Gość: pipi IP: *.17.255.22.tmi.telenormobil.no 29.12.09, 18:01 Autorka tekstu wróciła dopiero co z Czech... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliklesny Za księdza robienie w dziupli 29.12.09, 19:20 Relaks. Byloby fajniej, jakby gosciu walnal nazwe salonu np. "U Krzysia" a nie "Kristof". Rownie dobrze moglby nazwac "Manhattan"- na zdjeciu widac dziuple, po co ten szpan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entourage Re: Za księdza robienie w dziupli IP: *.range86-153.btcentralplus.com 29.12.09, 20:40 Facet, Ty serio wierzysz ze to wystylizowane zdjecie to ten dokladnie zaklad? A ponoc glupich nie sieja? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Za księdza robienie w dziupli 29.12.09, 22:28 Misiu, a jakie ma znaczenie w co ja wierze? Ja komentuje artykul. Dla zabawy. A ty serio to tak przezywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Robimy tu za księdza IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 22:59 Chodzę do tego slaonu, jak ktoś chce zobaczyć salon niech wejdzie na stronę internetową kristof. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczyslaw124 Robimy tu za księdza 30.12.09, 07:57 Kobiety u fryzjera wyciągają wszystkie domowe brudy.Klepy jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Robimy tu za księdza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.09, 09:22 byłam raz u tego Pana i więcej nie pójdę.Fryzura z którą wyszłam od niego istny koszmar. Nie polecam nikomu.Grzywka wystrzępiona makabrycznie, włosy i kolor tragedia Odpowiedz Link Zgłoś