, bo to dzień radosny wielce, masz już jeden roczek więcej! Najserdeczniejsze życzenia dla Greis od Fleur. Odpowiedz Link
greis52 dziękuje... 08.06.11, 07:45 i czekam niech sie spełniają no i troche smutno, ze to o jeden roczek więcej... Odpowiedz Link
kendo Re: dziękuje... 08.06.11, 09:30 *Greis, niesmuc sie z uplywu latek, najwazniejsza jest nasza "dusza/osobowosc" a to widze,ze u Ciebie jeszcze mlode wszystko, Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Greis 07.06.12, 13:57 ale bym zapomniala.... Greis spelnienia romantycznych marzen, slonca na drodze zycia przez caly czas i oczywiscie zdrowia,zdrowia...., Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: urodziny Greis 07.06.12, 14:12 GREIS Przyjmij i odemnie szczere zyczenia, Zaparcia ducha, usmiechu od ucha do ucha, radosci z rodzinki i wieczorem gosci z rogiem obfitosci. -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: urodziny Greis 07.06.12, 19:32 Dobrze,że zajrzałam,bo z samego rana wysłalam życzenia dla Greis,a widzę,że ich nie ma. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: urodziny Greis 07.06.12, 22:38 JAGO widzialam ze wpisalas w Greis pocztowej skrzynce. mozesz sprawdzic , Ps, nie nauczylam sie jeszcze linkowac. -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: urodziny Greis 08.06.12, 08:00 bardzo dziekuje miło jest poczytać tyle serdeczności, to ostatnia 5 z przodu... Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Greis 08.06.12, 08:26 *Greis tos mloda Kobieta jeszcze, czyli na nastepny rok beda wykwintne bo okragla cyferka bedzie?.. ja juz mam 6 z przodu.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: urodziny Greis 08.06.12, 08:49 No tak czas ucieka a my w nim przesuwamy sie jak przesuwane pionki po szachownicy, trwamy w tym czasie i z nim. -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Greis 08.06.12, 09:00 Lusia ales filozoficznie podeszla do tematu.. *Greis, najwazniesze by byc zdrowym i to co dusza nam szepcze-ze jestesmy jeszcze mlodzi. Odpowiedz Link
irene.jg Re: urodziny Greis 08.06.12, 17:01 Wszystkiego najlepszego Greis i dużo zdrówka! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: GREIS - Urodziny 07.06.13, 10:39 Ile godzin bije czas, Ile liści sypie las. Tyle szczęścia i słodyczy, W dniu Urodzin. Twoich życzy... Lusia_ Odpowiedz Link
jaga_22 Re: GREIS - Urodziny 07.06.13, 11:50 W dniu Urodzin dużo szczęścia, radości, uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły, samych przyjemnych i spokojnych dni. Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 07.06.13, 14:36 bylabym zapomniala pogratulowac urodzinowo.... zycze spelniajacy sie marzen co dnia slonca nad glowa i pogody ducha.... Odpowiedz Link
dorka556 Re: GREIS - Urodziny 07.06.13, 15:47 Greis, wszystkiego najlepszego 100 lat !!! Odpowiedz Link
greis52 Re: GREIS - Urodziny 07.06.13, 18:09 dziękuje Wam serdecznie za życzenia zaczęła mi się 6 z przodu teraz będzie się tył kręcił... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: GREIS - Urodziny 08.06.13, 17:58 Prosze bardzo Greis, mnie sie juz zaczelo krecic z tylu. Ale dopiero dochodze do pewnych odkryc, ktorymi kiedys nie zajmowalam sobie glowy. Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 09.06.13, 10:03 *Greis, super okreslenie, ze zaczyna "sie z tylu cyferka krecic" zycze duzo optymizmu i akceptacji bo dopiero teraz sie wszystko zauwaza.... Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 11.06.14, 17:56 o swiecie jagula, czemu wczesniej nie przypomnials? przepraszam Greis, juz skaldam opoznione zyczenia z seruszek prosto plynace zycia w w dostaku /milosci/w serdecznosci od ludzi spelnienia najskrytszych marzen i oczywiscie w pelnym zdrowiu Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 11.06.14, 18:08 do zycze dolanczam nastepny moj favoryt szwedzkiej piosenkarki www.tekstowo.pl/piosenka,loren,euphoria.html Dlaczego, dlaczego ta chwila nie może trwać wiecznie? Dziś, dziś wieczność ma otwarte drzwi... Nie, nie przestawaj robić tego, co robisz. Nie odchodź, w każdym oddechu oddycham tobą... Euforia Zawsze, aż po czasu kres Od teraz, tylko ty i ja Idziemy w gó-ó-ó-ó-ó-ó-rę Euforia Wieczne dzieło sztuki Pokonując miłość w moim sercu Idziemy w gó-ó-ó-ó-ó-ó-rę Jesteśmy tu, jesteśmy sami w naszym własnym Wszechświecie, Jesteśmy wolni, gdzie wszystko jest dozwolone, a miłość przychodzi pierwsza, Teraz i na zawsze razem płyniemy do nieskończoności, Jesteśmy coraz wyżej i wyżej, dobijamy do boskości. Euforia Zawsze, aż po czasu kres Od teraz, tylko ty i ja Idziemy w gó-ó-ó-ó-ó-ó-rę Euforia Wieczne dzieło sztuki Pokonując miłość w moim sercu Idziemy w gó-ó-ó-ó-ó-ó-rę Zawsze płyniemy w nieskończoność, Jesteśmy wyżej, dobijamy do boskości... Euforia, euforia Idziemy w gó-ó-ó-ó-ó-ó-rę Euforia... Wieczne dzieło sztuki Pokonując miłość w moim sercu Idziemy w gó-ó-ó-ó-ó-ó-rę Euforia, euforia Idziemy w gó-ó-ó-ó-ó-ó-rę. Odpowiedz Link
greis52 Re: GREIS - Urodziny 11.06.14, 20:24 dziękuję najserdeczniej za życzenia, ale to taki mały szczegół w życiorysie że sama o nim prawie zapomniałam Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 12.06.14, 09:09 greis52 napisała: > dziękuję najserdeczniej za życzenia, ale to taki > mały szczegół w życiorysie że sama o nim prawie zapomniałam Greis,niech "ten szczegol zyciorysowy bedzie sobie dla siebie" a my i tak sladamy piekne zyczenia dla lepszego samopoczucia dla Ciebie i juz, Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: GREIS - Urodziny 11.06.14, 20:24 *Greis, Najserdeczniejsze zyczenia w zdrowiu i zadowoleniu z zycia przesylam ta droga. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: GREIS - Urodziny 11.06.14, 20:35 Dolaczamy sie do zyczen ... wszystkiego dobrego nasza Droga Przyjaciolko ) Odpowiedz Link
alfredka1 Re: GREIS - Urodziny 11.06.14, 20:37 obrazek mial byc inny ale dopiero przywieziono mnie ze szpitala i taka oszolomka jestem cmok cmok Odpowiedz Link
jaga_22 Re: GREIS - Urodziny 11.06.14, 20:38 Greis to masz jeszcze dobrze,bo mnie ten szczegół coraz bardziej uwiera. To na osłodę torcik owocowy. Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 12.06.14, 09:10 jaga_22 napisała: > Greis to masz jeszcze dobrze,bo mnie ten szczegół coraz bardziej uwiera. > To na osłodę torcik owocowy. > > > *Jagus, Greis jeszcze jak dziewczatko,wiec nawet torcik tak apetyczny nie zaszodzil by,gdyby Go sam calego zjadla. Odpowiedz Link
slo-onko Re: GREIS - Urodziny 12.06.14, 12:41 przlaczam się do zyczen Forumianek. Zyj Greis długo i ZDROWO !!!! Odpowiedz Link
greis52 Re: GREIS - Urodziny 12.06.14, 19:40 dzięki, no to sobie po świętowałam wirtualnie w realu będę świętować dopiero jak 7 stuknie mi okrągła no i jeszcze jak mi się wnuczka szczęśliwie we wrześniu urodzi kochane jesteście dziewczyny Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: GREIS - Urodziny 12.06.14, 21:46 *Greis, to milo uslyszec taka nowine o wnuczece, to chyba pierwsza i tak nieciepliwie pewnie wyczekiwana, trzymama kciuki za szczesliwe i zdrowe rozwiazanie. Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 07.06.15, 18:07 z truskawkami i zsampanskim kremem obok, skaldam najserdeczniejsze zyczenia spelnienia tych najskrytrzych wymarzonych marzen. 100 LAT Odpowiedz Link
alfredka1 Re: GREIS - Urodziny 07.06.15, 19:22 --Dolaczamy się do zyczen z otwartymi sercami ... wszystkiego dobrego, zdrowia dla Ciebie i bliskich, dobrych przyjaciol i pogody ducha nie jestem pewna czy to co wklejam będzie odpowiednie ale nie bardzo potrafie, taka jestem "staruszeczka glupiutka" cmok cmok od Wodnika i Wedrowca ) Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 07.06.15, 19:27 *Alfredziu, udalo sie wkleic sliczna forsycje... bedzie sie cieszyc Greis.. Odpowiedz Link
greis52 Re: GREIS - Urodziny 08.06.15, 08:12 dziękuję najserdeczniej za barwne życzenia, latka lecą i oby zdrowie dopisywało i kosteczki nie skrzypiały za mocno to będzie ok... Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 08.06.15, 08:25 Greis, ja zawsze mawiam, .." najwazniejsze,ze w duszy czujemy sie mlodo".. Odpowiedz Link
slo-miana Re: GREIS - Urodziny 09.06.15, 09:48 Greisik, uściski urodzinowe, wszystkiego dobrego, pięknego lata latem i lata w serduchu, tego Ci zyczy Slo Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 17.06.16, 15:16 poniewaz bylam nieobecna ,przepraszam,ze dopiero teraz teraz skladamy opuznione ale bardzo serdecze zyczenia dla Greis niech Ci Kochanie szczecie dopisuje/usmiech z twarzy nie znika/samych przyjaciol rowniez zycze i zdrowia "do konca zyczia" Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: GREIS - Urodziny 17.06.16, 16:04 No.. ale gapa bylam w zastepstwie przeoczylam taka uroczystosc. Greis... skladam Tobie spoznione, zyczenia urodzinowe , zdrowia i wszelakiej pomyslnosci w zyciu osobistym. Odpowiedz Link
greis52 Re: GREIS - Urodziny 19.06.16, 16:24 dziękuję bardzo, nie obchodzę uroczyście urodzin, świętuję imieniny, ale w tym roku akurat będę poza domem czym rozczaruję biesiadujących u mnie znajomych Odpowiedz Link
kendo Re: GREIS - Urodziny 07.06.17, 17:43 staryn zwyczajem Vistulowym gratulujemy forumowiczom urodzinowym zatem samych pieknych dni i duzo zdrowia.. Odpowiedz Link