Dodaj do ulubionych

heath........(you know8)

IP: 9.67.96.* 27.02.02, 09:56
...Arosko!!!, Kochanie nasze!!,...promyczku !!!
gdzie jesteś???,....tygrysek czeka..

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:03
      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dla Ciebie jestem............zawsze.........

Ps. To może zawołajmy resztę???????????:))))))))))
      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Ronja,Anka i..... IP: 9.67.96.* 27.02.02, 10:08
        ..przybywajcie do nas!!!!,...jest nowa część!!!!!:)))

to chlup!!,..za Nas!!!

tygrysek...
        PS>:a tak a propos to co z Kają i Dixi???
        tak dawno ich nie było....
        • anka1 Re: heath........(you know8)/Ronja,Anka i..... 27.02.02, 10:10
          witajcie!! nie wiem co sie dzieje ale nie mam klopoty z wysylaniem postow!
          portal znow kabaret sobie robi!
          • arosa Re: heath........(you know8)/Ronja,Anka i..... 27.02.02, 10:15
            Oj, Aneczko, Ty to się z tym masz....a przecież Białystok to nie na końcu
            świata:))))))))

To chlup!!! Za Ciebie, żeby wszystko gładko szło:)))))
        • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:11
          Pewnie poszły na wagary:)))))))))))).........takie piękne słoneczko..........

To chlup Tygrysku.........a co my właściwie pijemy????????:))))))
          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 10:18
            napój miłośći:))))).....z procentem ma sie rozumieć!!!:)))

tygrysek...
            • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:27
              :))))))))))))))))..........to on tak szybko działa, Kochanie??????:))))))))
              • anka1 Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:28
                kurcze w tej sytuacji nie wiem czy z reszta Towarzystwa nie powinnismy sie pod
                dab przeniesc:)))
                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 10:31
                  ...działa piorunująco szybko!!!:)))))
                  ..to taka Tygryskowa miksturka!!:))))
                  ...efekt murowany!!:)))

Ania no nie żartuj sobie!!!!!!!
                  napij się z nami!!!!

tygrysek...
                  • anka1 Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:33
                    nie moge jestem samochodem, eee to znaczy kaszlakiem:)))
                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:34
                    Właśnie!!!!!! Może i na Ciebie podziała Aneczko........ale będzie wesoło:))))
                    • anka1 Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:37
                      wesolo jest, a byloby jeszcze bardziej gdybym mogla isc pospac:)))
                      • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:40
                        Jakie spanie?????????? Zaraz Tygrysek przygotuje Ci swoją miksturkę, to się od
                        razu ożywisz:))))
                        A kaszlaczka zostawisz, Ronja pożyczy Ci konika, ona sam trafi do domku:)))
                      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 10:41
                        ..wiesz co Ania!!!!,...tygrys jest zły..!!!
                        ...my tu o wiosennej miłosnej euforii!!,..a ty o spaniu!!!
                        ..no jak możesz!!!,....jazda do kieliszka i nie odejdziesz dziś trzeźwa!!!

chlup!!,....Aroska to samo!!!:)))

tygrysek...
                        • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:48
                          Ja Tygrysku wypiłam już pół tej butelki..............i widzisz co się
                          dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))
                          • anka1 Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:51
                            Tygrysku nie badz zly, ja na wiosne zawsze ospala jestem i nic mi sie nie
                            chce:)))
                            • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 10:54
                              ..a co się z Toba dzieje Kochanie????:)))
                              ....powiedz Tygryskowi może cos zaradzi???:)))))!!!

Anka!!!!!!!,...marsz do butelki!!
                              ..i Ronję mi zawołać!!!!:)))))

tygrysek...
                              • anka1 Re: heath........(you know8) 27.02.02, 10:59
                                Tygrysku biore butelke i maszeruje do pracy, a jak wypije to sie zglosze!!! na
                                ra !!!:)))
                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Ania IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:01
                                  ..pa Aniu!!!,...tylko masz wrócić nietrzeźwa pamiętaj!!!
                                  ..bo inaczej...

tygrysek...
                              • Gość: Aroska Re: heath........(you know8) IP: 195.116.92.* 27.02.02, 11:00
                                Co się ze mną dzieje????????? Nie żartuj sobie Tygryseczku!!!!!!!!......... ale
                                może to tylko wina tej Twojej miksturki:))))))))))))
                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:02
                                  ..może tak,..a może nie...:)))))))

tygrysek...
                                  PS:a czemu nie zalogowana???
                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 11:11
                                    No to jaka jest przyczyna Kochanie tego co się dzieje ze mną,
                                    z....???????:)))))))))

A czemu nie zalogowana??????? Chyba coś mnie stąd
                                    wyrzuciło:)))))))...........ale tylko na chwilkę!!!!!!!!!!!
                                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:13
                                      ..może czar i urok Tygrysiej natury Kochanie!!!!:)))
                                      ...no i sam Tygrysek...:))))

a co znaczyło to "z..."?????
                                      bo ja nie kumam a ona rechocze!!!:))))

tygrysek...
                                      PS:..chlup!,..
                                      • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 11:17
                                        Chcesz wiedzieć?? OK!! "...z...nami"

A.

Ps.1.Musisz mi to jeszcze raz opowiedzieć, bo ja nie kumam...:)))

Ps.2.Chlup...
                                        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:20
                                          ...no miałem na mysli ten kawał...wiesz ..pozycja na żabę:)))))
                                          • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 11:24
                                            WIEM!! Tylko właśnie nie pamiętam dokładnie....... to może napisz.....wszyscy
                                            sie pośmieją:)))))))))) Tylko oba!!!
                                            • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:26
                                              eeeee tam.....wstydze się!!!:)))))))))
                                              ..chlup!!!..:)))

tygrysek...
                                              • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 11:32
                                                To skończ tą butelkę...........i zaraz przestaniesz się wstydzić:)))))))))
                                                A tak w ogóle to co Ty bajerzysz?????????? Wstydzi się....., akurat!!!!
                                                Opowiedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:36
                                                  ..dobra....to będzie w wersji dla ascetów:

..jak wygląda pozycja służąca do rozmnażania się człowieka
                                                  w celu zaludniania ziemi jak Bóg nakazał, w stylu na żabę???

1.wersja dla kobiety:
                                                  on leży,..to coś leży...a ona rechocze!!:)))

2.wersja dla meżczyzny:
                                                  on leży, to coś stoi...a ona nie kuma!!!!:)))

kurde!!,..ale jestem zawstydzony!!,...chlup!!!,

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 11:42
                                                    Brawo Tygrysku!!!!!!!!! To chlup!!!!!!

A.

Ps. A wiesz, że oni Cię tam już prawie zjedli....:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:54
                                                    taakkk????...a za co????
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:10
                                                    No wiesz, dziczyzna (w sensie: dzikie zwierzę!!) jest smaczna......:)))))))

• Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:16
                                                    ale już im odpowiedziałem!!
                                                    teraz aa...mnie przesłuchuje na "popodrywać":)))

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:26
                                                    ...gdzie Cię wcięło misu???:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:28
                                                    Jak to gdzie?????!!!!! Schowałam się za drzewo:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:31
                                                    przede mną?????,...nieładnie, nieładnie!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:30
                                                    Cześć ponownie. Prawdziwa rozkosz takie szybciutkie wskakiwanie na wrzosowisko.
                                                    Co pijecie?
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:34
                                                    Poczytaj i zobacz co my od samego rana pijemy:)))))))

A.

Ps.No wiesz Kochanie......lubię się tak czasem podroczyć:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:34
                                                    cześć Laelia!!!,...pijemy napoje miłosne bo wiosna idzie!!!:)))
                                                    chcesz?????:))))

a to dla Was:

Młody hippis wsiada do autobusu i zauważa młodą i bardzo ładną
                                                    zakonnice.
                                                    Siada więc koło niej i pyta czy nie chciała by z nim uprawiać seksu?
                                                    > > - Nie - odpowiada zakonnica - Jestem poslubiona Bogu.
                                                    > > Wstaje i zmieszana wysiada na następnym przystanku.
                                                    > > Kierowca autobusu, który słyszał całe zajście odwraca się i mówi:
                                                    > > - Jesli naprawdę chcesz się z niż przespać to mogę ci powiedzieć jak.
                                                    > > - Nawijaj - odpowiada hippis.
                                                    > > - Ona codziennie chodzi o północy na cmentarz na nocne modlitwy.
                                                    > > Wystarczy, że ubierzesz sie w białą szate z kapturem, obsypiesz brode
                                                    > > fluorescencyjnym proszkiem, wyskoczysz znienacka i powiesz że jesteś
                                                    > > Bogiem.
                                                    > > Tak tez hippis zrobił. Przebrał się, wyskoczył zza nagrobka i
                                                    powiedział,
                                                    > > żejest Bogiem i chce się przespać z zakonnicą.Zakonnica zgodziła się bez
                                                    > > gadania, ale poprosiła, żeby był to stosunek analny, bo musi ona
                                                    pozostać
                                                    > > dziewicą.Hippis zgodził się, a gdy skonczył zrzucił kaptur i krzyknął:
                                                    > > - Ha, ha, tak naprawdę to jestem hippisem !!!
                                                    > > - Ha ha - krzyknęła zakonnica - a ja naprawdę jestem kierowcą autobusu !!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:37
                                                    Fajne:))))))))) Tylko co Ci po głowie chodzi Tygrysku???????:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:38
                                                    ..Bóg tylko i nic innego!!:)))
                                                  • laelia Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:38
                                                    Napój miłosny? Pewnie, że chcę.
                                                    Ale czy teraz będziemy się wszystkie kochały wiosennie w tygrysku, czy może w
                                                    pierwszym którego ujrzymy otwierając oczy o poranku?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:39
                                                    ..hmmm..zobaczycie same na kogo padnie!!:))))
                                                    pij do woli Laelio!!!!:))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:45
                                                    A Ty co taki hojny:((( :)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:49
                                                    ..no bo Tygryski nie są skąpe...chlip,..
                                                    ....pseplasam!...:)))))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:52
                                                    Żartowałam:))))))) Kochanie.........
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:54
                                                    ..wiem ja też!!:))
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:55
                                                    To taki jesteś?????!!!!!:((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:59
                                                    ..żartowałem że żartowałem Kochanie!!!!!!!:))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8) 27.02.02, 12:59
                                                    ale tempo!!! jak tak dalej bedzie to Tygrysek bedzie zakladal watki
                                                    codziennie:)))
                                                    nietrzezwa Anka:)))
                                                  • a_kicia Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:00
                                                    oooooooooooooooo
                                                    To może mi też dasz Tygrysku!!!!!!!!!
                                                    A Ty Arosko się tak nie denerwuj!!!!! ;-))0
                                                    Jak nie zakochamy się w Tygrysku,to będzie ktoś inny
                                                    A co to jeden Tygrysek jest na świecie
                                                    Już ja o nim się nasłuchałam
                                                  • laelia Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:03
                                                    Hej Tygrysku, mocny Twój napój, już mi się w głowie kręci. Teraz tylko sprowadź
                                                    mi na wrzosowisko kogoś do kochania, proszę.
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:05
                                                    To słuchaj dalej.......może jeszcze się czegoś dowiesz.......
                                                    A Tygrysek i tak jest jedyny na świecie!!!!!!!!:))))))

A.

Ps.A Ty Aniu, bardzo nietrzeźwa???:))) Bo jak nie to chlup...
                                                  • a_kicia Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:06
                                                    a niby czego,że Tygrysek podrywa wszystkie laski na forum?
                                                    no dobra nie wszystkie,ale.......................
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:10
                                                    No właśnie!!!!! Nie wszystkie:)))))))
                                                    Jak będziesz bardziej spostrzegawcza to się dowiesz.....

A.

Ps.Aniu! To jak??:))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:07
                                                    bardzo byc nie moge bo czytelnicy mi sie dwoic zaczna a i tak ich ostatnio
                                                    duzo:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 13:08
                                                    ..hihi...napój działa!!!:)))))
                                                    ..a Tygrysek jest tylko jeden jedyny!!!!
                                                    ...innego takiego nie ma!!!!
                                                    ..najwyżej podróbki!!!:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:12
                                                    Jedyny i my Cię kochamy grupowo, ale ja to bym chciała pokochać kogoś
                                                    indywidualnie. O! Całuski.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:14
                                                    ode mnie tyz, nietrzezwe:))) i dzisiejszo-pozegnalne niestety! papa , bawcie
                                                    sie dobrze i do jutra!
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:16
                                                    To pa Aneczko!!!!!

Tylko ciekawe kogo kocha Tygrysek???????:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 13:15
                                                    ..no to pokochaj!!!!!!
                                                    ...otwórz swe serce!!! wiosna idzie!!!:))))

może jeszcze napoju???
                                                    pomoże Ci zobaczysz!!!:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know8) 27.02.02, 13:18
                                                    Dawaj, może pomoże.
                                                    Pa!Pa! Aniu.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosa IP: 9.67.96.* 27.02.02, 13:19
                                                    ..no rzeczywiście,..:))...ciekawe kogo:))))))???????
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/Tajger 27.02.02, 13:24
                                                    ??????????????????:)))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosa IP: 9.67.96.* 27.02.02, 13:27
                                                    ..mam to powiedzieć???:))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/Tajger 27.02.02, 13:28
                                                    Nie:)) Wiem.....
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosa IP: 9.67.96.* 27.02.02, 13:30
                                                    ..to się nigdy nie dowiesz!!!:))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/Tajger 27.02.02, 13:47
                                                    Taaaak????? A to ciekawe, bo myślałam, że jednak już wiem....... czyli nie?????
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosa IP: 9.67.96.* 27.02.02, 13:48
                                                    ..wiesz , wiesz....:)))))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/T. 27.02.02, 13:58
                                                    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A.

Ps. Wiedziałam...........!!!!!!!!!!!!:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosa IP: 9.67.96.* 27.02.02, 14:04
                                                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    wiedziałem że wiedziałaś!!!!:)))))))))))))))))

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 28.02.02, 07:28
                                                    cześć kłapouchy i smutasy!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))
                                                    co z wami ostatnio jest?????
                                                    uszy do góry i jazda pod dąb, na wódkę czas..!!!!:))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 28.02.02, 07:55
                                                    To nie do mnie???????:)))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8) 28.02.02, 07:56
                                                    cześć Tygrysek! na razie nie moge pic bo jem:)) czesc wszystkim! aha sluchajcie
                                                    gdybym sie urywala w polowie postu to bedzie wina kompa. po zainstalowaniu
                                                    nowych ciagle mamy jakis cyrk. wczoraj mi sie 3 razy samoistnie resetowal. juz
                                                    nie mam sily na to wszystko!!! wrr:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 28.02.02, 08:02
                                                    Anka!!! podaj mi dokładny adres!!!!
                                                    Jadę do Ciebie!!!,..raz na zawsze zrobię z nimi porządek!!!!!
                                                    cholera!!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 28.02.02, 08:02
                                                    Cześć Aneczko!!!!!! Najlepiej to go olać:))))))))
                                                    Zjadłaś już??????? To......
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8) 28.02.02, 08:03
                                                    Tygrysek mailem Ci go wysle ale potem ok?:)przyjedz i zrob to bedziemy mogli po
                                                    ludzku pogadac:))
                                                    jeszcze jem, bo glodna jestem a zaspalam:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 28.02.02, 08:06
                                                    OK Ania!!:))))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8) 28.02.02, 08:15
                                                    to sie napijmy. goracej herbatki dobrze oslodzonej, na razie:))) a potem moze
                                                    cos mocniejszego:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Aroseczko nasza!!!:)) IP: 9.67.96.* 28.02.02, 08:27
                                                    ..gdzie znowu znikłas promyczku nasz!!!?????
                                                    ...może się napijemy??:))

tygrysek...
                                                    PS>:OK Ania,..może być herbatka,..na razie!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8) 28.02.02, 08:29
                                                    dawaj cos mocniejszego bo za ok. 25 minut znikam a to bydle wlasnie mi sie
                                                    przed chwila zrestartowalo apiat' !!!
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/T. 28.02.02, 08:30
                                                    Co Złośniczku??????????:))))))

A.

Ps.Możemy się napić.......
                                                  • laelia Re: heath........(you know8) 28.02.02, 08:30
                                                    Dzień dobry i smacznego.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosko!!! IP: 9.67.96.* 28.02.02, 08:34
                                                    ..a co wolisz misiu???,..
                                                    napój miłosny czy wódkę?????:))))

tygrysek...
                                                    PS>:..a reszta co pije do jasnej..!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/Tajger 28.02.02, 08:36
                                                    Wymieszaj mi to wszystko razem.......Mam straszną ochotę........:))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8)/Tajger 28.02.02, 08:39
                                                    reszta pije co sie nawinie pod gebusie:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosa IP: 9.67.96.* 28.02.02, 08:39
                                                    oki!,...już wymieszane!!:)))
                                                    ..pij do dna!!!:)))..misiu..:))

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Ania IP: 9.67.96.* 28.02.02, 08:41
                                                    ..no cos ty Ania!!!!,...mów co chcesz a Tygrys
                                                    w mig Ci to przyniesie i pod usta podstawi!!!:))))
                                                    ..może ponczu????:)))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8)/Ania 28.02.02, 08:44
                                                    Tygrysiu moze byc poncz, Gentlemanie Ty nasz:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Ania IP: 9.67.96.* 28.02.02, 08:48
                                                    ...już się robi !!!!!!!!!:))))

tygrysek...
                                                    PS: I'm perfect gentleman!!!:)))))))))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/T. 28.02.02, 08:49
                                                    Pyszne Kochanie:))))))))) Mogę jeszcze?????? Jestem dziś nienasycona........:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosa IP: 9.67.96.* 28.02.02, 08:53
                                                    hę,???????????????????????????????
                                                  • anka1 Re: heath........(you know8)/T. 28.02.02, 08:53
                                                    syccie sie Ladies and Gentleman a ja ide popracowac, bueeeeee:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/T. 28.02.02, 09:01
                                                    .......no nie wiesz??????????????........:))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosa IP: 9.67.96.* 28.02.02, 09:05
                                                    ..czy nie wiem czego spragniona??????
                                                    ...może kasy???:)))))))))))))))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/T. 28.02.02, 09:11
                                                    DRAŃ!!!!.........
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosko!!! IP: 9.67.96.* 28.02.02, 09:15
                                                    ...Kochanie!!,...misiaczku!!!...:))))
                                                    ...nie złość się!!!:))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/T. 28.02.02, 09:19
                                                    Przecież wiesz, że na Ciebie długo nie mogę, Kochanie!!!!!!!!:)))))))
                                                    Wypiliśmy, pogadaliśmy...........to co teraz będziemy robić.......??????????:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8)/Arosa IP: 9.67.96.* 28.02.02, 09:21
                                                    ..o czym tylko marzysz!,..i czego tylko zapragniesz!!:))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/Arosa 28.02.02, 09:27
                                                    .......to ja marzę.......a nie, bo zaraz ja się zaczerwienię........:))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 28.02.02, 09:30
                                                    ..no, no...tak szybko się czerwienisz???:)))

a gdzie Ronja??????????
                                                    RONJA GDZIE JESTEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8)/T. 28.02.02, 09:37
                                                    W zasadzie to chyba nie.............a zresztą chyba sam wiesz..........:))))))

A.

Ps. No właśnie, co z Ronjeczką????????:(((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know8) IP: 9.67.96.* 28.02.02, 09:51
                                                    wiem,...wiem misiu:))))))))))))))))

RONJA WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know8) 28.02.02, 09:56
                                                    Gdzie Ronja, gdzie Laelia, Kaja, Dixi...........?????????

Co się dzieje?????????........chyba nic dobrego...........:((((((((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/dziewczyny..do cholery!! IP: 9.67.96.* 28.02.02, 10:02
                                                    ...gdzie jesteście!!!!!!!!!!!!,....kurde....
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8)/dziewczyny..do cholery!! 28.02.02, 13:34
                                                    Tygrysek ja jestem jak moge... przeciez wiesz... inni pewnie tak samo!
                                                    buziak i norweskie szprotki dla Ciebie:)))
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 28.02.02, 13:36
                                                    Cześć Aneczko!!!! Dobrze, że już jesteś:))))))))))
                                                    A dla mnie co??????????:))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 28.02.02, 13:39
                                                    może śledzie?????:)))))))
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 28.02.02, 13:47
                                                    Nieeeeeeeeee.......wiesz co dla mnie...........:))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 28.02.02, 13:50
                                                    ...domyslam się!!:)))
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 28.02.02, 13:54
                                                    ......ja mówię o jedzonku, a Ty..................????????????:))))))))
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 28.02.02, 13:55
                                                    kurcze nie piszcie tak szybko bo czytac nie nadazam:)))
                                                    Tygrysek Ty jutro jestes? jak nie to milego weekendu, bo sie zaraz ewakuowac
                                                    musze. masz czulego cmoka:) na wszelki wypadek.
                                                    Dziewczyny jedzcie szprotki, Tygrysek jeszcze troche zostawil:)))
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 28.02.02, 14:09
                                                    Będzie jutro, będzie:))))))))))) Prawda, Kochanie?????????
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 28.02.02, 14:15
                                                    ..będę!!!!!!!!!:)))))
                                                    ..to zostawić wam te szprotki Anka!!????????

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 28.02.02, 15:50
                                                    jak zostawiles to jemy, jak nie to idziemy lowic nastepna porcje:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 01.03.02, 07:33
                                                    witam wszystkich!!!!:)))))))))
                                                    świeci u was dzisiaj słońce???..u mnie tak!!!!!!!!!:))

Anka złowiłaś coś jeszcze???:))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 01.03.02, 08:10
                                                    U mnie też........wiosenka idzie........!!!!!!!!!:))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 01.03.02, 08:40
                                                    ..to trzebaby pobrykać!!!!!!!:))))
                                                    ...a jak wiadomo brykanie to jest to co tygryski lubią najbardziej!!!:))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 01.03.02, 08:44
                                                    oki!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 01.03.02, 08:46
                                                    ..a Aroski też lubią brykać???:))))))))))))))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 01.03.02, 08:49
                                                    to nie wiesz, co??????????????!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 01.03.02, 08:56
                                                    wiem!:)),...chyba,

a gdzie reszta ekipy?????
                                                    dziewczyny wiosna, pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!:)))

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/Ronja, Anka i.... IP: 9.67.96.* 01.03.02, 08:57
                                                    ...marsz pod deba!!!!,...wiosna idzie!!!!
                                                    P I J E M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8)/Ronja, Anka i.... 01.03.02, 10:09
                                                    witajcie , witaj Tygrysku!!! zlowilam :))) a w ogole to milego weekendu!!!!
                                                    wszyscy chyba zapracowani, bo jakies duze przerwy w postach(((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/Ronja, Anka i.... IP: 9.67.96.* 01.03.02, 10:16
                                                    ..eeeeeeech!!....Ronji juz 2 dni nie ma,...Kaji z m-c,.
                                                    ..a Dixi to kto to????:))))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8)/Ronja, Anka i.... 01.03.02, 10:22
                                                    mi z tego powodu smutno..........bo one wszystkie były jak ja przyszłam.....:(((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/Ronja, Anka i.... IP: 9.67.96.* 01.03.02, 10:23
                                                    mi też....:((((((((((((((
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8)/Ronja, Anka i.... 01.03.02, 10:39
                                                    i mi tez... eech pamietasz Tygrysku jak sie gadalo caly dzien? to byly czasy!
                                                    chyba upijemy sie na smutno?!:)
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8)/Ronja, Anka i.... 01.03.02, 10:49
                                                    wzdychajac nadal zabieram sie powoli do pracki((( to na razie!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/Ronja, Anka i.... IP: 9.67.96.* 01.03.02, 10:51
                                                    ..pamiętam...chlip....jest mi tak źle...
                                                    ..dlaczego tak się stało??,..gdzie wszyscy??

..ale jak się spotkamy w realu to tak się hahniemy że!!!!!!:))
                                                    zobaczysz!!!!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 01.03.02, 10:56
                                                    No to się spotkajmy!!!!!!!!!!!!! Zaplanujmy coś!!!!!!!!!:)))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 01.03.02, 11:00
                                                    ..musimy poczekać na resztę,...
                                                    jak będą wszyscy to coś ustalimy!!:))))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 01.03.02, 12:58
                                                    w kwietniu spotkanie u mnie i Czorta. moze wtedy?
                                                    a ja sie ciesze bo caly weekend ma wolny w tym tygodniu!!!
                                                    hurra!!! milego weekendu!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 01.03.02, 13:02
                                                    ..no!!,...całkiem możliwe!!!:)))
                                                    a będzie Ronja????

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 01.03.02, 13:09
                                                    Tobie też miłego weekendziku Aneczko!!!!!!!!!!! Poszalej sobie:)))))))))
                                                    Może być kwiecień............czyli gdzie?????????? Aż w B.?????????
                                                  • dixi Re: heath.....(you know8) 01.03.02, 13:12
                                                    Dzień dobry!! CO NA WRZOSOWISKU, BO DAWNO MNIE TOU NIE BYŁO?? wIOSNA PRZYSZŁA?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/DIXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 01.03.02, 13:15
                                                    CZEŚĆ STARA!!!!!!:)))))))),...CO U CIEBIE??? GADAJ!!!!!
                                                    U NAS WIOSNA JAK CHOLERA!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))
                                                    PIJEMY, SZALEJEMY I INNE TAKIE A TY?????

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8)/DIXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.02, 13:19
                                                    ahoj Dixi!!! fajnie ze zajrzalas , zupelnie jak wiosna!
                                                    a ja Wam milego weekendu zycze bo zaraz musze znikac. do poniedzialku i Ronje
                                                    usciskajcie i pozyczcie powyzszego ode mnie! jak sie zjawi! pa pa !!!
                                                  • dixi Re: heath.....(you know8)/DIXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.02, 13:19
                                                    a u mnie proza życia... ale czasami też zxaszaleę, z tym że bardziej realnie
                                                    niż wirtualnie, niestety :)
                                                    ale jest szansa że wkrótce znowu bę dzie jak należy :)
                                                    to buzieczki, bo za chwilę opuszczan net - takie życie!
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8)/DIXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.02, 18:16
                                                    net opuszczony i watek tez. to popycham go troche do gory!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 04.03.02, 07:29
                                                    jesteście już???,...wstawać!!!
                                                    ja już na polowaniu byłem!!!:))
                                                    jak dzisiaj Ronja się nie pojawi to ma przewalone!!!!:))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 04.03.02, 08:30
                                                    Cześć!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 04.03.02, 09:25
                                                    zaczynam się denerwować!!!,...a właściwie już jestem zły!!:))
                                                    gdzie jesteście?? co z wami???

tygrysek...
                                                    PS:..co tak oficjalnie Arosko??:))
                                                  • Gość: Aroska Re: heath.....(you know8) IP: 195.116.92.* 04.03.02, 09:37
                                                    ..........gdzie indziej jestem mniej oficjalna.........:))))))))))

A.

Ps.1.A tak to zabrzmiało????
                                                    Ps.2.Witaj Laelia!!!!!!!

• laelia Re: heath.....(you know8) 04.03.02, 09:32
                                                    Dzień dobry.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 04.03.02, 09:38
                                                    ..następna służbistka!!!!!
                                                    ..a może by tak: cześć mordki!!!,..co u was??
                                                    pochlaliście przez weekend?? dużo???

ech...

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 04.03.02, 09:56
                                                    Cześć Tygrysku rozbrykany od rana. W weekendy nie piję, żeby mieć siłę w
                                                    tygodniu :o). Złaź z dębu to pójdziemy na spacer. Może znajdziemy wiosnę,
                                                    trochę ją przysypało. Może grogu na rozgrzewkę? Tylko nie skacz na mnie!!!
                                                  • Gość: Aroska Re: heath.....(you know8) IP: 195.116.92.* 04.03.02, 10:00
                                                    ??????????????????????????????:(((((((((((((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/Aroska IP: 9.67.96.* 04.03.02, 10:03
                                                    co Ci promyczku????,...dlaczego jesteś smutna???

tygrysek...
                                                  • Gość: Roska Re: heath.....(you know8)/Aroska IP: 195.116.92.* 04.03.02, 10:06
                                                    To co się tak na Laelię rzucasz?????????????:)))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/laelia IP: 9.67.96.* 04.03.02, 10:05
                                                    ..możemy isć!!!!:)),..ale weżmiemy Aroskę ze sobą!!
                                                    ..będzie mnie pilnowała w razie gdybym sie opił
                                                    i chciał na Ciebie skakać!!:)))))))))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8)/ 04.03.02, 10:08
                                                    czesc!!! czy u Was tez z ladnej zimy zrobila sie potworna plucha? brrr!
                                                    jechalam kaszlakiem a w butach mam troche mokro!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: heath.....(you know8)/ IP: 195.116.92.* 04.03.02, 10:10
                                                    Ale ja nawet ładnej zimy nie chcę!!!!!!!!!!!!! Ja chcę wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Aroska Re: heath.....(you know8)/T. IP: 195.116.92.* 04.03.02, 10:08
                                                    No ładnie!!!!!!! To byś jednak chciał:((((((((((((
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 04.03.02, 10:21
                                                    Hej możemy wszyscy iść na ten spacer! A tygrysek będzie się rzucał na śniegowe
                                                    płatki, Arosko. A gdzie Ronja?
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 04.03.02, 10:24
                                                    wlasnie co z Ronja? ostatnio rzadko tu bywa... zniechecila sie czy nie ma czasu?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 04.03.02, 10:44
                                                    no właśnie co z Ronją????!!
                                                    cholera martwię się a ona co???
                                                    ma to gdzieś!!!!:))
                                                    niedobra!!!:))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 04.03.02, 10:56
                                                    Tygrysku moze maila Jej wyslij i zrob wywiad na ten temat?:)
                                                    a ja sie wylaczam, na razie!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 04.03.02, 12:13
                                                    spróbuję się coś dowiedzieć!:))
                                                    ..a jest tu ktoś jeszcze??? ,...Arosko??,..Laelio??
                                                    co z wami??

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: heath.....(you know8) IP: 195.116.92.* 04.03.02, 12:50
                                                    Ja już jestem, Kochanie:)))))))))))))))))))))))))))))

A.

Ps. Laelia, to co z tym spacerkiem????????????????
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 04.03.02, 12:53
                                                    :))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    ..to chwyć Tygryska za łapkę ;))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: heath.....(you know8) IP: 195.116.92.* 04.03.02, 13:39
                                                    Już trzymam.........mocno..........:)))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 04.03.02, 14:00
                                                    ..to trzymaj i nie puść!!!:))))
                                                    ....ruszamy!!!!:)

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: heath.....(you know8) IP: 195.116.92.* 04.03.02, 14:04
                                                    A gdzie, Kochanie??????? To niespodzianeczka????:))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 04.03.02, 14:07
                                                    ..mhmmm...:))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: heath.....(you know8) IP: 195.116.92.* 04.03.02, 14:29
                                                    :))))))))))))))))))).........już się nie mogę doczekać.......:))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 04.03.02, 14:37
                                                    :)))))))))))))),.......ja też!!!!:))
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 04.03.02, 18:07
                                                    wrrrrrrrrrrrrr!!! net mi dzis sie wylaczyl i nie moglam na wrzosowisko zajrzec
                                                    do tej pory, poczty mi nie skonfigurowali i nie dziala, komputer sie
                                                    restartowal chyba z 5 razy. Tygrys zabij kogos za mnie!!! wrrrrrrrrrrrrr!
                                                    do jutra mam nadzieje!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 07:39
                                                    cześć wszystkim których nie ma i tym którzy są!!:)))
                                                    ..a jak ich nie ma to niech żałują!!!!!!
                                                    chlup!,...hik!,..

tygrysek...
                                                    PS:..Anka kogo zabić????,...akurat mam nastrój..!
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 07:58
                                                    Cześć Kochanie??????

A.

Ps. Jaki nastrój?????? Na zabijanie??????:(((((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 08:09
                                                    ..noooo..;(((...na zabijanie,..
                                                    ..muszę przeciez polować żeby coś jeść!!:))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 08:17
                                                    Cześć, co słychać z rana? Tygrysku nie zabijaj nikogo, pobrudzisz krwią
                                                    futerko, lepiej go porządnie nastrasz. A Ronja jest smutna i pewnie przyda jej
                                                    się czułe słówko od przyjaciół. Zwłaszcza, że słońce jakoś omija pierwsze dni
                                                    wiosny. Ale na wrzosowisku zawsze jest ciepło, nawet w pochmurny zimowy dzień.
                                                    Może dla odmiany macie ochotę na herbatę? Z czekoladą, naprawdę niesamowita.
                                                  • tygrysek3 Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 08:23
                                                    ..cześć Laelio!!!:)))),..ja chcę!!:)),..to rób tę herbatkę!:))
                                                    ...a futerko zawsze można wyprać!!:)))
                                                    ...szczególnie gdy straszenie nie pomaga!!:)
                                                    ..miałaś wczoraj iść z nami na spacer!!!
                                                    ...gdzie Cie wcięło???:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 08:27
                                                    Recznie czy w pralce? Kotów się nie wyżyma, a tygryski? Herbaty starczy dla
                                                    wszystkich. A wczoraj niestety mój tyran pracodawca przegnał wszelkie
                                                    możliwości spacerku, nawet wirtualne. Bywa i tak. Poza tym mogliście dzięki
                                                    temu iść na romantyczny spacer trzymając się za ręce.
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 08:34
                                                    Cześć Laelio!!!!!!

I poszliśmy...........było milutko, ale z całą grupą przyjaciół też jest
                                                    fajnie...........:)))))))))

A.

Ps. Herbatka z czekoladą????????? Czekolada osobno, tak????????
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 08:37
                                                    Nie, w tym rzecz, że jest to herbatka czekoladowa, pachnie i smakuje wspaniale.
                                                    A czekolada oddzielnie też może być.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 08:36
                                                    ..a może jego też...????...:))))co??
                                                    ..a Tygrysków się nie wyżyma!!!!!:))
                                                    ..wysychaja same na słoneczku!!:))
                                                    ...a co to za herbatka ?? jaki smak???

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 08:46
                                                    Tygrysku, no przecież czekoladowa. A ze słoneczkiem coś dziś krucho.
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 08:51
                                                    To my chcemy tej herbatki spróbować..........:)))))))))
                                                    A słoneczko trzeba ładnie poprosić to zaświeci:))))))))))))
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 08:55
                                                    No więc dobrze. Ceremoniał picia herbaty a la Lealia. Bieżemy piękny
                                                    porcelanowy czajniczek, parzymy go wrzątkiem z kociołka, wsypujemy herbatkę,
                                                    zalewamy wodą, zamykamy i czekamy 5 minut. Hej możecie oddychać! Czujecie jak
                                                    pachnie? A teraz jeszcze tylko delikatne filiżanki ze wzorem w chińskie smoki.
                                                    I już. Zapraszam.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 08:53
                                                    ..jak to krucho???,..nie świeci u ciebie??
                                                    ..u mnie grzeje ile może!!:))))
                                                    ...ale nie martw się!!:)),..do ciebie też przyjdzie!!:))

tygrysek...
                                                    PS:..to w końcu co to za herbatka??,..taka Laeliowa??:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 08:59
                                                    ..uwielbiam smoki!!:))))
                                                    ...a co do tej herbatki???
                                                    ..może ciasteczka Laeliowe???
                                                    Tygryski lubią ciasteczka!!!:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 09:06
                                                    Niech będą ciasteczka, takie fikuśne, malutkie, koktajlowe. Poszalejemy.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 09:09
                                                    :))))),...jak szaleć to na całego!!!:))
                                                    ...a Aroska gdzie???,...hm??
                                                    Arosko!!!! ...gdzie jesteś???
                                                    chodź na ciasteczka!!!!!:)))

tygrysek...
                                                  • a_kicia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 09:13
                                                    ACH!AŻ MI SMAKA ZROBILIŚCIE NA TĄ HERBATKĄ I CIASTECZKA!!!
                                                    ODSTĄPICIE MI JEDNĄ FILIŻANECZKĘ?
                                                    :))))))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 09:28
                                                    ..nie ma sprawy kiciu!!:))))
                                                    ...tygrysek Ci naparzy:))),..i ciasteczko poda...:))

tygrysek...
                                                  • a_kicia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 09:32
                                                    DZIĘKUJĘ BARDZO,A PÓJDZIEMY POTEM NA SPACEREK?
                                                    WSZYSCY OCZYWIŚCIE.....
                                                    COBY MNIE NIKT ŹLE NIE ZROZUMAIAŁ!!!!!!!!!!!!
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8)/T. 05.03.02, 09:32
                                                    ???????????????????
                                                    .......uprzejmości nigdy nie za wiele, prawda...........:(((((((((((((((((((
                                                    Bawcie się dobrze!!!!!!!!!!
                                                  • a_kicia Re: heath.....(you know8)/T. 05.03.02, 09:36
                                                    O CO CI CHODZI????????
                                                    UŚMIECHNIJ SIĘ!!!!!
                                                    A OD RAZU CI SIĘ POPRAWI NASTRUJ,A POZA TYM ŚWIERZE POWIETRZ OŻYWIA I BUDZI DO
                                                    DZIAŁANI I BĘDZIEMY TAKI ROZBRYKANE JAK TYGRYSEK!!!!!
                                                    :)))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 09:30
                                                    Cześć kicia, dla gościa zawsze znajdzie się miejsce. Filiżanka dla Ciebie,
                                                    poczęstuj się ciastkami.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/Aroska IP: 9.67.96.* 05.03.02, 09:35
                                                    ..co Ci promyczku???,...dlaczego: Bawcie sie dobrze!!!
                                                    ..przecież idziemy wszyscy razem!!!
                                                    ..bez Ciebie nie pójdziemy!!!

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 09:36
                                                    ..i co dalej dziewczyny????,...bo herbatkę wypiłem,
                                                    ..ciasteczka zjadłem!:))),...może....??

tygrysek...
                                                  • a_kicia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 09:41
                                                    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                                                    A NA CO MASZ OCHOTKĘ TYGRYSKU...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 09:46
                                                    ..NA WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!:))))))
                                                    ..bo takie sa tygryski!!:)))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8)/T. 05.03.02, 09:42
                                                    No to bardzo mi przykro, bo ja nie idę............:((((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/Arosko!!!! IP: 9.67.96.* 05.03.02, 09:45
                                                    ..DLACZEGO!!!!???????????????????????
                                                    ...buuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuu.......chlip,...

..co teraz????

tygrysek...
                                                  • a_kicia Re: heath.....(you know8)/A. 05.03.02, 09:46
                                                    A CO Z CIEBIE SIĘ TAKA ZŁOŚNICA ZROBIŁAAA..........
                                                    NIE CHCESZ POBRYKAĆ Z TYGRYSKIEM???????????
                                                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 09:58
                                                    ..no właśnie!,...nie rozumiem,...chlip,...
                                                    ..a tygryski nie lubia być smutne...

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 10:12
                                                    ahoj Przygody! tworczosc kwitnie tylko czasu na czytanie brak:)
                                                    Tygrysek musze pomyslec kto w tej sprwie najbardziej zawinil i kogo udusic:) a
                                                    mam na to coraz wieksza ochote! psia krew!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 10:17
                                                    ..a ja ci w tym chetnie pomogę!!!
                                                    ..i tak od rana jestem wkurzony!!..lekko mówiąc..

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 10:26
                                                    w takim razie trzeba zaczac dzialac, bo nic tak nie szkodzi jak tlumiona
                                                    zlosc!!! na pierwszy ogien idzie s-f. moj. co Ty na to?!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 10:30
                                                    ..a co mu zrobić???,...pazurami na pół rozciąć??
                                                    ...może gardło przegryźć????,..wybieraj!

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 10:39
                                                    wszystko! im wiecej okrucienstwa tym lepiej!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 10:45
                                                    ..to dobrze!!!!!,...jestem dziś żądny krwi!!!!!
                                                    ..a może rozcinać ich pazurem powoli??,...po kawałeczku..
                                                    ..a gardło podgryzać płytko,..a potem coraz głębiej??
                                                    ..żeby się wolno wykrwawiali..

..co wolisz??,...dla Ciebie wszystko Ania!!:))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 10:49
                                                    tak tak! i jeszcze im pazurem paski zrobic jak u Tygrysa!!!
                                                    kurde jeszcze bardziej zla musze sie powoli wylaczac... Kotku dokop komu sie
                                                    da!:)) na razie!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 10:52
                                                    ..dzisiaj nie jestem kotkiem,...dziś jestem okrutnym, rozzłoszczonym , złym
                                                    Tygrysem..,...taką bestią w Tygrysiej skórze!!!!

tygrysek...
                                                    PS:..już ja ich załatwię , bez obaw!!!
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 10:56
                                                    pozycz mi troche swojej bestiowatosci!!! moze wtedy bede miala spokoj!
                                                    no dobra teraz juz naprawde musze zamilknac!
                                                    Tygrysek ostrz pazury i na razie!
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 13:19
                                                    no i dalej jestem zla!na dodatek informatyk poczytal sobie moje narzekania o
                                                    braku listow z prawie 3 miesięcy, braku starych dokumentow w wordzie itp. a
                                                    czego nie zdazylam wyslac, bo znow na moim kompie pracowal. o matko!
                                                    ide pracowac! bardzo zla! do jutra.
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 13:23
                                                    Hej Ania, tylko go nie zabijaj zanim Ci nie naprawi komputera.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 13:29
                                                    ..cholera!!,...żadnej ofiary na horyzoncie...:((((
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 13:30
                                                    :))))))))))))))))))))))))))).........chyba pora się usmiechnąć?????... w
                                                    końcu..........
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 13:35
                                                    ..a mi wcale nie do śmiechu..:((((((
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 13:39
                                                    Ale czemu, Kochanie???????? Przez tamten wątek, czy z bardziej realnego
                                                    powodu???????.............
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 13:45
                                                    z realnego!!!!!,....bo poczta nie działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 13:51
                                                    wiem:(((((((((((.......ale i tak zaraz idziesz do domku:(((((((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 13:54
                                                    wiesz i ":(((((",....nie rozumiem...:((((
                                                    ..no idę niestety...ale....:)))))))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 14:08
                                                    Już sama nie wiem :)))))))) czy :(((((((......................
                                                    :((((((((( bo poczta nie działa, :((((((((( bo idziesz ale :))))))))) bo już
                                                    niedługo............:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 05.03.02, 14:21
                                                    ..ciiiiiiiiii!!!!!!
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 14:30
                                                    oki!!:)))
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 05.03.02, 18:11
                                                    jakas ofiara to mi by sie przydala bo nic a nic nie lepiej! w dodatku na swoim
                                                    koncie nie moge zadnego zalacznika otworzyc! no zabije kogos slowo daje!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 06.03.02, 07:28
                                                    ..tygrys wychodzi na wrzosowisko...mrrrrrrr,..mrrrrrrrrrrrrrr..:)))
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 07:49
                                                    czesc Tygrysku! dzis w lepszym humorku? a ja dalej mam ochote kogos zamordowac
                                                    za moja zniszczona poczte!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 06.03.02, 07:52
                                                    ..w nieco lepszym!!:),...ale za tę pocztę to też bym kogoś rozszarpał!!
                                                    ...ale co tam!!,....pijemy?????

tygrysek...
                                                    PS:..a przyniosłaś mi może cos smacznego jak zawsze?????:))
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 07:55
                                                    mam kanapki z czyms w rodzaju dawnej mielonki i z ogorkiem. moze byc?
                                                    ps. jak dopadne tego zbaranialego z wczorajszego nie wyslanego posta to
                                                    wszystkie dane z niego wycisne:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 06.03.02, 08:00
                                                    ...może być!!:))),...ale wolałbym np. pieczonego kurczaczka!!!:))..mmmmmmm
                                                    ..a jakiego zbaraniałego??
                                                    ..chlup!!..:))

tygrysek...
                                                    PS:..a gdzie reszta???...ekipy..
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 08:01
                                                    Cześć kochani, załapię się na te kanapki?
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 08:04
                                                    jak od Tygryska cos wysepisz:)
                                                    ps. zbaranialy to mial byc informatyk!:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 06.03.02, 08:10
                                                    ..kanapek już nie ma Laelio bo wszystkie pożarłem:(((((
                                                    ...ale mam pomysł:..upieczemy sobie bażanta!!!,...właśnie upolowałem i
                                                    przyniosłem!!!!:)))
                                                    ..co ????,..Anka???...rozpalamy ognisko a Laelia idzie po wino!:))))

a gdzie Aroska się podziewa???
                                                    AAAAArrrrroooosssssssskkkkkkkkoooooooo!!!!!!!

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 08:15
                                                    dobra ! przytargam kanisterek zeby sie lepiej palilo:)
                                                    ja poprosze wino czerwone!
                                                    i zapytam a gdzie Ronja?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 06.03.02, 08:20
                                                    ..NO WŁAŚNIE GDZIE!!!!!???????,....kurde już się na serio martwię!!!!!
                                                    ..co robić??????,...Anka doradź coś!!!!!!

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 08:17
                                                    No to lecę po to wino, bażanta wolę oglądać już w formie pieczystej, taki
                                                    upolowany traci część uroku.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/laelia IP: 9.67.96.* 06.03.02, 08:21
                                                    ..tylko weź dobre!!!,...czerwone!!!
                                                    ..a bazancika juz na ogień ładujemy!!:)))))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 08:25
                                                    nie wiem co radzic na nieobecnosc Ronji Tygrysku... czy pisac do Niej czy
                                                    poczekac az sie sama odezwie?
                                                    bazanta moze sokiem z cytryny podlac zeby nie wysychal?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 06.03.02, 08:28
                                                    ..podlej!!!:))))
                                                    ..a może do niej zadzwonić co????
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8)/laelia 06.03.02, 08:27
                                                    Czerwone winko do dziczyzny, prosto z Afryki. Piliście? Nie? To wypijecie. I
                                                    prawdziwe kryształowe kieliszki, a co mamy sobie żałować.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/laelia IP: 9.67.96.* 06.03.02, 08:29
                                                    no jasne!!!,..jak sie bawić to z rozmachem!!!:)))))
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 08:29
                                                    Witajcie, witajcie:))))))))))) Widzę, że na śniadanko się załapię........:)))))
                                                    Super!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/Arosko!!!! IP: 9.67.96.* 06.03.02, 08:31
                                                    ..no nareszcie jesteś !!!!!,...ja tu od rana na Ciebie czekam!!!
                                                    ....nawet bażanta upolowałem!!!:)))))
                                                    ..to pilnujcie z Anką ognia,..a ja gdzieś jeszcze wyskoczę:))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8)/Arosko!!!! 06.03.02, 08:38
                                                    dobra jeszcze kilka minut popilnuje:) potem znikne na troche.
                                                    czesc Aroska!
                                                    ps. Tygrysek jak masz nr do Ronji to zadzwon, bo ja nie mam(((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/Anka IP: 9.67.96.* 06.03.02, 08:39
                                                    ...właśnie że ja tez nie mam!!!,...myslałem że Ty...
                                                    ..a kto mógłby miec????
                                                  • laelia Re: heath.....(you know8)/Arosko!!!! 06.03.02, 08:39
                                                    Witaj Aroso słonecznie i śniadaniowo
                                                  • anka1 Re: heath.....(you know8)/ 06.03.02, 08:47
                                                    w takim razie Tygrysku jak tylko bede mogla to Jej maila wysle nie widze innego
                                                    wyjscia.
                                                    zaraz znikam na troche, bawcie sie dobrze, bazanta kawalek mi zostawcie i wina
                                                    calego nie wyzlopcie:))) na razie!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8)/ IP: 9.67.96.* 06.03.02, 09:01
                                                    OK:))))....postaram się!!:))
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 09:06
                                                    Pyszne to winko....i ten bażancik......a co na deser?????? Musi byc coś
                                                    słodkiego......np. słodki buziaczek:))))))))))

A.

Ps. Aniu wracaj do nas szybko!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 06.03.02, 09:10
                                                    ..buziaczek????:)))),...no to masz takiego słłłłooooodkieeeeegggooooooooo!!!:))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 09:19
                                                    .....mmmmhhhhhmmmmm........pyszniutki......:))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know8) IP: 9.67.96.* 06.03.02, 09:24
                                                    ..to masz jeszcze jednego!!!!!!!:))))))))))))))
                                                    ...a teraz trzaby się napić!!:))
                                                    ..chlup!,..:))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath.....(you know8) 06.03.02, 09:30
                                                    No to pijemy.......ale co???, bo trochę winka trzeba Ani zostawić....
                                                    Zawołaj Laelię...:))))
    • Gość: Ronja Późno już, nadchodzi już noc, IP: 212.244.252.* 06.03.02, 11:27
      Cień podchodzi do drzwi,
      Na palcach jak kot.
      Nadchodzi czas ucieczki na out,
      Gdy kolejny mój dzień
      Wspomnieniem sie stał...

Do wszystkich, którzy czują się urażeni, choć nie powinni.
      Kocham Was tak samo,jak kochałam, ale ujmując to obrazowo człowiek czasami ma
      ochotę wskoczyć na konia i w samotności włóczyć się po bezludziu, aż mu
      przejdzie ta niezgoda z samą sobą...
      I właśnie moja dusza od jakiegoś czasu jest w takim stanie...
      I z tego stanu nie potrafi wydobyć się by tu z Wami baraszkować, a tam snuć się
      i szukać sensu.
      Nie potrafię tak.
      Jak mi przejdzie to wrócę.
      I kto jak kto, ale Wy powinniście to zrozumieć.
      • arosa Re: Późno już, nadchodzi już noc, 06.03.02, 11:34
        No pewnie Ronjeczko!!!!!!!! Rozumiemy......ale chcielibyśmy żebyś już tu z nami
        była........uśmiechnięta i szczęśliwa.........będziemy czekać...:)))

A.

Ps.Wspaniale, że się odezwałaś!!!:))))))))
      • Gość: tygrysek Re: Późno już, nadchodzi już noc,/Ronja IP: 9.67.96.* 06.03.02, 11:36
        ..rozumiemy,..ale myslisz ze my nigdy nie bylismy w takim stanie??
        ..a mimo to tu bylismy,...bo przyjaciół się ma nie tylko do zabawy ...wiesz..

tygrysek...
        • Gość: Ronja No cóż tak już dzika jestem... IP: 212.244.252.* 06.03.02, 12:29
          • Gość: tygrysek Re: To nie jest dzikość Ronja, mylisz pojęcia.... IP: 9.67.96.* 06.03.02, 12:37
            ...niestety...ja bym to inaczej nazwał,...
            ....ale cóż Twoje życie , Twoje decyzje...żal mi tylko bo tyle już się znamy..
            ..naprawdę mi żal....
            ..a o dzikości nie mów,...bo wiem coś o tym...

tygrysek...
            • Gość: Ronja Dobra, to nie oswojona... Pasuje? IP: 212.244.252.* 06.03.02, 12:43
              Tajger, ja się garne do ludzi - naprawdę.
              Ale wiatr wyje mi w duszy.
              I ten wiatr troche kontrastowałby z wesołym brykaniem pod dębem, nie uważasz?
              • Gość: tygrysek Re: Też nie,....tu każdy jest nieoswojony... IP: 9.67.96.* 06.03.02, 13:23
                ..może i masz rację,..ale czy brykanie pod dębem to nie z powodu wiatu w
                duszy???,...jak Ci się wydaje???

tygrysek...
                • anka1 Re: Też nie,....tu każdy jest nieoswojony... 06.03.02, 13:32
                  ah Tygrysek niezly czarownik z Ciebie nawet Ronje wyczarowales:)czesc Ronja!
                  • ronja Nie wyczarowałby, gdybym nie wyczuła urazy w 06.03.02, 13:36
                    pewnym poście...

Cześć, Aneczko.
                    • anka1 Re: Nie wyczarowałby, gdybym nie wyczuła urazy w 06.03.02, 13:43
                      uraze w poscie tez trzeba umiec wyczarowac. i wyczuc:)))
                      • ronja Ale żeby tak zaraz 06.03.02, 13:46
                        brutalnie za noge ściągnąć z przegalopowującego opodal konia?;)
                        • anka1 Re: Ale żeby tak zaraz 06.03.02, 13:51
                          takie juz sa Tygryski:))
                          kurde zaraz sie wylaczyc musze (((( buuu
                          • arosa Re: Ale żeby tak zaraz 06.03.02, 13:56
                            ...czasami coś przegapią, czasami nie zrozumieją...ale i tak są kochane:))))))
                    • Gość: tygrysek Re: WIECIE CO................ IP: 9.67.96.* 06.03.02, 13:52
                      ..ja to mam już gdzieś!!!!!!!!,...ja też bym mógł powiedzieć:
                      ..."słuchajcie ciężko mi na duszy"...i spierdolić stąd!!!
                      ...i chyba tak zrobie ,...bo juz mam tego dość!!!
                      ...ciągle jakies fochy, humorki itd.,...a myślicie że ja to już
                      w ogóle nic nie czuję???,...wiecznie wesoły, beztroski itp...???
                      ..rób Ronja jak uważasz, ale sądziłem że lepiej sie znamy,...
                      ..w końcu byliśmy tu pierwsi,..od poczatku, i łączy nas coś szczególnego..
                      ...piszesz o tych problemach,..ale przynajmniej raz na dzień mogłabys wpaść
                      choćby "cześć" powiedzieć....
                      ..pierdole juz to wszystko!!!!..
                      ..bo nagle się okazało że to wszystko co tu zbudowaliśmy razem nie jest
                      nic warte....

tygrysek...
                      • ronja Re: WIECIE CO................ 06.03.02, 14:13
                        Ty sam wiesz dobrze że jest warte - nie spotkałbyś tu przecież tylu
                        wartościowych ludzi.

• anka1 Re: WIECIE CO................ 06.03.02, 15:58
                          aha Tygrysek sie wkurzyl... ale mam nadzieje ze Wam obojgu przejdzie i
                          bedziecie tu zagladac. bo Ja, Laelia i Aroska nie damy rady same utrzymac
                          wrzosowiska... z czasem zniknie bo trzeba je pielegnowac a im wiecej osob to
                          robi tym lepiej. ktos wpada jak ma czas i juz jest weselej. Ronja, Tygrysek nie
                          znikajcie prosze!!!
                          • anka1 Re: WIECIE CO................ 07.03.02, 08:10
                            nikogo na wrzosowisku((( opuszczacie je? a ja wlasciwie tylko tutaj ostatnio
                            moglam sobie pisac. tu czulam sie jak w domowym kaciku... chlip(((
                            • arosa Re: WIECIE CO................ 07.03.02, 08:26
                              Ja też, Aniu...........:)))))))))) buuuuuuuuuuuuuuu............:(((((((((((((
                              • anka1 Re: WIECIE CO................ 07.03.02, 08:30
                                Arosko smutno mi. nie bedzie juz tak jak do tej pory. ale dbajmy o wrzoswisko.
                                moze Ronja i Tyghrysek przemysla wszystko i wroca?
                                • arosa Re: WIECIE CO................ 07.03.02, 08:37
                                  Aniu!!!!! Ale jak mam to robić, jak mam się śmiać....skoro moje serce płacze:(((
                                  Wyobrażasz sobie wrzosowisko bez nich??????????.........ja nie potrafię.......
                                • laelia Arosa, Ania 07.03.02, 08:45
                                  Cześć kochane. Smutkiem powiało, konflikt zawisł w powietrzu. Ale przecież
                                  przyjaciół poznaje się w biedzie jak ludowa mądrość głosi. Może więc rozpalimy
                                  ognisko pod dębem, przyniesiemy napitki i mięsiwa, uwijemy wygodne siedziska
                                  dla nieobecnych przyjaciół, niech na nich czekają. A same spróbujmy sprowadzić
                                  trochę słońca i śmiechu na wrzosowisko. Może wybierzemy się na wyprawę i
                                  sprowadzimy nowych lokatorów? Co powiecie na rodzinę psotnych wiewiórek?
                                  Rudzielce z oczkami jak paciorki i puchatymi kitkami będą się gonić po
                                  gałęziach starego drzewa. Kto mógłby być długo smutny obserwując takie harce?
                                • Gość: laelia Arosa, Ania IP: 212.244.106.* 07.03.02, 08:47
                                  Cześć kochane. Smutkiem powiało, konflikt zawisł w powietrzu. Ale przecież
                                  przyjaciół poznaje się w biedzie jak ludowa mądrość głosi. Może więc rozpalimy
                                  ognisko pod dębem, przyniesiemy napitki i mięsiwa, uwijemy wygodne siedziska
                                  dla nieobecnych przyjaciół, niech na nich czekają. A same spróbujmy sprowadzić
                                  trochę słońca i śmiechu na wrzosowisko. Może wybierzemy się na wyprawę i
                                  sprowadzimy nowych lokatorów? Co powiecie na rodzinę psotnych wiewiórek?
                                  Rudzielce z oczkami jak paciorki i puchatymi kitkami będą się gonić po
                                  gałęziach starego drzewa. Kto mógłby być długo smutny obserwując takie harce?
                                  • Gość: anka1 Re: Arosa, Laelia IP: 212.33.74.* 07.03.02, 08:54
                                    wyrzucilo mnie i juz mam malo czasu zeby sie logowac wiec bedzie bez... zaraz
                                    musze sie wylaczyc, ale ognisko rozpalmy, zeby ogrzac sie jego cieplem i
                                    wskazac droge zablakanym wedrowcom. czekajmy przy nim na Ronje i Tygryska. a
                                    dla rodziny wiewiorek wezmy orzechy zeby im tez weselej bylo.
                                    • laelia Re: Arosa, Ania 07.03.02, 09:00
                                      Hej. Więc czekamy. Bo bardzo przydałby mi się ktoś pomocny z kim mogłabym
                                      wywrzeć zemstę na złośliwcu, który mnie w kółko z forum wyrzuca lub wylogowuje
                                      lub robi jeszcze inne dziwne rzeczy. O skrzynce nawet nie wspominam bo chyba by
                                      mnie szlag trafił. Krwawą zemstę, bo obrzucenie pomidorami gmachu redakcji
                                      gazety stanowczo mnie nie uspokoi.
                                  • Gość: Aroska Re:Laelia IP: 195.116.92.* 07.03.02, 09:00
                                    :)))))))))))) Wiesz Laelio.......uśmiecham się przez łzy..........
                                    Chyba jedyne co nam pozostało to czekać i wierzyć, że wszystko z czasem będzie
                                    jak dawniej...........tylko czy starczy nam sił.......?????????

A.

Ps.Tylko co my upieczemy na tym ognisku????????.......zawsze Tygrysek coś
                                    upolował........buuuuuuuuuu.........:(((((((((((
                                    • laelia Re:Arosa 07.03.02, 09:26
                                      Może upolujemy jakieś ziemniaczki? Bo bażanta to bym chyba nie mogła. Albo
                                      jabłka? Co Ty na to? Może zapach pieczonych jabłek przywabi gości?
                                      • Gość: Aroska Re:Laelia IP: 195.116.92.* 07.03.02, 09:36
                                        Bardzo chętnie:)))))))))Uwielbiam pieczone ziemniaczki i jabłuszka............
                                        tylko, że Tygrysek np. lubi mięsko i to może go nie zwabić........
                                        • anka1 Re:Laelia,Aroska 07.03.02, 13:42
                                          mam chwilke to zajrzalam. bardzo dlugo mi sie watek laduje. co zrobimy jak
                                          Tygrysek sie nie pojawi zeby nowy zalozyc? chyba mailowo Go ublagac przyjdzie:)
                                          • Gość: A. Re:Ania IP: 195.116.92.* 07.03.02, 13:48
                                            Nie wiem czy to się uda, bo on straszny uparciuch!!!!!!!!!......ostatnio.....
                                            • anka1 Re:Ania 07.03.02, 14:01
                                              kropla drazy skale. My sciagniemy Tygryska i Ronje swoim uporem:) w koncu
                                              jestesmy we 3 z Laelia prawda?:)
                                              • dixi Re:Ania 07.03.02, 14:11
                                                cześć, ja tylko na chwile jak zwykle no i nie apropos? co na wrzosowisku? też
                                                tak wieje??
                                                • Gość: Aroska Re:Dixi,Ania IP: 195.116.92.* 07.03.02, 14:22
                                                  Cześć Dixi!! Nie tylko na wrzosowisku........nam w sercach
                                                  też......chlip.......:(((((((

A.

Ps.Może się uda Aniu...
                                                  • dixi Re:Dixi,Ania 07.03.02, 14:26
                                                    co w serduszkach?? tylko szybko bo musę spadać zaraz buuu :)
                                                  • Gość: anka1 Re:Dixi,Ania IP: 212.33.74.* 08.03.02, 08:13
                                                    znow sie dzis nie moglam zalogowac! co sie dzieje z tym cholernym portalem?!!!
                                                    nie wpuszcza na konto, watki laduja sie po pol godziny. piekny prezent na 8
                                                    marca!
                                                  • Gość: Aroska Re:Dixi,Ania IP: 195.116.92.* 08.03.02, 08:28
                                                    Cześć Ania!!!!!!! Nie przejmuj się tym:))))))) Wiesz co, a może powinnyśmy
                                                    sobie złożyć życzenia, bo jedyny facet jaki był na wrzosowisku zniknął i kto to
                                                    teraz zrobi....????:))))))

Dixi,..........dlatego, bo Ronji i Tygryska nie ma na wrzosowisku.........:(((,
                                                    a najlepiej to zobie poczytaj, dowiesz się więcej.......
    • Gość: Aroska Re: heath........(you know8)/Ania, Laelia.... IP: 195.116.92.* 08.03.02, 09:56
      ...chciałabym też napisać: Ronja, Tygrysek..... ale cóż:(((((((
      Ktoś tu jeszcze do mnie zajrzy???????? Bo tak smutno samej.........
      • anka1 Re: heath........(you know8)/Ania, Laelia.... 08.03.02, 13:49
        Arosko ja jestem na krociutko, bo jak zwykle malo czasu, i laduje sie bardzo
        dlugo. moze po weekendzie Tygrysek i Ronja dojda do wniosku ze jednak nie warto
        sie boczyc i wroca? i dopoki mnie wpuszcza zycze Wam udanego weekendu!
        • arosa Re: heath........(you know8)/Ania, Laelia.... 08.03.02, 14:21
          Mój na pewno będzie:))))))))) Tobie też Aneczko!!!!!!!!! A z Tygryskiem to ja
          osobiście pogadam i go ochrzanię:))))))))
          • anka1 Re: heath........(you know8)/Ania, Laelia.... 08.03.02, 15:16
            jak masz mozliwosc to zrob tak!:))) nie zostawia sie wrzosowiska od tak tylko
            dlatego ze sie na kogos nosem nakrecilo:)))
            ja jutro tu zajrze jak bede mogla, zeby wrzosowisko pod mnogoscia innych
            watkow nie zniklo. ale w poniedzialek moga byc klopoty z jego odkopaniem jak
            Tygrys nie wroci...:)
            • anka1 Re: heath........(you know8)/Ania, Laelia.... 09.03.02, 11:24
              zajrzalam tu dzis z ciekawosci.slonce swieci, kwitna przebisniegi, a na
              galazkach debu sa paczki.moze niedlugo rozwina sie z nich listki? czy na wiosne
              Ronja i Tygrysek wroca?...
            • Gość: Aroska Re: heath........(you know8) IP: 195.116.92.* 11.03.02, 09:54
              Cześć Laelia!!!!!! Witaj Ronja!!!!!!! Dobrze, że wróciłaś:))))))))) Może znowu
              wszystko sie ułoży...........
    • Gość: Aroska Re: heath........(you know8) IP: 195.116.92.* 11.03.02, 08:58
      Jeszcze chwila i wrzosowisko zostanie całkowicie zadeptane:(((((((((((((((((((
      Tak ma być???????????...........
      • laelia Re: heath........(you know8) 11.03.02, 09:09
        Hej ho. Echo niesie, wiatr hula po wrzosowisku, ptaszki ćwierkają na dębie,
        przebiśniegi wesoło opalają się na słoneczku. A ja postanowiłam przepędzić
        wszelkie smuteczki. Och panny. Co my niby nie umiemy balować we własnym
        gronie??? A przyjaciele długo nie trzymają urazy w sercach, bo by im popękały
        całkiem, więc myślę, że wiosną znów do nas dołączą. A jakby nie zawsze możemy
        zorganizować jakieś porwanko. Jak ich przywiążemy na zimnie do ebu i zostawimy
        na dzień lub dwa, to się będą musieli dogadać :o)
        A na razie zapraszam na jakiś napitek, na rozgrzewkę oczywista.
        • Gość: Ronja Nie potrafiłam długo bez Was wytrzymać;))))) IP: 212.244.252.* 11.03.02, 09:19
          A co to jest ebu?
          I w chwili gdy to pisałam uswiadomiałm sobie, ze napisałaś "dębu"...
          • laelia Re: Nie potrafiłam długo bez Was wytrzymać;))))) 11.03.02, 10:08
            Cześć Ronja, słoneczko szleje od rana, cieszę się że nie będziemy musiały
            uciekać się do skrajności. Trzeba jeszcze tylko zwabić do nas tygryska i będę
            szczęśliwa jak pączek w maśle (albo jak świnia w błocie, co jest równie
            ekspresyjnym acz mniej romantycznym wyrażeniem mojej babci :o))
    • ronja Ale słońce dziś... 11.03.02, 11:55
      Wrzosowisko już objechałam, czy się duzo pozmieniało, teraz rozsiodłuję konia i
      uwalam się pod dęba...

Laelia, ale Ty masz piękne włosy, i usmiech, i oczy!:)Prawdziwy z nich patrzy
      wrzosowiskowy człowiek...
      • laelia Re: Ale słońce dziś... 11.03.02, 13:13
        Ach Ronja a z Ciebie za to prawdziwa amazonka. Otwieramy towarzystwo wzajemnej
        adoracji???
        Przesuń się trochę i podziel napitkiem. Myślisz, że mogłabyś mnie nauczyć
        konnej jazdy? Wirtualnie na razie? A może znasz jakiegoś niezłego instruktora?
        Przystojny, inteligentny, z własną stadniną i poczuciem humoru? To chyba dość
        skromne wymagania :o)
        • ronja Re: Ale słońce dziś... 11.03.02, 13:32
          No, znam paru instruktorów, ja również mogłabym Cie wirtualnie pouczyć...
          a powiesz mi gdzie mozna szybko zrobić patent żeglarski?:)
          • anka1 Re: Ale słońce dziś... 11.03.02, 17:43
            a mnie dopiero teraz wpuscilo((( ja protestuje przeciwko takiemu traktowaniu
            mnie przez portal!!!! nawet urzad skarbowy z rozpaczy nawiedzilam:)))
            • anka1 Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:18
              slonce wyglada dzis zza chmur, robi sie coraz cieplej, sikorki sobie nuca, a
              przybieglam sie przywitac dopoki mnie wpuszcza:) witajcie!!! czy ktos tu dzis
              zajrzy?
              • laelia Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:24
                Czołem Aniu, jasne że zajrzy! Na mnie to jak na Zawiszy, tyle że brody i wąsów
                sumiastych jeszcze nie uchodowałam, może z teatru pożyczę?
                Ronja, patent wirtualny tylko u mnie, a w realu to najszybciej chyba na obóz
                jakiś, nauczysz się może nie za wiele ale z papierkiem wrócisz.
                • arosa Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:33
                  Hej Laelia!!!!!:)))
              • arosa Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:26
                Cześć Aneczko!!!!!!!!!! Wiosna...........ale cudownie:)))))))
                • anka1 Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:29
                  byloby jeszcze fajniej gdyby nasz Kot tu zajrzal...
                • laelia Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:30
                  Hej Arosa, jak tam Tygrysek? Natarłaś mu uszu?
                  • anka1 Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:38
                    wlasnie co z Nim? odpisz szybko jak mozesz bo ja niedlugo musze znikac.
                  • arosa Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:38
                    No, nie bardzo........nie byłam w stanie zrobić mu nic złego..... Ale może
                    wkrótce się pojawi:)))))))
                    • anka1 Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:45
                      oby twoj dar przekonywania zadzialal:)
                      • arosa Re: Ale słońce dziś... 12.03.02, 08:53
                        Zobaczymy......Ale ja go za bardzo nie przekonywałam......jeżeli wróci to
                        będzie to tylko jego decyzja......
                        • ronja Cześć, słoneczka!!!:))))) 12.03.02, 08:54
                          Spóźniłam się dziś do pracy i szłam sobie wolno osłonecznionym chodnikiem...
                          Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
                          • anka1 Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) 12.03.02, 08:56
                            czesc Ronja! a ja sie wlasnie musze wylaczyc((( moze tez sie kiedys spoznic z
                            wylaczaniem sie ?:) to na razie!
                          • laelia Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) 12.03.02, 08:58
                            A ja za to wychodzę wcześniej, może mi słoneczko nie ucieknie :o)
                            • ronja Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) 12.03.02, 09:09
                              Tak jest jeszcze lepiej Laelia, bo popołudnie zmienia się w ciepły wieczór...
                              Aneczko, a kiedy będziesz znów?
                              • anka1 Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) 12.03.02, 13:41
                                jestem na chwilke. wpisalam sie tez na watek o Tolkienie.ja sie niestety
                                rozczarowalam filmem ((((
                                • ronja Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) 12.03.02, 13:54
                                  A ja nie - taki jak oczekiwałam taki był:)
                                  I wrażenie po opuszczeniu kina, jakbym znalazła się w obcym mi świecie - tez
                                  było:)
                                  Pamiętasz gadałyśmy kiedys o tym?
                                • Gość: Aroska Re: Cześć, słoneczka!!!:)))))/Ania IP: 195.116.92.* 12.03.02, 13:57
                                  Naprawdę??????? A ja słyszałam tyle pozytywnych opinii........ Sama nie wiem,
                                  bo jeszcze nie widziałam.....
                                  • anka1 Re: Cześć, słoneczka!!!:)))))/Ania 12.03.02, 14:02
                                    moze ja jakas wypaczona jestem?:) ale Tolkiena zawsze uwielbialam i uwazam
                                    filmy na podstawie Jego ksiazek za profanacje, nic na to nie poradze.
                                    Misiaczki Kochane musze sie wylaczyc. jak bede miala chwile to jeszcze tu
                                    zajrze jak nie to do jutra! buziaki!:)
                                    • ronja Re: Cześć, słoneczka!!!:)))))/Ania 12.03.02, 14:09
                                      Ale starano się bardzo, by wielbicieli zadowolić - moim zdaniem ten film jest
                                      bardziej do tych, co to przeczytali niż do tych, co nie.
                                      • laelia Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) 12.03.02, 15:16
                                        A mi się film bardzo podobał, po prostu starałam się nie porównywać go z
                                        książką. To trochę jak z rodzeństwem, kochasz je więc i wszelkie jego dzieła,
                                        nawet jeśli niekiedy Cię wkurzają :o)Ale rozumiem tych którzy nie czytali
                                        Tolkiena, im się w większości film nie podobał.
                                        • ronja Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) 12.03.02, 16:05
                                          Dziwisz się?
                                          Dla nich Bilbo i pierścień był ni przypiął ni przyłatał.
                                          Ale warto iść, naprawdę (Aroska! To do Ciebie!:). Dla porównania. Dla zachęty
                                          do przeczytania.
                                          • Gość: Aroska Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 08:09
                                            Mam to na kompie Ronja, ale do tej pory jeszcze nie obejrzałam, bo podobno w
                                            kinie nie ma porównania..........:))))

........i dzień dobry wszystkim:))))))).....piękny dzisiaj dzień:)))))
                                            • laelia Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) 13.03.02, 08:14
                                              dzień prześliczny. Idź do kina! Koniecznie!!! Te panoramiczne plenery!!!
                                              Mogłyby być fototapetą i i tak byłyby zajeb...e!
                                              • Gość: Aroska Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 08:22
                                                Taki dzień!!!!!!! To zróbmy coś!!!!!!! Szkoda byłoby go zmarnować......
                                                • laelia Re: Cześć, słoneczka!!!:))))) 13.03.02, 08:28
                                                  To może jakie leżaki ustawimy i skorzystamy ze slłoneczka? Jak w górach, kocyki
                                                  ciepłe pod ręką, gorąca czekolada na stoliku. I będziemy oglądać chmury.
                                                  Widzisz tę z prawej? To statek, szybki kliper pod żaglami, z ładunkiem
                                                  indyjskiej herbaty płynie.
                                              • Gość: Ronja dzień rzeczywiscie piękny IP: 212.244.252.* 13.03.02, 08:29
                                                Cześć, Arosko, cześć, Laelia!:)
                                                Naprawdę jeśli już obejrzałaś na kompie, idź i zobacz w kinie...
                                                Niezależnie od odczuć od wrażenia że to profanacja, bo tak w pewnym sensie
                                                rzeczywiscie jest - ale lepiei ocenić to samej:)
                                                • Gość: Aroska Tego mi było trzeba... IP: 195.116.92.* 13.03.02, 08:45
                                                  ...leżaczki, kocyk i gorąca czekolada:)))))))))))) Cudownie, cudownie..........
                                                  i takie piękne niebo, ciepłe słoneczko..........a może lepiej zamknijmy
                                                  oczy.............
                                                  • Gość: Ronja Re: Tego mi było trzeba... IP: 212.244.252.* 13.03.02, 08:52
                                                    A tamta chmura wygląda jak osiołek Kłapouchy...
                                                    Widzicie - za ta wielka różowa chmurą...
                                                    Ale ciepły ten wiaterek...
                                                    Jak zamkne oczy to usnę.
                                                    Mrrrrrrrr...
                                                  • laelia Re: Tego mi było trzeba... 13.03.02, 08:55
                                                    Miło tak na leżaczku, leniwie, nawet chyba pierwsze pszczółki brzęczą,
                                                    słyszycie?
                                                  • Gość: Aroska Re: Tego mi było trzeba... IP: 195.116.92.* 13.03.02, 09:05
                                                    .......chyba ta czekolada je zwabiła:))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: Tego mi było trzeba... IP: 195.116.92.* 13.03.02, 08:59
                                                    Ronja, obudź się na chwilkę.........
                                                    .......a ta nad nami .......jak Tygrysek.........a może to on????????
                                                  • Gość: Ronja Motyl, zobaczcie, motyl! IP: 212.244.252.* 13.03.02, 09:08
                                                    I w tym momencie okazuje sie że to on (Tajger) i wskakuje nam na brzuchy...;)
                                                  • laelia Re: Motyl, zobaczcie, motyl! 13.03.02, 09:13
                                                    Och... Jak pięknie, a może spróbujemy przywabić Tygryska? Na leżakowanie?
                                                    Jakieś odruchy z przedszkolnego dzieciństwa utrwalone Pawłowsko? Jak myślicie?
                                                  • Gość: Ronja Re: Motyl, zobaczcie, motyl! IP: 212.244.252.* 13.03.02, 09:16
                                                    ja tam podczas leżakowania uprawiałam zdrożne poznawanie swiata tzn. całowałam
                                                    się z chłopakami...
                                                    Sta skojarzenia miłe..;0
                                                  • laelia Re: Motyl, zobaczcie, motyl! 13.03.02, 09:19
                                                    A można było robić coś innego??????????
                                                  • Gość: tygrysek Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 09:21
                                                    ....drapię pazurkami po.....:))))))
                                                    ...bez Was nie da się długo!!!!!

CZEŚĆ RONJA!!!!:))))
                                                    ZNOWU W KOMPLECIE!!!:))))

tygrysek...
                                                    PS:..a mam ze sobą Bolsa Lemon..pijemy????:))
                                                  • Gość: Ronja Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 212.244.252.* 13.03.02, 09:23
                                                    Po pierwsze: Czesć, Tygrysku:)))))))))))
                                                    Po drugie: Czy będziemy twarde czy raczej po tym wskoczeniu n am na brzuchy
                                                    pokażemy co jadłyśmy na śniadanie;))))))))0
                                                    po trzecie: a propos Bolsa - coś mi się wydawało że ostatnio zbyt trzeźwa
                                                    chodziłam...
                                                  • Gość: tygrysek Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 09:27
                                                    ..no to chlejemy dzisiaj ile wlezie!!!!!!!:)))))
                                                    ..a potem śpimy do rana na leżakach!!!!!:)))
                                                    ..kurde...
                                                    ja pierwszy!!!,..chlup!,...chlup!,..chlup!:)))
                                                    ..uchhh...potrójna kolejka!!!:))))

tygrysek...
                                                    PS:..o brzuszki się nie bójcie!!:)),..podrapię was gdzie indziej!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 09:25
                                                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    PEWNIE, ŻE PIJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    MAMY ZA CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Ronja Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 212.244.252.* 13.03.02, 09:26
                                                    w pierwszy momencie myślałam, ż epowiedziałaś o aspekcie materialnym, ale fakt
                                                    - MAMY ZA CO...:)
                                                  • laelia Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) 13.03.02, 09:31
                                                    Tygrysie!!!! Jak się cieszę! Tęskniłam za Tobą (sistrzano-platonicznie, nie
                                                    krzyw się Arosko). Jasne, że pijemy, nawet leżak dla Ciebie stoi, choć Ty
                                                    dzisiaj rozbrykany bardzo jesteś. Następnym razem skacz z niższej gałęzi, to
                                                    tak dla dobra naszych brzuchów :o)
                                                  • Gość: Ronja Re:O wy małe!!.. IP: 212.244.252.* 13.03.02, 09:35
                                                    Co tam - łapa odciśnięta na brzuchu - niezła pamiątka:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 09:37
                                                    ..bo Tygrysek wesolutki dzisiaj jak cholera!!!!!:)))))
                                                    ....ale nie powiem czemu!!!!:))))),...hihi...nawet nie próbujcie!!!:))),..hihi..
                                                    ..chlup!,..chlup!...hik!:))
                                                    ..uuuaaaaa...to było dobre,..a teraz czas na leżaczek!,..albo nie!!
                                                    wskoczę którejś na brzuszek!!!:)))))..tylko której???

tygrysek...
                                                    PS:..Laelio też mi was brakowało jak jasna cholera!!!!:))))))
                                                  • Gość: Aroska Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 09:38
                                                    Nie złoszczę się Laelio:))))))) Już wiem, że nie muszę:)))))) Wszystkie za NIM
                                                    tęskniłyśmy...........
                                                    A może tak nowy wątek??????? Co???????? Na powitanie Tygryska:))))))) Jesteście
                                                    za????????
                                                  • Gość: Ronja Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 212.244.252.* 13.03.02, 09:41
                                                    Mnie jedna łapka wystarczy. obok tych kopytek odbitych przez narowiste konie:)
                                                    A co do wątku jeste za!
                                                  • laelia Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) 13.03.02, 09:42
                                                    Za za za za za za za!
                                                  • Gość: Aroska Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 09:43
                                                    No właśnie - której??????? Kochanie......
                                                  • Gość: tygrysek Re:O wy małe!!.. wskakuję wam na brzuszki!!!!..i:) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 09:56
                                                    ..no to zakładam nowy!!!!!!:))))

tygrysek...
                                                    PS:..no właśnie ...której Arosko!:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka